من استفاده کردم خیلی عالی بود.صدای توی هدفون حداقل 3 برابر شد!!!:18:نقل قول:
از توی اسپیکر هم یکم بهتر شده!
Printable View
من استفاده کردم خیلی عالی بود.صدای توی هدفون حداقل 3 برابر شد!!!:18:نقل قول:
از توی اسپیکر هم یکم بهتر شده!
عزیز ممنونم واسه راهنماییت من چک کردم همه جدید بود یعنی همه مثل همین عکسی که گذاشتی بود به جز organizer version که R6F41 بود مربوط به ردیف چهارم تو عکس مشکل خاصی که نداره احتیاج به آپدیت چی؟نقل قول:
اون عکس فقط قسمتی از سایتی هست که زیر عکس قرار دادم. شما بهتره به سایت برید و فریمور گوشی تون رونقل قول:
اونجا دقیق تر چک کنید.
اگر همه مشخصات گوشیتون مثل یکی از فریمور ها بود آپدیت لازم نداره چون در اون سایت آخرین آپدیت مربوط به هر
منظقه رو نوشته. قسمت Organizer Version هم فریمور گوشیتون رو نشون میده و هم میتونه مشخصی کنه
که فریمور گوشیتون مربوط به کدام منطقه است.
اما چون گفتید که فریمور گوشیتون R6F41 است فکر کنم گوشیتون Middle East باشه و چون آخرین فریمور رو
گوشی شما داره بنابراین کیبورد فارسی رو هم برای تایپ در مکانهای نوشتاری باید داشته باشه.
مرسی.نقل قول:
حالا شما که فایل صدا رو پچ کردید از لحاظ کیفیت صدا تاثیر منفی در گوشی نزاشته؟ چون پی1 واقعا صدای با کیفیتی
داره. منظورم اینه که مثل خیلی از گوشی های نوکیا صداش جق جقو نشده و صدای تیز نداره؟
یعنی همون کیفیت قبلی رو حفظ کرده و فقط صدا رو بالا تر برده و یا کیفیت صدا کمی پایین تر اومده اما در عوض
صدا بالا تر رفته؟
باز هم ممنون. :11:
با اینترنت آپدیت کردن بهتره یا با باکس
setool
دلیل؟
نقل قول:
نه اصلا کیفیت هیچ تغییری نکرده.البته اینو بگم که این پچ فقط برای هدفون هست ولی به نظر من صدای اسپیکر هم یه کم بهتر شده!
بله گوشی من کیبورد فارسی رو هم دارهنقل قول:
بازم به خاطر راهنمایی هات ممنون:11:
خواهش میکنم دوست عزیز. :11:نقل قول:
سلام دوست غزیز مطمئنی خود se گفته اگه ممکنه لینکشو بدهنقل قول:
نقل قول:
WoW ... این پست رو از کجا پیدا کردی. قدیمیه...
اگر منظورتون آپدیت پی1 با UIQ3.3 است باید بگم که این خبر رو خود سونی اریکسون تایید نکرده. بلکه در وبلاگ هایی
که به اسم وبلاگ سونی اریکسون هست این شایعات پخش شده و صحت و غلط بودن این موضوع فعلا معلوم
نیست.
لینکش رو هم در همون صفحاتی که این پست رو پیدا کردید قبلا گذاشتم . چند صفحه این طرف و اون طرفش رو
بگردید پیدا میکنید چون من که لینک هر خبری رو ذخیره نمیکنم تا شاید یکی در آینده لازم داشته باشه. لینک های
خبری همون روز گذاشته میشند.
اما اگر لینکش رو پیدا نکردید میتونید در گوگل این کلمه رو جستجو کنید >> SE P1i UIQ3.3
سلام به همه دوستان از اینکه به سوالاتم جواب دادین ممنونم میخواستن بدونم چطور میتونم عکسای گوشیمو بذارم
منظورتون کدوم عکسهاست؟عکسهایی که با گوشی گرفتید یا عکس از زمینه گوشی (screen shot)؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام به همه دوستان از اینکه به سوالاتم جواب دادین ممنونم میخواستن بدونم چطور میتونم عکسای گوشیمو بذارم
چند تا تم قشنگ واسه P1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.puffle.co.uk/download.php?file=BlackGlass.utz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.puffle.co.uk/download.php?file=TheGrid.utz
کد:http://www.puffle.co.uk/download.php?file=GreenLeaf.utz
با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا طریقه تنظیم گوشی p1 برای دریافت وفرستادن ایمیل رو توضیح بدین. پیشاپیش خیلی ممنونم
من یه مشکل دارم.بعضی از برنامه ها رو (از قبیل mophun,core player ,...) رو وقتی uninstall میکنم مواقعی که گوشی رو ری استارت یا وقتی با usb وصل میکنم پیغام نصب این برنامه ها میاد(خیلی اعصاب خرد کنه :9: ) شما هم همین مشکل رو دارید؟
من این مشکل رو با برنامه iphone lock دارم.اگر کسی راهی براش داره ممنون میشیم کمک کنه.
سلام
کمک کنید لطفا...
گوشی من برنامه ها رو نه inestal میکنه و نه unistal !!!
گوشی آپدیت شده تقریبا 40 روز پیش. قبل از آپدیت مشکل آنتن داشتم مثل اکثر بچه ها که با آپدیت حل شد ، اما الان بعد از 40 روز اینجوری شده.
چه کنم!!!
مرسی اشکان جان مشکلش این بود که تیکه visible to other Devices ورداشته بودم این جوری بگم سره یه اشتباه بچه گونه اما در کل مرسی از توجهت :11:نقل قول:
دوستان من ديروز w950 دادشم رو با يك P1 عوض كردم.
W950 داداشم 6-7 ماهي كار كرده بود ولي تميز تميز بود.فقط مشكل باطري داشت كه قلابي بود و زود خالي ميشد.
گوشي P1 هم كه گرفتيم يك هفته كار كرده بود و خيلي هم تميز با باطري اصل.حتي يك خش هم نداشت رو گوشي.يك رم 512 مگ هم داشت.
با اين شرايط 110 هزار تومان سر داديم. به نظر شما مي صرفه؟(از لحاظ قيمت ميگم نه از لحاظ كيفيت)
آره بنظر من که با این 110 تومانی که سر دادی خوب دادی , p1i خوب گرفتینقل قول:
البته تصمیم آخر رو خودت باید بگیری ولی در حالی که میشه مموری 4 گیگ روی پی وان نصب کرد و واکمن 3 ، دیگه خیلی فرقی با اون نداره. اگه می خوای عوض کنی باید چیز بهتری بگیری.نقل قول:
سلام
من روی گوشیم سیم کارت ایرانسل انداختم اما با مشکل عجیبی روبرو شدم !! همه چیز درسته حتی لوگو ایرانسل هم بالای گوشی میاد و حتی آنتن هم پره اما اصلا تماسی برقرار نمیشه .
آیکون گوشی( آبی رنگ ) بالای صفحه نقش میبنده که یه خط قرمز روشه
میخواستم بدونم مشکل چیه ؟؟
هیچ کدوم از کدهای ایرانسل هم جوب نمیده !
قبلش کار میکردم یه خط ثابت همراه اول . هیچ مشکلی هم نداشت!!
آیا باید آپدیتش کنم ؟
آپدیت احتیاج داره ؟؟؟؟
phone:
cxc162037 R9J005
bluetooth:
cxc 162143 R1D
Organiser:
cxc162108 R6F41
CDA:
CDA162024/52 R6A
من هم 960 داشتم الانم p1 غیر از مموری p1 سرتره من p1 رو بیشتر میپسندم سرعتش هم از 960 بیشترنقل قول:
راستی دوستان من تا حالا متوجه نشدم رم رو گوشیم 1 گیگ هستش نه 512
آقا بنظرتون ن82 بخرم یا پ1 ؟؟
فک کنم ن82 از نظر کامل بودن پ1 رو بخوره !!!
منم ممنونم از اینکه دوستان گلم :11: که یادم انداختن هیچ گوشی p1i خودمون نمیشه ! چون گوشیه کاملیه واقا:8:نقل قول:
والا من همه ی اینا رو میدونستم !!!:دی (ولی بازم ممنون)
در کل خواستم بدونم
من خودم خیلی رو این سه تا گوشی (ک850 و ن82 و پ1 فک کردم)
از یه طرف دلم تاچ اسکرین میخواد از یه طرف دوربین 5 خیلی خوب
از یه سرف دلم کیبورد پ1 رو میخاد از طرف فیلمبرداری یا جی پی اس !!!!
ولی یه چیزی رو که خیلی میترسم باتریش هست که میترسم زرت و زورت تموم شه !!!
ولی در کل فک میکنم انتخاب خوبی باشه !!!
ممنون ×
نقل قول:
صفحات قبل رو همیشه مرور کنید تا ببینید جواب سوالات تکراری داده شده یا نه...
صفحه 157 رو بخونید. در اونجا توضیح دادم که چطوری فریمور گوشیتون رو چک کنید تا متوجه بشید که فریمور گوشی
شما آخرین فریمور است و یا مربوط به کدام منطقه است.
در ضمن گوشی شما آخرین آپدیت رو نداره و احتیاج به آپدیت داره.
موفق باشید.
من مطالب قبلی را خوندم اما کسی همچین مشکلی نداشت !!!!!!!
به هر حال اون جدولی که شما گفتید را هم دیدم اگر اون جدول درست باشه احتیاجی به آپدیت ندارم !آخه تمام مشخصات درسته !شما چجوری گفتید که باید آپدیت کنم ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق اون مشخصاتی که شما نوشتید CDA گوشی شما اینه >> CDA162024/52 R6Aنقل قول:
به عدد R6A و شماره سی د ای دقت بکنید.
این سی دی ای با این فریمور خیلی وقته که آپدیت شده و اگر مشخصات اون سایت رو با مشخصات گوشیتون
دقیق تر بررسی کنید متوجه میشید که چیزی به اسم CDA162024/52 R6A وجود نداره.
برای اینکه بیشتر مطمئن بشید میتونید تمام مراحل آپدیت رو توسط SEUS انجام بدید اگر بهتون گفت که گوشی
شما آپدیته و احتیاج به آپدیت نداره دکمه Back رو بزنید. اما اگر گفت گوشی شما شناسایی شد و برای ادامه
آپدیت NEXT را بزنید اون وقت متوجه میشید که گوشیتون احتیاج به آپدیت داره. اما باز هم میتونید آپدیت نکنید و
Back رو بزنید.
همه این مراحل 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
من به یکی از دوستام که موبایل فروشی داره سفارش ds980 رو دادم گیر نیاورد گفت زنگ زدم تهران پیدا نکردن شما میشه بگی از کدوم مغازه اینا رو گرفتی من یه هفتس دربدر دنبال میگردم هنوز هیچی پیدا نکردمنقل قول:
hpm- 82 امروز خریدم 12000 تومان و هندزفری بلوتوث ds980 هم بین 80 تا 90 هزار تومان
در ضمن سایتی وجود نداره اینا رو بفروشه
اون روز که من رفته بودم علائدین اکثر مغازه ها داشتن منبعش هم یه مغازه در طبقه 5 یا 6 بود که فقط تو کار هندزفری بلوتوث بود.نقل قول:
نه من که هیچ سایتی پیدا نکردم.
دوستان یه مقاله بود که از اینترنت گوشی p1iمثلا با ایرانسل به وصیله سیستم میشد آنلاین شد کسی داره بذاره ؟
سلام بچه ها چطوری میتونم مسج های خودم رو از w950 به p1 منقل کنم ؟ لطفا کمک ...
مرسی ;
اگه گوشی رو هک کنینقل قول:
و فلدر mail رو کپی کنی حله
مستر ریستنقل قول:
اگه میشه قیمت روز این موبایل(پی 1) رو اعلام کنند...
مچکر
من 340 سمنان قیمت دارم !!!
برتری های ان 82
1.ساپورت مموری تا 16 گیگ (2 برابر پی 1)
2. سی پی یو کاملا برتر332 مگا هرتزو دو هسته ای (این برتری رو تو انواع برنامه ها و بازی ها میشه دید !!)
3.جی پی اس اینترنال
4. موشن سنسور(مخصوص انواع برنامه های کاربردی) و همچنین روتیت اتوماتیک صفحه
5.شتاب دهنده ی گرافیکی !!! (تو بازی های ان گیج 2 کارایی اش فوق العاده اش رو مشاهده می کنیم)
6.فلاش زنون
عکسبر داری و فیلمبرداری کاملا برتر (حتی از کا 850 چه برسه به پی 1!!)
7.خروجی تی وی !!
8.پشتیبانی از edge که واقعا سرعت ترنسفر دیتا محشری داره !
در مورد ظاهر 2 تا گوشی هم بگم این امر سلیقه ای هستش
و اصلا نمیشه گفت که کدوم بهتره
به نظر من پی 1 شبیه ماشین حساب های الجبرا می مونه !!! لول
ببخشید چند لحظه...
مخواستم بپرسم که با پی1 یک فایل pdf چند صفحه ای رو باز می کنه؟
منظورم اینه که هنگ نکنه؟
مثلاً یک فایل پی دی اف با تعداد صفحۀ 100 تا رو خوب و با سرعت باز میکنه؟
مچکرم...
سلام بر همه دوستان غزیز می خوستم ببینم way finder p1 قیمتش حدودا چنده و اینکه با gps نوکیا چه فرقی داره ؟ مرسی