تا چند وقت پیشV پــی N رو ایرانسل کار میکرد.اما الان بستنش ...:13:نقل قول:
Printable View
تا چند وقت پیشV پــی N رو ایرانسل کار میکرد.اما الان بستنش ...:13:نقل قول:
متاسفانه به علت پینگ بالا و همچنین بسته بودن این پورت وبگردی زیاد توصیه نیمشه خود منم با نرم افزارهای که میرم دور بزنم متاسفانه گیر میکنم.
ولی دانلودش عالیه:8:
گوشیم i8910 ولی نیگا کردم کلاس 10 داره , تو سامسونگ نتونستم کلاس 32 پیدا کنم اما تقریبا همه ی مدلای نوکیا کلاس 32 داره از 5130 گرفته تا N900 :8: ... سرچ زدم 3710 fold قیمتش مناسبه و کلاسشم 32 و خیلی شیک .:8: فعلا با همین کار میکنم ببینم چی میشه , راستی از لحاظ قدرت سخت افزاری تفاوتی بین دانگل , روتر و یا گوشی وجود داره ؟ ممکنه مثلا گوشی ضعیف تر عمل کنه یا روتر قویتر ؟ من سوات ندارم منظورمو خوف رسوندم ؟ :20:نقل قول:
سامسونگ هم داره چرا که نه خودم یه نمونه بارزشنقل قول:
گوشی e 251
رو دارم که کلاسش هم 32 هست
گوشی e 250 هم کلاسش 32 هست
البته گوشی شما فکر کنم 3g داشته باشه که سرعتش یک مگ هم میرسه
از لحاظ قدرت دانگل سریعتر هستش حدود یکی دو کیلو بیشتر میگیره ضمن اینکه ثبات راتباط هم بیشتر میشه چون وسیله مخصوص این کار هست نه تبدیل کردن گوشی به دانگل
گشوی برای صحبت کردن هست دانگل برای ارتباط دیتا
اون روتر که شما میگید هم حکم دانگل رو میکنه همونی که سیم کارت میخوره رو میگم اون هم با دانگل فرقی نداره فقط امکاناتش بیشتره مثلا دیگه ممثل دانگل نیست که 1 نفره باشه چون دانگل برای یک نفر هست ولی با این روتر میتونی یه اداره و سازمان رو پوشش بدید.
در کل روتر و دانگل جفتشون مثل هم هستند ولی گوشی یه چیز یدگه است و سرعت در دانگل و روتر بیشتره.
آره 3G داره ولی کو 3G ؟ این 3710 هم 3G داره :20: , در ضمن من این گوشیو واسه HD اش خریدم .نقل قول:
Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps این یعنی چی ؟ تو مشخصات E251 نوشته بود . این که نوشته کلاس 10:31:
عزیز فرق کلاس 10 با کلاس 32 در حد 10 کیلو هست !!! ولی همین ده کیلو روی سرویس ایرانسل حدود 5 کیلو افزایش ثابت میده و 5 کیلو هم بصورت رندوم بصورت ناپایدار بدست میاری
نمونه اش خودم که کلاس 32 دارم و در واقع باید روی سرعت 32 ثابت باشم
ولی سرعتم نا پایدار هست
از 20 کمتر نیمشه و تا 45 هم میره !!!!! و دقیق مشخص نیست که چه مقدار هست ولی معمولا در رینج 24 تا 26 رو ثابت می مونه و کمترین حدش هم در حد 20 کیلو بایت هست.
حالا کلاس 10حدود 5کیلو با سرویس من فرق داره یعنی ماکزیمم به جای 45 روی 40 میره و دست کم هم از 20 شروع میشه همین
چیز سختی نیتس که داداش
در مورد 3G هم باید بگم وقتی خارج این سرویس رو دارند چرا به موبایل ایراد میگیری
اینجا ایرانه که شتر توی خیابون رد میشه
یه همسایه میلیاردری هم ما داریم سه تا کوچه با ما فاصله داره که با اسبش میاد بیرون
نمیگم کجا هستم ولی خدایی توی این منطقه اسب کم داشتیم که اون هم اضافه شد .....:13: حالا میخوای 3g داشته باشی ؟
در ضمن اون HD گوشیتون خیلی خوبه :20:
حذف شود .................................
امروز چه روز خوبیه !!!
ایرانسل پیغام زده سرویس شبانه اینجانب تا ساعت 24 امشب فعال است و دیگر فعال نخواهد بود . یعنی یه امشب هم از دستمون در رفت در حالی که من 1 روز از اینها طلبکارم
روز 31/3 ساعت هشت شب این سرویس رو فعال کردم
الان 11 صبح روز 29 هستش !!!!!!!
لعنت بر پدر دزد :13:
یکی به داد من بدبخت برسه :
چند وقت پیش من تو همین تایپیک نوشتم که اینترنت یه ماهه من (شبانه) بعد 1 هفته غیر فعال شده پیگیری هم کردم ولی نتیجه نگرفتم و یه بسته دیگه خریدم یهو دیدم این بسته هم بعد یه هفته غیر فعال شد (یعنی هزینه کم میکنه ) با ایرانسل هم که تماس میگیرم فقط میگن پیگیری میکنیم حالا جالب اینجاست که بعد چند روز که دیشب تماس گرفتم گفتن : مشترک گرامی ((حد اعتبار)) شما تمام شده !!!! منم گفتم یعنی چی ؟ جواب چرت و پرت بمن دادن .. کسی از دوستان مشکل منو داره ؟؟؟ تازه یکی از اپراتورها بمن گفت : درسته که شرکت گفته نامحدود ولی امکان داره نامحدود نباشه . اینم بگم که من تو این یه هفته هر شب 500 مگ دانلود داشتم . کسی مثل من(که بستش یه ماهه هست) دان داشته ؟؟؟ آخه چرا اینجوری شده !؟ یعنی بین این همه مشترک فقط من اینجوریم ... دزدی از این بدتر ؟؟ شما را بخدا جواب منو بدین ....
یه عکس از اون اس ام اس فعال شدن و غیر فعال شدنش بزار ببینم
شما اولین موردی هستی که انیجوریه
من حدود 2 گیگ دانلود کردم متاسفانه وقت ندارم و حوصله اش رو ندارم که سیستم رو مدام روشن بزارم تا صبح وگرنه منم یه ضرب دانلود میکردم
اگر واقعا مسیج رو زده این پیام رو میتونین به اون سازمان نظارتی بفرستین و قضیه رو بگین
قول میدم پیگیری کنین یه ضد حال اساسی به ایرانسل بزنند.
این ایرانسل چیز خوبیه ولی زیاد دم در میاره . اگه این اتیشها رو برپا نکنه واقعا سرویسهاش حرف نداره.
اخه کجای دنیا سرویس 512 رو میدن 10 تومن ؟:31:
تازه دوست عزیز من جای شما بودم با دوتا خط امتحان میکردم دوباره روی همون خط قدیمی این سرویس رو فعال نمیکردم چون از یه سوراخ دوبار گزیده شدن خوب نیست.
به هرحال من تا همین حد میتونم راهنمایی کنم چون شما اولین کسی کهستی که همچین چیزی رو میگید کسی تا حالا در این مورد گزارشی نداده.