اصلا جالب نیست این سری آخر خیلی ضعیفه مخصوصا هادی کاظمی هیچ طنزی نداره ...
Printable View
اصلا جالب نیست این سری آخر خیلی ضعیفه مخصوصا هادی کاظمی هیچ طنزی نداره ...
نقل قول:چقدر میتونه نظر ها متفاوت باشه!!نقل قول:
به نظر من هم این مجموعه خوب بود!! چه انتظاری دارید آخه از این سریال مگه؟:n13:
خوب شما میتونی بگی به کدوم صحنه هامیخندی دقیقا تو این سری آخر؟
من هنوز این دو قسمت رو وقت نکردم ببینم اما علی رغم اینکه خیلی خیلی به مهران مدیری اعتقاد دارم اما به نظرم باید کمی در کارهاش تجدید نظر بکنه.
طنز که فقط سر هم کلاه گذاشتن نیست که.
این خوبه که هنوز کسی وجود داره که سریال طنز می سازه بدون اینکه توش از حمید لولایی و رضا صادقی و چند نفر دیگه استفاده کنه و هنوز هم حرف داره برای گفتن اما به نظر شما بازی مدیری تکرای نشده؟
حرکاتش، راه رفتنش، ترسیدنش، با لب و لوچه بازی کردنش و ... ؟؟؟!!!
به نظر من مدیری کمار خوبی کرد که تو قلب یخی و یکی دو تا فیلم بازی کرد این اخیرا و امیدورام این کار رو ادامه بده تا با کارگردان های مختلف بیشتر آشنا بشه و بازی جدیدی از خودش بروز بده و با دکوپاژها و میزانسن های جدید آشنا بشه و ... تا بتونه اون ها رو تو کارهای جدیدش استفاده کنه.
اره جالب بود دو قسمت...
درود
من تا چهارده دارم
15 و 16 اومده ؟
اره.......نقل قول:
شما چطوری مردی از خنده:n02: .نقل قول:
به نظر من که این قسمت خیلی از قسمت ها قبل جالب تر بود.مخصوصا با ورود سیامک انصاری
کلا توی فیلم های مهران مدیری سیامک انصاری نقش خیلی مهمی داره و می تونه خیلی تاثیر گذار باشه
اینو شدیدا باهات موافقم...نقل قول:
به نظر من مدیری کمار خوبی کرد که تو قلب یخی و یکی دو تا فیلم بازی کرد این اخیرا و امیدورام این کار رو ادامه بده تا با کارگردان های مختلف بیشتر آشنا بشه و بازی جدیدی از خودش بروز بده و با دکوپاژها و میزانسن های جدید آشنا بشه و ... تا بتونه اون ها رو تو کارهای جدیدش استفاده کنه.
میزانسن و دکوپاژ های مدیری از دهه ی 70 تا الان بدون هیچ تغییر و پیشرفتی به همون شکل باقی مونده!!!
انگار داره تئاتر میسازه....
منم دست و پا شکسته این سریال رو در مواقع که دیگه زیادی بیکار میشم و حوصله ی کار خاصی ندارم؛میشینم میبینم...(قهوه ی تلخ رو هم همینطور دیدم-البته خیلی از اپیزودهاشو ندیدم)
به نظرم اصلا ارزش خریدن نداره...در حد همون دانلود کردن کافیه(توهین به هیچ شخصی نشه!میخوام بگم چقدر بی ارزش هست کار به نظر من)
البته با ورود هادی کاظمی و سیامک انصاری عزیز کار بهتر شده...
ولی فیلمنامه ی این مجموعه شدیدا کسل کننده هست و خیلی زیاد رو یه سوژه مانور میده!(حالا هر چقدر اون سوژه بی مزه باشه مهم نیست!!مثلا مثل ورود مریلا عبدالرزاقی!!!2 قسمت رو به این شخصیت تخیلی و بی مزه اختصاص دادن که من حتی از دانلود کردن اون 2 قسمت پشیمون شدم!!چه برسه به کسانی که زحمت کشیدن و اورجینال خریدن کار رو...)
ولی امیدوارم به مرور با پر رنگ تر شدن نقش سیامک انصاری کار جذاب تر شه...
و البته شدیدا جای خالی محمدرضا هدایتی در این مجموعه ی مدیری احساس میشه...!!!
قسمت های اول تا 16 رو از کجا تهیه کنم ؟
ارجینال
میتونید بهشون ایمیل بزنید یا باهاشون تماس بگیرید (با شرکت پخش گلرنگ)نقل قول:
کارمند کارخانه پروفیل فیل... مشکات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پول منو بدید بـــــرم
نیومده امروز ظاهرا!
مغازه دار گفت چهارشنبه میاد.....
بله امروز اومد...نقل قول:
مجموعه 9 رو هم دیشب دیدم !! متاسفانه از سری هشتم هم ضعیف تر بود و فقط لبخند تو قسمت پشته صحنه ها سراغم اومد !! بعضی دقیقه ها (مخصوصا موقع دیالوگ های این الیکا عبدالرزاقی ):n29: هی دستم میره برم چند دقیقه بزنم جلو سریالو !:n15:! اما فقط اسم مدیری نمیزاره اینکارو کنم:n27:
+
کلا به شخصه از 10 بخوام نمره بدم به این سریال !! نمره ی 4 رو میشه تا به اینجای کار بهش داد :n27:
این مجموعه 9 خیلی ضعیف بود واقعا اصلا طنزی نداره به خدا ....
کل سریال ضعیفه و بیخودهنقل قول:
طوریه که وقتی میشینی ببینی بعد از چند دقیقه همه بلند میشن میرن
منم اکثرا همون پشت صحنه هاش رو میبینم که دوستان هم گفتن
من تو کارخونه پروفیلفیل مشکات کار میکردم یهو یه پیچ از اون بالا افتاد زیر دستگاه پرس... تا اومدم دولاشم بردارم دستگاه فیرت اومد منو له کرد... بلهههه... حالا پولمو بدید من بررررررممممم!!!!
خودشونم فهمیدن فقط پشت صحنه هاش خنده داره برای همین تو این دو سری آخر تایم قسمت دوم رو کوتاه تر کردن و به پشت صحنه اضافه کردننقل قول:
واقعا جزو ضعیف ترین کارهای مدیریه این سریال.
آخه دو تا نویسنده مگه چقدر ایده دارن که به این سرعت و بعد از سریال ناتمام و سنگین قهوه تلخ دوباره این رو نوشتند؟
هخونطور که قبلا هم گفتم، بازی ها هم تکراری. کارگردانی و دکوپاژهای تکرای. بیشتر (تمام) صحنه های سریال در فضای بسته و بدون تحرک که همه ایستاده اند و حرف می زنند و یا نشسته اند و حرف میزنند و ...
همین سریال اگر از تلویزیون پخش می شد میترکون ولی حالا چون همه پول میدیم سخت گیری می کنیم کلا من با طنزش حال می کنم هر چند بار کمدی کل داستان پائینه و دیالوگها خیلی سطح پائینه ولی بازم تو طنز لحظه ای جالبه دوست ندارم بگم دیگه نمی بینم چون اونوقت ((( دروغگو نگو:n02:)) می شم
من 20 دقیقه قسمت 17 دیدم واقعا اینقدر مسخره بود که بقیشو ندیدم . :n15:
کار وطنی هست شما با کارهای هالیوودی مقایسه نکن سطح اونا فرق می کنه شما با کارای تلویزیون عزت مقایسه کن :n09:نقل قول:
حیف این همه ترافیک که به خاطر این سریال حروم شد
البته ترافیک شبانه رایگان...
:n22:
من که اصلا سریال خارجی نمی بینم . همین سریالهای صداوسیمای خودمون بهتر از ویلای منه:n05:نقل قول:
من و چی میگی که هربار 3 تومن پول سریال دادم:n15:نقل قول:
حیف این همه ترافیک که به خاطر این سریال حروم شد
البته ترافیک شبانه رایگان...
از سریالهای ابرانی خیلی بهتره
مجبور نیستید بخرید
قرعه کشی داره آخه :n10:نقل قول:
:n09:نقل قول:
احتمالش در حد صفر هست
لدفن ساده نباشیدنقل قول:
بلکه زیر صفر:n05:نقل قول:
مدیری طنزش و سبکش اینطوری هست ولی نمیدونم چرا یکم بیشتر سعی نمی کنه از بازیگراش بازی بهتر بگیره و همیشه خودش باید شاخ باشه یه چهره جوان تئاتری وکمدی بیار ببین جمعیت از خنده لیسه میرند یا نه
من به نظرم با اومدن سیامک انصاری جالب تر شده کار....
کسی نمیدونه کی نقشه میشگات بزرگ رو بازی میکنه؟؟؟؟
من فقط اعصابم از این دکوپاژ ها و میزانسن های همیشه تکراریه مدیریه!!!
انگار تئاتره...!!!
نقش مشکات بزرگ تو بازیگرا نیست
ولی اگه قسمت قبل تو پشت صحنه ها توجه کرده باشید
وقتی مدیری رو تخت دراز میکشه بعد میخندن خنده مشکات بزرگ خیلی خیلی شبیه محمدرضا هدایتیه!!!!!!!:n04:
نمیدونم من اشتباه کردم یا نه ولی فکر کنم خود خودش بود اگه محمدرضا هدایتی باشه سوپرایز بزرگیه:n19:
اره منم حدس میزدم اون باشه چهره اش شبیه اش هستنقل قول:
همون اولین قسمت معلوم بود که هدایتیهنقل قول:
سری جدید کی پخش میشه؟
امروز اومدنقل قول: