سلام من هم دابلیو ۸۰۰ ای خریدم یه سوال دارم یا روی کنترل سایز ۴۲ اینج انتی اف اس وجود دارد یا نه؟؟؟ چون رو کنترل من که سایز ۴۲ هستش وچود ندارد
Printable View
سلام من هم دابلیو ۸۰۰ ای خریدم یه سوال دارم یا روی کنترل سایز ۴۲ اینج انتی اف اس وجود دارد یا نه؟؟؟ چون رو کنترل من که سایز ۴۲ هستش وچود ندارد
سلام ، خواهشن منو راهنمایی کنین Sony 42 W670 بهتره یا Sony 42 R500?
کدومو بخرم؟
سلام
دوستان من قصد خرید تلویزیون ال ای دی سونی را دارم با پرس و جوهایی که کردم یک مدل از سونی رو به من پیشنهاد دادن ( 46w700a ) اما توی سایت سونی قسمت پشتیبانی چنین مدلی رو نشون نمیده میخواستم بدونم این مدل از دستگاه اصلی و ساخت مالزی است یا جنس تقلبی بازار سونی؟
و چجوری از روی شماره سریال دستگاه میشه به اصلی بودن یا قاچاق بودن دستگاه پی برد؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
این مدل سفارش هند است برای دیدن مشخصات و کارایی آن به این سایت بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:داداشم با خیال راحت برو w670 بخر حالش رو ببر سری ار از نظر تصویر به پای سری w نمیرسه چون موتور گرافیکی خیلی بهتری داره ایکس رایلیتی:n12:من خودم دابلیو ۸۰۰ ای دارم خیلی راضی هستم
سلام دوستان:n16:
چند روزیه تو سایتای ایرانی و خارجی دنبال یه تلویزیون با کیفیت 40 اینچم .
خواستم بدونم نظرتون راجع به 40HX850 SONY چیه؟؟
با سلام
میخواستم از دوستان خواهش کنم کسی منوی مخفی سونی w800 را میدونه به من کمک کنه؟من خریدم از بانه و میخوام به اکبند بودنش و کار نکردن اون مطمئن بشم ممنون
سلام.انتخاب بین w804/hx925/hx855برام بسیار سخت شده . لطفا باذکر دلیل راهنماییم کن .مرسی عزیز
[QUOTE=shapooli57;7997862]سلام.انتخاب بین w804/hx925/hx855برام بسیار سخت شده . لطفا باذکر دلیل راهنماییم کن .مرسی عزیز[/QUO
من راجع به HX850 تحقیق کردم ، به نظرم خیلی تلویزیون خوب و با کیفیتیه . فقط نمیدونم کسی اینجا تجربه کار باهاشو داره یا نه
فروشنده محصولات سونی هستین؟
من قصد خردید 47 sony w804 را دارم، میخاستم بپرسم: درحالی که در تهران این محصول 3800 قیمتشه و فروشنده میگه از بانه آورده و فقط 150 کرایه بار بهش اضافه کرده، یعنی قیمت در بانه 3800-150=3650 هست؟! چون من قصد خرید از بانه دارم و فکر میکنم اگه خودم برم و بخرم خیلی ارزونتر باشه. درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من قصد خرید 47 sony w804 را دارم، میخاستم بپرسم: درحالی که در تهران این محصول 3800 قیمتشه و فروشنده میگه از بانه آورده و فقط 150 کرایه بار بهش اضافه کرده، یعنی قیمت در بانه 3800-150=3650 هست؟! چون من قصد خرید از بانه دارم و فکر میکنم اگه خودم برم و بخرم خیلی ارزونتر باشه. درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.[/QUOTE]
دوستان تا حالا کسی تصویر تلویزون سونیw800 با ال جی la86000 رو مقایسه کرده کدوم سرتره؟؟؟میخوایم یه 47 بگریم .دوستانی که مدل سونی رو دارن میشه بگن کیفت تصویر دوبعدیش چجوریه؟؟منو فارسی داره یا نه؟
[/QUOTE]نقل قول:
دوست عزیز اگه خودتون ماشین دارین که هیچ.. ولی اگه میخوای با حمل و نقل عمومی بری بهتره که همون تهران بخری..من خودم سنندج هستم .سال گذشته که میخواستیم یه مقدار شیشه دکور به اندازه یک تلویزیون 42 اینچ بفرستیم بانه 40 هزار تومان ازمون گرفتن اونم تازه با هزار منت..تازه ماشینی که وسیله رو قبول کرد یک اتوبوس قدیمی بود و به بار هم اسیب زده بود.در مورد خرید از بانه هم باید بگم که اگه به یک سایت بانه ای مراجعه کنی و به شماره تماسی که تو سایت هست تلفن بزنی، میتونی پایین ترین قیمت محصول رو بپرسی و اگه ارزش داشت بعدش بری بخریش..ومهم تر اینکه اون قیمت همکاره بود نه مشتری واسه همین هیچ وقت با اون قیمت به شما نمی دن. من تو سنندج دیروز قیمت کردم بهم گفتن4 میلیون.فروشنده تهرانی ، که خیلی با انصاف تر بوده.
با تشکر از جوابتون ولی اگر حتی 100 هزار تومان هم کرایه بدهم و اگر مثلن تفاوت قیمت 1میلیون تومان باشد! همچنان مقرون بصرفه خواهد بودنقل قول:
یک میلیون تومان؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n04::n04::n04: دوست عزیز تفاوتش در نهایت میتونه 200هزار باشه اونم اگه بهت بدن.(به سایت میهن مارکت برو متوجه میشی که من چی میگم اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قیمت جهانی w804 چیزی در حدود1100 دلاره.پس دلت رو خوش نکن. در ضمن باید بگم که من هم میخواستم یک 47 اینج این تلویزیون رو بخرم که حالا پشیمونم.به یه سایت خارجی مراجعه کردم کنتراستش 1000 بود(کنتراست واقعی نه داینامیک)در حالی که مدل ال جی 86000 کنتراستش 1130 بود.تازه عمق سطح مشکی سونی 0.20 کاندلابود که از سطح مشکی ال جی که 0.18 کاندلا هستش کمتره. اگه بخوام ال ای دی بگیرم مدل ال جی رو میگیرم. ولی تو اون سایت کمی گشتم و متوجه شدم کنتراست پلاسمای پانا st60 حدود5000 هزار بود و عمق مشکیش 0.03 کاندلا بود که این خیلی عالیه.واسه همین میخوام صبر کنم تا این مدل بیاد تو بانه.باید بدونی کنتراست f6400 سامی البته مدل پلاسماش تو اون سایت که اندازه گرفتن 3000 بوده. اگرم اون سایت رو خواستی ببینی بگو تا برات لینکش رو بزارم.نقل قول:
ممنون از پاسختون + من خیلی از کلمات فنی که گفتین نمی شناسم...نقل قول:
نمیدونم چرا تعجب کردین ولی اگه مثلن کالا 6 تومن باشه حتمن 1 تومن تفاوت داره + من با شخصی صحبت کردم که یکماه-نیم پیش w804 42 از بانه 3100 گرفته بود و میگفت تهران 3800 بوده و میگفت مرز بسته بود و کالا کمیاب و اگه مرز باز بود حتی 2800 هم میشده که بخره... پس میبینی که براحتی 1 میلیون تفاوت داشته + منطق هم همینو میگه که وقتی تو خیابان جمهوری w804 47 میدن 3800 خب پس حتمن 800 تومنش سوده.
با تشکر
اگه قیمتی که گفتی درست باشه که من میرم و یک 55 اینج میخرم ولی اینطوری نیست .یه دوستی دارم که تو بانه هستش اگه شانس بیارم و سر کار نباشه بهش زنگ میزنم و ازش میخوام یه پرسو جوی بکنه.در مورد کنتراست باید بگم که این عدد هر چقدر بیشتر باشه کیفیت تصویر دو بعدی بهتری خواهی داشت مثلا تو این سایت که لینکش رو میزارم کنتراست w800 رو 1000 بدست اوردن در حالی که کنتراست مدل ال جی رو 1130 بدست اورده.در مورد عمق ساهی هم باید بگم که این عدد هر چقدر کوچکتر باشه رنگ سیاهی که پخش میشه سیاه تر هستش که رو کل تصویر تاثیر میزاره.مثلا مدل سونی 0.20 هستش ولی مال ال جی 0.18.در ضمن یادت باشه که اگه یه مشگلی برای تلویزیون سونی پیش بیاد قطعه براش پیدا نمیشه و میره قاطی باقالی ها.نقل قول:
مدل ال جی 86000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل سونی 800 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میخوای ازش برای ماه-واره استفاده کنی یا میخوای شبکه ملی رو ببینی؟این سوال خیلی مهمه...من با یه فروشنده ی بانه ی حرف زدم بهم مدل فیلیپس 8008 رو پیشنهاد داد و گفت ----- داخلی هم داره.
سلامنقل قول:
ممنون از جواب های شما...
نه یه گیرنده قدیمی sd دارم و اونقدرا وقت تماشاهم نیست + پ.ا.ر.ازیت هم که خیلی شدیده :( من بیشتر قصد تماشای فیلم توسط usb دارم.
طبق جستجویی که من کردم متوجه شدم بهترینهای تکنولوژی تولید صفحه نمایش درحال حاضر sony و samsung هستند. البته هنوز تصویر سونی w و یا الجی 8600 رو ندیدم و البته آنچنان هم متخصص نیستم که...
در مورد Phillips 8008 هم توی یکی از تالارها فردی پیشنهاد داده بود و تاجایی که یادمه حتی گفته بود که هم سامسونگ داشته هم سونی و برای پدرشون Phillips گرفته و از هردو بهتر بوده! حالا شما که سررشته دارین و ریزبین هستین Phillips 8008 چه مزیتهای فنی دیگه ای داره؟ ( من شماره تماسمو براتون پ.خ میکنم اگه مایل بودین sms بدین خودم تماس میگیرم+خدارو چه دیدی شاید قسمت شد باهم رفتیم :) )
باتشکر
کسی میدونه قیمت دوربین اسکایپ سونی برای w804 چنده(تهران یا بانه)
سلام بچه ها
من چند روز پیش این پرسش رو پرسیدم ولی کسی کمکم نکرد و حالا دوباره میپرسم
آیا مشکل زیرنویس فارسی w800 a قابل حل شدن هست یانه؟
لطفا راهنمایی کنید
یاعلی مدد
دوست عزیزنقل قول:
می توانید از این تایپیک استفاده کنید
نه متاسفانه زیرنویس فارسی رو نشون نمیدهنقل قول:
دوستان بنده میخوام sony w804a رو بخرم
اول از همه اینکه قیمت 42 اینچ این مدل چقدره و 40 hx750 چنده؟ البته قیمت نمایندگی سونی رو میخوام نه قیمت بانه و اینکه ضمانت تلوزیون های سونی توسط نمایندگیش راضی کننده هست؟
دوم اینکه آیا سری w800 که با مدلای مختلف 802 ، 804 و ... هست تفاوت خاصی دارند؟ و کلا چه مدل هایی از سری w800 در ایران موجود هست؟
اصل این تلوزیون ساخت کجاست و از کجا مطمئن بشم که تی وی و پنلش اصل و درجه 1 هست ؟ آیا سری w800 در کشورهای مختلفی مونتاژ میشه یافقط ساخت یک کشور هست؟
آیا وقعا پنل این تلوزیون IPS هست؟
یه چیزی راجع به تاچ در این تلوزیون شنیدم ، چه جور تاچی داره ؟
و یک سوال تخصصی از تی وی باز ها ، اینکه تلوزیون 40 اینچ این مدل کیفیت تصویرش از 55 اینچ همین مدل بهتر نیست؟
چون در لپتاپ ها ، موبایل ها و تبلت ها هرچه تراکم پیکسل بیشتر باشه کیفیت بهتره و قاعدتا یک 40 اینچ fullhd از 55 اینچ fullhd تراکم پیکسلی بیشتری داره . نظر شما چیه؟
میدونم که بعضی سوالات شاید تکراری باشه ولی از اونجا که جواب های مختلفی دیدم میخوام مطئمن بشم . ممنون میشم اگر زودتر جواب بدید
سلام بچه ها
من چند روز پیش یه سونی مدل 42w804a رو با گارانتی بازرگانی ایران خریداری کردم رو جعبه و روی بدنه تلویزیون نوشته 42w804 ولی داخل تلویزیون و قسمت اطلاعات سیستم نوشته 42w800a میخوام بدونم چرا اینجوریه?آیا برای همه همینجوریه یا به من یه مدل دیگه ای دادن که گارانتی نداره?
نقل قول:
پس اگه اینطور باشه مدل w704a پنلش بهتر از w804a میباشد چون نوع پنلش s-pva و در سایز 46 و 50 تولید میشه اما w800 نوع پنلش ips و سایز 42/47/55 تولید میشه
تو رو خدا یکی جواب منو بده چون میترسم گارانتیش قلابی باشه باید برم پیگیری کنم زودتر
کدام قسمت تنظیمات رفتید که زده بود w800a ؟؟؟؟نقل قول:
منوی من فارسیه، زمانیکه دکمه option رو از روی کنترل میزنم، آخرین گزینه که نوشته اطلاعات سیستم (که فکر کنم به انگلیسی بشه System Information) مدل رو برای من نوشته 42w800a
همچنین شماره سریال که تو این قسمت نوشته با شماره سریال رو بدنه و هم جعبه دستگاه همخوانی نداره
کارت گارانتی روی جعبه هم به نظرم مشکل داره، بعد از مقایسه با نمونه اصلی کارت گارانتی سایت سونی متوجه این نا همخوانی ها شدم
مهمترین نا همخوانیش هلوگرامش هست که یه متصطیل طلایی رنگه روش به انگلیسی نوشته Original که فکر کنم این هلوگرام نقره ای رنگ هست و روشم یه چیزه دیگه نوشته
نا همخوانی بعدی قسمت زیر کارت اثری (زیر تاریخ) از شماره تلفن های شرکت نیست
و در آخر اینکه بیشتر که دقت کردم دیدم جعبه دو بار باز شده با توجه به اینکه قسمت در جعبه دو بار چسپ خورده
کارت گارانتی من
کارت گارانتی سایت سونی
لطفا راهنمایی بفرمایید
طبق گفته خودتون و نمونه کارت گارانتی شرکت به نظر میاد کارت گارانتی شما جعلی باشه و از این بانه ای ها باشه . تلوزیون الان نصب شده یا هنوز پلمب داخل کارتن؟؟؟ برای نصب مثل ال جی باید با نصاب شرکت هماهنگی بشه؟؟
نه نیازی به نصب توسط نمایندگی نداره، پس به نظرتون چیکار کنم؟ چطور پیگیری کنم؟
برو کارت گارانتی نشون نمایندگی خدمات پس از فروش بده ببین چی میگن؟
من هم از این مدل دارم استفاده می کنم کیفیت و امکانات بسیار خوبی داره فقط این که زیرنویس فارسی رو پشتیبانی نمیکنه رو مخ آدمه:19::19:، فقط سوالی که واسم پیش اومده اینه که چرا شبکه های آنالوگو خوب نشون نمیده؟در حالی که درمورد شبکه های دیجیتال هیچ مشکلی نداره فقط موقع تعویض شبکه ها کند عمل میکنه، واسه شبکه های آنالوگ باید تنظیمات خاصی انجام داد؟ مشکل از آنتن مرکزی هم نیست چون شبکه های آنالوگ رو تو یه تلویزیون دیگه صاف نشون میده
برادر جان!! خودتم میبینی ک همه چی تقلبیه!! برو سراغ اون فروشنده نامرد!!
دوستان گویا سونی w804 قابلیت رکورد برروی یو اس بی داره و مدل 800 نداره میخواهید برروی سونی w 800 این گزینه فعال بشه یا بلد هستین که من توضیح ندم
اگر برایتان مقدور میباشد لطفا توضیح بدین.باتشکرنقل قول:
دوستان تا حالا کسی دو مدل زیر رو پیش هم دیده ؟ کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
SONY 40 HX850
SONY 42 W804
سلام به همگی
تا چند روز دیگه میخوام یه تی وی بخرم بین چندتا مدل موندم و چندتا سوال دارم اگر کسی پاسخی برای هر کدوم داشت جواب بده ممنون میشم. انتخاب اولم فیلیپس 8008 هست و انتخاب دومم W900 یا W904 سونی هر دو "46 میدونم هر دو با زیرنویس فارسی مشکل دارن
1-آیا مشکل زیرنویس با یک پلیری که یو اس بی خور باشه حل نمیشه که از طریق اون فیلم پخش بشه و اگر بله چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
2-این خیلی مهمه. کسی واقعا نمیدونه تفاوت W900 با W904 در چیه؟ یکی میگه 900 چینیه و 904 مالزی یکی برعکسشو یکی میگه هر دو چینیه یکی میگه هر دو مالزیه یکی میگه 900 بهتره یکی میگه 904 بهتره یکی میگه 904 فقط سفارش فیلیپینه و زبانشون اضافه شده یکی میگه.... واقعا تفاوتشون چیه؟
3-W900 با W904 تفاوت قیمت دارن؟
4-تفاوت قیمت بانه و تهران برای W900 یا 904 چقدره؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟ اگه تهران بدون گارانتی تفاوت قیمتش با بانه کم باشه از همون تهران میگیرم جایی هست که بدون گارانتی بده و قیمتش نزدیک بانه باشه؟
5-بهترین جایی که میتونم تو تهران W900 یا 904 بگیرم کدوم فروشگاست؟ تو بانه چطور
6-اگر در مورد PFL8008 نظری دارین بفرمایید البته تصویرش که عالیه
ممنون از همه ولی هر کسی جواب هر سوالی رو میدونست یا نظری داشت لطفا بگه
بازم ممنون و موفق باشید
من 850 رو ندیدم ولی اگه میخوای بین اون دوتا یکی رو انتخاب کنی حتما 850 رو بخر چون کیفیت تصویرش خیلی بالاتر از 804 هستش.این رو تمام ریویو ها تایید کردن.نقل قول:
دوستان منم تصمیم گرفتمw804 بخرم
کلی هم فیلم mkv با کیفیت 720 و 1080 با زیرنویس دارم روی هارد 500
چه پلیری باید بخرم که بتونم فیلمارو با زیرنویس ببینم
ارزونترین دستگاهی که باعث افت کیفیت نمیشه رو لطفا معرفی کنید
ممنون میشم