یه همستر خوب از کجا تو تهران بگیرم؟ روسی بهتره یا سوری؟ مغازه خوبی رو سراغ دارین؟:19:
Printable View
یه همستر خوب از کجا تو تهران بگیرم؟ روسی بهتره یا سوری؟ مغازه خوبی رو سراغ دارین؟:19:
اریا شهر یه مغازه دیدم! نمیدونم هنوز هست یا نه.ولی یه سر بزن
تفاوت نژاد های همستر چیه؟
کجای اریا شهر هست؟نقل قول:
با یه رنگ لایت و جنس اعلا اگه گربم رو رنگ کنم برا سلامتیش خطر داره؟؟؟؟
میتونی بری سایت [HTML]http://www.hamster-iran.ir/[/HTML] انواعش رو ببینی و بخری یا خودت حظروری بری که چه بهترنقل قول:
دفترشون توی ولنجکه ! شمارشون هم توی سایت هست
توی بولینگ عبدل(کنار سینما جوان شریعتی) هم میفروشه یه مغازهه
بازار اصلیشونم که مولوی هست !
اما من جات باشم از سایت همستر ایران میگیرم
موفق باشی
براي نگهداري گربه، بايد چه واكسيناسيون هايي و چه چكاپ هايي براي حيوان انجام بشود؟
توی همین قسمت متفرقه یه بحثی هست به نام حقوق حیواناتکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455750
من و گربم فقط مبندازول به مدت سه دوره خوردیم کفایت کرده؟نقل قول:
نگهداری از جوجه تیغی کوتوله آفریقایی african pygmy hedgehog
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوجه تیغی هایی که در اسارت تکثیر شده اند رفتار دوستانه ای دارند.
آن ها حیواناتی کاملا فعال هستند آن ها نمی توانند تیغ های پشت خود را پرتاب کنند و این تیغ ها آن قدر هم که به نظر می رسد تیز نیست.
طول عمر آن ها حدودا 4 تا 6 سال است.
جوجه تیغی ها شب زی هستند نگهداری از آن ها آسان است و تغذیه ی آن ها سخت نیست.
هر چقدر قفس جوجه تیغی ها بزرگتر باشد بهتر است استفاده از قفس های طبقه دار توصیه می شود.
برای بستر می توانید از کاغذ بازیافت شده استفاده کنیذ.
استفاده از چرخ های بازی و تعداد زیادی اسباب بازی توصیه می شود.
ظرف آب به همراه آب تازه و کلر زدایی شده لازم است.
یک ظرف دستشویی گربه برای آن ها مناسب است.
برای تغذیه ی آن ها می توانید از غذای گربه با کیفیت بالا استفاده کنید.
سبزیجات و میوه جات نیز به غذای آن ها اضافه کنید.
ناخن های جوجه تیغی را هر چند یکبار با ناخن گیر کوتاه کنید.
منبع :کد:http://www.khazandegan.com/forum/index.php
به هیچ عواناین کار رو نکنید حتی برای رنگهای پایه طبیعی و گیاهینقل قول:
چون گربه ها زمانی که خودشون رو لیس میزنن مقداری از این رنگها و موها وارد معده و دستگاه گوارشی اونها میشه ممکنه باعث مسمویت شدید حیوان بشه
بهتره با رنگ خودش دوستش داشته باشید
گربه اسباب بازی دست ما نیست که هر بلایی سرش بیاریم
دیگه واقعا دارم در مورد بعضی موارد عصبانی میشم
واسه سگا آرایش میکنن رنگ مو میذارن براشون لباس تانشون میکنن
مگه عروسک کردیم اونها رو
ااااااااااا
دیگه کفرم در اومد
من یه بار گربم رو به زور بغل نمیکنم چه برسه به اینکه از این کاراب بکنم
واقعا گه !!!!!
خواهشا سگ و گربه های خودتون رو کمی مثل یه موجود زنده ببینید نه یه اسباب بازی
وا...
خوب من فقط در حد یه سوال پست دادم
پس این جوجه ها رو چجئری رنگ میکنن؟؟
اصلا جوجه ها با گربه قابل مقایسه نیست به خاطر این که این جوجه ها مشکل ژنتیکی دارن و رنگ بشن یا نشن بعد از نهایت 1 ماه میمیرننقل قول:
چه میشه کرد؟نقل قول:
خیلی ها یک حیوان زبون بسته رو می خرند و یه مدتی به قول شما به عنوان اسباب بازی نگه میدارند ولی بعد از مدتی خسته میشن و دیگه نه نظافتی و نه غذای مناسبی براش مهیا نمیکنند و آخر سر هم رهاش میکنند به امان خدا.
یا وقتی حیوون بیچاره بچه دار میشه یکی یکی بچه هاشو میفروشند و در به در میکنند !
---------------------------
ضمنا این دوستی که گفتند جوجه ها مشکل ژنتیکی دارند و .... اصلا اینطور نیست. کاملا سالمند ولی چون حروس هستند و تخم نمیذارند برای همین به صرفه نیست و میارنشون بازار تا زیر دست و پای بچه ها له بشن!:41:
فقط کمی از جوجه خروسها رو برای چندماه نگه میدارند و با آمپول و هورمون به یک مرغ 2 کیلویی تبدیلش میکنند!
تازگی ها اینا رو هم ممنوع کردن
جوجه های رو که من دیدم میفروشن رنگی نیستن دیگه و رنگ اصلی خودشون رو دارن
ولی به نظرم کسی که جای کافی نداره نباید جوجه بخره یا اصلا حوصله نداره حویون نگهداری کنه
منم ببخشید تند حرف زدم ولی دوس ندارم حیوانات رو اذیت کنن
من چندین بار تاکید کردم گربه هایی که من نگهداری کردم همشون آزاد بودن نه براشون خونه ساختم نه زنجیر زدم
هر وقت هم سگی گربه ای ببینم غذا نیاز داره براش تهیه میکنم ولی به بند نمیکشمش
میذارم طبیعیت آزادش رو حفظ کنه.
نقل قول:کسی تا حالا تونسته این جوجه ها رو بزرگ کنه؟نقل قول:
تازگی ها اینا رو هم ممنوع کردن
جوجه های رو که من دیدم میفروشن رنگی نیستن دیگه و رنگ اصلی خودشون رو دارن
من از 5 سالگی از این جوجه ها میگرفتم.بیشتر هم رنگیشو گرفتم.2سال پیش هم باز گرفتم.کلا از 5 سالگی تا الان حدود 20 تا از اینها گرفتم که 4 یا 5 تاشون مرده اند و بقیه رو بزرگ کرده ام.
البته الان دیگه چنین کاری نمیکنم .چون جا ندارم
ما قبلا که خونه بابا بزرگم بزرگ بود و همه نوه ها اونجا جمع میشدن با همکاری هم 3 تا از اینا رو تو یه سال بزرگ کردیم .
مرغ و خورس ها بیشترشون نیاز به مراقبتهای ویژه دارن بخصوص این جوجه های ماشینی که به صورت طبیعی زیر مرغ مادر نبودن.
همشون سفید رنگ در میان یا توشون رنگ محلی هم داره؟
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
کسی در مورد آرمادیلو اطلاعاتی داره؟
من رنگ محلی دیدم اگه سفید هم بود
------------
اینی گفتی یعنی چی؟
یه نوع مارمولک منتها سایز دو ایکس لارجه
میبینید چقدر خوشگله لامصب !!!!:31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یدونه از اینها بخوام بخرم چنده..؟؟ خوراکش چیه...؟؟ چجوری دستشویی میره...؟؟ چقدر طول میکشه بهم عادت کنه...؟؟
واقعا عاشق این مدل میمون شدم !!:27:
من یه پیشی کوچولو از کوچه اوردم که یه پاش ضرب دیده هست و دهنش هم شدید بو میده ولی دلم نمیاد رهاش کنم چون وقتی اوردمش انقدر گرسنه بود که مطمعن بودم نمتونه برای خودش غذا پیدا کنه
برای بوی دهنش و پاش چیکار کنم ؟ فقط نگین که دکتر ببرم چون اصلا برام ممکن نیست ببرمش بیرون
براش شامپوی مخصوص هم خریدم ولی میترسم اگه بشورمش سرما بخوره
غذای گریه هم گرون درمیاد یه غذای مقرون به صرفه سراغ ندارین برای گربه ؟
پاشو كه كار دامپزكيه دهنشم من شنيدم معمولا بخاطر معدشه ، غذا هم اينجور كه شنيدم كله مرغ فكر كنم خوب باشه ، گوشت و اينام خوبه . بهترين راه اينه به دامپزشك نشون بدي !نقل قول:
اولین نمایشگاه و همایش سراسری باغ وحش ها ،موزه های طبیعی و جانوران
4-6 آبان ماه 1390 تهران - هتل استقلال
- سمینار علمی آسیب ها و چالش ها
- نمایشگاه حیات وحش
- اماکن و خدمات دامپزشکی
- حیوانات خاص ، پرندگان ، حشرات و آبزیان
- مسابقه نقاشی کودکان
برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید :کد:http://www.khazandegan.com
برای غذای گربه میتونی از قصابی ها،سنگدون یا جگر بگیرینقل قول:
هر بستش بین 1000تا 1500 تومن درمیاد و با توجه به سنش برای یه هفتش کافیه.
تازه به گربه غذای خونگی هم معمولا میتونی بدی،گربه ما ،ماکارونی،اولویه،سیب زمینی و ..... هم میخوره.
دوستان بهترین جانور برای خونه چیه؟ خب سگ و گربه احتمالا به خاطر سن کمشون در صورت مرگ انسان رو دچار دشواری می کنن. ولی جانوران دیگه هم بدبختانه هوش و وفاداری سگ رو ندارن. چه باید کرد!
بهترین حیوونی که میشه داشت یه بچه گربه ماده هست ، از زمانی که دیگه شیر مادرش رو نمیخوره میتونید راحت بزرگش کنیدنقل قول:
دوستان بهترین جانور برای خونه چیه؟ خب سگ و گربه احتمالا به خاطر سن کمشون در صورت مرگ انسان رو دچار دشواری می کنن. ولی جانوران دیگه هم بدبختانه هوش و وفاداری سگ رو ندارن. چه باید کرد!
کلا گربه ماده نسبت به نر بهتر باهاتون میمونه
کلا لذتی که در داشتن یه گربه هست سگ نداره ، اصلا از سگ خوشم نمیاد
منم نظرم روی گربه است
واقعا راحتی که با رکبه اشتم تو حیوانات دیگه ای تجربه نکردم .
اولا گربه خودش ذاتا حیوون تمیزی هست هیچوقت شما یه گربه رو که مریض نیست کثیف نمیبینید
اگه اذیتش نکنید سالها باهاتون خوب زندگی میکنه همبازی خوبی هست
ولی خواهشا نخرید یکی از این بچه گربه های تنها رو بیارید نگهداری کنید
نقل قول:ارماديلو نوعي پستاندار سخت پوست هست كه كلا با مارمولك كه از تيره خزندگان هست متفاوت هست ، زيستگاهشون امريكا هست و از نوع جانوران زمان دايناسورها هستند كه تونستند زنده بمونن ! نكته خيلي جالبي كه در موردشون هست اينه كه با اينكه نر و ماده دارند اما اگه ماده به مدت زيادي جفت گيري نكنه بكرزايي انجام ميده يعني سلول تخمك بدون لقاح با سلول نر تقسيم شده و رشد ميكند در اين حالت موجودي كاملا مشابه با موجود اوليه ايجاد ميشودنقل قول:
اما اينكه ايا به عنوان حيوان خانگي بشه نگه داشت و ايا در ايران وجود دارد اصلا اطلاعي ندارم و بعييد بدونم بر اساس روحيات و اخلاق اين موجود بشه اونو به عنوان خيوان خانگي نگه داشت
بسته به سن و اينكه از كجا تهيه كني بين 500 تا 1 تومن قيمتشون هستنقل قول:
ميمونها موجودات خوبي هستند اما اگه سنشون كمي بره بالا سخت تر عادت ميكنن نكته مهمش اينه بسيار حسود و بي ادب هستن
سگ به نظر من ، گربه اصا وفاداري سگ رو نداره و خيلي بي چشم و رو هست حسود و بي نزاكت و يهو ميزاره ميره اما سگ موجودي زيبا دوست داشتي و با وفا كه صاحب خودشو هيچ وقت ول نمي كنه و اذيتش نميكنهنقل قول:
دوستان دو نفر گربه رو پیشنهاد کردند. من دو تا مشکل دارم
1- اینکه گربه ارتباط کلامی بر قرار نمی کنه (فکر کنم در اندازه ی سگ نیست) که بشه باهاش گفتگو کرد و اون هم حرف گوش بده (برای نمونه چیزی رو ازش بخوای بیاره و اونم بیاره یا ...) همچنین گویا وفاداری سگ رو نداره.
2- سن گربه یا سگ. سگ رو می دونم نزدیک به 25 سال عمر می کنه ولی گربه رو نمی دونم. ولی آخه یه چیزی که من رو آزار می ده اینه که این گربه یا سگ بمیرن. کسانی که جانور خانگی دارن چگونه با این موضوع کنار میان؟ حتما باید راه حلی وجود داشته باشه
ببین داشتن یک حیوان خانگی کاملا سلیقه ای هست.من خودم باسگ و کاسکو موافقم.کاسکو اگر اهلی باشد وفاداریش در حد سگ هست
خودت باید بری و هم سگ ها و گربه ها و...را از نزدیک ببینی.باید ببینی کدام به دلت مینشیند.
سلام می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی در مورد خروج سگ از کشور داره؟ مثلا میشه سگو تو کابین برد با باکس حمل سگ؟ اگه نمیشه سگ می تونه 8 _9 یاعت پروازو بغل موتور هواپیما تحمل کنه؟
نقل قول:
توصیه میکنم که نگیریش
دو هفته داشتم
گرچه خاطره بسیار بسیار خوب و عالی ای از اون یه هفته 10 روز میمون داشتن برام به جا مونده ولی فقط برای یکی دو هفته بامزه هستن و بعد دیگه اعصابتون رو خورد میکنه
مال ما بچه بودش
به شدت وابسته و عاطفی هستن.بعد 20 روز بهتون عادت میکنه و موقع جداشدن خودش رو به زمین میکوبه و بالا پایین میپره تا جدا نشه
طوری که شب ها میرفتم بغلش میکردم تا بخوابه.دقیقا مثل بچه انسان
صبح هم ساعت 6 پا میشدم باهاش بازی میکردم
نگهداریش سخته.گستره غذاییش وسیعه.راستش دارم خیلی فکر میکنم که بهش چی میدادیم بخوره.میوه جات مختلف و سبزی و موز و نون بهش میدادیم.یه مکمل غذایی هم گرفته بودیم بهش میخوروندیم :))
مال ما تو یه پارکینگ و حیاط 120 متری بودش با طناب حدودا 4.5 متری که قشنگ ازادی داشتش
حرکات بسیار بامزه ای انجام میده
عاشق اینن که با موهای دستتون بازی کنه یا بیاد رو گردنتون
مدفوع کردنش مثل گربه هستش که خاک رو میزنه کنار ولی ادرار کردنش این جوری نیستش
گرچه با غریزه خاصی که داره هرگز هنگامی که بغل من و داداشم و یا بابام بود خراب کاری نیمکرد
کلا میگم برای نهایتا یک ماه به شدت بامزه هستن ولی بعد دیگه دردسر داره نگه داشتنش
در ضمن وقتی بزرگ بشه و به بلوغ جنسی برسه کارهای شبیه انسان در مورد بعضی موارد میکنه که به شدت تو ذوقتون میزنه و چندش اوره
کلا توصیه میکنم برای طولانی مدت نگیرین که واقعا نمیشه نگه داری کرد
بزرگترین جنایت در حقشونه خدایینقل قول:
99 درصد بچه جوجه ها خروس هستن
کلا مرغداری ها جوجه های ماده رو نگه میدارند و نر ها رو یا میکشند یا غذای سگ میکنند و یا رنگ میزنند و میفرستند برای فروش
جوجه هایی که خوش شانس باشند همون اول تو آب غرق میشن و جوجه هایی که بدشناس باشند رنگی میشند اونم به وحشیانه ترین شکل ممکن و تبدیل به اسباب بازی بچه های انسان میشند
شانس زنده موندن یک جوجه رنگ شده و به فروش رفته کمتر از 20 درصده طبق امار
یه کلیپ دارم از رنگ زدن جوجه ها
اگه ببینید واقعا تاسف میخورین
کد:http://www.youtube.com/watch?v=v1toS9zUoVw
اگه دنبال یه چیز عمر دار هستی کاسکو بگیرنقل قول:
اگه اهلیش بتونی بکنی فوق العادست
عمرشم خیلی زیاده
دایی من یه کاسکو داشت که نزدیک 40سال عمر کرد و عمرش از عمر ازداجشم بیشتر بود،اخرشم آنفولانزا گرفت مرد وگرنه مردنی نبودش.
چندوقت پیش خوندم که کاسکوی چرچیل هنوز زنده هستش و بیشتر از 100سال عمرشه و هنوزم به نازیا و هیتلر فحش میده
طبق اطلاعات ويكي طول عمر كاسكو حدود 50-60 سال هستنقل قول:
اما نكته مهم ارتباط پيدا كردن فرد با اون موجود هست
من به شخصه با سگ ميتونم رابطه بهتري برقرار كنم تا پرندگان و گربه اصلا ، كلا بايد ديد ادم با كدام دسته مي تونه ارتباط برقرار كنه و بعد كه دسته مشخص شد دنبال طول عمر باشه
بیشتر به فرد وابسطه هست تا حیوان
من با گربه بهتر کنار میام چون برام مهم نیست گربه برام چیزی رو میاره یا نه برام بیشتر مهمه که این حیوان رو تحت حمایت خودم داشته باشم و در عین حال از دیدن آزادیش لذت ببرم
سلام
دوستان خوبم موجوداتی مثل سنجاب و میمون و مار و ... پت نیستن
چقدر خوبه که ادم مطالعه داشته باشه و موجودات دیگه هم براش ارزش داشته باشن
مار ها - میمون ها - سنجاب ها - مارمولک(سوسمار) ها و و و دارای گونه هایی هستن که در کل دنیا پت هستن. که به آنها exotic pet - حیوانات خاص خانگی گفته میشود.
حیوانی پت هست که :
1-در خطر انقراض نباشند
2-در اسارت قابل تکثیر باشند(گونه های تکثیر شده باشند و از طبیعت گرفته نشده باشند)
3-بیماری ها ی مشترک شون با انسان قابل کنترل باشه.
(پس حیواناتی که از طبیعت گرفته میشوند پت نیستن - مثل : سنجاب ایرانی ، پرنده های شکاری و و و )
امروزه هم اکثر خزندگانی که خطری ندارند در کل دنیا پت محسوب میشنود (میشه گفت تقریبا خزندگان بیماری مشترک با انسان ندارند). مطالب - قوانین - سایت های زیادی در این مورد است (به زبان انگلیسی) بنده هم انگلیسیم خیلی خوب نیست که متن ها رو ترجمه کنم و بزارم.
کد:http://www.exotic-pets.co.uk/
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Exotic_pet
کد:http://www.rspca.org.uk/allaboutanimals/pets/other
...کد:http://www.sandsexoticanimals.com/