خداییش داستان شماره یک را در اون حد بسیار بالا نمیشد نوشت با توجه به زمان نسبتا کم اما تو این هم اگه شماره یک مقایسه نشه تا حالا که دارم میرم خیلی جذاب بوده!نقل قول:
موافقم به نظر من یه نموره گرافیک کمرنگتر شده و داستانش هم ضعیفتر...
دختر کوچولوها زشتر دلنچسبتر شده...و از لحاظ گرافیک بیشتر سازندگان به نقاطی که در دید یا توجه بازیباز نیست کم توجهی کردند
و بافتهای ضعیفی به کار بردند.
البته همه اینها با دید مقایسه نسبت به نسخه اول هستش وگرنه به تنهایی واقعا زیباست از همه لحاظ
به نظر من دوستانی که دارن گیر میدن بیشتر تحت تاثیر امتیازهای بازی هستند هر چند بد نیست امتیازها ولی خداییش من هر چی دارم میرم جلو تر بیشتر خوشم میاد مخصوصا جو بازی که خفقان تر شده از نسخه قبل!سر همین بایوشاک 1 هم گیم اسپات کاملا از عمد خواست امتیاز پایین بده!
-----------------------------------
راستی من تو Siren Alley از 3 تا خواهر کوچولو 2 تاش را پیدا کردم و جمع آوری کردم بعد بیگ سیستر اومد و من نتونستم 3 را پیدا کنم شما که بازی را تمام کردید راهنماییم میکنید من برم از اول Siren Alley را بازی کنم!؟
دکتر سوفیا لمب که یک روان شناس هست و یکی از رقیبهای سیاسی اندرو رایان که بعد از اندرو رایان شهر را بدست گرفته با زور و استبداد!اگه دقت کنید میبینید که با زور سعی کرده کل رپچر را یک خانواده کنه خودشم میگه رپچر یک بدن هست من(لمب)هم صدای اون و بیگ سیستر هم دستان آن و از این حرفها ..... بحثش زیاد هست من هنوز بازی را تمام نکردم!دوست هم ندارم تمام کنم!نقل قول:
در نسخه یک بازی همه رو نجات دادم راستی این یارو LAMB کی