ورلد کلاس خیلی بهتره...رئال تره
Printable View
ورلد کلاس خیلی بهتره...رئال تره
نقل قول:
خداییش برای من یکی ثابت شده که حتی اگه خدای فیفا هم باشی یه سری چیزا واقعا به شانس مربوطه . خودم تا حالا شده با کسی بازی کردم که خیلی از من سرتره و شاید 20 تا موقعیت از من بیشتر داشته باشه ولی زدمش اون هم با اختلاف یک گل .
مثلا دروازه بانت که جایگیری و شیرجه و ... اش دست cpu هستش بعضی مواقع شانسی کار میکنه . مثلا تا هفته پیش که توی season بازی میکردم پیترچک شاید توی هر بازی 99 درصد شوت ها و موقعیت ها رو میگرفت حتی تک به تک ها . اما الان چند وقته یه گلهای مفتی میخوره که ادم داغ میکنه .
گرگور عزيزم شما سيزن ميري؟يعني كرير نميري؟سيزن حال ميده ولي يه كم يكنواخت ميشه...نقل قول:
يه چيز ديگه...سيزن درجه سختيش از كرير بالاتره....من امتحان كردم رو لجندري يا ورلد كلاس در شرايط مساوي سيزن سخت تره...
نقل قول:
توجه داری که سیزن انلاین رو میگم .
یکنواخت که نیست . ولی بدیش همینه که از این کارهای توی کریر نمیشه کرد . البته التیمیت تیم واسه این کار ساخته شده که یکم وقت گیره .
کریر رو من نمیزنم چون cpu دیگه حالم رو خداییش به هم میزنه . یعنی حیف کریر که باید با cpu بازی کرد . من جلوی cpu حتی توی ورلد کلاس هم کم میارم . البته لجندری رو هم بعضی وقتها تونستم بکوبونم . الان سه ماهی میشه که دیگه با cpu نمیزنم .
بچه ها یه سوال فک کنین دو نفر رفتن تو عمق در یک جهت....من میخوام پاس عمق بدم راهی هست که بشه انتخاب کرد به کی پاس بدم؟
چون بعضی وقتها اونی که میخوام نمیشه...
اگه اینو فرض بگیرم که دوتاشون تو یه خط و در عرض حرکت میکنن ولی یکیشون جلو تر باشه دکمه پاس رو بیشتر گرفته تا ضربه به توپ قوی تر شه خودش میپاسه به بازیکن جلوتر و برای عقب تر هم کافیه یه نیش پاس بگیری همینوطری عمل کننقل قول:
داشتم با یه هموطنی بازی میکردم انلاین حدود 4 کاپ رو تاحالا ازش بردم ولی دیشب در حین بازی حدود 5 مین بازیم بود باهاش یهو حدود 10 تا تیرک دروازه زدم دوتا پنالتی از دست دادمنقل قول:
خداییش برای من یکی ثابت شده که حتی اگه خدای فیفا هم باشی یه سری چیزا واقعا به شانس مربوطه . خودم تا حالا شده با کسی بازی کردم که خیلی از من سرتره و شاید 20 تا موقعیت از من بیشتر داشته باشه ولی زدمش اون هم با اختلاف یک گل .
مثلا دروازه بانت که جایگیری و شیرجه و ... اش دست cpu هستش بعضی مواقع شانسی کار میکنه . مثلا تا هفته پیش که توی season بازی میکردم پیترچک شاید توی هر بازی 99 درصد شوت ها و موقعیت ها رو میگرفت حتی تک به تک ها . اما الان چند وقته یه گلهای مفتی میخوره که ادم داغ میکنه .
یعنی خدای بعضی مواقع هم شانس به یار انسان میاد
آره خداییش . منم یه بار تو FIFA 11 داشتم با نفر اول رنکینگ بازی میکردم . با دروازبانش سوتی داد منم گل زدم . بعد از اون هرچی موقعیت داشت گل نشد و آخرش Leave کرد !نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
شما ها با کنسول لایو میزنین؟یا بی سی؟
نه اونو نمیگیم این تنظیماته شوت ارور و پاس ارور , ..... CPU رو میگمنقل قول:
میتونین راهنمایی کنین ؟