حالم از هرپی فیلم ایرانی اینجوری بهم میخوره
یا عشقی اند که بسختی بهم میرسند
یا بیمارستانی
فیلم هندیو ترجیح میدم
Printable View
حالم از هرپی فیلم ایرانی اینجوری بهم میخوره
یا عشقی اند که بسختی بهم میرسند
یا بیمارستانی
فیلم هندیو ترجیح میدم
اینم شد توپ پینگ پونگ ! هی فرار میکنه هی شوتش میکنن توی اون اتاقه !
بابایی :n19:
داستانش جالبه دوستان ولی خوب خیلی زیاد دارن کشش میدن.هر قسمت رو 30 مین میدن که اونم نصفش آهنگه:n02:
به جای اینکه فیلمتون بی کیفیت باشه قستماش زیاد باشه قسمتش رو کم کنین و ساعتش بیشتر باشه انقدر هم هندی بازی در نیارن.
خوب این ریاحی میتونست همون لحظه شکایت کنه چرا نکرد بیخودی سه روز وقت داد خودشونم میدونستن که نادر پس نمیده.
نادر هم خیلی پرو هست کارخونه ما اون یارو میگه برای منه این موقع کفرمون بالا میاد.:n25:
مشکل اینجاس که باران اصلی شناسنامه ندارهنقل قول:
پس باران اصلي صاحب تمام اموال رياحيه و لازم نيست رياحي كاري انجام بده !
باران قلوه شکیبه اشتباه گفتی ..........نقل قول:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
عکس باران جیگر مهدی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيافشم شبيه بازيگريش ــه!!:n21: نابازيگر بي برو رو :n22:
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من با دیدن این فیلم واقعا لازم دیدم در جایی حرفهای خودم رو به دیگران انتقال بدم و چه جایی بهتر از این انجمن بزرگ که شاید یکی از مسئولین هم بازدید کننده این انجمن باشه
خداوند وقتی انسان رو آفرید به خودش احسن الخالقین گفت و تمامی فرشتگان رو در برابر این آفریده اش به سجده وا داشت و فرقهای بزرگی بین تمامی موجودات خودش مثل انسان و حیوان قائل شد
آیا غیر از اینه که اگر کسی به کس دیگه ای اسم یک حیوان رو لقب بده گناه کرده؟
چه فرقی بین مثلا سگ و سوسک وجود داره؟
آیا به کسی بگیم سگ خیلی بده ولی بگیم سوسک خنده دار و خوبه؟
مثلا چه فرقی بین سگ توله و سوسک توله وجود داره که این روزها به لطف پخش این سریال که اینقدر طرفدار پیدا کرده تکیه کلام بعضیها شده؟
مثلا در صدا و سیمای ما میخوان بگن مودب هستن و به جای کلمه سگ از سوسک استفاده کردن؟
اگر کمی دقت کنید می بینید که واقعا کار ناپسندی بوده که از این کلمه در فیلم استفاده شده و اگر واقعا هدف بر این بوده که بگن فلان شخص بی ادبه و فحش میده پس میشد که از همون کلمه سگ توله هم استفاده کرد و نیازی نبود که بعضی دانشمندان ما که صدا و سیمایی که به گفته امام خمینی دانشگاه عمومی هستش در دستشونه تشخیص بدن که سوسک توله ایرادی نداره و می شه به جای فحش در فیلمهای ایرانی استفاده کرد!
امیدوارم من رو بابت ناراحت کردن احتمالی دوستان ببخشید
موفق و سربلند و پیروز باشید
من که نفهمیدم! چی گفتی؟نقل قول:
متن رو با حوصله بخون واضح نوشته .... !نقل قول:
دوست عزیز کجای کارو می خوای درست کنی ؟ منظورم با نویسنده اصلیه البته .... این کارا توی این مملکت که خیلی هم خوبه نقل و نباته ..نقل قول:
کلا تو این سریال تیکه کلام ها و توهین هایی که به کار می برن خیلی هاشون جدید هستش.
از این نظر نویسنده خیلی عالی کار کرده.
كلا نبوغ بي بديلي در مشنگ فرض كردن مخاطب ديده ميشه! از اين حيث دست 5 كيلومتر تا به درك و ... :n13: بسته!
اینا دارن به معتادها اموزش میدن که اگر پلیسی نزدیکشون شد سریع امپول ایدزیشونو بچپونن تو بدن پلیس بدبخت که ایدز بگیره ...... خانوادش بدبخت بشن .
واقعا برای این فیلم باید تاسف خورد .....
برای تشخیص آزمایش ایدز باید حتما 6 هفته گذشته باشه تا انتی بادی ها قابل شناسایی باشه و الایزا نتیجش قابل قبول باشه البته بین 2 تا 4 هفته میتوان آزمایش آنتی ژن p24 رو انجام داد .
برای تشخیص زودتر باید بعد 1 هفته آزمایش PCR انجام بده .
بعد از 1 روز ، الایزا نتیجه 100 درصد قابل قبولی نداره .
آزمایش الایزا بعد از 8 هفته در 99 درصد قابل قبول هست .
من با نظرت موافقم .نقل قول:
اینا دارن به معتادها اموزش میدن که اگر پلیسی نزدیکشون شد سریع امپول ایدزیشونو بچپونن تو بدن پلیس بدبخت که ایدز بگیره ...... خانوادش بدبخت بشن .
واقعا برای این فیلم باید تاسف خورد .....
میدونی داستان چیه ، ماها جنبه نداریم . قبول کن از امروز یه عده سرنگ تو جیبشون میزارن برا همچین مواقعی !
بعضی چیزها را نباید نشان داد
من میدونم ایدز اخرش به طاها هم سرایت میکنه ......:n19::n19:
داره داداش ! با شناسنامه ي اون بود كه دخترشون رو به جاي باران جا زدن ديگه !نقل قول:
در كل مشكل اصلي بيشتر سريال هاي ايراني هيجاني اينه كه نويسنده ها 40 قسمت مردم رو پي خودشون با كش دادن بيخود داستان ميكشونن كه در نهايت تو همون يه قسمت آخر حرفشون رو بزنن و كل 40 قسمت و هيجان رو تو همون قسمت آخر تموم كنن ! اونم نه توه 40 دقيقه بلكه تو 5 دقيقه ي آخر قسمت آخر !
خوب اين اشتباهه .. شما چرا هر قسمت با حل كردن يكي از معما ها و مشكلات داستان نميتوني بهش هيجان بدي ؟ چرا همه ي شوك سريال بايد بمونه براي قسمت آخر ؟
گند بگیرن بابا این سریال مزخرفو.
آخه تا کی میخوان کش بدن...
بابا این پیشنهاد و انتقادی که میذارن اینهمه واسشون مینویسیم چرا اصلا اهمیت نمیدن خب؟؟؟
چقد سریال های دو زاری باید ببینیم ازین تلویزیون...
یه داستان آبکی رو چند ماه دیگه میخوان کش بدن من نمیدونم والا...
آقا : اینقدر این موضوع رو کش ندید :n02:نقل قول:
گند بگیرن بابا این سریال مزخرفو.
آخه تا کی میخوان کش بدن...
بابا این پیشنهاد و انتقادی که میذارن اینهمه واسشون مینویسیم چرا اصلا اهمیت نمیدن خب؟؟؟
چقد سریال های دو زاری باید ببینیم ازین تلویزیون...
یه داستان آبکی رو چند ماه دیگه میخوان کش بدن من نمیدونم والا...
مجبور كه نيستي عزيز نبين خوبنقل قول:
خیلی دلم برای کیانوش سوخت حقش نبود بمیره :n30:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
بازم صد رحمت به اینا شما فیلمای ترکیه ای رو ندیدی که اینجوری میگی کم کمش ۱۰۰ قسمتن این اوای باران که اصلا کشش ندادننقل قول:
این خنده خطاب به کیه ؟؟؟نقل قول:
انصافا این قسمت از اون معدود قسمتهای خوب بود.
فقط این باران اون سکانس آخر که جیغ کشید یه جوره بدی شد:n02:
یه موضوع رو هم نمیتونم هضم کنم که چطور کیانوشی که از بچگی میون یه مشت دزد و کلاهبردار بزرگ شده اینقدر عقلش نمیرسه که با ماشین خود شکیب نره دنبال شکیب و از اون مهمتر تو جاده ماشین رو پارک نکنه:n13:
اون قسمتی هم که نادر با گیوه چی قرار داشت هم تحت تاثیر فیلمهای هالیوودی کار شده بود ولی خوب بود.
خطاب به خودم که این فیلم رو تا اینجا دیدمنقل قول:
انشالله اگه تو این سریال ، باران بچه دار شد بچش سقط بشه .
چون اگه بچه بزاد حتما فصل 2 سریال رو می سازن :n02:
من کلا سریالش رو ندیدم فقط هر شب سر شام ناچارا بقیه میبینن یه تیکه هاییش رو میبینم هر شب میبینیم اون دختره رو گرفتن بعد فردا دوباره میبینم فرار کرده فرداش دوباره میبینم گرفتنش باز فرداش فرار کرده :n08:
60 قسمت دارن دزد و پلیس بازی میکنن
تو این سریال کلا یه عده خیلی زرنگن یه عده هم خیلی پخمه هستن:n02:
وای وای وای .... خدا .. خیلی مسخرست ! اگه میدونستم به اینجا کشیده میشه 100 سال یه قسمتش هم نمیدیدم.فقط میخوام ببینم تهش چی مشه :n29: خلاص شیم ..
شما گروگانگیری اینطوری دیدین؟ رسیدن هر چی بوده زدن به تنور...........
مگه شکیب به کیانوش نمی گفت تو مثل پسر منی من تو رو شونه های خودم بزرگ کردم؟
بعد زد پسرشو با تیر کشت؟
این سریال چقدر اخه با عواطف بیننده ها بازی می کنه؟
این سریال سطح اعتماد رو بین خانواده ها میاره پایین
اون از نادر که همه جور خیانت رو به دایی و دختر داییش می کنه و حالا اخر سریال هم می خواد نقشه قتل داییش رو بکشه!
به قول یکی از دوستان داستان شده داستان موش و گربه هی باران فرار می کنه بعد اینا گیرش میندازن
امیدوارم سهیلی زاده دیگه هیچ وقت سریال دیگه ای نسازه!
سریالاش همه چرت و نفرت انگیز ولی پربیننده بودن
نقل قول:
شما تا حالا دروغ نشنفتی تو زندگیت از هیچکس؟!
یه فیلم و سریال خوب اصلاً باید با عواطف بیننده بازی بکنه!
!!! :blink:
نه!نقل قول:
منظورم اینه که همه خط قرمزهای اخلاقی و انسانی رو در این سریال شکستن
همه به هم خیانت می کنن
خواهرزاده به دایی
شوهر به زن (سینا)
پدر خوانده به پسرش (شکیب به کیانوش)
عاشق به معشوقش (کیانوش به باران)
هر موقع پسره ميخواست يه كاري بكنه شكيب ميومد باهاش حرف ميزد و منصرفش مي كرد يا با حرف زدن و يكم خشونت مجبورش مي كرد كه يه كار خاصي رو انجام بده ! حالا چه لزومي داشت براي فراري دادن 100 باره ي اين دختره حتما دست به اسلحه ببره ؟
اونوقت دفعه قبل كه زنش و خواهر كيانوش باران رو فراري دادن بايد اونارم مي كشت !
سريال اگه يه نفر توش نميره سريال نميشه ؟
تازه تو اين قسمتاي آخرم كه همشون شدن گنگستر ! اين نقشه ميكشه وانو بكشه اون نقشه ميكشه اينو ترور كنه ! عجب !
بابايــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــي !
اسم فيلم رو بايد ميزاشتن مستند زايمان و بارداري
نيروي انتظامي تشكر تشكر
شكيب هم كه رفت اون دنيا حالا معما اينه كه باران چجوري پيدا ميشه ! :)
شکیب که یه بازیگر منفی و مهم این فیلم بود چرا باید اینقدر بی مزه و الکی میمرد؟؟؟
فیلمنامه این سریال زیر خط فقره اگر مدعی هستن که این سریال پرطرفدار هست باید قسمت اخر رو زنگ تموم بذارن ببینیم و تعریف کنیم ...
چشم بزرگوار. منتظر بودم امر بفرمایید.نقل قول:
دوست عزیز اینقدر هم دیگه سطحمون پایین نیومده که با سریال های ترکیه ای مقایسه بشیم.نقل قول:
تازه اگه هم بخوایم قیاس کنیم اون سریال ها فقط کش دار هستن ولی توی هر قسمت اعصاب مخاطب رو لای منگنه نمیذارن! یعنی در اصل موضوع خاصی جز خیانت ندارن که اعصاب بخواد. :n02:
واقعا داستان این سریال طوری هست که توی نهایت سه چهار قسمت میشد جمعش کرد!!!
اینقدر پیچیده کردن سریال رو حالا فردا شب میخوان تو یه ربع آخر سرو تهش رو هم بیارن.
و اینکه خیلی نکات توی این سریال به چشم خورد که کاملا با همه جنبه های فرهنگیمون در تضاد بود. چند موردش رو دوستان اشاره کردن. منم اشاره میکنم:
کیانوش که عاشق باران بود یهو یک شبه بر علیه اون شد و هرکاری خواست کرد.
باران بخاطر کیانوش داشت زن یکی دیگه میشد که پول عملش رو جور کنه ولی کیانوش باهاش اینکارو کرد با اینکه همه چیزم میدونست!!!
شکیب همه رو بچه های خودش میدونه ولی فقط پول رو میشناسه و منافع خودش که حاضره بچه خودش رو بکشه!
شکیب حتی به زن و بچه تو شکمش هم اهمیت نمیده میگه همینجا زایمان کن.
زیور و نادر هم زندگی بچشون رو با پول معامله کردن.
سینا عشق رو با 300 میلیون معامله کرد. (باز دم این عکس های فیسبوقی گرم که میگن حاضری عشقتو با هزار میلیارد عوض کنی؟ تازه همه هم میگن نه)
و هزار مورد دیگه که الان تو خاطرم نیست...
فردا شب کیانوش مثل فیلم بیل را بکش از زیر خاک میاد بیرون باران رو نجات میده دستشو میذاره تو دست باباش و با بغض و احساس گناه به فرید میگه من لیاقت بارانو نداشتم تو خوشبختش کن و بعد میره تو افق محو میشه :n14:
بیتا که شکست عشقی خورده میره یه گالن اسید میپاشه تو صورت سینا بعدم خودش رگشو میزنه و در اثر خون ریزی زیاد فوت می کنه :n02:
نادر و زیور هم با نقشه سازمان و گیوه چی اینا فرار می کنن ترکیه ولی از اونجا که دیگه نادر مهره سوخته شده تو خیابونای ترکیه یه نفر یه بسته هرویین میندازه تو جیب نادر و نادر به حبس ابد محکوم میشه و زیور که در اثر این اتفاق شوکه شده مشاعرش رو از دست میده و تا اخر عمر در یکی از خانه های سالمندان ترکیه تحت مراقبت و در گمنامی نگهداری میشه :n08:
مرضیه هم چون ادم خوبی بوده خدا بهش رحم میکنه و ازمایش ایدزش منفی از اب در میاد و یه عمر با طاها به خوبی و خوشی زندگی می کنن :n09:
من كه بيننده پروپاقرصم و سريال رو ضبط ميكنم و چندبار تماشا ميكنم! اسم طاها و مرضيه رو الان ميشنوم:n02: البته اسم هيچكدومشون رو نمي دونستم
بجز باران:n09: حالا به دور از اين حرفا پاي مافيا هم به فيلم باز شد:n05: كار به نبش قبر براندو نكشه يه موقع!:n19:
واقعيتش به نظر من قيافه بيتا از باران خيلي فوق عاليه! البته هر دو خوبن نه در حد خانوم اشتون:n19::n02: