دوستان من برای LT 1.9 یک بار دادم بیرون برام ریختن و اون نفر هم DVD Key رو نگه میداره توی سیستمش.من میتونم DVD Key رو از ایشون بگیرم و کارم برای ریختن LT 2 راحت تر باشه ؟
دوستان من برای LT 1.9 یک بار دادم بیرون برام ریختن و اون نفر هم DVD Key رو نگه میداره توی سیستمش.من میتونم DVD Key رو از ایشون بگیرم و کارم برای ریختن LT 2 راحت تر باشه ؟
با سلام
اساتید و دوستان خواهشن کمک کنین اقا من از تعمیرکاری که قبلا lt1.9 رو واسم ریخته بود فایل های Lite_CFW و Lite_OFW درایو رو گرفتم(این فایل اولی همونی بود که بار آخر با lt 1.9 درست شده بود) و منم طبق آموزشی که زحمت کشیدین تو سایت گذاشتین فریمور رو سفارشی کردم هر دو key هم یکی شدن منظورم تو قسمت فایل lt2 بعدم Save to هم کردم و بعدم رفتم مرحله پاك کردن فیرم ور قبلی و نوشتن فیرم ور جدید همونی که Save to کرده بودم در این قسمت درایو به حالت وندر هم میره و روی فلش درایو ریخته میشه یعنی عمل write هم صورت میگیره ولی بازی ها رو اجرا نمیکنه Play DVD میزنه بعدم بردمش پیش خود تعمیرکاره میگه فلش درایوت قفل کرده چنین چیزی میشه؟ در آخر اگه اون تعمییر کار key اشتباه داده باشه آیا امکان داره درایو کنسول من اونو قبول کرده باشه؟ ایا اگه اینجوری باشه راه چاره ای داره ؟ تو رو خدا راهنمایی بفرمایین ممنونتون میشم
دقیقا مثل این عکس دست اخر هم ok رو میده ولی متاسفانه ...کد:http://up.-------------.com/images/45zoaptwmjsao4sa3qk.png
بله باید همراحت یه فلش ببری و بگی بریزه رو فلشت...نقل قول:
تاپیک مهم شد
با تشکر از فرید عزیز
سلامنقل قول:
درایو منم همینه
منم همین مشکلو دارم
لطف کنید آموزششو بزارین :41:
دوستان سلام بر همگی...
من ایکس باکسم مدل Arcade 2008 می باشد و تا چندی پیش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه بازی های جدیدی مثل BodyCount و... را اجرا نمی کرد و من برای اولین بار که این بازی را قرار دادم از من خواست که کنسولم را آپدیت کنم که منم اشتباها قبول کردم و با Error صفحه سفید با کد های زیر مواجه شدم :
3151-351F-B800-0F00-C000-0059و تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشوم DVD KEY را با روش های سوزنی بدست آوردم و ورژن زیر را نصب کردم :
iXtreme LT+ v1.91 firmware for Phat Xboxes
(BenQ, Hitachi v78/v79, Liteon DG-16D2S) with
support for the XGD3 dashboard, AP2.6 (2.0.13599.0)
and XGD3 original discs.
ولی کنسول باز کد صفحه سفید را می داد که با آپدیت داشبوردم به ورژن زیر مشکل رفع گردید ولی کپی خور پرید :
2.0.13599.0
دوباره همین -- را که در بالا ذکر کردم را نصب کردم همه چیز درسته غیر از یه چیز اونم اینه که یه سری بازی های می یاد اما یک سری دیگه نه!!!!
مثلا BodyCount می یاد Gears of War3 نه!!!
مثلا Soccer 2012 نمی یاد... و کلا توی بازی های جدید فقط موفق شدم BodyCount را اجرا کنم بازی های جدید منظورم بازی های بعد از شهریور امسال به بعد است در ضمن در بازی هایی مثل Mortal Kombat هم بعضی وقت ها در Loading گیر می کند(قبلا به هیچ وجه این مشکل را نداشتم) یا مثلا در بازی TROY در بعضی جاها تیک می زند و Slow Motion می شود!!!! که تاحالا با این مشکل ها مواجه نشده بودم....
ولی یه نکته برام خیلی جالب بود و اونم اینه که صدای درایو موقع خواندن دیسک بسیار کم شده نسب به قبل از --!!!!
بعد از این قضیه من سراغ -- زیر رفتم :
iXtreme LT+ v2.0 Firmware
c4eva's iXtreme LT+ v2.0 firmware for Phat Liteons,
BenQ and Samsung drives. This has full support for XGD3
formatted games.
که این هم جواب نداد یعنی بازی های جدید را اصلا نمی آورد و پیغام Play DVD یا Tray Open می دهد!!!
حالا سوالات بنده اینه که!!!! :31: :
من باید چه ورژنی از -- را نصب کنم که تمام بازی های جدید را اجرا کند بدون مشکل (مطمئن هستم می شود چون چند نفر که آرکید مثل من دارند الان دادن بیرون -- کردن و دارن بازی های جدید مثل Gears of War 3 و... را اجرا می کنند) و با کنسول و درایو من سازگار باشد لطفا لینک دانلود بدهید ، تمام مشخصات کنسول و درایو بنده به شرح ذیل می باشد :
Xbox360 Arcade
DVD Drive : Lite-on DG-16D2S
HW version : A0A1
Firmware : 74850C
Dashboard : 2.0.13599.0
آیا برای تغییر ظاهر داشبورد حتما باید ورژن جدید نصب کرد یا می شود Theme ریخت؟
آیا با ریختن ورژن های متفاوت داشبورد کپی خور می پرد؟!!
خیلی ممنون.
نقل قول:
اول فریم ور اورجینال (استوک) رو بریز روی درایوت. اسمش orig-02510C-1c000.bin هست و توی پوشه LiteOn_Post_13141 قرار داره. (کی درایو رو هم باید بهش اسپوف بکنی)
آخرین ورژن آپدیت داشبورد (SystemUpdate13604USB.zip با حجم 95.7 مگ) رو از لینک زیر دانلود بکن و از طریق USB نصب بکن تا ورژن داشبردت 13604 بشه :کد:http://hotfile.com/dl/131793905/7839235/Latest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.rar.html
بعدش فریم ور LTPlus-025-v2.0.bin رو بزن روی درایوت (کی درایو رو هم باید بهش اسپوف بکنی)کد:http://support.xbox.com/en-gb/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates
ضمنا مسئولت انجام این کارها به عهده خودت هست.
سلام ممنون از جوابت
من با توجه به راهنمایی های شما مراحل زیر را طی کردم :
من با این نسخه موفق نشدمنقل قول:
اول فریم ور اورجینال (استوک) رو بریز روی درایوت. اسمش orig-02510C-1c000.bin هست و توی پوشه LiteOn_Post_13141 قرار داره. (کی درایو رو هم باید بهش اسپوف بکنی)
چون بعد از نصب فریموری که شما معرفی کرده بودید من آپدیت داشبورد را با فلش به کنسول وصل کردم که System Update Error داد یا همان Error صفحه سفید ، در عوض با نسخه ی
orig-74850C-1e000.bin
از مسیر
Latest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.rar\Stock firmware\LiteOn (Phat)\LiteOn_Pre_13141
موفق شدم که داشبورد 13604 را نصب کنم و Error را رفع کرد...
بعد از نصب داشبورد مراحل زیر را ادامه دادم
با آخرین نسخه از JungleFlasher v0.1.89 Beta (284)
Dummy.bin
را فراخوانی کردم بعد فریم ور iXtreme LT+ v2.0 Firmware را نصب کردم
البته قبل از نصب Lite-on Erase کردم بعد Write بعد Outro
همه چیز خوب بود ولی دوباره یک سری دیگر از بازی ها را اجرا نکرد!!!!
بازی های زیر را اجرا کرد :
Assault Horizon
RAGE البته با گرافیکی بسیار بد!!! شاید گرافیک بازی اینطور بوده!!! (در بعضی از قسمت ها شاهد افت فریم بودم با کمی مکث در بعضی قسمت ها...) آیا این قضیه عادیه؟؟!!!
ولی متاسفانه بازی های زیر را اجرا نکرد :
Gears of WAR 3
BodyCount!!!!! (این بازی قبلا اجرا می شد)
دوستان من آخرین نسخه از iXtreme LT+ v2.0 Firmware را از سایت زیر دریافت کردم ، درسته خودشه؟!!! :
کد:http://xbox360.dashhacks.com/downloads/ixtreme-lt-v20-firmware
+++
آیا راهی هست که تست کنم ببینم آیا فریموری که نصب کرده ام درست نصب شده یا خیر؟!!
راه حل دیگه ای نیست که به دست اوردش بهتر و راحتر؟نقل قول:
1. استخراج DVD Key با استفاده از روش سوزنی (PMT Probe)
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
برای ایکس باکسی که تازه خریده شده از کجا میشه فهمید DVD Key هاشو؟
البته قبلا کپی خور بود ولی الا دیگه پریده.
بهترین و راحت ترین راه همینه هم خرجی نداره هم راحته و روش های دیگه توصیه نمیشهنقل قول:
اگه از فروشندهdvd keyرو گرفته باشی که دیگه حله ولی اگه نگرفتی خوب راه های دیگه به درد نمیخوره این راه بهتره
من همه کار رو درست انجام میدم اما آخرش failed میده
سلام من لایو اپدیت کردم اما بازی نمیاره چه کار کنم ال تی پلاس 2 بریزم درست می شه ومی تونم برم لایو بازی کنم لطفا جواب منو بدید
شما با آپدیتی که از لایو انجام دادین،کپی خور دستگاهتون رو پروندین،دوباره باید LT+2 رو بریزین و بازیهای XGD3 رو طبق آموزشی که هست دوباره اجرا کنید.کلاً فعلاً لایو نرید چون مشکل آفرین میشه تا ببینیم LT+3 زود ارائه میشه یا نه؟نقل قول:
تو کدوم مرحله Failed میده؟البته فکر میکنم زمانی که erase رو میزنید این پیام رو میگیرید که در اون زمان لازمه برق کنسول یا اگه رو سیم 6 کلید گذاشتین با اون کلید (که بنظر من راحتتره)ظرف 1 ثانیه کنسول رو خاموش و روشن کنید.اگه باز هم failed شد.دکمه intro رو بزنید و پیغام داده شده رو yes کنید و مجدداً ظرف حتی کمتر از 1 ثانیه برق رو قطع و وصل کنید.نقل قول:
آقا من اومدم دستگاه رو كرك كنم....همه مراحل رو درست پيش رفتم....فقط آخرين مرحل كه مربوط به رايت رو انجام نداد....ارور داد.....حالا ديگه دي وي دي رام باز نميشه.....يعني اصلا نمي شناسش....
داستگاه الايت 120 گيگ.....درايوم لايتون.....و دي وي دي كي وي رو هم دارم....
يكي كمكم منه