ببخشید کینگ جان 2 بار گلوت پاره شده :31: یکی شو پاک کن
Printable View
ببخشید کینگ جان 2 بار گلوت پاره شده :31: یکی شو پاک کن
اون اتفاقی بود داداش :20:
ایول ایرانسل خیلی خوب بود البته روی موبایل تست زدن واقعا واسه موبایل خوب سرعت دانلودشم عالی بود
ما از همون اول هم گفتیم بیخیال ADSL بشید با همین میتونین به سرعت 30 و 40 دست پیدا کنین به شر انتندهی خوب
ولی کسی گوش نکرد
الان همین سرعت رو روی ADSL بخوای داشته باشی کمه کم باید 50 تومن پیاده بشی خوب چه کاریه هدف دسترسیه !!!!!
مثلا این که شما از صبانت بگیری برایت افتخار میاره ؟ یا شتال و بقیه ؟
خوب همین سرویس هم تو ایرنت میره راه حل وصل کردنش به سیستم رو هم که دادیم ولی متاسفانه دوستان گوش نیمدهند
همین امواج به نظرم از هرچی سیمیه بهتره
الته برای کسانی که میخوان دانلود داشته باشند
:20:
کینگ جان یه تست می تونی برام بزاری:20: از speedtest.net
الان که ندارم شب باید بزارم
من از باکو تست میگیرم موقع تست اپلود به مشکل میخورم از کذوم سرور باید بگیرم ؟
ایروان هم نداره
چندبار خواستم تست بگیرم توی پست اول بزارم متاسفانه گیر داد و نشد که بشه .
چیکار کنیم ؟
یکی از سرورهای ترکیه رو انتخاب کن
الان یه اس ام اس اومد از همراه اول همین داستان ایرانسل منتها میگه بسته رویایی شماره ارسال کننده هم اینه:
9899635005
کسی چیزی میدونه؟
EDGe همراه اول به درد نمیخوره.
همین ایرانسل رو بچسب !
کینگ جان دو تا سوال تخصصی دارم :
1. زمانی که من دانلود میکنم با (IDM) ارتباط مکالمه و sms گوشیم قطع میشه یعنی اگه کسی به گوشیم زنگ بزنه میگه : دستگاه خاموش است . و به محض اینکه دانلود را یا دریافت page را قطع میکنم درست میشه ، که این یه معضله برام میخوام بدونم واسه بقیه دوستان هم همینطوره یا اشکال از گوشیمه ؟؟؟
2. بعضی اوقات سرعت دانلود من نصف میشه ، اوایل فکر میکردم بخاطر شبکه هست ولی چند بار سیم کارت را خارج کردم و جا زدم دوباره گوشیو روشن کردم که دیدم سرعت دوباره بالا رفت ... جریان چیه ؟
میشه یکی از دوستان از speedtest یه اسکرین شات بزاره ؟
ممنون
عزیز فعلا اسپیدی تست جواب نمیده
متاسفانه پینگ منو 1150 زد یه بار هم از سرور باکو 1125 زد !!!!
و رو تست اپلود گیر افتاد چون که اپلودش سرعتش کم هست ولی دانلودش حدود 285 بود برای من
که این 285 در طول زمان بیشتر هم میشه چون که من با سرعت 35 هم دانلود کردم.
در کل برای وبگردی مزخرفه
ولی برای دانلود حرف نداره .
نقل قول:
کسی نمیخواد منو راهنمایی کنه؟؟؟؟
ایرانسل برای edge تنظیمات خاصی برای گوشی میفرسته؟
آخه با گوشی دوستم شارژ کم نمیکنه ولی با گوشی خودم شارژ کم میکنه:44:
باید بسته های افزایشی GPRS رو فعال کنید برای هر سرویس یه کد دستوری خاص داره. خواهشا به پست اول توجه کنید.نقل قول:
واسه من این ها رو داره :
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G Yes, 384 kbps
ولی سرعت تا 5 بیشتر نمی ره علتش چی می تونه باشه ؟
مرتب بنویسیدنقل قول:
ادرسها مخلوط شده
حذف شود .................................:8:
سلام
دوستان من گوشیم 5220 هست
کلاس 32
من با EDEG کانکت می شم
سرعتم از 9 صبح تا 6 بعد از ظهر 6 هست
و از ساعت8 به بعد کم میشه و قطع و وصلی زیاد
ساعت 2 شب هم سرعت پایینه
ممکنه مشکل از دکل باشه؟
منظورم اینه که اون دکل مشکل سخت افزاری داشته باشه
اها ماشالا دیگه چی ؟ :31:نقل قول:
همه دارند روشهاشونو لو میدن خوب منم بگم
به غیر از فاستون و این نرم افزار شما
اگر از مرورگر اپرا هم استفاده کنید سرعت خوب میشه.
دیشب اتفاقا برعکس بقیه شبها سرعت من افت پیدا کرده بودنقل قول:
البته لازم به ذکر هست فایلی که دانلود میکردم از سرور 4شیر بود که فقط یک کانکشن به دانلود مینجرم داده بود منم گفتم حتما به خاطر اونه چون قبلا با 16 تا کانکشن و یا 8 تا کانشکن من دانلود میکردم ولی الان تعداد کانکشنهای 4 شیر کمتر شده بود و روی یکی بود برای همین سرعتم روی 5 بود امشب حتما تست میکنم
اگر اینجوری باشه که فقط سه روز اول خوب باشه خاک بر سیراسنل پس این هم معلوم میشه که داره دزدی میکنه
من امشب با یه هاست معتبر و با 8 تا کانکشن حداقل تست میکنم که ببینم سرعتم مثل قبل هست یا نه تست میکنم و حتما حتما نتیجه رو برای شما عزیزان در همین جا درج میکنم.:11:
مگه میشه سایت ها سریع باز بشن ولی دانلود 5 باشه؟نقل قول:
واسه من این ها رو داره :
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G Yes, 384 kbps
ولی سرعت تا 5 بیشتر نمی ره علتش چی می تونه باشه ؟
حذف بشه.....
برای وبها قضیه فرق میکنه این نرم افزار یه چیزی تو مایه های تاپیک DNS مهرداد هستش که سریعتر سایتها رو باز میکنه و این شتاب فقط در مورد وبسایتها اعمال میشهنقل قول:
متاسفانه من هرکاری که کردم باری دانلود نمیشه . مگه اینکه کسی که تخصصش بیشتر از من هست توضیح بده منم ممنونش میشم.
ولی ظاهرا فقط روی وب متونیم یه مقدار سرعت رو بیشتر کنیم.
پست شماره یک این تاپیک با فونت 7 و با رنگ قرمز نوشتهنقل قول:
چرا سرعت من کم هست ؟:19:
قبل از ارسال پست بفرمایید و اون جا پاسخ سئوالتون رو بگیرید.:20:
حذف شود .................................
ورژن 8 این نرم افزار با کرک گیر میاد؟
یه سرچ اینجا بزن
هرچی بخوای توی مگا و رپید باشه گیر یماره صد در صد یه چیزی پیدا میکنیکد:www.filecop.com
فکر کنم باید یه مدت بی خیال ورژن 8 بشم چون همین امروز گویا اومد ( 1 July ) ورژن 7.5 رو دانلود می کنم.
در ضمن کینگ جان اون سایت هم دامینش برای فروش رفته :31:
سلام دوستان
میخوام یه دونه از این مودم edge پورت usb بگیرم ، بدجوری دو دلم؟!!!! قیمتشم 70 تومنه
کسی از این مودم ها نگرفته ببینه چجوریه؟
شرمنده یه حرفش جا افتاده بودنقل قول:
کد:www.filecrop.com
میلاد خریده میگه سرعتش از موبایل بیشتره 3G هم ساپورت میکنه.نقل قول:
:20:
ممنون کینگ جاننقل قول:
چه سایت خوبیه دستت درد نکنه ولی ورژن 8 با کرک هنوز ارائه نشده اشکال نداره 7.5 هم خوبه . به هر حال دستت درد نکنه.:10:
اونی که میلاد خریده چه مدلیه؟ usb یا express ؟ چه قیمتیه ؟نقل قول:
شما این تاپیک رو بخون پستهای ali 1491 رو دنبال کنیدنقل قول:
تمامی سئوالهاتون رو جواب داده
عذرخواهی میکنم اسم کاربری این دوستمون علی بود من به اشتباه میلاد رو نوشتمکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=419483
کینگ جون سوال منو تو صفحه 13 جواب ندادی . قربون شکلت
خوب اگر در تاپیک شخص خاصی رو خطاب قرار ندید دوستان کمکتون میکنندنقل قول:
وقتی با گوشی سونی اریکسون k 750 کانکت میشدم ( حدود 3 سال پیش) همین اتفاق هم برای من می افتاد تازگیها امتحان نکردم. ممکن هست فراگیر باشه آخه من شبانه رو فعال کردم و نصفه شب هم کسی به من زنگ نمیزنه :31:نقل قول:
2- این یه مورد رو همه دارند به خاطر وایرلس بودن این سیستم هست
حتی اگه اینترنت وایرلس هم بگیرید چون که ارتباط از طریق امواج هست و شتاب کمتری نسبت به کابل داره این تفاوت احساس میشه
حال اینکه در ADSL به خاطر پایدار بودن جریان و کمبود اصطکاک همچین چیزی مشاهده نمیشه
نقل قول:
اینم دوباره به همون قضیه ربط داره ک توضیحشو دادم.
مشکل خاصی نیست برای منم 20 تا 25 بالا پایین میره ولی در هر دفیفه من برای چند بار نوسان میبینم و یک افزایش سرعتی کوتاه دتی حتی تا 40 هم داشتم ولی برای 3-4 ثانیه بعدش کمتر شده و تا 25 پایین اومده.
مشکل خاصی نیست
برید خدا رو شکر کنید که خیلی از بچه ها سرعتشون تا 10 هم نمیرسه .:41:
راستش فعلا تنها مشکلی که وجود داره . همون پیج معروفی هست که میگه زمان برای مرور تموم شده یا پیغام پیدا نکردن سرور و سایت رو میده که دلیلش فقط انتقال پایین از طریق سرور هست .بااینکه در همین زمان دانلود با دانلود منجر هیچ تغییری توش وجود نداره!! ولی فقط سایت ها باز نمیشن که فعلا راه حلی که من پیدا کردم قطع شدن و دوباره وصل شدن هست.
اگه کسی راه حلی پیدا کرده دوستان رو هم در جریان بگذاره.
منم جزو اون افرادی هستم که به زور سرعتم به 15میرسه!!!!
:41:
خوب منم امتحان کردم اینو
بدبختانه سرعت منم پایین بود حداکثر دیگه به 15 میرسید ومعمولا بین 8 تا 11 بود
البته آنتن دهی خون ما خیلی بده وتقریبا اکثر جاها آنتن فول نبود
به احتمال قوی انتن BTS محل شما مشکل دارهنقل قول:
و فقط GPRS رو تحویل میده
چون اگر فاصله هم دور باشه باز هم بر اثر یه سری فرمولها و معادلات نباید همچین سرعتی رو داشته باشید
وزیر گفته که اگر حتی زیر انتن هم باشید ولی تعداد کسانی که در ان لحظه با موبایل صحبت میکنند زیاد باشه پهنای باندی که برای اینترنت در نظر گرفته شده کم میشه و به کسانی که صحبت میکنند داده میشه
چون صحبت کردن اول در اولویت هست و بعدش استفاده از اینترنت
تا حدودی هم حق با ایشون هست ( البته اگر غیر از این نباشه ) چون حساب کن اگر بخواهند تمامی پهنای باند رو به اینترنت اختصاص بدهند پس موبایل عملا به درد نمیخوره شاید کسی مشکلی برایش پیش بیاد و بخواد با اورژانس ویا مراکز فوریتی تماس بگیره وقتی که امکان صحبت کردن نباشه پس جون یه نفر ممکنه به خطر بیفته
ایا جون یه نفر مهمتره یا دانلود چندتا فایل :31:
البته این دفاع جانانه !!! بنده از وزیر فقط در صورتی هست که حرفش خلاف این نباشه چون که همیشه خدا اکثر مسئولین دمدمی مزاج هستند و یک دقیقه یک حرف میزنند و دققیقه بعد تکذیبیه به خبرگزاری میفرستند :20:
سلام
من امروز یک آزمایش انجام دادم
گوشیم که متصل به کابل بود رو پایین میز کامپیوتر گذاشتم سرعت 2 بود
بالای میز که بردم 6 شد
یعنی این نیم متر سرعت رو 3 برابر کرد :27:
:18::18::18::18::18: نه بابانقل قول:
داداش من 3 سال پیش که GPRS مجانی شده بود برای یه مدت داشتم و استفاده میکردم
گوشی رو تا میچرخوندم قطع میشد :31::31: بازم خوبه تا نیم متر 6 جواب میده.
ایرانسله دیگه :20:نقل قول: