نقل قول:سلام
http://download.gametrailers.com/gt_vault/14893/t_fifa12_e311_trailer_excl_hiwb.flv
موفق باشید :40:
Printable View
نقل قول:سلام
http://download.gametrailers.com/gt_vault/14893/t_fifa12_e311_trailer_excl_hiwb.flv
سلام منم مثل شما دوستان خیلی خوشحالم از اینکه نسخه ها یکی هستند خدایش این فیفا 11 پی سی خلیلی خوبه نسبت به پارسال ولی ایا انیمیشنهای خوشحالی بعد از گل رو درست کردن خیلی بی ذوق و هیجان خوشحالی میکنن من که بهشون بی اعتنا هستم و بازی در حالت دستی اخرشه من با ویارئال دارم تیمها رو کم کم برمیدارم دوم هستم الان ولی درحالت دستی ضمنا اینکه اشتباها زیاده من یه چیزی دیدم که داور زیاد تو مسیر توپ قرار میگیره فرض من براینه که داور در حالت کمکی و حرکات ازپیش تعینن شده میتونه درصد قرارگیر در برابر توپ ها رو کم کنه ولی تو حالت دستی اینجوری نیست حتی مواقعی من با پا دادن گل کردم والان هم در بعضی مواقع میتونم با سانتر کردن مستقیم راحت گل بزنم از دروازبانها بازی هم در حالت لجندری هست
خلاصه دارم کلیپ ها رو دان میکنم انشالله بازی خوبی دربیاد واسه پی سی باز ها
موفق باشید
همون فیلم کیفیت HD 720p
FIFA 12 E3 2011 Trailer HD 720p
کد:http://download2us.softpedia.com/dl/ae541c640e007f6b688213bbf9399b31/4dea92f5/200091800/games/trailer/FIFA12E3GameplayTrailer.zip
............................
ممنون از محمود عزیز بابت تریلری که از بازی گذاشت . توی این تریلر بیشترین چیزی که منو مجذوب خودش کرد حرکت پا به توپ ظریفی بود که بازیکنان توی چند صحنه به نمایش گذاشته بودن . واقعا خیلی عالیه که میتونیم توی این نسخه کنترل بیشتری روی توپ داشته باشیم و حرکات همراه با توپ بسیار ظریف تری میشه در زمین انجام داد .
.............................................
مجله رسمی پلی استیشن در یونایتد کینگدام ویژگیهای نسخه جدید بازیو در این مجله به چاپ رسونده که از اونها بعنوان یک تحول بزرگ در این نسخه یاد کرده . این موارد بصورت خلاصه شامل اینها میشن :
- دفاع تاکتیکی
- حرکت با توپ بصورت بسیار ظریف
- و impact engine
این مجله در مورد موتور جدید بازی اشاره میکنه که تاثیر بسیار عمده ای در بازی گذاشته و از قول دیوید راتر میگه این موتور سبب شده مصدومیت بازیکنان بسیار واقعی تر بشه , برخوردها و کنشو واکنشها صحیح تر و زمان ریکاوری و بازیافت بدن های تحلیل رفته و توان از دست رفته بازیکنان واقعی تر بشه . یعنی تو کریر مود ( منیجر مود) شما باید ترکیب کاملی داشته باشید تا بازیکنان ذخیره هم بتونن در مواقع لزوم جای بازیکنان کلیدی مصدوم شده رو بگیرن .
سیستم جدید هوش مصنوعی بازی که به pro player معروفه . این سیستم با آخرین کارهایی که روی بخش پرسنالدی پلاس صورت گرفته منطبقه بنابراین شما شاهد هوشیاری بیشتری بین بازیکنان مختلف در زمین هستید . این مجله یک مثالی از یک تیم میزنه که بازیکنان یک تیم برای بازیکنانی از قبیل کراوچ و زیگیچ که قد بلندی دارن بیشتر توپهای هوایی ارسال میکنن و در طرف مقابل مدافعین حریف با توجه به اینکه بازیکن قد بلندی مثل کراوچ در تیم حریف وجود داره اساس دفاعیشونو روی این سیستم حریف قرار میدن .
مثالی دیگه برای برای این سیستم جدید هوش بازیکنان میشه به دید خوب بعضی از بازیکنان اشاره کرد . مثلا بازیکنی مثل ژاوی با هوش زیادی که داره پاسهایی در عمق تیم حریف میده که سبب گشایش در دفاع حریف میشه در صورتیکه بازیکنی مثل جی سونگ پارک این توانایی و دید خوبو نداره و توانایی بازیکنی مثل ژاویو در خلق موقعیت نداره .
یک ویژگی جدید و غیر قابل باور این نسخه ویژگی پرسنالدی در تیمهاست . یعنی تیمهای مختلف به سبک مخصوص خودشون بازی میکنن همونطوریکه در فوتبال واقعی هم با اون روش بازی میکنند . در صورتیکه توی فیفا 11 فقط بازیکنان دارای پرسنالدی , توانایی و خصوصیات خاص خودشون بودن . الان تمام تیمها همونجوری که شما انتظار دارید بازی میکنند به این معنا که مثلا تیمی مثل بلک پول وحشتناک دفاعی بازی میکنه همونطوریکه در فوتبال واقعی سبک بازیش دفاعیه . یا مثلا رونی و برباتوف با هم کارهای گروهی انجام میدن تا ایجاد کننده یک استراتژی واحد باشن .
راتر اضافه کرد اگه یکی از این دو تا بازیکن رو شما بفروشید و بجاش یک بازیکن جدید بخرید ( که ویژگیهای دیگه ای داشته باشه یعنی شبیه یکی از این دو تا نباشه ) شما مشاهده میکنید پویایی و حرکات تیمی در اون بخش کاملا متفاوت خواهد شد . بنابراین با وجود اینکه شما در هر فصل با تیمهای مشابهی بازی میکنید خواهید دید که با تغییر بازیکنانشون سبک بازی تیمیشون هم تغییر میکنه .
منوی بازی هم تغییر کرده و خیلی شبیه پلی استیشن XBM شده . یعنی شما انیمیشن بازیکن رو در پس زمینه میبینید . علاوه بر اینها دوربین جدیدی هم اضافه شده که زاویه پایین تری داره و فضای باز بیشتری از زمینو نشون میده و کار تنظیم دوربینو برای گیمر راحت تر میکنه . علاوه بر اینها پیش نمایش قبل از بازی هم تغییراتی کرده و مونتاژها و تصاویری از ورزشگاه به نمایش در میاد . صفحه انتخاب پیراهن هم مدلها و نمونه های جدید از باندها و استریپها رو ارائه میده .
محتوای مخفی:
محتوای مخفی:
من درباره FIFA 12 حرفی برای گفتن ندارم واقعا کارشون عالیه تیم یک دست و بسیار هماهنگی دارن .
چشه مسودیو دور دیدی اومدی خواباتو تعریف میکنی؟: دینقل قول:
ميدونيد كه توي اين نسخه با موتور جديد اين ادعا شده كه ديگه قسمت هاي مختلف بازيكن ها مثل پاهاشون توي هم ديگه نميره ! من از اين تريلر يه قسمت رو براتون ميزارم كه اين كاملا معلومه ...
اینا گفتن پای کسی تو پای اون یکی نمیره ولی اینجا یکم پای خودش تو اون یکی پاش رفته: دی
از شوخی بگذریم از این باگا تو فیفا 11 هم هست...تو بازی های شوتر همیشه باید اسلحه دستت باشه اما گاهی وقتا یه باگ باعث میشه غیب بشه که این تعریف نشدس و اسمش روشه... یه باگ.مهم اینه که انجین ارتقا یافته ی فیفا دیگه میتونه جلوی این مشکل رو بگیره حالا ممکنه یه بارم نتونه که باعث نمیشه این ویژگیش کلا زیر سوال بره.
خب پسر خوب این بخاطر زاویه دوربین و فاصله ی توپ با بدن بازیکنه دیگه: دینقل قول:
الان اينجا قطر ناني اندازه ي يك توپ فوتباله !
زنگا علوم به بهانه قرص میرفتی آب خوری؟: دی هر چیزی که به چشم(دوربین) تو نزدیک تر باشه بزرگ تر بنظر میاد الان اینجا هم توپ جلوتر از نانیه پس طبیعی که ماسکش کنه.
یه مثال ساده تر...وقتی کسوف میشه یعنی قطر ماه اندازه ی خورشیده؟!: دی: دی
مهم این سه تصویرین که گذاشتم که نشون میده در چه چلنجای سخت و پیچیده ای هیچ بدنی در بدن دیگری فرو نمیره که بی نظیره حتی در بین تمامی بازیها.خیلی از بازی هایی که ادعاشونم میشه و به پیچیدگی فیفا هم نیستن شخصیت اول اسلحش میره تو دیوار یا به سادگی پاش توی اجساد و بدن های حتی زنده میره ولی بازی پیچیده ی فیفا این مشکل رو حل کرده:
خب رفیق توپ با نانی مگه چند متر فاصله داره ؟؟؟نقل قول:
خب پسر خوب این بخاطر زاویه دوربین و فاصله ی توپ با بدن بازیکنه دیگه: دی
زنگا علوم به بهانه قرص میرفتی آب خوری؟: دی هر چیزی که به چشم(دوربین) تو نزدیک تر باشه بزرگ تر بنظر میاد الان اینجا هم توپ جلوتر از نانیه پس طبیعی که ماسکش کنه.
فوقش یک متر ، چون میخواد توپ رو با پاش بزنه ...
این چیزی که شما میگی درسته ولی زمانی که توپ مثلاً 10 متر جلوتر باشه ...
خب راست میگه دیگه فیفا خودشو کشت آخر نتونست هیکل بازیکنا رو خوب درست کنه.اصلا یه جورین :31:
بعد این precision dribbling چرا اینقدر بازیکن خونسرده ؟؟ اون قسمتش که بنزما داره حرکت میکنه انگار نه انگار پیکه پشت سرشه :31:
کلا ویدیو که نگاه میکنی هیچ وزنی حس نمیشه مخصوصا اون توپی که نانی شوت میکنه میره تو گل .....
ولی خدایی سیستم برخورد بازیکنا عالی شده اگه از نمای دور بازی کنی میشه خوده واقعیت
با این حال فیفا 11 بهترین فوتبالی بود که بازی کردن حتما فیفا 12 فوق العاده خواهد بود.
ای کاش کمی هم روی صحنه های آهسته کار کنند.
در فیفا 11 ،اغلب صحنه های حساس بازی نشون داده نمی شه. و اگر هم نشون داده بشه، با یک زاویه ی تخیلی و غیر طبیعی به نمایش درمیاد.
pes 2006 می تونه الگوی خوبی برای سازندگان فیفا در زمینه ی نمایش صحنه های آهسته باشه.
مخصوصا اگه روی تعویض ها کار کنن خیلی خوب میشه . این انیمشن تعویض ها هم اعصاب آدم رو خورد میکرد همنقل قول:
خیلی تکراری بود و مهم تر از همه خیلی باگ داشت !
نقل قول:
..................
با سلام به تمامی دوستانی که میان تو این تاپیک نظراتشون رو میگن حالا بعضی اوقات نظرات عده ای با هم یکی هست و عده ای نه ولی مهم گفتگو و بحثی هستش که زده میشه و از همه چیز مهم تره .
خوب من به طور خلاصه مشکلاتی که در FIFA 11 از دید من البته دیدم رو میخوام امیدوارم EA بتونه بعضی هاشون رو ترمیم کنه یا بخش های جدیدی اضافه کنه به هر حال ایراد تو هر بازی هست و موضوع عجیبی نیست مهم اینه که اون ایراد دیگه تبدیل به باگ نباشه و گیمر رو اذیت نکنه .
