نقل قول:
تازه اومدم بنویسم دوباره فیفا نا امیدم کرد و چه بازی مضخرفی و از این حرفا که نوشته این دوستمون رو دیدم...
تشکر دوست من
Printable View
نقل قول:
تازه اومدم بنویسم دوباره فیفا نا امیدم کرد و چه بازی مضخرفی و از این حرفا که نوشته این دوستمون رو دیدم...
تشکر دوست من
کلا این فیفا جذابیتش تا 1 سال بعد و اومدن نسخه جدید بخاطر همینه که هم سخته هم واقعی تر این چند روز که فیفا بازی کردم میتونم بگم کاش زودتر گیم پلی فیفا رو لمس میکردم pes هم خوبه جذابیت های خاص خودشو داره ولی فوتبال واقعی تر فیفا هستش هر دوتا امسال سرگرم میکنن فوتبال دوستان رو که بشینن بخصوص با فیفا یه لیگ جذاب رو تجربه کنن
حال به هم زنه اینکه بخوای یادبگیری چپ و راست سنگین ببازی ...
محتوای مخفی: پچ
:21:
بزار فیفا از راه برسه بعد .نقل قول:
اینجا همه پچ ها رو میدن
کد:http://www.fifa-patch.com
...وای خودم هنوز بازی نکردم . چه غلطی کردم سریال ارجینال خریدم .
سلام چند نوع درجه سختی هست وقتی این درجه سختی رو بذارید روی World Class یا Legendary دیگه موارد 2 و 3 و 4 اذیتتون نمی کنه عزیزم معلومه که روی درجه آماتور دلخوشی ایجاد میشه عزیزمنقل قول:
در مورد ریتینگ هم یه چیزی بگم خیلی احمقانه اس امروز من یه بازی در ترکیب بارسا انجام دادم اولین بازی بود که با پیراهن بارسا انجام دادم فصل قبل توی تیم شمراک ایرلند بازی می کردم بارسا و اینتر پیشنهاد های خوبی دادن رفتم بارسا... خلاصه گفتم بازی خوب و کم اشتباهی ارائه بدم تیم کلا یکدست بازی می کرد و من هم دو پاس گل و یک گل زدم دفاع عالی کار کرد طوری که والدس اصلا توپ رو تجربه نکرد و نمره اش 10 شد! کلا جالبه بدونید اگه یه بازیکن توی زمین فقط راه بره و هیچ کاری انجام نده آخر سر نمره اش میشه 10! گند زده فیفا با این سیستم ریتنگ مسخره اش :2: پارسال هم مسخره بود امسال مسخره تر و شاید مسخره ترین!
1.ما که هیچی از این impact engine ندیدیم.تازه نسبت به فیفا 11 برخوردها و درگیری ها بد تر هم شده.
2.دریبل زدن تقریبا محاله
3.شوت به زاویه موافق اکثرا گل میشه.یه جورایی باگ محسوب میشه.
4.چمن سه بعدی (3D Grass) کجاست پس؟؟؟
5.با دسته نمیشه از حرکات تکنیکی (skill movement) استفاده کرد، شاید من بلد نیستم
کلا انتظار بیشتری از فیفا 12 داشتم.
راستی نکنه این نسخه، نسخه کامل و نهایی نباشه؟؟؟!!!
1-قبول موافقمنقل قول:
2-محال نیست یخورده سختتر شده
3-گل که میشه هیچی اینگار موشک کروز لانچ کردی:31:
4-3D Grass:18:
5-بلد نیستی سعی کن بیشتر
اشکال از دسته ها تون هست که fifa 12 شناسایی نمیکنهنقل قول:
باید اسم دستتون رو تو رجیستری به Rumple pad 2 تغییر بدبد منم هیمن کار رو کردم.
اگه با منچستر بازی داشتید راستش اتوبانه 4 به 3 باختم به منچستر اما سه تا گل زدم از راست بود.با آرسنال سه تاش رو هم فن پرسی زد فکر کنم راست من یو اورا باشه.تو پاسهای عمقی جا می موند البته رو سختی world class
من بازی رو امروز گرفتم مشکلی ندارم جز تنظیمات دسته بازی دسته معمولی دارم شوک نداره چطوری میتونم مثل PES دسته رو تنظیم کنم؟؟؟
من یه بازیکن خریدم باشگاه موافقت کرده حالا رفته تو حالت Player waiting چقدر طول میکشه این یارو قبول کنه؟
نقل قول:
بچه ها تنظیمات پیش فرض بازی شما هم به همین شکله؟
ها ها من همین الان بازی رو پیش خرید کردم
با قیمت 33500 تومان
1_ با اینتر بعد از 10 هفته در رده های پایینم چرا اخراجم نکردند؟!
2_چرا تو قسمت کریر اون ریت کلی(همون 5 ستاره ) تیم های حریف رو نمیبینیم؟
یک بجوابه جون مانقل قول:
چند مرحله داره خرید بازیکن! اول به باشگاهش پیشنهاد میدی ، اگه موافقت کنن ، چند روز بعدش باید به بازیکن پیشنهاد قرارداد بدی. بعد از اون اگر بازیکن هم قبول کنه شرایط رو ، 2-3 روز بعدش خرید نهایی میشه.نقل قول:
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
سیستم کریر مد امسال با سال پیش فرق کرده. من با کنسول که بازی کردم 11 رو ، هفته ی هشتم ، هیئت مدیره یه ایمیل بهم میزد و میگفت عملکردتون رو بررسی خواهیم کرد. اگر تیم در کورس قهرمانی نمی بود ، حتما اخراجت می کردن. امسال اینجوری شده که آخر فصل نگاه می کنن ببینن تونستی به اهداف باشگاه برسی یا نه!نقل قول:
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
تنظیمات پیش فرض من هم همینه. ولی شما کاری به تنظیمات پیش فرض نداشته باش. خودت میتونی بر اساس مهارتت ، عوض کنی ستینگ بازی رو.نقل قول:
دوستانی که فکر می کنن شوت زدن ساده شده و همه گل میشه ، شاهکار نکردن با حالت assisted بازی می کنن و گل میزنن! اگر می خواین واقعا زحمت بکشین واسه گل زدن ، توصیه می کنم :
1- سری جا نزنید و روی تاکتیکال دفندینگ بمونید ، خیلی لذت داره
2- اگر می خواید فیفای واقعی رو ببینید ، روی legendary بزارید و بازی کنید
3- ستینگ بازی رو از حالت assisted در بیارید تا ببینید که دیگه شوت هاتون به دروازه هم نمیرسه!!
سلام
دیگه کمک مربی برای تعویض اتومات رو برداشتند تو 12؟
درست نوشتی قیمتو ؟ :دی مگه اوریجه ؟نقل قول:
تاكتيكال دفندينك خيلي فاز ميده.ادم تا بازيش تموم ميشه از استرس مينميره.اون شوت جطوري درست كنم؟نقل قول:
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
Shot eror,fullback push واينا منظورش جيه تو ستينك بازي؟
برو به این لینک:نقل قول:
کد:http://www.propes.ir/forum/showthread.php?p=9956
آموزش استخراج موزیک های FIFA 12
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6520317&postcount=379
سلام
بابا حرفه ای نداریم کسی چرا تو انجمن پرسش و پاسخ جواب ما رو نمیده به احترام دوستان سوالم رو اونجا مترح کردم لطفا جواب بدید
ها ها منم هفته ی پیش بازی رو با 2000 تومن خریدم:31:نقل قول:
البته اورجیناله ولی کرکم روش هست:31:
سلامنقل قول:
2 دلیل اصلی برای خرید نسخه ی اورجینال وجود داره :
1. امکان بازی کردن بصورت آنلاین
2. دانلود و نصب خودکار نقل و انتقالات جدید
موفق باشید :40:
-بله منم برای همین متعجب شدم که چرا اخراج نمیکنه و این خیلی بدهنقل قول:
مطمئنا فیفا 11 تو این زمینه بهتر بود هرچند اشکال داشت ولی هیجانش بیشتر بود یعنی چی که هر تیمی رو دوست داریم برداریم برای یک فصل تو فیفا12؟
خرید و فروش بازیکن خیلی بهتر شده فکر کنم کاملا واقعی شده دیگه!
-----------------
-اما تو کریر قدرت حریف رو چطور میفهمیدین؟ همونطور که میدونید استارهای فیفا 11 برابر بود با میانگین امتیازهای overall بازیکنان و خیلی کمک میکرد که بدونیم با چه حریفی روبرو هستیم الان چطوری میفهمید؟ مثلا فکر کنید در چهارمین سال کریر هستید و در جام باشگاههای اروپا با یه تیم گمنامی روبرو شدین!
