عجب داستانی داریم ما با این بازی
باشه به هر حال دستت درد نکنه برم ببینم چی کار میتونم بکنم
Printable View
عجب داستانی داریم ما با این بازی
باشه به هر حال دستت درد نکنه برم ببینم چی کار میتونم بکنم
به نظر من از episode 1 هم کوتاهتر بود شایدم چون خیلی جالب بود به نظر کوتاه اومد!!!ولی این portal هم خیلی جالبه!
سلام
یه سوال دارم.
می خواهم بدونم این بازی تو ویندوز xp اجرا می شه یا فقط روی ویندوز ویستا اجرا می شه؟
لطفا سریع جواب بدید
مهم است
روی Xp هم اجرا میشه.
سیو و تراینر بازی HalfLife2:EpisodeTwo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم از این نسخه از بازی لذت ببریدکد:http://fastfilehoster.com/index.php?p=download&link=727111374&name=HalfLife2EpisodeTwo.zip
اين بازي ديگه سيو و ترينر ميخواد چي كار؟
فرض کن SaveGame کامل بازی رو بریزی ! به چه دردی میخوره آخه !؟!؟!؟
حالا ترینر یه چیزی .
سلام
من تو یه قسمت از بازی گیر کردم .
اون جایی که شبیه یه پل هست بعد یه ضرره پایین تر اونور دیوار یه چیزی هست میپرم روش بعد یه چیزی مثل پنکه هست و یه میز توش گیر کرده اون رو با اسلحه آهنربا می کشم بیرون پنکه شروع به حرکت می کنه بعد از چند ثانیه پنکه گیر می کنه بعد یه تیکش کنده میشه من از اون قسمت میرم پشت پنکه همین جور می رم
اگه نگرفتید این عکس رو نگاه کنید
یه جا می رسم گودی هست و تار عنکبوت. تار ها رو می زنم کنار می افتم پایین توی آب این جا دیگه هیچ راهی وجود نداره.کد:http://devil64.persiangig.com/image/4.JPG
کد:http://devil64.persiangig.com/image/5.JPG
راستی این مرحله ها بعد از اون جایی هست که چند تا از این حیوان ها دارند Alex رو نجات می دند و من با یدونه از اون ها این ها رو می رم تا یه جایی که یه غول بزرگ می یاد دیوار رو خراب می کنه و در می ره.کد:http://devil64.persiangig.com/image/6.JPG
تقريبا ميدونم كجا رو ميگي ولي يادمه بدون مشكل ردش كردم واسه همين جزيياتش يادم نيست
ولي فكر كنم يكم اين ور اونورو بگردي راه پيدا ميشه
دوستانی که بازی کردن نوش جونشون ! گوشت بشه بچسبه به تنشون !!
دوستانی که دارن بازی می کنن یکم از لذت بازی رو روی ما Divert کنن !
من تا کنون بازی رو تو هیچ کدوم از دکان های شهرمون ندیدم ! ولی دمو هایی از EP2 و Portal رو دیدم !
portal که چیز خیلی باحالیه !
همین الان به فروشگاه سایت سفارششو دادم !
کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش...
ببینم حداقل رم مورد نیاز این بازی چیه؟ساده بگم با 256 میاد بالا
اخه می دونی مشکل کجای هستنقل قول:
من تمام اون قسمت رو گشتم و زیر آب هم رفتم و یه راه پیدا کردم رفتم اون طرف ولی این دفعه دیگه راهی وجود نداره
عکس شماره 3 که گذاشتم رو نگاه کن
:19:اقا من این بازی رو از فروشگاه p30world گرفتم. ولی نمیدونم چه طوری میتونم team fortress 2 رو بازی کنم. هر چقدر می گردم نیست.
نه فکر نکنم .نقل قول:
ببینم حداقل رم مورد نیاز این بازی چیه؟ساده بگم با 256 میاد بالا
حداقل 512 میخواد .
قابل توجه دوستانی که در این باز گیرکردند.
من امروز این بازی رو گرفتم ولی شب نصب میکنم و بهتون خبر میدم و اگه خودم جایی گیر نکردم حتما کمکتون میکنم
فروشگاه p30world این بازی رو تو یه DVD عرضه کرده واین ها رو نداره و فقط بازی half-life 2 episode two دارهنقل قول:
من خودم از پی سی خردیم.
موفق باشی
اگه اشتباه نکنم از زیر آب باید بری اون طرف اون سنگها درست یادم نیست ;)نقل قول:
اره همین جا هست میرم اون طرف ولی راحی وجود نداره:41:نقل قول:
دوست عزیز اینی که شما گرفتی یک DVD هست و فقط بازی Half Life 2 Episode Two هست .نقل قول:
اقا من این بازی رو از فروشگاه p30world گرفتم. ولی نمیدونم چه طوری میتونم team fortress 2 رو بازی کنم. هر چقدر می گردم نیست.
پک کامل این بازی شامل 3 بازی هست ( Portal , Half Life 2 Episode Two , TeamFortres 2 ) که 2 تا DVD هست .
راستی من این نسخه ای که گرفتم 2 دی وی دی هست ! مگه نگفتید 3 تا هست ؟!
در مورد بازی :
من هر 3 تا بازی پک رو بازی کردم .
Half Life 2 : گرافیکش که خیلی بهتر شده . گیم پلی که همونه . داستانش که تمام شدنی نیست !
راستی Alex که مرد ! مگه نگفتید که نمیمیره ؟! البته واسه من هنوز معلوم نیست چون من هنوز اون قسمتی هستم که اون موجوده میاد بدن الکس رو با خودش میبره .
Team Fortres 2 : این هم بازی خیلی جالبی هست ! فقط حیف که شبکه و اینترنتی میشه بازی کرد . راستی نمیشه مثل Condition Zero ( کانتر استریک ) با بوت بازی کرد ؟
راستی در این بازی به استقلال و پیروزی هم اشاره شده ! چون 2 گروه قرمز و آبی داره !!!!
Portal : این هم بازی خوبی هست . یه بازی فکری که 19 مرحله داره . من فعلا مرحله 11 هستم .
کسی تونسته تا آخر ببره ؟!
آقا کسی میتونه به من کمک کنه؟من این بازی رو خریدم سه تا دی وی دی هستش.ولی فقط episode2وportal اجرا میشه.یعنی فایلهای hl2وepisode1 هست ولی وقتی مثلا میرم توی بازیhl2 میزنم new game هیچی نمیاد و دوباره برمیگرده توی منوی بازی.داخل episode1 هم که تا میرم زود از بازی میاد بیرون.حتی توی منوی بازی هم نمیره
اره! من تمومش کردم!:31:نقل قول:
half-life 2 episode 2 هم رسیدم under radar
این بازی خیلی پیچیده است باید زیاد فسفر بسوزونی تا تمومش کنی من تو دو، سه روز تمومش کردم به خاطر همین زیاد تو ذهنم نیست.نقل قول:
نه فسفر نميخواد مثل خود hl2 ولي يكم بگردي راهش پيدا ميشه
سلام
این بازی رو 5 دقیقه پیش تموم کردم ! آخر بازیه خیلی باحاله
من هم امروز این بازی رو تموم کردم. بازی خیلی قشنگی بود. ولی مراحلش خیلی کوتاه بود و پایانش هم یکم ناجور بود.....:10:نقل قول:
[quote=alex_3000;1795762]سلام
[باید بری زیر آب اونجا یه سوراخ هست که تار عنکبوت بسته اون تار هارو پاره کن برو اون ور،اونجا یه سوراخ هست که از اون کرما توش هست برو توش . :31:نقل قول:
code]http://devil64.persiangig.com/image/4.JPG[/code]یه جا می رسم گودی هست و تار عنکبوت. تار ها رو می زنم کنار می افتم پایین توی آب این جا دیگه هیچ راهی وجود نداره.
دوست من سیستم شما چیه ؟نقل قول:
آقا کسی میتونه به من کمک کنه؟من این بازی رو خریدم سه تا دی وی دی هستش.ولی فقط episode2وportal اجرا میشه.یعنی فایلهای hl2وepisode1 هست ولی وقتی مثلا میرم توی بازیhl2 میزنم new game هیچی نمیاد و دوباره برمیگرده توی منوی بازی.داخل episode1 هم که تا میرم زود از بازی میاد بیرون.حتی توی منوی بازی هم نمیره
فکر نکنم ایراد از سیستمم باشه آخه ep2 اجرا میشهنقل قول:
cpu:2.8
ram:1gb
vga:nvidia 6800
سیستمت که مشکلی نداره .نقل قول:
فکر نکنم ایراد از سیستمم باشه آخه ep2 اجرا میشه
cpu:2.8
ram:1gb
vga:nvidia 6800
وسط نصب بازی اروری نداد که مثلا نمیتونه یه فایل رو نصب کنه و شما Ignore زده باشی ؟
چون اینطوری که شما میگی احتمال زیاد کامل نصب نشده ( یا خود بازی کامل نیست )
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i !i!i!i!i!i!i!i
راستی دوستان من توی این بازی یه جا گیر کردم :
این قول سبز رو چطوری باید بکشم ؟
یه قولیه که پشتش شاخک های سبز داره و اصلا نمیمیره و دنبالته . اشکم رو در آورده . دیگه هیچ تیری واسم نمونده ! اصلا نمیمیره . بعد با یه سرعت خیلی بالا ( انگار نیترو زده ! ) میاد و با دست و پاهاش هی منو میزنه و منم هرچی بهش میزنم نمیمیره .
میشه یه راهنمایی بکنید .
نباید و نمی تونی اونجا بکشیش Vortigan که قبل اینکه بری پایین میگه که نکشش.فقط باید فرار کنی بعد که Alyx خوب شد و رفتی روی زمین اونوقت یکم جلوتر باز هم باهاش روبه رو میشی که باید بکشیش.نقل قول:
عزیز ردش کردم ممنون . تازه اونجایی که باهاش رو به روی میشی میشن 2 تا !نقل قول:
نباید و نمی تونی اونجا بکشیش Vortigan که قبل اینکه بری پایین میگه که نکشش.فقط باید فرار کنی بعد که Alyx خوب شد و رفتی روی زمین اونوقت یکم جلوتر باز هم باهاش روبه رو میشی که باید بکشیش.
راستی دوستان عزیز ،
بالاخره این بازی کذایی رو تموم کردم !
بابا این شده فیلم سینمایی ! باز هم تموم نشده که !!!
ولی حیف شد Eli ( پدر Alyx ) مرد .
راستی یکی میشه داستان بازی رو از اول واسه ما تعریف کنه ؟!
من که اصلا نفهمیدم داستان چیه .
Half Life 2 رو تا آخر نبردم . یعنی تا مرحله ی آخر بردم ولی یه جاش گیر کردم و نتونستم ردش کنم .
Half Life 2 Episode 1 رو هم تا وسطاش رفتم ! یه جا گیر کردم که اون هم نا تموم موند .
فقط تونستم این رو تا آخر ببرم که آخرش هم نفهمیدم چی شد !
Oracle من کل داستان های HL را در چندین صفحه قبل زدم فکر کنم همون صفحات اول باشه از Half-Life تا Half-Life Ep1 .بزودی داستان HL EP2 هم میزارم.
ولي زياد بازي باحالي نيست. گرافيك توپي هم نداره. داستانش هم درست و حسابي مشخص نيست. بيشتر نون تبليغاتشو ميخوره.
سلام
اون قسمتی که گیر کرده بودم رو رد گردم
اون قسمتی که oracle تو صفحه ی قبل گفته بود رو هم رد کردم یه سوراخی بود پریدم پایین و الان باید اون یارو حیونه که اون بالا بود رو بیارم پایین باید چی کار کنم ؟
عزیز این بازی موقعی گرافیک داشت که هیچ بازی به اندازه این گرافیک نداشتند !نقل قول:
ولي زياد بازي باحالي نيست. گرافيك توپي هم نداره. داستانش هم درست و حسابي مشخص نيست. بيشتر نون تبليغاتشو ميخوره.
تازه الآنش هم عالیه . شما توی همون غار چراغ قوه روشن کن ! ببین چقدر سایه ها و نورپردازی عالی کار شده .
کدوم حیوون ؟! توی این بازی هزار تا حیوون هست !نقل قول:
سلام
اون قسمتی که گیر کرده بودم رو رد گردم
اون قسمتی که oracle تو صفحه ی قبل گفته بود رو هم رد کردم یه سوراخی بود پریدم پایین و الان باید اون یارو حیونه که اون بالا بود رو بیارم پایین باید چی کار کنم ؟
Optimus Prime عزیز واقعا داستان ها عالی بود !
میشه این Episode Two رو هم واسه ما بزاری ؟
یا اگه گذاشتی بگو کدوم صفحه هست .
بله گرافيكش عاليه ولي نه در حد بازيهاي 2007!! درسته كه ادامه قسمت قبل هست ولي بهتر بود رو گرافيكش يه مقدار كار ميكردن نه اين كه از همون موتور آكبند قبلي استفاده كنن!نقل قول:
همونی که می یاد و ALex (خودم رو نمی گم ها) با خودش می بره دیگهنقل قول:
یه چشم گنده وسط سرش داره
به نظرمن هنوزم كه هنوزه اين موتور پر قدرتترين موتوره
شما dark messiah و بازي كردين كه با همين موتوره؟
من پيدا نكردم كدوم صفحه؟نقل قول: