این بازی چرا اینجوریه با اینکه گرافیکش پایینه رو 800 *600 و fastest تنظیم کردم بازم سیستمم نمیکشه هر چند سیستمم هم ضعیفه :
cpu: intel pentum4 3 gh
ram 2g
graffic : Gefoce 7300 512
مشکل از سیستمه؟
Printable View
این بازی چرا اینجوریه با اینکه گرافیکش پایینه رو 800 *600 و fastest تنظیم کردم بازم سیستمم نمیکشه هر چند سیستمم هم ضعیفه :
cpu: intel pentum4 3 gh
ram 2g
graffic : Gefoce 7300 512
مشکل از سیستمه؟
منظورتون از سیستم نمیکشه چیه؟یعنی اصلا بازی بالا نمیاد یا مثل من بازی تیک دار (کند)میشه؟نقل قول:
کند شدن بازی به رم باید مربوط باشه رم ما هم دو گیگ هست بازی هم 500 مگ میخواد پس مشکل از چی میتونه باشه؟
راستی راهی نیس که بشه از راه کامپیوتر فهمید گرافیک چنده؟
بی زحمت چندتا ار اون فیلما به من معرفی کن تو پ.خنقل قول:
از اون خفناش
دوستان من کماکان مشکل اکسترکت کردن فایل رو دارم. الان بار چهارمه که دانلود کردم ولی نتونستم کامل اکسترکت کنم. رو یه سیستم دیگه هم نشد.کسی میتونه برام فایل اسکترکت شده رو اپ کنه؟یا فقط فایل اجرایی بازی رو؟ممنون
سلام محسن جان همون فایل zip رو اکسترکت کردم و توی rar آپلود کردم ببین کار میکنه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری صفا نمیده
نسخه اصلیش بیاد صفا میده بازیش
راستی
نسخه اصلی که میاد عین این 8 تا یادداشت داره
یا کلا استوری تغییر میکنه
و یا تعداد یادداشت ها زیاد میشه؟:sq_8:
اجرا میشه ولی تیک دارهاین مربوط میشه به پردازش سیستم به رم ربطی نداره من که گرافیکم ضعیفه برای فهمیدن گرافیک باید برید تو my computer کلیک راست رو صفحه خالی properties بعد از قسمت چپ devise manager رو میزنی از لیست display adaptors رو انتخاب میکنینقل قول:
رم:دو گیگ
گرافیک:GeForce 9500 GT(با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ویندوز سون 32 بیت
کجای کارم ایراد داره؟
توی سایت نوشته (به زودی) چیزی از تاریخ نام برده نشده منم خیلی دوس دارم بیادنقل قول:
فکر کنم هیچی تغییر نکنه چون داستان بازی همینه:sq_19:
داداش یه بار دیگه من برات خودم زیپش کردم و توی سایتم گذاشتم آدرسش هم داده بودمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ببخشید از اسپم و تبلیغ)
حجمش هم شده 49 مگابایت!!
اگه نشد شاید براتون خود فایل رو آپلود کردم.(من فداکارم!!!!:sq_2:)
من فیلم یوتوبش رو دیدم اصلا حرکات طرف توی این فیلم طبیعی نیست اصلا مگه سلندر من خاصیت مغناطیسی داره که نویز میندازه روی دوربین ؟ ( بس نتیجه میگیریم یه بولشیتی بیش نیس )
اگه مثل من بازی رو به این بهونه که سلندر من وجود خارجی نداره بازی کنید ترستون به زیر صفر مرسه .
دوستانی که مشکل تیک و ... رو در بازی دارن مطمئن باشن اشکال از قدرت سیستمشون نیست ! این بازی با ضعیف ترین سیستم هم راحت اجرا میشه اصلا ربطی به مقدار گرافیک و رم و ... نداره باید مشکل رو از جای دیگه پیدا کنید . شاید ویندوزتون مشکل داشته باشه و ... .
خوب بازیش کردم
فکر کنم 5 یا 6 تا از نامه ها را پیدا کردم
از نظر گرافیکی که حرفی برای گفتن نداره ولی از نظر افکت صدا گذاری میشه گفت فوق العاده کار شده
از نکات برجسته صدا گذاری میشه به افکت راه رفتن روی برگ ها و شاخه ها نام برد که واقعا در انتفال حس fear & horror موثر هست
توصیه من این هست که یکبار امتحانیش کنید
فکر کنم مشکل از 7 بودن ویندوزه کسایی که بازیشون تیک نداره کسی هست که 7 داشته باشه؟
من بازی رو روی ویندوز 7 راحت اجرا کردمنقل قول:
دوستمون راست میگه این بازی سیستم آنچنانی نمیخواد احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست
سلام
من اولش که بازی رو اجرا کردم بعد 5 دقیقه بستمش.چون حوصلم سر رفت. بعد صفحات اول تاپیک رو خوندم.دیدم دوستان به شدت جو دادن.خلاصه 1 باز دیگه با بی میلی اجراش کردم و حدود نیم ساعت بازی کردم و 4 تا از نوشته ها رو پیدا کردم.
همون اول که اجراش کردم، تا نوشت unity متوجه شدم که از گرافیک بازی نباید انتظار خاصی داشته باشم.ولی صداگذاری خوب کار شده.اون هم البته نه در حد عالی.
خلاصه تنها چیزی که باعث ترس می شه افکت های غیر منتظره هستش.من نیم ساعت بازی کردم، هر نوشته که پیدا می شد، یه کم آهنگ تغییر می کرد. خوب حالت تکراری تو بازی بوجود میاد. بعد نیم ساعت یه خونه پیدا کردیم رفتیم توش این یارو که ظاهر شد یه صدای خوفی اومد.
اونجا ترسیدم.یعنی نیم ساعت به خاطر حداکثر 5 ثانیه ترس.در کل به دوستان زیر 16 سال توصیه می کنیم این بازی رو امتحان کنن. واسه دیگران کسل کننده می شه.
همه چی بازی رو پایین آوردم نه تنها بهتر نشد بدترم شد
من این نسخه رو نمیخوام بازی کنم میخوام نسخه جدید رو بازی کنم که فکر کنم اون روی سیستمم بدتر باشه
راستش من سیستم خودم هم کند میشه ، در واقع همه ی بازی ها تو سیستم من کند هستش اما با لب تاپ بازی می کنم با بالاترین کیفیت درسته .
سیستم شما هم یا ویروس داره که نگام رندر کند میشه یا گرافیک سیستمت پایینه !
راستش من سیستم خودم هم کند میشه ، در واقع همه ی بازی ها تو سیستم من کند هستش اما با لب تاپ بازی می کنم با بالاترین کیفیت درسته .
سیستم شما هم یا ویروس داره که هنگام رندر کند میشه یا گرافیک سیستمت پایینه !
نقل قول:
طبق صحبت هایی که از سوی شرکت مستقل بازی شده ، دارای مرحله ی بیشتر و غافل گیری های بیشتری خواهد بود .
تاریخ بازی فعلا مشخص نشده ، به احتمال زیاد تا ماه آینده شاید منتشر بشه ......
ویندوز سیستم من هم تو کامپیوتر هم تو لب تاپ 7 هستش ، که تو کامپیوتر کند اجرا میشه اما تو لب تاپ عالی اجرا میشه ! :sq_8:نقل قول:
اشکال از ویندوز و یک چیزی مثل ویروس شاید باشه !
نقل قول:
دوست عزیز همه مثل هم نیستن ، یک کسی مثل شما نمیترسه ولی یک کسی هم به طور وحشتناکی میترسه ......
بعد خوب نیست شما توصیه کنید که زیر 16 سال هم بازی کنن چون اگر اتفاقی واسه اون شخص بیفته شما به گردن نمی گیرید ! :sq_25:
تا الان خیلی از دوستان به طور وحشتناکی ترسیدند ، و سمت بازی دیگه نرفتند .....
چون باعث تپش قلب میشه ..... خوبه که ما احتیاط کنیم و تذکرات رو به دوستان بدیم ....
من تو همه ی پست ها اعلام کردم که کسانی که بیماری قلبی دارند و زیر 18 هستند بهتره که بازی نکنند .....
حالا کسانی که 15 ساله هستند حداقل میتونند یک دوستی هم کنارشون باشه .....
با تشکر از دوستای خوبم اریا جان و persiankings8 عزیز. فک کنم مشکل از اینترنتممه که نمیتونه فایلها رو درست دانلود کنه. ممنون از کمکتون ♥♥
پسر عجب بازييه ... خيلي خوشم اومد. ترسناكيش بيشتر به خاطر موزيكشه . خيلي جالبه .
تاحالا تونستم 5 تا پيدا كنم اما ديگه چراغ قوم خاموش ميشه . ما خونوادگي بازي ميكنيم :دي
اقا من واقعا جرات بازی رو ندارم دیگه
اینقدر گفتین ترس داره
میترسم بازی کنم :sq_2::sq_3:
خدا کنه گرافیکش تو نسخه اصلی بهتر باشه
چون واقعا کیفیش خوب نیست
wowنقل قول:
چی خونواده ی پایه ای :sq_2:
ولی سازندش فکرش تا کجا ها رفته :دی
سلام
آقا منم دیشب ساعت 2-3 شب این و دان کردم،نشستم بازی کردم(با هدفون و صدای بلند).چند بار سوختم و تا آخرین بار 5 تا نامه پیدا کردم و بازم سوختم.
ولی اینقدرها که نوشته بودید ترسناک نبود(آخه منم اصلن ادعای شجاعت ندارم،کلن تا می بینم یک بازی یا فیلم ترسناکه دورشو خط می کشم:sq_8: چون شما زیاد تعریف کرده بودید اینو بازی کردم)
کلن یه 2-3 تا صحنه ترسیدم
ولی بازیه جالبی بود می خوام 8تا رو پیدا کنم
به دوستان پیشنهاد می کنم حتما بازی کنن.:sq_25:
من بدون ترس تا نامه چهارم رفتم ولی یهویی جلوم ظاهر شد ......حیف میخاستم تمومش کنم.
لولنقل قول:
داداش شما میگی ترسناک نبود بعد میگی 2-3 تا صحنه ترسیدی؟ :sq_2:
اونجوری که دوستان گفتن ترسناک نبود یا شایدم من دیگه خیلی توقع داشتم...نقل قول:
اون 2-3 صحنه هم عنصر غافل گیری بود که تو بازی های غیر ترسناکم هم هستن:sq_8:که برای یه بازی ترسناک کمه دیگه:sq_25:
چشم چشم
آقا مشکلی نیست
من بهشون این نکته رو گوشزد میکنم
دوستااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ان ؟ اسلندر همه رو خورده ؟؟؟
چرا این تاپیک انقدر سوت و کور شده . . .. . . :sq_2::sq_14:
سلام
راستش من پریروز با این بازی آشنا شدمو واقعآباحاله! تا حالا 5 تا بیشتر نتونستم جمع کنم ولی دارم سعی میکنم! :))))
دوستان این بازی نسخه ی دمو هستش؟؟
ینی کاملش قراره بدن بیاد؟؟
نه، دمویی در کار نیست. این بازی کامله و رایگان هم هست. یه بازی دیگه از این سری با اسم Slender: The Arrival در حال ساخته که این یکی رایگان نیست و گیم پلی طولانی تر و گرافیک خیلی بهتری داره.نقل قول:
دوستان میدونستید ای slender همون آل خودمونه؟
خب بالاخره منم بازیو گرفتم. ترس بازی خوب بود. بیشتر شبیه فیلمای ترسناک ژاپنیه که ترسو اروم اروم القا میکنه. ولی محیط بازی خسته کننده س. بی هدف باید بگردیم دنبال یه کاغذ . هیچ اکشنی هم نداره بازی.
یک روش دیگه برای زودتر رسیدن به نتیجه :
از نقشه پرینت بگیرید و جلوتون بذارید ، هر جا رسیدید فوری متوجه میشید کجایید و زود به منطقه دیگه میرید
این نقشه رو چطوری باید اورد؟
تو بازی نیست
صفحات اول دوستان گذاشتن برای دانلود
با سرچ هم تو گوگل پیدا میشه slender map