بخش اول حاشیه که عبارت است از
1- نیمکت متحرک بازیکن و مربی مثل NBA 2K که با توجه به جریان بازی عکس العمل نشون بدن آرزومه و لی میدونم امسال هم فکر نکنم بر آورده بشه مثلا میتونن جواز بعضی از مربیها رو بگیرن و بسازنشون و کسایی رو هم که نگرفتن دستی بسازن و اگه یک بازی بی جهت یک بازیکن بزرگ رو رو نیمکت گذاشتن و باز یکن جانشین اون در زمین بد کار کرد در صحنه هایی که مثلا شوت بد زد یا حالا در هر منطقه ای که بازی میکنه بد کار کرد بازیکنی که روی نیمکته موقعی که پرتاب اوتی یا بهتر بگم بازی قطع شد اون بازیکن رو رو نیمکت نشون بده کاری که دقیقا NBA 2K انجام میده
2- کات سن های بیشتر و Real time نه ضبط شده البته امسال دوربین زوم میکرد ولی بازم باید بیشتر بشه در زمان اوت دستی و کرنر و ضرباط استگاهی میتون قبل از انجان ضربه یک زومی به یک بازیکنی که در منطقه کرنر هستش نشون بده البته زمان کوتاه که نه گیمر خسته بشه وهم لذت ببره مثلا بازیکن های هد زن رو نشون بده مثل جان تری یا در هنگام ضربه استگاهی بازیکن ضربه زننده رو نشون بده از نزدیک یا دروازه بان که داره به دفاع میگه چجوری جایگیری کنن کلا در این بخش خیلی خیلی میشه کار کرد که به واقعی بودن بازی خیلی خیلی کمک میکنه و همچنین تعویض های بازی که واقعا دیگه خسته کننده شده این بخش هم باید به کل باز سازی بشه
3-صحنه های آهسته بازی آخه من نمیدونم این فوتبال با این انیمشن های بی نظیر چرا انقدر صحنه های آهستش ضعیفه EA لطفا یک سرو دستی به این صحنه های آهسته بکش
4-میخواستم در باره بازیکن مصدوم صحبت کنم که مثلا توپ رو بازیکن ها به بیرون بزنن وقتی رو زمین افتاده و بعش بازی جوانمردانه بکنن که مثل این که این کار در FIFA 12 انجام شده
5-مصدومیت دروازه بان در هنگام بازی مثلا در برخورد تک به تک یا توپ های هوایی دروازه بان مصدوم بشه هنوز که هنوزه این کاز انجام نمیشه
خوب بخش های بعدی مثل کریر مود یا گرافیک و گیم پلی رو هم براتون میذارم امید وارم که چیزایی که گفتم بحث مفیدی باشه
تاریخ انتشار بازی هم اعلام شد
30 سپتامبر( 8 مهر) برای اروپا منتشر میشه
منابع:
کد:http://www.xbox360achievements.org/news/news-8573-FIFA-12-Release-Date-Leaked.html
کد:http://www.vg247.com/2011/06/06/report-fifa-12-down-for-september-30-uk-launch/
یعنی اگه بازیکنمون مصدوم بشه تیم مقابل که کنترل هوش مصنوعیه توپ رو می زنه بیرون؟؟!!اونوقت میشه ناجوانمردانه بازی کرد و توپو پس نداد؟(این عمل رو تایید نمی کنم فقط می خوام بدونم)نقل قول:
4-میخواستم در باره بازیکن مصدوم صحبت کنم که مثلا توپ رو بازیکن ها به بیرون بزنن وقتی رو زمین افتاده و بعش بازی جوانمردانه بکنن که مثل این که این کار در FIFA 12 انجام شده
این FiFa واقعا در ساخت صورت ها مهارت داره منو کشته. این Pes صورت هارو در حد واقعی میسازه این فیفا.... اه اه
به قول یکی بود نوشته بود
When you play FiFa you play FiFa
But when you play Pes you play football
اگه این صورت هارو درست کنه خیلی خوبه.یه مشکل دیگه هم داره.اینه که وقتی گل می زنی اصلا هیجان گل رو بهت نمیده.
مثلا بازی بارسا با رئال مسی تک به تکه میشه تماشا گرا عین خیالشون نمیاد.بعد تماشا گرا بازی بارسا لباس صورتی می پوشن تا قرمز.آبی.لااقل تماشا گرا تو pes لباس سیاه می پوشن تا صورتی ........... واقعا خوش حالی بعد از گل بازیکنا خیلی باحاله
xavi به مسی پاس میده گل میزنه بعد سرجیو بوسکتس میاد بغلش می کنه. ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
اميدوارم تو نسخه جديد سرعت بازي رو كم كنن تو فيفا 11 سرعت بازي خيلي بالاس و يكم بازي غير طبيغي جلوه ميكنه
و اميداورم هايلايتهاي پابان بازي رو هم اصلاح كنن . كلا براي هايلايتها از دو دوربين استفاده ميشه
سلامنقل قول:
گلم منظور فرورفتگی و برآمدگی کجاشه ؟ بدن بازیکن ها ورزیده است . اینجاشو متوجه نمیشم.
ولی بنظرم فیفا نسبت به اون یکی ! تو این زمینه بهتر عمل کرده . حداقل سرو صدای تماشاگرا و شلوغ کردن گزارشگر این مورد رو بخوبی نشون میده.نقل قول:
نسخه ی PC منظورمه.
----------------------
نسخه ی PC یه باگ خیلی وحشتناک هم داره :
بعضی وقتا گل میزنی ولی بازیکن فکر میکنه تو آفساید بوده یا خطا کرده و آدمو یه چند دقیقه ای معطل میکنه.
2 بار با منچستر این اتفاق برام افتاد . رونی هی تو سر خودش میزد و پا میکوبید زمین که چرا خطا کرده یا تو آفساید بوده :31: فیفائه داریم ؟!
نقل قول:
امین جان این موردو عمدا بخاطر سیاستهای پولی و سود شرکت توی بازی قرار نمیدن . نسخه جام جهانیو بازی کردی یا نه ؟ توی اون نسخه خیلی از چیزایی که میگی وجود داره . چهره مربیا دقیقا درست طراحی شده , دائما حرکات و عکس العملهای مربیان رو با توجه به اتفاقات درون زمین نشون میدن , دوربین میره تو تماشاگرا و زوم میکنه رو چهره ها و عکس العمل تماشاگرا رو نشون میده و مواردی از این دست .
این مواردو فقط توی نسخه های جام جهانی و جام ملتها میذارن تا اون نسخه ها فروش بره . اگه اون کارو رو اینجا هم انجام بدن نسخه های جام جهانی و جام ملتها چیزی زیادی نسبت به نسخه های دیگه نخواهد داشت و فروش کمتری میرن .
حتی توی نسخه جام جهانی تمام کشورها رو با تمام بازیکنان اصلیشون طراحی میکنن حتی یادمه اسامی بازیکنان ایرانو دقیقا گزارشگر تو بازی میگفت . این کارا رو توی نسخه های اصلی نمیکنن تا مشتشون خالی نشه برای فروش نسخه های فرعی .
جواب پستت روفقط تو چند جمله میشه داد و اونم اینه :نقل قول:
when you play pes you play cartoon
when you play fifa youy play real football
من نمیدونم چهره کارتونی pes که مثله یه آدم روباتی میمونه کجاش قشنگه !! بعدش آدم میخواد از زاویه بالا که زاویه دوربین هست و ما میبینیم یه فوتبال طبیعی رو بازی کنیم نه یه سری آدم روبات ! در مورد صدا گذاری هم که کاملا تابلو هست که فیفا سرتره نمونه بارزش گزارشگرشه که واقعا آدم حال میکنه بازیو ول کنه و فقط به حرفای اون گوش کنه !
ويرايش :
باو ما اشتباه كرديم ... از وقتي اين پست ها رو دادم ، تو ياهو و تو همين جا و از اين ور و اونور همه يه چيزي بهم گفتن !
بيخيال .. اصلا اشتباه كردم اينا رو گفتم !
اصلا آدم نميتونه حرف بزنه .. فقط بايد بياد تعريف كنه !
خوش باشين !!!!!
سلام.
امیدوارم که فیفا 12 مثل همیشه یه غوغا توی صنعت بازی های ورزشی ایجاد کنه و بتونه عنوان بهترین بازی ورزشی سال رو بگیره.
البته یکسری اشکالات توی فیفا 11 وجود داره که امیدوارم رفع بشه.یک نمونه مثلا وقتی شما ضربه ایستگاهی میزنید.اگه یک یار پشت توپ بیارید و پاس بدین راحت میتونید با همون بازیکن بازی رو ادامه بدید.یه مورد رو در کلیپ زیر میتونید ببینید:
این برای PC بود نمیدونم برای کنسول هم هست یا نه.ویکسری دیگه از این موارد که اگر بتونم ازش فیلم میگیرم میزارم.نقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/f89zzqhdfdyssn1v6l4a.mp4
اگه چهره های pes به قول شما رباتیه پس چهره های fifa دیگه چیه؟؟؟نقل قول:
طرز دویدن بازیکنا که شبیه رباته نمی دونم کی فوتبالیست ها اینطوری می دوند.fifa واسه خودش هر کاری بخواد می کنه.مثال=یه بار که تو استادیوم nou camp بازی می کنی زمین راه راهه یه بار دیگه که بازی می کنی یه جور دیگه!!!:2:فقط تنها تیمی که fifa روش گیر داده منچستره که فقط وقتی باهاش بازی میکنی تماشا گرا لباس تیم رو می پوشن و تنها قیافه هایی که درست ساخنه kaka وroony هست.دیگه هیچ بازیکنی شبیه به خودش نیست.
درسته گزارشگرش جالبه ولی خوب مشکلات بسیار زیادی داره که از شباهتش به فوتبال واقعی کم می کنه!!!!:2::2::2:
سلامنقل قول:
هنوز مونده تا به این حد از آزادی و واقعی بودن لباس برسه :31:
عزیز من کمی تا قسمتی در اشتباهی از نظر من:46:نقل قول:
این مثال ها رو چک کن به عنوان نمونه ...
بالاک ، تری ، رونالدو ، توز ، مدریچ، اوزیل ، کلیچینی، .......
اگه باز هم نظرت منفی باشه احتمالا ما در تعریف خودمون از چهره خوب اختلاف داریم:7:
شخصا چهره هایی که فیفا به عنوان سه بعدی امسال نشون داد رو خیلی قبول دارم و برای من که pes سمبل ریئل بودن چهره بود رو از چشم انداخت .
فقط حیف که تعدادشون هنوز کم بود.:13:
سلام ...
يه خواهش دارم از دوستان عزيز ...
بحث مقايسه ي بين 2 بازي PES و FIFA رو لطفا ادامه نديد دوستان ...
چون سابقه ي منحرف شدن و پيش اومدن ناراحتي رو هم داره ... حتي من يادم هست تاپيكي مجزا براي اين كار بود كه حتي تو اونجا هم به مشكل خورديم ... چه برسه به اين تاپيك كه ظرفيتش و صحبتش مساله اي ديگه هست FIFA 12 ... و نه مقايسه.
ممنون
بابا ول کنید این حرفها انگار سازنده اشناهاتونه انقدر تعصب دارید من هرساله هردوتاشون رو نصب میکنم ببینم از لحاظ کیفی با هم چجوریند (از دید خودم) بعد تصمیم میگیرم کدوم رو بنده از پی اس 2008 به بعد یعنی با فیفا 08 ادامه دادم تا حالا ولی در کنارش پی اس فرضا 09 رو بازی کردم فقط به خاطر مود ستاره شدنش واقعا حرف نداره هر چیزی کم و کاستی داره و این یه سیاست واسه اسپانسرها و تولید کنندگان هست تا بتونند پول دربیارند اینو نمیدونم کی گفته ولی راست گفته
همیشه هرچیزی رو درست یا میفروشی کاملشو تحویل نده تا بتونی برای فردا فکری کنی پس بیخود به قیافه و اینجور چیزا گیر ندید شما میتونید واسش پچ دانلود کنید که ماشاالله همشون زیاد پچ دارند
بجای این بشینید کمو کاستی ها رو درست وحسابی بیان کنید تو سرهم نزنید
خب به بزرگواری خودتون ببخشید من درحدی نیستم فوتبال رو نقد فنی و درحدی نیستم شما رو پند بدم با سپاس
کوچیک همتون
سلام این سومین تریلر از FIFA 12 هست
کد:http://www.aparat.com/public/public/user_data/flv_video/6/441ba8b924a353d6ec1ac4bff30df80115740.flv
این تریلر تکراری هست.لطفا دقت کنید.مشابه همین تریلر در چند صفحه قبل بود.نقل قول:
دوست عزیز نمیدونستم که این تریلر رو بچه ها گذاشتن ممنون که گفتی:11:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به 4039 عزیز دوست من شما تا حدوی درست میگین درباره نسخه های جام جهانی ولی من منظورم به صورت ریل تایم هستش که وقتی در حال بازی هستیم مربی و بازیکنان روی نیمکت متحرک باشن و وقتی توپ رفت اوت یا به عبارت بهتر بازی قطع شد حالا به هر دلیلی آفساید یا خطا یا ... دوربین بره به طرف نیمکت مثلا بعضی وقتا بازیکن روی نیمکت و بعضی وقتا مربی در نسخه های جام جهانی تمام تصاویر مربی ها ضبط شده بودن یعنی شما اگه دکمه صحنه آهسته رو بزنین مربی رو که اصلا نمیبینین و بازیکن ها هم در نیمکت ذخیره اصلا متحرک نیستن فقط یک تکسچر هستن تازه بازیکن هایی که روی نیمکت نشستن چون از پیش درست شده هستن بازیکن های واقعی ذخیره تیم ها نیستن بازم تاکید میکنم به NBA 2k رجوع کنیم . البته اصلا و ابدا قصد مقایسه ندارم واقعا ساختن بازی فوتبال خیلی مشکل هست و لی من به شخصه انتظار داشتم این نسل یک نیمکت ذخیره و مربی متحرک (ریل تایم ) ببینم مثل این که امسال PES این کار رو تا حدودی کرده البته نمیدونم تا چه حد روش کار کردن . بازم از شما ممنونمنقل قول:
کاشکی وقتی یک بازیکن تعویض میشد به صورت ریل تایم نشون میداد که داره میره رو نیمکت میشینه فکر کنم این نسل هم باید خواب این چیزا رو ببینیم .
دوستان فیفا باز گلایه از صحنه های خوش حالی بازیکنان کردند که باید بگم در نسخه ی 11 کنسول این خوشحالی ها خیلی بهتر شد .
درباره ی سرعت بازی هم با دوستان پی سی باز موافقم البته اگر فیفا 11 کنسول رو بازی می کردید از سرعت پایین بازی حتماً عصبی می شدید.
و به طور کلی چون نسخه ی 12 پی سی و کنسول تفاوتی ندارند ، پس یه سری از ایراد هایی که شما اشاره کردید خودکار برطرف میشه.
من نسخه ى pc رو بازى نكردم ولى در نسخه ى كنسول حتى وقتى سرعت بازى رو روى حالت slow بزاريد، به نظرم باز هم سرعت زياده.نقل قول:
(البته فكر مى كنم كه اين يه بحث سليقه اييه).
کاملا تایید میشه.. کلا بازی تند فرصت فکر کردن در مورد عکس العمل هارو در حین بازی میگیره !نقل قول:
به نظر من بهترین ایده برای سرعت بازی ایجاد تفاوت بین لیگ های مختلف میتونه باشه ..
به طور مثال سبک بازی تیم های ایتالیایی کندتر از تیم های اسپانیایی و مخصوصا انگلیسی باشه !
ولی درجه سختی بازی تو همین 11 هم خوب بود (legendary) امیدوارم بازی رو بیشتر از این نپیچونن که لذت بازی کم بشه!
این تفاوت سرعت ارتباط بسیار نزدیکی با مانیتورتون داره...
البته اگه سيستم پاسكارى در حالت manual باشه سرعت بازى كمتر از زمانى ميشه كه در حالت assisted هستش.
من چون فقط توى مود كريير بازى مى كنم نمى تونم پاس رو دستى كنم چون سيستم پاسكارى cpu حالت پينگ پنگى داره و اگه من پاسكاريم manual باشه نبرد نابرابر ميشه (به نفع cpu).
اميدوارم تو اين نسخه سيستم پاسكارى cpu از حالت پينگ پنگى در بياد تا ماهايى كه تكنفره بازى مي كنيم جرئت كنيم پاس رو روى manual بزاريم.
سلام
من هم گفته دوست عزیز لینکلن رو تایید میکنم من به شخصه سه تا لیگ رو هر سه تا رو دو بار بازی کردم تو اینگلیس بازیها فیزکی و بیشتر جنبه هوای و یه کم سریعتر نسبت به همشونه چون تیم ها اکثرا در حد خوبی هستند در لیگ اسپانیا که بازی میکنم الان با ویارئال من دوتا هافبک دریبلر و پاسور و خود سانتی کازورلا رو گذاشتم گوشه ونیلمار و روسی رو هم کنارش گذاشتم با اون هافبکها خیلی راحت میتونم پاسکاری وبه گل برسم مثل باشگاه اینگلیس نبود جنبه بازیشون بیشتر بر تک بازی کنی بود مثلا تو تیم اتلتیکو همه توپها یه دیگو فورلان خطم میشد و اگرو اکثرا حدود 8 بار تو بازی لیگ و کاپ باهاشون افتادم بشتر ریباند ها رو میزد منظورم از لیگ ساپانیا این بود که بشتر بر جنبه تک نفر بودن بازی کنها و سرعتی بودن اون بازی کنها داره ولی درمورد رئال اینجوری نبود من راحت میتونم در حالت دستی همه تیم ها رو ببرم رو لجندی و دربرابر بارسا یه کم اذیت میشم ولی خدا وکلیلی با رئال چنگ و دندون واسه این اینجوریه به نظرم بازیکنان تنومند و قوی اوها هستش فرضا سرجیو رامس که حتی در مواقعی دوستانه بارسا رو با رئا بازی میکردم یه دفعه هم نتونستم مستقیم سرجیو رو راحت از پیش ببرم ولی در بارسا همش هافبکها هستند حرفی واسه گفتن دارند من واسه دفاع بجز در وسط اونم پویول مشکلی نداشتم ودر باشگاه المان با دورتمند بازی کردم اوایل که بازی رو گرفته بودم بازی خیلی درگیری داشت همش خطا و فول های پی درپی و برای رسیدن به دروازه با پاسکاری درحالت دست ی یه کم راحت بود و برای پیروز شدن راحت تر بود ولی من تا اخر فصل دوتا مصدومی داشتم که خیلی اذیتم میکرد به نظرم این درگیری ها ناشی از سطح پایین بودن معیار تقریبی بازیکنانان وکلاس انان بوده و هست چون من در لیگ اینگلیس تو حالت دستی و کمکی هم خطا زیاد نمیدیم فقط به ندرت خطا های خیلی خوب مثل پشت محوطه و پنالتی الان من در لیگ اسپانیا حدود 11 پنالتی تا حالا تو جریان بازی ها گل کردم
امیدوارم بازی سخت تر هم بشه و سرعتش که من زیاد نمبینم البته من پی سی بازم و کنسول ندارم
در خار هم خوشحال میشم اشتباه یا اضافاتی بود بر نقل من بیفزاید
با سپاس
مسعود جان درست میگه . تلویزیون دوستم یه جور دیگس سرعت بازی روی Fast هست ولی سرعتش با من که رو Normal هست کمتره !نقل قول:
سرعتها فکر کنم به هرتز ال سی دی ها رابطه داشته باشه به ازای رزلوشن بازی قبلا تو تایپیک فکر کنم فیفا 11 بود یا پی اس 11 این بحث ها رو دیده بودم که بررسی میشد
FIFA 12 Producer Video: Impact Engineکد:http://www.youtube.com/watch?v=ayL2vSo6dBU
ویدئو جدیدی که تازه اومده ولی چیز جدیدی توش نشون نمیده و بیشتر صحنه های 11 و 12 رو باهم مقایسه می کنه و در مورد تغییرات اعمال شده روی تصاویر صحبت می کنه.(صحنه های 12 همشون از تریلر های قبلی است)