کاریکاتور سایت گل در واکنش به بازی دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کاریکاتور سایت گل در واکنش به بازی دیشب
الان ZDF ورزشگاه رو نشون داد خالی بود !!!:n19:
یعنی میشه یه روز سیستم بلیط فروشی ایران هم اینجوری بشه؟؟؟
انریکه ریس،مدیر برنامه یوپ هاینکس همین چند دقیقه پیش گفتش که بایرن برای فصل بعد لواندوسکی رو هم با پرداخت مبلغی که توی قراردادش عنوان شده خریده.
نمیدونم این چه جریانیه که درست قبل بازی با رئال راه افتاده
اگه تحت تاثیر این جدایی ها قرار بگیرن باید گفت که تیم همین الان بازی رو باخته
قبل از بازی با رئال واسه دورتموند و بازیکناش شایعه ساختن ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
فکر کنم آمار شایعات این چند وقت رو نداری که واسه رئال چیا که نساختن
از جدایی مورینیو بگیر تا جدایی کاسیاس و درگیریش با مورینیو و همچنین دلسوزی بعضیا واسه کاسیاس
این چیزا همیشه پیش میاد
رئال هر وقت تو چمپیونز بازی داشت شایعه درگیری کاسیاس با مورینیو پخش شد
چند روز قبل هم گل سر سبد شایعات اومد و قشنگ همه جا رو ترکوند
فحاشی علیه کاسیاس در برنابئو !!!!!!!!!!!!
دورتموند:
گل زده در لیک قهرمانان:19
تعداد پاس در لیگ قهرمانان اروپا:4785
درصد پاس های صحیح:78.4
رئال مادرید:
گل زده در لیگ قهرمانان اروپا:23
تعداد پاس ها در لیگ قهرمانان اروپا:4975
درصد پاس های صحیح:78.6
منبع:روزنامه خراسان:n02:
تیم پخته ای مثل رئال که بازیکناش همه دنیا دیده هستن فرق میکنه با دورتموندی که تازه پا گرفته و میانگین سنیشون پایین هستش و بعد 15 سال به همچین جایی رسیدننقل قول:
وقتی همچین خبرایی درباره بهترین بازیکنای تیم منتشر میشه این تفکر تو نظر بازیکنای دیگه میاد که کسی به بزرگ موندن باشگاه اطمینان نداره و همه فقط به دنبال شهرت بیشتر واسه خودشون هستن و در نتیجه "ما" تاثیرش کمتر میشه
ترکیب نسبت به اون چیزی که خوزه اعلام کرده بود یک تغییر نسبتا کوچولو که البته به نظر من بزرگه کرده :دی مودریچ جای دی ماریا فیکس شده و فرمیشن تیم به 4-3-3 تغییر کرده :n09:
دورتموند :وایدن فلر ، پیش چک ، هوملس ، سوبوتیچ ، اشملزر ، بندر ، گوندوعان ، کوبا ، گوتزه ، رویس و لواندوفسکی .
نقل قول:
همه تیمای چمپیونز تا این مرحله آمارشون شبیه همه یا اینا اینقدر شبیه هم هستن ؟؟ :n04:
دی ماریا مگه دیروز به دورتموند نرفت ؟؟!!!!!!!نقل قول:
واسه چی جاهاشون عوض شد ؟؟ (( البته از نظر من مودریچ بهتره ))
معلومه چرا نرفته دیگه شما نمیدونید؟؟؟نقل قول:
دیماریا پدر شده
امروز رفت.نقل قول:
1- آماده نبودن دی ماریا برای 60 دقیقه اول بازی...
2-فرمیشن 4-3-3 حاشیه امنیت بهتر ، برای بازی تو خونه حریف....
نقل قول:
آنخل دی ماریا پس از پدر شدنش با اجازه مورینیو فردا به دورتموند سفر می کند . فرزندش کاملا سالم اما به شکل سزارین ، دوشنبه شب به دنیا آمد و مربی پرتغالی به او فرصت داد تا در کنار خانواده اش باشد .
ال فیدئو امروز تنهایی در والدبباس تمرین کرد و در کنار خورخلینا ، همسرش و فرزندش بود و فردا به گروه ملحق می شود . مورینیو اعلام کرده است که او در ترکیب خواهد بود . دی ماریا احتمالا اگر گل بزند ، شادی خاصی را تقدیم به پسرش خواهد کرد .
منبع:فوتی کلاب
مورینیو داره با کلوب میحرفه وسط گرم گردن
نمی دونم چه داستانیه عملا دارن دورتموندو نابود می کنن با این خبرها اونم تو این موقعنقل قول:
نمی دونم واکنش هوادارا به سمت گوتزه چی باشه ازش حمایت می کنن یا نه
ولی اگه دورتموند حذف بشه یکی از دلایلش می تونه این خبرا باشه و عملا می شه گفت کسایی که این خبرا رو بیرون می دن
اصلا علاقه ای به فینال تمام المانی ندارن(شاید انگلیسی باشن:n02:)
یعنی الان منظورت اینه دارن دست پیش رو میگرن که پس نیوفتن ؟؟نقل قول:
که اگه دورتموند حذف شد بگن فلان بود به همان بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هفته قبل به کاسیاس رحم نکردن
الان یه خبر اومده در مورد انتقال (( که صد در صد هم شایعه هست ))
دارن میگن اگه حذف شدیم دلیلش این بود:n29:
دقیقـه 85 ـه ... به عنوانِ یک رئالی تبریک میگم به دورتموندی هـا ! خوب بازی کردن .
فوتبالِ آلمان فوتبالِ اسپانیا رو کاملاً داخلِ قفس کرده ! کاملاً مشهوده
پ.ن : ایمان بیارین به بوندسلیگا : دی
پ.ن 2 : چه خبرِ تاپیک بارسلــونا :)))))))
حالا بقیه که خوشحالن بگم که شانس اووردین شما نیومدین بالا وگرنه ۱۰ تایی می شدین ...
واقعا هیچی نمی تونم بگم به جر اینکه اگه همین الان بهم بگن بیا دورتموند دست تو . ترکیبو بچین می تونی رونالدو و مسی هم بزاری تو اصلا نمی زارمشون تو ...
واقعا عالی بازی کرد دورتموند .... لواندوفسکی عین دروگبا شده بود ... فقط یه نکته ی بد داشت که این رویس هی خودشو می نداخت زمین ...
تبریک به المانیا ... ترکوندن ...
به نظر من که تیم های اسپانیایی اصلا تو آلمان موفق نیستن.دورموند امشب سوار بر بازی بود و رئال 5تا موقعیت بیشتر نداشت
برد رو به همه دورتموندی ها تبریک میگم و معتقدم رئال میتونه بازی برگشت حتی بیشتر از3 تا هم بزنه
دورتموند بازی حساب شده ای رو به نمایش گذاشت راحت میتونست 5-6 تا هم بزنه که بدشانس بود
گلی هم که رئال زد هدیه خود دورتموند بود
رئالم شانس اورد که دو تا اخراجی نداد راحت میتونست داور خدیرا و اوزیل اخراج کنه ولی دیگه دید کارت زرد دارن و تیمشون هم داغون شده دلش به رحم اومد و بیخیال کارت دوم شد
تبریک به طرفدارای دورتموند :n16:
این قدر فوتبال آلمان رو گنده نکنید 4 تا گل دورتمند رو که یه لهستانی زد بایرن هم که نصف تیمش غیر آلمانی بودند. 2 تا بازیکن تاپ آلمانم که تو رئال بازنده امشبه!!
اول از همه تبریک به هوادارن دورتموند عالی بودید ، مثل یک تیم....یاد بازی آلمان در مقابل آرژانتین تو جام جهانی افتادم :n01:
خوب رئال هم واقعا بد بود ، پلن B خیلی دیر اجراء شد.به طور قطع باید از Raul Albiol به جای PePe استفاده میشد ، په په خیلی پر استرس بازی میکنه و 3 تا از گل هارو روی اشتباه Pepe خوردیم ! قطعا برای بازی برگشت باید خیلی خوب باشیم ، ( مثل بازی 2-1 سوپر کاپ مقابل بارسا) تا بتونیم یک مقدار استرس به تیم دورتموند وارد کنیم ، کنترول بازی رو از دست بدن.
دوتا مهاجم هم یکی از یکی بدتر ، قطعا در بازی برگشت باید از رونالدو به عنوان مهاجم کاذب ، و هم زمان از دیماریا کاکا و اوزیل استفاده کنیم این کار قابلیت چرخش سریع توپ در زمین حریف رو به ما میده که همین اواخر بازی شاهدش بودیم.
من به شخصه بازی رو 2-1 به نفع دورتموند پیش بینی کردم ، ولی نشد :n02:
تبریک و تهنیت به روح هیتلر بزرگ : دی
خلاصه چی بگم؟!؟
فقط باید تاسف خورد که اینقدر تبلیغات رو بارسا و رئال هست .. تیم منتخب دنیا همینا بودن که در مجموع 8 تا خوردن ..
رئال هم اصلا حرفی برا گفتن نداشت... واقعا از بهترین بازیکنان دنیا تو این دو شب چیزی ندیدیم
می دونستم دورتموند شانس بردش زیاده ولی مطمئنا انتظار این نمایش رو نداشتم
کلوپ امشب تیپ جدید زده بود و مثه همیشه خوش تیپ : دی
+
متاسفانه از هوملس انتظار نمی رفت ... کلا امشب انگاری یه چیزیش بود ..
رویس خیلی عالی بود ولی لواندوفسکی لامصب قدرت تموم کنندگیش بی نظیر بود مثه همیشه..خیلی خوب بود
مطمئنا رفتن لوا خیلی بیشتر به ضرر دورتموند هست .. امیدوارم نره
خلاصه رویای فینال آلمانی تقریبا داره مسجل میشه
فوتبال آلمان از همین الان نشون داد رویاهای بزرگتری رو تو سر داره و فتح لیگ اروپا تازه اول راهه
به قول هیتسفلد زمان تغییر قدرت تو فوتبال فرا رسیده
خب بازی رو باختیم ، نه به داوری ، نه به زمین پر از آب و نه به دست های پشت پرده و هزار بهونه ی دیگه...
به فوتبال باختیم ، به تماشاگرای پرشور دورتموند باختیم که وقتی گوینده ی ورزشگاه میگفت رابرت ،
تماشاگرای دورتموند یک صدا میگفتند لـــــــــــــواندوفسکی:n04:
واقعا مو به تن آدم سیخ می شد
گل هایی هم که خوردیم هم هیچ کدوم نه آفساید بود ، نه اشتباه داور بود و نه چیز دیگه ...
البته به نظرم(صرفا نظر من) پنالتی روی رویس با قدری سختگیری گرفته شد ولی خب کاریش نمیشد کرد ...
بازیکنان دورتموند همشون عالی بودند ...
تو بسیاری از صحنه ها ، تو فضاهای کم ، خیلی راحت با چندتا یک و دو و پاس کوتاه
بهترین موقعیت هارو میساختند ، موقعیت هایی که تا از گل شدنش ، مطمئن نبودند ، دست به شوت زنی نمی کردند ...
خط هافبک رئال کاملا از کار افتاده بود و عملا خیلی کم بازی سازی میدیدم ...
به محض رسیدن توپ به کریستیانو ، دقیقا سه نفر روی پاش میومدند و معتقدم اگر اون اشتباه هوملس نبود ، همون یک گل هم نمیزد ...
در کل به عنوان یه رئال مادرید فن ، رو مبل خشکم زد ، ولی نمیخوام بیخودی امیدوار باشم ، ولی خب تک گل رونالدو امیدوارم تو بازی برگشت به کارمون بیاد ،
گرچه با این شیوه ی بازی رئال ، خیلی سخته ، مگه سه تا گل همزمان بزنیم ، بعدش به بازی ادامه بدیم :دی
من بعد از بازی بایرن بارسا یک پست هم تو تاپیک بایرن ندادم ، نه تبریکی نه چیز دیگه ، درسته هوادار بارسا نیستم ، ولی از باخت اونجوری بارسا خیلی خشنود نشدم ...
حرفی که دارم اینه که طرفدار تیمتون بمونید و مثل همونطور که طرفدار تیمتون شدید با چندتا قهرمانی ، با پیروزی های تیم های دیگه ، هایپ نشید و طرفدار اون تیم نشید ...
:n16:
تبریک به هواداران دورتموند ... فوق العاده !
البته تیمی که توی مرحله گروهی در گروه مرگ قرار بگیره و به عنوان تیم اول صعود کنه , نباید زیاد از این بازی خوبشون تعجب کنیم :n02:
واقعا لذت بردم . نمونه بارز یک کار تیمی و گروهی رو میشه در دورتموند مشاهده کرد .
هم توی کارهای دفاعی و همینطور کارهای هجومی بخوبی همدیگه رو پوشش میدادن و همکاری خیلی خوبی داشتن و آدم لذت میبره از این سبک :n01:
لواندوفسکی واقعا غوله !!!
خیلی وقت بود مهاجم نوک با همچین قابلیت و کیفیتی ندیده بودم . {البته بعد از زلاتان و دروگبا} پیشرفت لواندوفسکی فوق العاده بوده .
ولی دل من پیش مارکو رویس مونده :n01:
کلا دورتموند از همه لحاظ خوب بود و مثل بایرن یک عملکرد فوق العاده رو به نمایش گذاشتن .
رئال هم به مشکل بارسا دچار شده . محوریت حرکات تیم بر عهده رونالدوست و توی این بازی تقریبا مهار شده بود و رئال با بن بست مواجه شده بود.
از بازی ضعیف په په و واران در قلب دفاع رئال نباید گذشت .
شاید برای این صحبت زود باشه ولی به نظرم کم کم باید منتظر جابجایی قطب ها باشیم و با این روند فعلی تیم های آلمانی در راس قدرت قرار میگیرن!
که البته چیز عجیبی هم نیست .
پ.ن : من که تبریک میگم و کاری هم به کسی ندارم که میخواد چه فکری درباره من بکنه . {کلی گفتم} :n16:
به بارسا هم که باختیم تبریک گفتم . سال قبلش هم تبریک گفتم . کلا تیمی که خوب بازی کنه و نتیجه بگیره باید بهش تبریک گفت :n01:
دوباره زدن پست ما رو پاک کردننقل قول:
باشه لحنمونو عوض میکنیم تا توهین آمیز نباشه از نظر آقا مدیر
..............................
دوست به اصطلاح عزیز
اسم این جام باشگاه های اروپا هستش اولا
دوما بایرن مونیخ تو ترکیبش 6تا بازیکن آلمانی داشت که برای یه تیم باشگاهی آمار مناسبی هستش
دورتموند هم که 7تا بازیکن المانی تو ترکیبش داشت و اینکه گلاشو یه بازیکن خارجی زده کوچکترین ارتباطی به بقیه نداره
اگه بخوایم بر اساس استدلال ..... شما عمل کنیم که باید بگیم فاتحه فوتبال اسپانیا امشب خونده شده که رئال فقط از 3تا بازیکن اسپانیایی تو ترکیبش استفاده کرده
بارسلونا هم از 3تا خارجی تو ترکیبش استفاده کرده
تبریکات ویژه به کلوپ، دورتموند و بالاتر از اون فوتبال آلمان!
فکر نمی کنم هیچ تیم دیگه ای می تونست همچین نمایشی مقابل رئال داشته باشه و همچین نتیجه ای بگیره (البته تقابل رئال و بایرن محفوظه!)
در دفاع، حمله، انسجام تیمی، از هر نظر دورتموند بهتر عمل کرد و واقعا رئال غافلگیر و اسیر بازی کم نقص دورتموند و به خصوص لواندوفسکی شد که قطعا بهترین شب فوتبالیش رو گذروند.
تیر خلاص دورتموند یعنی گل چهارم لوا به نظرم مستحق پنالتی نبود، اما با اون آفساید اشتباه از رویس عملا بی حساب شدیم.
اگه نتیجه 2-4 شده بود، رئال شانس قابل قبولی برای صعود پیدا می کرد ولی با این نتیجه می تونیم بگیم صعود دورتموند تقریبا قطعی شد.
رویای فینال آلمانی طرفداران فوتبال آلمان محقق شد و به نظرم باید از همین الان قهرمان رو یکی از دو تیم آلمانی بدونیم، من هم (با وجود شکست تیمم) این رو به فال نیک می گیرم و امیدوارم
مقدمه ای باشه برای درخشش نسل جدید آلمان توی جام جهانی آینده!
معراج جان حداقل یه شانسی به رئال میدادی هر چند علمی تخیلی ،نقل قول:
مثل من یکی به نعل ، یکی به تخته میزدی ، کلا رفتی پناهنده آلمان شدی؟:n02: (ما ز یاران چشم یاری داشتیم)
برای اینکه سوء تفاهم نشه، من تو رده باشگاهی اول به دنبال منافع رئالم و بعد از اون بایرن، اما تو رده ملی آلمان و بس:n01:نقل قول:
توی لیگ های اروپایی هم بعد از لالیگا، بوندسلیگا رو دنبال می کنم، از اون طرف توی لیگ های انگلیس و ایتالیا هیچ وقت طرفدار تیم خاصی
نبودم و برای همین مثل اون دو تا لیگ دنبالشون نمی کنم و طبیعی هست که از موفقیت تیم های آلمانی خوشحال بشم، هر چند که تلخی هم داشته باشه!
تیم منتخب فوتبال اروپا در سال 2012
بازی واقعا زیبا و جذابی بود... دورتموند خیلی خیلی خیلی بهتر از چیزی که انتظار داشتم فوتبال بازی کرد و واقعا محو بازی اونها شده بودم و لواندوسکی هم عجیب بود، عجیب! :n02:
کلا خط هافبک جوان دورتموند خیلی خوب از پس هافبک های باتجربه و درجه یک رئال بر اومده بود و گوتزه و رویس هم فوق العاده بودند. این هفته فوتبال آلمان به اسپانیا نشون داد قدرت همیشه یک جا نمی مونه و به نظر میاد برای اولین بار از سال 2001 ، شاهد این خواهیم بود که یک تیم آلمانی قهرمان یک جام معتبر در سطح بین المللی بشه. هیچ کس نمی تونه منکر این بشه که قطعا لایقش بودند. فینال تمام آلمانی در ومبلی می تونه جالب باشه. تبریک ویژه به هر دو تیم آلمانی فوق العاده.
ناراحت کننده است که این تیم دورتموند به این خوبی در فصل بعد چند ستاره رو از دست بده، قطعا این تیم می تونست چندین سال در رده اول اروپا بازیهای فوق العاده ای رو به نمایش بگذاره و امیدوارم تا حد امکان بازیکن ها رو نگه داره.
پی نوشت: ما با جمع آوری طومار قصد داریم به یوفا پیشنهاد بدیم که زمانش رسیده داورهای لیگ برتر کشور ما، لژیونر بشن و به اروپا برن :n02:
عجب! بازی رو باختیم.
هیچوقت فکر نمی کردم نبودن آربلوا انقدر به ضررمون بشه...بد ترین بازی بود که از پپه دیدم...رو همه گلها مقصر بود...البته خوب تا کسی اشتباه نکنه که گلی زده نمیشه...
نیمه اول بازی پایاپای بود....دورتموند 20 دقیقه اول بازی رو دستش داشت و بعد رئال بازی رو گرفت و نیمه اول 1-1 تموم شد...آمار نیمه اول 4 شوت به چارچوب برای رئال و 3 تا برای دورتموند بود.
نیمه دوم واقعا غافلگیر شدیم. روی دو تا شوت توپ وسط مدافعا گیر کرد و رسید به لوا ی فرصت طلب...
دیگه روحیه زئال در پایینترین سطح ممکن و بر عکسش دورتموند ...نحوه ضربه زدن پنالتی لوا هم نشون دهنده روحیه بالای خودش و به نوعی تیمش بود.
لوپز بازم خوب بود در مجموع...دو تا سیو خیلی خوب داشت...رو گل اول هم شاید می تونست بیاد جلو.
دورتموند خیلی خوب بازی کرد در نیمه دوم...از گل دومی که زدن بهترین استفاده رو کردن برای بهم زدن نیمچه تمرکز رئال که منجر به گل های بعدی شد.
تعویض های خوزه هم خوب نبود...به نوعی همینجوری بود...هرچی هافبک هجومی بود رو آورد تو زمین...البته کار دیگه ای هم نمی شد کرد...تیری در تاریکی.
کریس رونالدو بهترین بازیکنمون بود...هیگواین و بنزما هم که محو در بازی...مسوت هم به همین ترتیب. خیلی خوب یارگیری شده بودن توسط دورتموندی ها.
بازی برگشت باید 3-0 ببریم تا بریم بالا...اینکه 3 تا گل بزنیم خوب شاید امکانش باشه...ولی اینکه هیچی گل نخوریم خیلی ضعیفه احتمالش. به هر حال می شه گفت فینال آلمانی شده...اونم تو ومبلی! بدا به حال انگلیسی ها :دی
تبریک به دورتموندی ها...و بیشتر از اون بارسایی ها :n02:
دیشب که بارسلونا 4 تا از بایرن گل خورد اشکم در اومد واقعا باورم نمیشد که این بارسا هست که 4 تا گل خورده,
ولی از یه طرف دلم خنک شد که الان مدیرای یهودی بارسلونا الان به اشتباهشون پی میبرن که نباید گواردیولا رو برکنار میکردن.
سرمربی تیم رئال مادرید که بعد از باخت به دورتمند چهره ای افسرده داشت، معتقد است هنوز همه چیز تمام نشده: "این نتیجه رو میشه جبران کرد. "
وی بعد از بازی گفت: "با اختلاف زیادی، از ما بهتر بودن و لیاقت برد رو داشتن. از ما قوی تر بودن. از رو نیمکت نمیتونم بگم که گل دوم آفساید بود یا مثلاً اون صحنه پنالتی بود یا نه، اما فکر میکنم تیم بهتر برد. اونا با شدت و روحیه بیشتری حمله کردن. برامون واقعاً سخت بود که جلوی نفوذ های عمقیشون رو بگیریم. عملکرد تیمیشون واقعا کامل بود. چه از نظر فردی و چه از نظر گروهی از ما بهتر بودن."
درباره اینکه سرخیو راموس خوب و جانانه بازی نکرد به خبرنگاران گفت: "اصلاً درست نیست که درباره روحیه بازیکنا حرف بزنیم، چرا که راموس و بقیه بازیکنا میخواستن که بهتر بازی کنن، فقط نمیتونستن. "
این مدافع میانی تحلیلش را از شکست سنگین تیمش بیان کرده.
سایت گل – سرخیو راموس، مدافع رئال مادرید گفته تیمش هیچ بهانهای پس از شکست سنگین چهار بر یک به بروسیا دورتموند ندارد.
سفیدپوشان مغلوب قدرت تمامکنندگی عالی روبرت لواندوفسکی شدند که تمامی گلهای تیمش را زد.
راموس گفت: «ما رفتار خاصی از خود بروز ندادیم. آنها بهتر بودند. همین و بس. ما هنوز 90 دقیقه پیش رو داریم اما تیم مقابل آلمانی است و کار ما بسیار دشوار است.
مردم فکر میکنند آنها خوش شانس بودهاند. اما آنها تیم خوبی هستند. امروز روحیه تیمی و سختکوشی برنده شد.»
او درباره بخت تیمش گفت: «رسیدن به فینال دشوار است. ما باید سخت تلاش کنیم.»
گزارش تصویری: دورتموند- رئال؛ شب روبرت
شاگردان کلوپ با یک نمایش خیره کننده موفق شدند رئالی ها را در هم بکویند
سایت گل- دورتموند حماسه آلمانی ها را کامل کرد. بعد از پیروزی 4-0 بایرن مونیخ مقابل بارسا، اسپانیایی ها امیدوار بودند که رئال مقابل دورتموند نتیجه آبرومندانه تری کسب کند تا فینال این فصل چمپیونزلیگ بدون نماینده ای لالیگا نباشد اما شاگردان مورینیو مانند مردان ویلانووا مقابل ژرمن ها زانو زدند تا برای دومین سال پیاپی، رویای ال کلاسیکو در فینال چمپیونزلیگ، در آستانه رنگ باختن باشد.
هواداران دورتموند فرصت نداشتند تا مانند دیدار مقابل مالاگا یک "موزائیک" زیبا بسازند اما مثل همیشه پرشور و حرارت تیم محبوب شان را تشویق کردند
غریبه ای در میان جمع؛ خبر انتقال گوتزه به بایرن، او را به چهره ای منفور در میان هواداران دورتموند تبدیل کرد
گوتزه بیرون! مطمئنا اگر پای یک دیدار تاریخی در میان نبود، هواداران دورتموند رفتار تندتری با گوتزه داشتند
آغاز آتش بازی ستاره لهستانی در دقیقه 8؛ تا پایان بازی گوینده ورزشگاه سه بار دیگر نام کوچک او را خواند تا هواداران دورتموند فریاد بزنند: لواندوووووووووووووووووووو فسکی
گل اول از زاویه پشت دروازه؛ دیه گو لوپس چاره ای جز تسلیم نداشت
سرخیو راموس مثل بقیه مدافعان رئال شب خوبی را سپری نکرد؛ احتمالا او ترجیح می داد در چنین شبی بازوبند کاپیتانی روی بازوی کاسیاس بسته شود
تک گل رئال روی اشتباه هوملس؛ به نظر می رسید این گل رئالی ها را احیا خواهد کرد اما این اتفاق هرگز رخ نداد
رونالدو مثل دیدار مرحله گروهی وست فالن را ساکت کرد اما تنها برای چند دقیقه
گل دوم روی فرصت طلبی لواندوفسکی؛ او از تله آفساید فرار کرد و گل دوم را در دقیقه 50 زد
گل سوم با یک دریبل کشویی دیدنی؛ شوت خیره کننده او فرصتی برای عکس العمل دیه گو لوپس باقی نگذاشت
شلیک به قلب رئال؛ این گل کار تیم مورینیو را ساخت
مطمئنا لواندوفسکی این شب را هرگز فراموش نخواهد کرد؛ کمتر بازیکنی توانسته در چمپیونزلیگ، در یک دیدار چهار گل به رئال بزند
کلوپ باید هم این طور خوشحال باشد؛ او نشان داد که شاید زیاد حرف بزند اما حرف "زیادی" نمی زند
مورینیو و تیمش کار سختی در دیدار برگشت در پیش دارند؛ آیا رویای دسیما همچنان دست نیافتنی است؟
صبحتون بخیر دوستاننقل قول:
محسن جان شما به اینا میگید بهونه؟
درسته بایرن بهتر بازی کرد ولی یه گل آفساید ، سد کردن راه یه بازیکن دیگه برای گل زدن ، نگه داشتن بازیکن حریف برای پرش به هیچ وجه بهونه نیست ، قانون فوتباله که اینا خطا هستن !!!
داره ادای کلوپ رو در میاره؟نقل قول:
هر چقدر نتیجه بازی بایرن بارسا قابل پیش بینی بود ولی نتیجه رئال -دورتموند نبود؟!!
البته برای من فرقی نمیکرد چو هر دو تیم رو دوست دارم ولی به نظرم فینال رئال -بایرن قشنگتر میتونه باشه.
ولی یه ارزو دیگه به ارزوهام اضافه شد و اون دیدن یکی از بازیهای حساس دورتموند در ورزشگاهشون هست.:n02:
من یه چیزی بگم به کسی بر نخوره! :n11:
خیلی زود جو مارو می گیره...از اونور بوم می افتیم. با یه برد یا یه باخت (هرچند سنگین) میایم تیتر های عجیب می زنیم....مرگ تیکی تاکا...آغاز امپراطوری آلمان...برنامه ریزی دراز مدت آلمانی...بوندسلیگا بهترین لیگ اروپا...و از این چیزا.
من خودم اصلا طرفدار تیم ملی اسپانیا نیستم و سبک بازیش رو دوست ندارم. اول طرفدار برزیلم و بعد آلمان. کلا آلمان، چه باشگاهی و چه ملی اکثرا به جز یکی دو مقطع در بالاترین سطح بازی می کنه. ولی تو جام جهانی هم وقتی آلمان انگلیس و آرژانتین رو 4 تایی کرد هم از این حرفها بود که دیدیم جلوی اسپانیا، آلمان فقط داشت دنبال توپ می دویید، چیزی که خودم اصلا فکرشم نمی کردم. یا تو یورو، کی فکر می کرد آلمانی که خوب بازی می کنه از ایتالیا اونطور شکست بخوره؟ یا همین بایرن بیاد از آرسنال ببازه تو مونیخ و در خطر حذف قرار بگیره؟ یا پارسال تو زمین خودش فینال رو ببازه؟ یا دورتموند تو دقیقه 90 دو تا گل بزنه؟
در حال حاضر شانس دورتموند و بایرن برای قهرمانی مساویه به نظرم...خوب امسال یکی از این دو تا به احتمال 95 درصد قهرمانن...ولی سال دیگه؟...معلوم نیست.
یا مثلا میایم با یه بازی...یا اصلا دو تا...سه تا...چهارتا بازی حکم می دیم بوندسلیگا بهترین لیگه. به نظر خودم لیگ انگلیس بهترینه (نظر شخصی..می تونه اشتباه هم باشه)...همیشه بیشتر از دو تا تیم، مدعی قهرمانی داره و کلا تک قطبی یا دو قطبی نیست. اما تو آلمان بایرن پای ثابته و بقیه تیمها دوره ای هستن...یه سال شالکه...یه سال لورکوزن... اصولا شاید بررسی اینکه کدوم لیگ بهتره خیلی پیچیده تر از این باشه که 4 تا آدم عادی مثل من و شما بدون هیچ امکاناتی بگیم این یا اون. فقط حرفهای ما می تونه نظر شخصی باشه.
همین الان هم مثلا اگه بارسا یا رئال بازی رو (مثلا!) برگردونن، ماهایی که تیترهای بالا رو می زدیم، باز میایم تیتر می زنیم : بازی خوانی مورینیو...تیکی تاکا فلان کرد، قدرت قهرمان لیگ اسپانیا و مثل این...
کلا اینجوریه.
یه مورد هم راجع به بازی دیشب.
مورینیو سیستم همیشگی خودش رو تغییر داد و با سه هافبک وسط بازی کرد ولی کلوپ تا جایی که می دونم چیزی نزدیک به سیستم همیشگی خودشون مهره چید. در واقع دورتموند همونطور که مربیش گفت به رئال فکر نمی کرد، بازی خودش رو ارائه داد...اما رئال سعی کرد بر اساس سیستم دورتموند مهره بچینه که خوب دیدیم چی شد.
پی نوشت : الان داشتم لیست قهرمانهای سی ال رو می دیدم... ناتینگهام فارست دو بار قهرمان شده! اندازه یوونتوس!... یه بارم استون ویلا و ستاره سرخ...عجب!
آقـا من نه قصـدِ توهین به هوادارانِ دورتمـوند و نه کلـوپ رو دارم ! بلکه این دو توی لیستِ خودم هم هستن . همچنین اصلاً نمیشه چنـین برداشتی از این عکس ها کرد !
عکسِ آواتارم رو با افتخار عوض کردم .
امیدوارم پستـم پاک نشه !
- - -
اصلاً نمیگم لوپز بد بوده برامـون اما ممئنم تمامِ طرفدارانِ رئال منتظر یه چنین چیزی هستن
بدونِ شرح ! حتی از خودِ تی وی هم معلـوم بود آفسایدی نبوده و متاسفانه تله آفسایدِ پِپه خیلی بوق بوده !
1-تبريك به دورتموند و هوادارانش بابت اين برد2-به معناى واقعى كلمه از بازى دورتموند لذت بردم و فكر ميكنم كه حالا لياقت احترام بيشترى رو دارند.3-بايد اعتراف كنم كه عاشق رويس شدم! فوق العادست اين بشر! درسته كه لواندفسكى 4 گل زد ولى به نظر من رويس از اون هم بهتر بازى كرد. با وجود سن پايينش خيلى پخته بازى ميكنه و هر وقت توپ بهش رسيد من مطمئن بودم كه الان يه موقعيت گل ميسازه-ضربه چيپش هم خيلى قشنگ بود ،حيف كه آفسايد گرفتن4-خيلى دوست دارم كه رويس رو در لباس بارسا ببينم ولى فكر نميكنم اين كار انجام بشه
تازه گل چهارم هم مولر رفته بود پشت سر پیکه وایساده بود بدون اینکه یه تعارف بهش بزنهنقل قول:
درسته بایرن بهتر بازی کرد ولی یه گل آفساید ، سد کردن راه یه بازیکن دیگه برای گل زدن ، نگه داشتن بازیکن حریف برای پرش به هیچ وجه بهونه نیست ، قانون فوتباله که اینا خطا هستن !!!
بازیکنای بارسا هم که اصلا هندبال بازی نمیکردن
این حق بارسا بود که خورده شد،باید 3-4 تایی میزدن چون انصافا کلی مالکیت توپ داشتن