نه عزیزم برو تو تنظیمات دسته و آخرین گزینه رو یذار روی Tactical Defending .نقل قول:
Budget = بودجه
Printable View
نه عزیزم برو تو تنظیمات دسته و آخرین گزینه رو یذار روی Tactical Defending .نقل قول:
Budget = بودجه
چه سوت و کور شده اینجا........اخه واسه چی...........
داشتم یه فیلم میدیدم که میگفت واسه سر زدن دفاعی باید LT رو گفت و برای هجومی باید LB....ولی زیاد کاربرد نداشت...شماها کار کردین؟
2-3 روز پیش Zlatan87 Superpatch 2.0 رو نصب کردم.از نظر تغییرات بازی رو از این رو به اون رو میکنه.تغییرات گسترده ای توی بازی داده میشه.از فیس ها بگیر تا چمن و چهره بازیکنا
یه Selector داره که حتی حین بازی هم میتونی ازش استفاده کنی و هر اسکوربرد یا Wipeـی رو که دوست داشتی انتخاب کنی.ضمن اینکه سه تا گیم پلی(یه گیم پلی اورجینال فیفا و 2 تا ادیت شده) داره.
در کل اگه حوصله ش رو داشتید به دانلودش می ارزه
LB که یارمون رو سوییچ میکنه .نقل قول:
در ضمن یک چیزی واسه من پیش میاد که رو اعصابمه .
من خیلی وقتها شده توپ رو که میفرستم رو سر بازیکنم تا با هد بزنه بعضی مواقع به هر دلیلی مثل دفاع طرف و یا دست و پا چلفتی بودن بازکنم ... توپ به بازیکنم نمیرسه و به جاش ممکنه برسه به یه بازیکن دیگه ام که موقعیت بهتری داره و خالی هم هست .
برای مثال روی تیر یک میفرستی منتهی از بازیکن تیر یکت رد میشه و میرسه به بازیکن تیر دو .
ولی مشکل اینجاست که خود بازی سوییچ نمیکنه روی اون بازیکن دومی و روی همون بازیکن که میخواسته سر بزنه اما نتونسته بزنه میمونه تا وقتی که دقیقا توپ برسه به بازیکن دومم اون وقت تازه سوییچ میکنه روی اون بازیکن . حالا چون موقعیت حساس و فشرده ای هست تنها راه گل زدن توی این موقعیت ضربه سر ضرب یا همون والی است .
اما چون تا رسیدن توپ به بازیکنت روش سوییچ نمیشه نمیشه والی زد و موقیت از دست میره . تنها راهش استفاده از LB یا RS برای سوییچ منوال هست که من با هر دوتاش مشکل دارم .
LB رو که میزنی شوتت چیپ میشه و توپ میره بیرون . RS هم ممکنه باعث بشه توپ رو بندازه یه سمت دیگه . اینا چون توی موقعیت سریع و حساس هست نمیشه با حساب کتاب زد (تقریبا در میلی ثانیه) . مگه اینکه خود بازی سوییچ کنه روی بازیکن دومم ولی این کار رو نمیکنه .
باید جوری باشه که تو فقط شوت رو که بزنی چه بازیکن اولت توپ رو گرفت چه دومی (چون به هر حال یکیشون تحت کنترلته) شوت رو بزنه .
دوست عزیز این مشکل که شوتت چیپ میشه نه تنها شما و من داریم بلکه چند نفر تو لایو هم دیدم همین مشکلو دارن :دینقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
چون فاصله ی بین گرفتن LB (که به منظور سویچ پلیر فشرده میشود) و شوت خیلی کمه بازی اونرو به حساب شوت چیپ میزاره.نقل قول:
توی نبرد های هوایی این مشکل پیش میاد.
من یه مدت Auto Switch رو روی اتوماتیک کذاشته بودم بهتر شده بود ولی بازم مشکل هست.:13:
تا حدودی میشه گفت توی این نسخه نمیشه کار زیادی براش کرد شاید تو 13 درست شه:20:
دوستان کسی میدونه چطوری میشه با نوک پا توپ رو بلند کرد و از مدافع پشت سری عبور کرد؟!
اینو تو یه کلیپ یوتیوب دیدم... طرف پشتش به مدافع بود و توپ داشت از جلو براش میومد هموینطوری که اومد توپ رو با نوک پا بلند کرد و از روی مدافع عبور داد و براحتی ازش عبور کرد!
البته خودم چند بار تونستم این کارو نصف و نیمه انجام بدم ولی دقیق نمیدونم کدوم دکمه هاست...
دوستان توی پنالتی چطور باید دروازه بان رو حرکت داد که پنالتی بگیره؟
اگه واقعا بخوای توپ رو با روی پا در حالی که مدافع پشت سرته از روسرش رد کنی یه خورده سخته و امکان لورفتن توپ زیاده.نقل قول:
ولی میتونی از حرکت دنیس برکمپ استفاده کنی.
به طوری که توپ که به بازیکنت رسید بلافاصله آنالوگ راست رو در جهت مخالف مدافع حریف بفشاری و اونجوری میشه ازش رد شد.
با rs یا دکمه های ماشین حساب سمت راست کیبرد....نقل قول: