وقتي داري با هدستش اهنگ گوش ميدي تا كسي بهت زنگ بزنه 2 تا بوق كوتاه ميزنه كه وقتي ارتباطا وصل كني اهنگ پخشش متوقف ميشه و وقتي كه ارتباطا دوباره قطع كني اهنگ دوباره شروع به پخش ميشه.نقل قول:
Printable View
وقتي داري با هدستش اهنگ گوش ميدي تا كسي بهت زنگ بزنه 2 تا بوق كوتاه ميزنه كه وقتي ارتباطا وصل كني اهنگ پخشش متوقف ميشه و وقتي كه ارتباطا دوباره قطع كني اهنگ دوباره شروع به پخش ميشه.نقل قول:
يه مشكل ديگه هم كه داره اينه كه نميتوني فايل هاي text را به صورت sms بفرستي.حتما بايد copy بگيري و داخل sms بري و paste كني.
اینو که می دونم:blush: . نه میخوای ارتباط رو وصل کنی هم آهنگو قطع نکنه;) ;) ;)نقل قول:
ولی در کل گوشی خوبیه بچه ها نه؟
همه راضی هستید؟
آره خداییش .نقل قول:
با همه ی این حرفا کامل حرفه ای هستش.
چه کلوپ سوت و کوریه.
راستی ویروس کش نصب کردید؟؟
باتری شماها چقدر طول میکشه شارژ شه؟
بله من mcafee را نصب كردم.نقل قول:
اما همونطور كه برنامه براي uiq3 كمه ويروس هم بايد خيلي كم باشه.:biggrin:
باطري هم 1 ساعتا نيم حدودا طول ميكشه تا 100% بشه.
منم خیلی موافقم، فکرم می کنم دلیلش اینه که خیل کم از این گوشی دارن!نقل قول:
منم همون mcafee رو نصب کردم، به نظر منم ویروس نباید بگیره!
باطری هم حدود 2 ساعت پر می شه!
چرا اين گوشي profile نداره؟
فقط ميتوني رو حالت general ياsilent بزاريش.مثلا شبا كه بخواهي بخوابي يا بايد گوشي را بزاري روي حالت silent كه در اون صورت با صداي ناهنجار ويبره بيدار ميشي.و هر شب بايد بري و ويبره را در حالت off بزاري يا صداي زنگ گوشي وsms را تا اخر كم كني.
اون طور که من می دونم اصلاً گوشی های سونی اریکسون profile ندارن!نقل قول:
من یک k750 هم داشتم اینطوری بود!
ولی بابام یک nokia 6610 داره اون profile داره!
به طور کل درست می گی، ولی می تونی شبا گوشیتو خاموش کنی!
سلام من فردا میخوام برم یه م600 بگیرم به نظرتون کار خوبیه آخه خودم بین م600 و w900 شک داشتم که م600 رو انتخاب کردم البته میدونم که کلاس کاریه این دو تا با هم خیلی فرق میکنه اگه میشه کمک کنید ممنون
سلام دوست من، خوش اومدی!نقل قول:
باید بگم همون طور که خودت گفتی این دو تا قابل مقایسه نیستند، به هیچ وجه!
در مورد خرید گوشی باید ببینی چی از گوشیت انتظار داری، بعد ببینی کدوم یکی از این دو تا می تونند براورده اش کنند.
اگر می خوای گوشیت دوربین داشته باشه و واکمنw900 وگرنه m600 بهترینه!
اگه خاموش كنم هم صبح كه بيدار ميشم نميفهمم گي بهم زنگ زده!:sad:نقل قول:
منم اوایل اینجوری بودم، بعد کم کم به توصیه بابام گوش کردم گوشیمو خاموش می کنم!نقل قول:
هم باطری کمتر مصرف می شه، هم دغدغه ات راحت تره!
چند شب اول سخته بعد عادت می کنی.
یک کار دیگه هم می تونی بکنی کنار گوشیت نخوابی!
گوشیتو silent کن بگذار تو کمد بعد بخواب!
نمی دونم چرا ماها عادت کردیم باید با گوشیمون بخوابیم!
سلام من خوشحالم كه شما فهميديد كه يه godدست ميگيريد . اين گوشي در نوع خودش عاليه.
من سفيدشو دست ميگيرم.اما ميخوام مشكيشو بگيرم.قيمت قابشو ميخواستم؟؟؟؟:)
قاب فابريكش كه قيمتش بايد بالا باشه.وقاب غير ارجينال هم من براش نديدم.اگه هم باشه كه خيلي بي كيفيته.من اگه بودم همون سفيدا دستم ميگرفتم.نقل قول:
راستي بچه ها فريم وير گوشي هاي شما چنده؟
ماله من R3a004 هست.
تو يه سايت خوندم كه جديد ترينشr9ea001 هست.شما ها اطلاع نداريد كه جديدتر از اين اومده يا نه؟
اگه من بخواهم گوشيما آپديت كنم گارانتي برام انجام ميده يا نه؟گارانتي گوشيم سيتادل هست.
منم حرف دوستمون رو تایید می کنمو به نظر من اصلاً سفیدش زشت نیست که بخای بری عوض کنیريال اتفاقاً تکه، خیلی هم کلاس داره!نقل قول:
در ضمن فکر نکنم به این راحتی ها هم بشه قابش رو عوض کرد! کلاً اکثر گوشی های سونی اریکسون اینجوریند، یعنی قابشون به این راحتی ها عوض نمی شه.
ماله منم همونه!نقل قول:
احتمالاً باید برات آپدیت بکنه، البته پولش رو هم می گیرند.
من نمی دونستم فریم ویر جدیدش اومده! حتماً ماله خودمو فردا آپدیت می کنم.
اگه آپديت كردي حتما خبرشا بده .و بگو چه تغييراتي توش حس ميكني.نقل قول:
ممنون از راهنماييتون .
salam manam be jame m600 darha peivastam vaghean goshie khobie harf nadare faghat age kasi barash narm afzar peida kard khabar bede ke estefade konim mamnon
m600 - meshki - garanty sitadel - 370000 toman
از طريق اين روش كه تو تايپيك زير گفتم ميتوونيد sms فارسي را دريافت كنيد.
m600 دارها حالشا ببريد.:biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب بود فقط نمیشه با این فارسی فرستاد اگه میشه توضیح بده لطفا مرسی
ye site man vaght nadaram /hosele nadaram age tonestid ye sar bezanid jaleb be nazar mirese:biggrin:
مبارکه.نقل قول:
لطفا توی انجمن فارسی تایپ کنید.این جز قوانینه.
سلام من خیلی بد شانسم تازه 4-5 روزه گوشی گرفتم دیشب خاموشش کردم دوباره که روشنش کردم بالا نیومد
کسی میتونه کمک کنه البته بردم گارانتی ولی اونام گفتن اگه مشکل سخت افزاری باشه حل میکنیم و مشکل نرم افزاری به ما ربطی نداره کسی میتونه کمکم کنه
گوشی روشن میشه تا جایی که آرم سونی اریکسون میاد . بعدش ریست میشه و هی تکرار میکنه اگه کسی میتونه کمکم کنه . ممنون
پیغام خصوصی به mehdi_max بده.کمکت میکنه.نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
کسی تا حالا مثل این تو ایران دیده!!!!!!
می خواستم بدونم مزیت این نوع گوشی نسبت به بقیه ی سونی اریکسون ها چیست؟
أقا اين جا خيلي سوت و كور شده يكي يه مطلبي بنويسه يا برنامه بزاره
راستي مشكل گوشيتون حل شد؟نقل قول:
لطفا در مورد نصب بازي , نرم افزار و تم بر روي m600 از ابتداي نصب تا uninstall كردن نرم افزار توضيح دهيد.
در گوشي من در مموري داخلي يك سري نرم افزاره كه مثل اينكه نصب نشده هست.. خواهش ميكنم اگر كسي در اين موارد اطلاعاتي داره من رو راهنمايي كنه.
مرسي از بچه هاي گل سايت.
سلام آره حل شدنقل قول:
ولی بردم گارانتی درستش کردن گفتن از نرم افزارایی که روش نصب کردم بوده
این احتمالم میدم از اون فونتا باشه تو امتحانشون کردی؟
سلام من ميخوام برم اين گوشي رو بخرم ولي يه چيز برام خيلي مهمه
ميتونيد به من بگيد آيا كسي تونسته رو اين گوشي ديكشنري فارسي نصب كنه يا نه اگه ميشه سريع بهم جواب بديد.
تشكر
من وقتی میخوام فونت ها رو در مموری گویشی کپی کنم سیستم اجاره کپی نمیده ولی توی بقیه فولد ها میتونم کپی کنم کسی میدونه علتش چیه؟
همه چیز هایی که میخوای داخل مموری داخلی (مثل فایل ها و عکس ها و contact ها و sms ها) رو یه back up بگیر
حالا مموری خارجی گوشی رو در بیار (فقط جهت اطمینان)
حالا اگه P990 هست فلیپ رو ببند (m600 که فلیپ نداره)
حالا این کد رو بزن:
بالا - ستاره - پائین - پائین - ستاره - پائین
(منظور از ستاره که همون دکمه * هستش - منظور از بالا و پائین هم چرخوندن جاگ کنار گوشی یک دونه به سمت بالا یا پائین هستش)
پس شد
بالا * پائین پائین * پائین
حالا یه منو میاد که بهش میگن service menu
3 تا گزینه داره
ا
ولیش service information هستش که یه سری اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری از گوشی بهتون میده
دومی service test هست که از لحاظ سخت افزاری گوشی رو تست میکنه (مثل lcd - keyboard - vibrator - speaker و غیره)
سومی نوشته
Format Internal Disk
شما با این گزینه باید کار کنید
(کاری که میکنه درایو c رو کامل فرمت میکنه و تمام اطلاعات سیستم عامل رو حتی دوباره میریزه
البته خطری نداره نه از لحاظ سخت افزاری نه از لحاظ نرم افزاری
فقط مراقب باشین که چیز هایی که لازم دارین از روی گوشی پاک نشه)
حالا انگاری گوشی از کارخونه در اومده
هر کاری دلتون خواست باهاش بکنید .