-چقدر برخورد توپ با بازیکنا زیاد شده من شیفته ی این ویژگی فیفا12 هستم انگار تو زمینم تو نسخه های قبلی توپ راحت از میون 10 تا بازیکن رد میشد راحت میشد سانتر کرد ولی تو فیفا 12 با حصور 2 ..3تا بازیکن در روبروت توپت برخورد میکنه به بازیکنان یه سیکل خوبی برقرار شده تو این زمینه درست مثل فوتبال واقعی زمان سانتر حتما باید بازیکن حریف رو از پیش رو برداری یا با سرعت بازیکن رو جا بزاری که همین امر تو فوتبال واقعی هم هست،
این ویژگی هم مربوط به impact engine هست؟
SevenCity
خرید و فروش بازیکن خیلی بهتر شده فکر کنم کاملا واقعی شده دیگه!
اما نظر من كاملا برعكس نظر شماست .تودنياي واقعي كجا اين همه جابجايي بازيكن بزرگ انجام ميشه؟
توفيفا12 فقط كافي پول داشته باشي در اين صورت به هركي پيشنهاد بدي با كله مياد :41:ولي 11 خيلي قشنگ و واقعي تر بود تو 11 هر كاري كردم نتونستم فابرگاس رو بخرم يا شويني رو اما تو 12 با اولين پيشنهاد شويني از بايرن اومد تو تيمم:41:
بچه ها يه نكته رو از ياد نبريد كه اسم اين بازي fifa 12 هستش و نه fifa manager ya football manager.
از کجا میشه گیر اورد؟نقل قول:
البته منظورم سیستم خرید و فروش بود هنوز با سیاست خرید فروش که فله ای بازیکنا میرن این تیم اون تیم کار نکردم هرچند فیفا11 هم اینطور بود فقط بازیکنا به تیم های رقیب سنتی نمیرفتن!نقل قول:
سلام
من تنظیمات دسته رو چی جوری انجام بدم هر کاری میکنم نمیشه ؟؟؟؟
آقا بازی های رو دررو چند چند میشه من که pes بازی می کنم با داداشم همش نتایج پرگل می گیریم عصبی شدم.
خدا کنه فیفا سخت تر شده باشه
خوب روی assisted که خارج کنم بذارم روی کدوم حالت؟؟کلا همه موارد رو از assisted خارج کنم؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد و بررسی بازی فیفا FIFA 12:کمپانی EA Sports با تغییرات فراوانی که در FIFA 12 ایجاد کرده ، این نسخه را برای هواداران این سری از بازی ها هیجان انگیزتر کرده است. هر چه باشد، سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از پر درآمدترین بازی های ورزشی دنیا، بخصوص برایEA است و آن ها هم دوست ندارند با عرضه یک بازی ضعیف، هم فروش این عنوان را از دست بدهند و هم طرفداران را ناراضی کنند.
در این نسخه از بازی فیفا ، مشکلات گرافیکی نسخه قبلی برطرف شده است و اصلاحات گوناگونی در آن به وجود آمده که در این نسخه شاهد انیمیشن های فوق العاده روان تر و سریعتر خواهید بود.
همچنین در این نسخه شاهد تغییر در گیم پلی و ... هستیم.
گرافیک
اصولاً در بازی هایی که هر سال عرضه می شوند، نمی شود انتظار تغییرات اساسی در گرافیک را داشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مقایسه باFIFA 11 تغییرات اساسی ای به لحاظ گرافیک نکرده و همان طور که سازندگان به آن اشاره کرده بودند، مشکلات این قسمت را برطرف کردند و اصلاحات گوناگونی در آن به وجود آوردند. در این نسخه شاهد انیمیشن های فوق العاده روان تر و سریعتر خواهید بود. طراحی استادیوم ها همچنان بسیار عالی است و بازی کردن در آن ها هیجان خاصی دارد. طراحی چهره فوتبالیست های معروف مانند مسی، کریستینو رونالدو، جابی و... واقعاً خوب کار شده، اما چهره بازیکنان معمولی مانند ستاره ها عالی نیست و می توان گفت که خوب طراحی شده اند.
نورپردازی هایی که برای بازی های شب طراحی شده، رنگ و روی خوبی به استادیوم ها بخشیده اند. 55 استادیوم مختلف بصورتی بسیار عالی در بازی طراحی شده اند و سازندگان به کیفیت زمین و دیگر مسائل آن هم توجه کرده اند. البته اگر دوست دارید، جزئیات بازی را از نزدیک مشاهده کنید و شاهد انیمیشن های شگفت انگیز به کار رفته در بازیکن ها باشید، پیشنهاد می کنم، سری به قسمت Be A Pro بزنید. لازم به ذکر است که امکانات بسیار بهتری برای این بخش در نظر گرفته شده که در بین آن ها می توان به قسمت ویژه ای که برای طراحی صورت در نظر گرفته شده، اشاره کرد.
موسیقی/صداگذاری
گزارش بازی ها همچنان عالی هستند. بر خلاف نسخه های گذشته، اینبار دو تیم گزارشگری در بازی حضور دارند و بازی های مختلف را گزارش می کنند. تیم اول از مارتین تایلر (Martin Tyler) و آلان اسمیت (Alan Smith) تشکیل شده است. مهارت تایلر در گزارش مسابقات باعث شده که همانند سال های گذشته، شاهد گزارش های فوق العاده ای در این بازی باشیم. تایلر توضیحات فوق العاده ای درباره استادیوم ها، بازیکن ها، مسابقات خاص همانند ال کلاسیکوی اسپانیا و اتفاقات رخ داده در بازی می دهد. با شنیدن گزارش او اطلاعات بسیار خوبی را بدست خواهید آورد. در نسخه های قبلی آقای اندی گری (Andy Gray) در کنار مارتین تایلر به تفسیر بازی می پرداخت، اما به دلیل مشکلات خاصی که گری در گزارش یک بازی فوتبال به وجود آورد، EA او را از این سری از بازی ها کنار گذاشت و بجای او از آقای آلان اسمیت استفاده کرد.
اسمیت به خوبی حمله ها، گل ها و صحنه های حساس بازی را تفسیر می کند و توضیحات او گزارش تایلر را کامل تر می کند. تیم دوم گزارشگری بازی از اندی تانسند (Andy Townsend) و کلایو تایلدسلی (Clive Tyldesley) تشکیل شده که به طور پیش فرض صدای آن ها را در برخی تورنومنت ها خواهید شنید. البته این امکان هم در بازی طراحی شده که بتوانید گزارشگر ها را تعویض کنید و هر شخصی را که دوست داشتید، به عنوان گزارشگر در بازی قرار دهید. EA Sports بیش از 10000 دیالوگ از گزارشگران در بازی قرار داده و به همین دلیل با کوچکترین اتفاقاتی که در بازی رخ می دهد، سخنی از گزارشگران را می شنوید. از دیگر نکات جالب این نسخه، صدای تشویق تماشاگران است. تماشاگران به خوبی تیم های خود را تشویق می کنند و صدای شعارهای آن ها به خوبی در بازی شنیده می شود. حتی می توانید صدای تشویق برخی از بازیکنان را هم بشنوید. مانند هر سال، موسیقی های زیادی برای بازی لایسنس شده اند که در منوهای مختلف می شنوید. موسیقی هایی که شنیدن آن ها قبل از بازی می تواند روحیه را افزایش دهد.
گیم پلی
FIFA 12 نسبت به هر نسخه دیگری از این سری از بازی ها شاهد تغییر در گیم پلی بوده است. EA Sports با خلق Impact Engine مخصوص این عنوان، چالشی جدید را پیش روی بازیکنان قرار داده است. یکی از اولین تغییراتی که IE در بازی به وجود آورده، روان تر شدن حرکت بازیکنان و افزایش چشم گیر انیمیشن هایی است که برای حرکات بازیکنان طراحی شده اند. بازیکنان بسیار عالی می دوند و نمایش های خوبی را از خود نشان می دهند. IE باعث شده که برخوردهای بازی بسیار طبیعی تر به نظر برسند. بازیکنان با برخورد از قسمت های مختلف بدن به بازیکنان حریف، با شکل و شمایلی خاص تعادل خود را از دست می دهند.
نبردهای تن به تن برای گرفتن توپ نیز در این نسخه بسیار خوب هستند. اینبار می توانید زمانی که به بازیکن حریف نزدیک شدید، با نگه داشتن دکمه B (در نسخه Xbox 360 یا PC) در حرکت رو به جلوی بازیکن حریف اختلال ایجاد کنید. البته افراط در انجام این کار، باعث می شود که داور خطا بگیرد. کلاً در این بازی نحوه دفاع کردن بسیار تغییر کرده است. این تغییر باعث شده که بازیکنان با روندی تازه در مسابقات روبرو شوند. اینبار علاوه بر اینکه با نگه داشتن دکمه A می توانید توپ را بدست بیاورید، می توانید با استفاده از دکمه B و حتی X که باعث تکل کردن بازیکن می شود، بتوانید توپ ها را بسیار بهتر بدست بیاورید.
همچنین باید به این موضوع اشاره کرد که با زدن دکمه B می توانید برای بازیکن حریف پا بیندازید تا بتوانید توپ را بگیرید. البته انجام اشتباه این حرکت نیز باعث خطا می شود. در طول این عنوان و در هر بخشی که بازی کنید، میزان مشخصی XP به شما داده می شود. این XPها Level شما را مشخص خواهند کرد. هر چه Level شما بالاتر برود، می توانید جایگاه خود را در Leaderboard جهانی بازی تغییر دهید. دیگر تغییراتی که IE در بازی ایجاد کرده، سیستم پاسکاری بازیکنان با یکدیگر است. سرعت پاس ها بالا رفته و همین موضوع سرعت حرکت از دفاع به حمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را افزایش داده است. پاس ها کاملاً بر اساس میزان قدرت و جهتی که می خواهید ارسال می شوند.
پس باید در ارسال پاس ها کمی بیشتر دقت کنید. شوت های از راه دور بسیار خوب شده اند و کاملاً می توان حس شوت کردن را در بازی احساس کرد. کلاً حرکات پا به توپ در این عنوان بسیار پیشرفت کرده و دقیقاً می توانید برخورد پای بازیکنان با توپ را حس کنید. هوش مصنوعی بازیکنان تقویت شده و حرکات بدون توپ آن ها فوق العاده است. بازیکنان بدون توپ می توانند به خوبی خودشان را در موقعیت های خوبی قرار دهند. مودهای آنلاین بازی نیز بسیار هیجان انگیز هستند و باعث شده که بازیکنان زیادی این عنوان را در قسمت آنلاین تجربه کنند. مودهایی هم که برای قسمت تک نفره در نظر گفته شده که چیز جدیدی نیستند و همان هایی هستند که در نسخه قبلی دیده شدند. در آخر نیز باید به این موضوع اشاره کرد که در ابتدای بازی، آموزش هایی برای تغییراتی که در بازی به وجود آمده، قرار داده شده که توصیه می کنم حتماً آن ها را ببینید و تمرین های خواسته شده را انجام دهید.
منبع:wwebest.com
خریدهای من سیتی:
اشنایدر از اینتر با مبلغ 39 میلیون یورو!!!
چیکاریتو از من یونایتد
کلی با خواهش و التماس سانیا از تیم من یعنی آرسنال با 38 میلیون یورو!!!!
اره از قبل رفتن اشنایدر به منچستر سیتی برنامه ریزی شده بوده.چون در واقعیت هم منچستر سیتی انتظار داشت بتونه اشنایدر رو بخره ولی اشنایدر رد کرد.نقل قول:
من تو بازی به اینتر 55 میلیون دلار پیشنهاد دادم قبول نکردند!
سانیا رو هم درسته برای من هم از ارسنال خرید.کامبیاسو رو هم خرید ولی برای خرید چیکاریتو به من پیشنهاد نداد.
در ضمن جالبه مثل واقعیت تمام تیم ها دنبال خرید نانی بودند!
خرید های فصل 2013 من در آرسنال: :دی
کیسوکه هوندا با 33 میلیون دلار
رمی با 35میلیون دلار
گومیس با 27میلیون دلار
مدل با 15میلیون دلار
آری با 17 میلیون یورو (خیلی شاخه این بازیکن بخریدش :دی)
البته اینا خرید های شاخ بودن :دی
از همون اول فصل هم فن فن رو چون دلش با تیم نبود رد کردیم اینتر با دو برابر قیمت!
فن فن که فروخته شد با پولش دوتا مهاجم تاپ گرفتم ...رمی و گومیس
الان میشه با نصف اون قرارداد برش گردوند...
خیلی حال میکنم با این نقل و انتقالات...
نسخه اورجینالو از کجا باید خرید؟ قیمت چنده؟
بدون ارجینال نمیشه انلاین بازی کرد؟
خرید های من برای منچستر:نقل قول:
پودولسکی
شواین اشنایدر
ده روسی
کاکا
بکام
:31: