سلام
از دوستان کسی از این وسیله استفاده کرده؟؟؟؟
اگر در این دیتگاه یک سیم کارت ایرانسل بزرای با برنامه idmحدوداچند mدر ساعت میشه دان کرد؟؟کد:http://www.pardisdata.com/static.php?op=viewpage&pid=2
میشه ساعتی 200mدان داشت یانه؟؟
با تشکر
Printable View
سلام
از دوستان کسی از این وسیله استفاده کرده؟؟؟؟
اگر در این دیتگاه یک سیم کارت ایرانسل بزرای با برنامه idmحدوداچند mدر ساعت میشه دان کرد؟؟کد:http://www.pardisdata.com/static.php?op=viewpage&pid=2
میشه ساعتی 200mدان داشت یانه؟؟
با تشکر
تقريبا تمام دوستاني كه ميان اين تاپيك از اين روش استفاده ميكنن.با حداكثر سرعتي كه الان ميشه گرفت(25 تا 32 كيلوبايت)در ساعت ميشه بين 90 تا 100mb دانلود كرد.نقل قول:
دوستان بعد مشکلاتی که اونروز داشتم ...
امروز تونستم با حداکثر 39 -40 هم دان داشته باشم
البته کم تو سرعت -40 39 وایمیسته و میاد سر 20 -25
سلام برو بچ من یه تستی با5320کردم خواهشا نتیجه رو بگید چه جوریه خوبه سرعت ..میصرفه دانگل بخرم دانلود کنید چیزی نیست به قدر ی فشرده شده که بتونید دانلود کنید حجمش875کیلوبایته فرمتشمswf
کد:http://www.4shared.com/file/03I6zUYG/nokia_5320_edit2.html
من الان حدود 4 ماهه از اين سرويس استفاده ميكنم
1 ماهه نامحدود ايرانسل
بيشترين سرعتش: 30
سرعت متوسط: 20
بعضي وقت ها هم كلا ايران ول ميريزه به هم هر دقيقه يه بار ديس ميشه و سرعتشم حسابي مياد پايين
راستي همراه اول edge نداره؟ من يه ماه از اون استفاده ميكردم سرعتش 6-7 بود
ممنونم
دوستم یه دانگل داره برای فلش گوشی نوکیا استفاده میکنه برای باکس جف هستش و سیمکارت میخوره آیا از این استفاده از اینترنت ایرانسل استفاده کرد ؟
در با گوشی e250 , چجوری میشه از اینترنت روی کامچیوتر استفاده کرد ؟کدوم گوشیها wifi دارن؟
از گوشیهای چینی میشه برای این کار استفاده کرد ؟
با تشکر
تهران
خیابون آذربایجان
هروقت استفاده می کنم سرعت افتضاحه
غیر از اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره
بقیه کجای تهران هستند که از 20 پایین تر نمی یاد؟
لطفن بگید مشخص کنیم محل های خوب و بد رو
باید دید اون دانگل این کارو میکنه یا نه . همینطوری نمیشه گفت! ما دانگلهایی هم داریم که فقط میشه باهاش روی لپتاپ و سیستم خونگی اس ام اس داد و صحبت کرد!!!نقل قول:
دوستم یه دانگل داره برای فلش گوشی نوکیا استفاده میکنه برای باکس جف هستش و سیمکارت میخوره آیا از این استفاده از اینترنت ایرانسل استفاده کرد ؟
در با گوشی e250 , چجوری میشه از اینترنت روی کامچیوتر استفاده کرد ؟کدوم گوشیها wifi دارن؟
از گوشیهای چینی میشه برای این کار استفاده کرد ؟
باید بپرسی!! دانگل ها معمولا قابلت های ویژه ی خودشون رو روش مینویسن!
-
شما اول تنظیمات اینترنت رو رو گوش اعمال میکنین
بعد تعرفه مورد نظر رو خریداری میکنین
بعد از طریق مرورگر خود گوشی یا مرورگر اپرا مینی که میتونی از سایت اپرا دانلود کنی از طریق خود گوشی روی گوشی از اینترنت استفاده کنی!
-
اونم نمیشه گفت! ولی تا اینجایی که من میدونم اونا EDGE رو ساپورت نمیکنه و کلا مفت نمی ارزه!!!
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
جاهایی که من تست کردم زیر بیست نیومد:نقل قول:
هروقت استفاده می کنم سرعت افتضاحه
غیر از اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره
بقیه کجای تهران هستند که از 20 پایین تر نمی یاد؟
لطفن بگید مشخص کنیم محل های خوب و بد رو
پاسداران-
شریعتی بعد از همت تا قلهک
شریعتی- چهار را قصر تا سید خندان
شهرک غرب. فاز 1 فاز 2 فاز 3
میرداماد
ونک
حافظ بعد از جمهوری
-
فعلا من اینا رو تست کردم سرعت بین 18 تا 20 بوده!!
ولی به طور کلی کم و کاستی هم بعضی روزها داره!!!
ولی به طور میانگین میشه 17 کیلو!!
ممنونم ولی نگفتین چجوری میشه فهمید گوشی edge ساپورت میکنه یا نه؟
بالاخره سامسونگ e250 این قابلیت رو رداره ؟
چجوری میشه روی این گوشی اینترنت رو روی کامپیوتر استفاده کرد؟
آقا گوشی غیر از آیفون wifi داره ؟ کدوم مدلها ؟
بهترین دانگل با قیمت مناسب چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
با تشکر
نقل قول:
ممنونم ولی نگفتین چجوری میشه فهمید گوشی edge ساپورت میکنه یا نه؟
بالاخره سامسونگ e250 این قابلیت رو رداره ؟
چجوری میشه روی این گوشی اینترنت رو روی کامپیوتر استفاده کرد؟
آقا گوشی غیر از آیفون wifi داره ؟ کدوم مدلها ؟
بهترین دانگل با قیمت مناسب چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
با تشکر
شما برو توی این سایت : اسم هر گوشی رو بزنی برات میاره و همه مشخصات رو برات مینویسه ..
اگرم هم میخوام بفهمی از روی گوشی بفهمی edge داره وقتی به اینترنت وصل شدی باید بالای انتن حرف E بیاد ...
سایت اینه : gsmaria . com
ممنونم عزیز با e250 و k750 چجوری میشه وصل شد با کدوم برنامه ؟k750 edge داره یا نه ؟
سایت رو که صفحه قبل گذاشتم برو هر گوشی میخوای بزن مشخصاتش رو ببین
gsmaria . com
اینم آموزش وصل کردن گوشی به pc برای استفاده از اینترنت ......
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=217093
k750 edge نداره و بنابراین سرعت اینترنت توش واقعاً مزخرفهنقل قول:
یه Review کامل از مودم EDGE نوشتم،تو آدرس زیر:
کپی رایتشو رعایت کنید.کد:http://www.farsisubtitle.com/forum/index.php?topic=13620.0
بلههههههههههههه واین است سرعت دایل آپ
من که ازش نا امید شدم اومدم دایل آپ حداقل با این تکلیفم روشنه
من خودم یه عمره دارم با دایل آپ میامنقل قول:
بلههههههههههههه واین است سرعت دایل آپ
من که ازش نا امید شدم اومدم دایل آپ حداقل با این تکلیفم روشنه
الانم که این سرویس ایرانسل اومده فقط شبانه برداشتم واسه چند تا دانلود آهنگ..همین
فقط بگم اصلا به درد وبگردی و دانلود نمیخوره
شما بهترین کار اینه کلا بیخیال ایرانسل بشی ..مثل من
و adsl مخابرات بگیری که هم قیمت مودمش پایینه ..25 هزار تومان و ماهی 6 هزار تومان 64kbps
سرعت دانلودت هم حدود 10 هست و محدودیت دانلود هم نداری و سرعت بازشدن صفحات و وبگردی هم چند برابر دایل آپ هست ..هیچ هزینه ای هم بابت نصب ازت نمیگرن
و در کل کلا میارزه به ایرانسل و اینترنتش و دایل آپ با این سرعت پایین و قیمت بالا ...
ممنونم میشه بفرمایید از کجا 6 تومن میگیرین ؟ تهرانید ؟نقل قول:
تاپیک adsl مخابرات تهراننقل قول:
ممنونم میشه بفرمایید از کجا 6 تومن میگیرین ؟ تهرانید ؟
همه توضیحات صفحه اول هست
اگه سوالی دارید هم همونجا بپرسید ...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=421878
این edge اگه زیاد استفاده بشه ضرر نداره
برای رد و بدل کردن اطلاعات از همون امواج موبایل استفاده میکنه
نه
فقط در طولانی مدت گوشی رو داغون میکنه!!
البته بیشتر باطری!!!
مگه اینکه گوشی حساسی باشه!!!
گوشی من حتی داغ هم نمیکنه!!
گوشی من که باطریش ترکید ..!
مجبورم از یه طرف به کامپیوتر وصل کنم از طرف دیگه به شارژر...!که همین عامل باعث شده باطری خراب بشه ..
اگرم که به شارژر وصل نکنم باطری 5 دقیقه ای خالی میشه و low battery میده
نقل قول:
در اين مورد اگر اشتباه نكنم گوشيهاي سوني اريكسون بهترند چون وقتي با USB به كامپيوتر وصل ميكني خودبخود از طريق كابل باطري رو شارژ ميكنند و ديگه احتياجي نيست كه به شارجر وصل كني
نقل قول:
بله ضرر داره سعی کنید فقط برای موارد ضروری ازش استفاده کنید مخصوصاً هنگام دانلود از تمام پهنای باند استفاده می کنه. سعی کنید گوشی از شما فاصله داشته باشه .
خاک تو سر ایرانسل . سرعت من 2 ماهه که رسیده به 10 و کمتر هم میشه . بعضی وثتا تا 15 هم میره بالا . 10 تومنیشو هم گرفتم . لعنت به هرچی دزده . قبلا سرعتم همیشه روی 28 بود . واقعا متعسفم برای این سرویس با این سرعت و پینگ مزخرفش.
دلیل این اشکالاتی که ایرانسل داره فقط و فقط بخاطر یوزرهایی زیاده هست که داره!!نقل قول:
خاک تو سر ایرانسل . سرعت من 2 ماهه که رسیده به 10 و کمتر هم میشه . بعضی وثتا تا 15 هم میره بالا . 10 تومنیشو هم گرفتم . لعنت به هرچی دزده . قبلا سرعتم همیشه روی 28 بود . واقعا متعسفم برای این سرویس با این سرعت و پینگ مزخرفش.
اختلالات. قطعی - سرعت کم و همه این موارد به این دلیله. باید صبر کرد تا اپراتور سرویسهاش رو ارتقاع بده!!
شادیا برادر! من امروز از ساعت 6 صبح بلند شدم بلکه سرعتم به 5 برسه که بتونم یه چندتا کاری که داشتم و انجام بدم!نقل قول:
باقی ساعتای روز که بین 0 تا 2 میچرخه. شبا هم که بینساعت 9 تا 12 کلن قابل استفاده نیست.:19:
به هر حال قسمت لعنت به هرچی دزده رو باهات موافقم!!
نمییدونم چرا برا شما دوستان سرعت اینطوریه ولی برا من سرعت دانلودم 30 هستش که بعضی موقع ها به 50 تا 60 هم میرسه
میشه بگید تو کدوم منطقه اید؟نقل قول:
با سلام
از دوستان کسی با لپ ناپ های دل مدل 1500 یا 1520 از طریق EDGE ایرانسل به اینترنت کانکت شده.
من درایور دانگل رو واسه ویندوز XP می خواستم . لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
دوستان مشکل من 7-8روزیه که برطرف شده. دانلود روی 25-30(میانگین 30) فکرکنم برای باقی دوستان کم کم درست بشه.
فقط گهگاه قطعیهای بسیار کوتاه(غیر قابل مقایسه با سابق)
سلام به همگی امیدوارم که اولین پستم تو این سایت رو کسی بتونه کمکم کنه
من 3روز پیش بوسیله گوشی x6 نوکیا و برنامه pc sute با سرعت 460 کیلو بایت در ثانیه از این سرویس استفاده میکردم امروز گفتم یه مودم اد گی بخرم و بزنم به کامپیوتر در مرکز استان تست کردم بسیار خوب جواب میداد ولی وقتی اوردمش خونه اصلا نتونستم وصل شم 3تا سیستم و 3 ویندوز عوض کردم باز همینجوریه عکس اون رو میزارم تا بلکه کسی که داشت بتونه بگه تنظیماتش رو چکار کنم مارک فلیپس هست با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان واسه من قطع هست ....!
ساعت 12 شب ...دیگه مشکل ترافیک هست الان..؟؟!!!
کلا کرم دارن هی قطع و وصلش میکنن...
کلا پنج شنبه جمعه سرعت افتضاح میشه.
بچه ها خواهش می کنم اگر کسی از اون نمونه که من دارم داشت لطفا کمک کنه چون چند وقت پیش تو همین تایپیک دیدم کسی با همین نمونه که من دارم مشکل داشت ولی دیگه نگفت چکارش کرد لطفا کمک کنید 72000 تومان خریدمش
یدونه گوشی 70 تا 100000 با سرعت بالا برای اینترنت می خوام به کامپیوتر وصلش کنم با سرعت 460 کی سراغ داره اسمش رو بهم بگه متشکرم
دیشب ساعت یازده و خورده ای:
امروز ساعت ده و نیم صبح:
مکان: شهرک آپادانا. گوشی: سامسونگ ویو (کلاس 10)
راسنی چرا دیشبو زده افرانت؟
نقل قول:
آلان تو نمیگم ولی فکر میکنم در کل وقتی افرانت هست سرعت یه ذره بیشتره و پینگ خیلی بهتر میشه - تازه افرانت اسم قشنگ تر:31::31::31: :5::46:.
ديشب منم قطع بودم
سلام به دوستان عزیز و بزرگوار
بنده از این قسمت بسیار استفاده کردم و از این بابت از دوستان ممنونم و تا آنجا که توانستم پست ها را خواندم ولی خوب خواندن 164 صفحه پشتکار زیادی می خواهد!
متاسفانه لپتاب من قابلیت اتصال سیم کارت را ندارد ولی من در جایی خواندم با استفاده از اکسپرس کارد می توان این امکان را اضافه کرد. قطعه ای است به نام Mobile Broadband ExpressCard که به صورت خشابی به لپتاب وصل می شود و کار موبایل بیچاره ام را انجام می دهد. دوستان کسی در این باره اطلاعی داره؟ کسی می دونه که از کجا باید این قطعه را تهیه کنم و قیمتش حدود چند است؟ چه مارکی تاپ است و بهتر است بخرم؟ لپتاب من Lenovo N500
از دوستان عزیز بینهایت ممنونم
سرعت 30 رو قبول میکنم چون خودمم این سرعت رو دارم . اما ..... 50 یا 60 بیشتر شبیه خیال بافی هست .نقل قول: