آقای دکتر، اینجو که شما خدا رو شکر می کنید، به نظر می رسه من خیلی اذییتون کردم. واقعاً عذر می خوام ولی حالا مرحله بعد از سی تی اسکن رو شروع می کنیم. خدا به داد برسه!!!!نقل قول:
Printable View
آقای دکتر، اینجو که شما خدا رو شکر می کنید، به نظر می رسه من خیلی اذییتون کردم. واقعاً عذر می خوام ولی حالا مرحله بعد از سی تی اسکن رو شروع می کنیم. خدا به داد برسه!!!!نقل قول:
:31:نقل قول:
البته اگر کمکی بتونم بکنم در خدمتم :11:
سلام. سلام به همه دوستانی که تاپیک رو دنبال می کنن و سلام به آقای دکتر morsadr که دیگه از دست من خسته شدن.
آقا، شهر، شهر فرنگه از همه رنگه، بیا و تماشا کن.
الان یه کمی هیجان دارم. انشاء الله فردا جزئیات بیشتری رو می نویسم. فعلاً جواب سی تی اسکن اسپیرال بدون تزریق از ریه(همراه با عکس ها بود)
1-Parenchymal band در لوب میانی راست، قابل رویت است.
2-ضایعه فعال در پارانشیم ریه ها مشهود نیست.
3-ندول و یا ضایعه فراگیر پارانشیمال ریوی مشاهده نمی شود.
4-ضایعه فضاگیر مدیاسیتنال و هیلر مشاهده نمی شود.
5-علائمی به نفع ضایعات پلورال و پلورال افیژون مشاهده نمی شود.
6-بری کارد، نمای نرمال دارد.
در ضمن پیش فوق تخصص ریه در بیمارستان میلاد رفتم و یکی از مواردی که تاکید کردند، رفتن پیش یک فوق تخصص غدد خوب هست چون به گفته ایشون که از سی تی اسکن مشاهده کردند، به علت بزرگی تیروئید، فشار به تراشه نای اومده.
تا بعد.....
باز هم سلام. بهتره که تمام و کمال بنویسم تمام داروها رو:
1-آمپول بتامتازون 2 عدد(تمروز یکی رو زدم و چهارشنبه دومی رو باید بزنم)
2-قرص سیتریزین یک روز درمیون، عصر(البته گفتند که هر وقت خارش داشتی)
3-اسپری سالمکس اینهالر سالمترول 25 میکروگرم در هر روز: هر 12 ساعت 2 پاف
4-اسپری ایپراترکس(ایپراتروپیوم) اینهالر 20 میکروگرم در هر روز: هر 6 ساعت 2 پاف
5-اسپری فلیکسوتاید اووهیلر 250 میکروگرم: هر 12 ساعت 2 پاف
نکته: یکی از این اسپری ها رو گفتند از پنج شنبه شروع کن ولی الان اصلاً یادم نیست کدومیک بود؟
اسپیرومتری هم دادم ولی چون نوبت یکی به آخر بودم و دکتر گفتند که می خوان برن برای سرکشی به بخش(البته زودتر از حد معمول رفتند!)، اون رو ندیدن و احتمالاً هفته بعد باید نشونشون بدم. خوب اگه نمی خواستن ببینن چرا تقاضای اسپیرومتری کردن و گفتند انجامش بده؟!!
ایشون گفتند که سه ماهه این اسپری ها تموم می شه ولی گفتند که 6 ماه دیگه بیا. جالب نیست؟
به نظر شما من خوب می شم و از دست این ریه خسته خلاص می شم؟
شایان ذکر هست که من همچنان باید از موارد حساسیت زا دوری کنم ولی میوه به غیر از سیب نمی تونم بخورم، خیلی از غذاها رو نمی تونم بخورم. پس من چی بخورم؟
سلام. امروز رفتم دکتر عفونی که 2 ماهی هست می رم پیششون. سی تی اسکن و آزمایش اسپیرومتری رو نشون دادم و گفتند که اسپری ها رو که داری. دیگه دارو ندادن. گفتند که مورد اول که در لب میانی سمت راست ریه مشکلی پیدا شده نشاندهنده حساسیت در ریه هست و ریه مشکلی اعم از توده نداره. رویهم رفته، ریه مشکل حادی نداره.
خدا را شکر که به خوبی و خیر گذشت .
گزارش سی تی اسکن شما مشکل خاصی را اعم ار عفونت و ضایعه دیگری را نشان نداده و تشخیص پزشکتون هم قطعا همان آسم می باشد . درمان هم درمان خوب و کاملی می باشد که امیدارم تاثیر درمان خوب و کامل باشه :11:
دیگه نگران عفونت و مشکلات دیگر هم نباشید و کمی استرس خود را کاهش دهید .
سلام. یعنی اون اسپری ها برای درمان اسم هست؟ آقای دکتر، من راجع به این خارش های پوستی هم از فوق تخصص ریه سوال کردم و ایشون سیتریزین دادن و گفتند که فقط زمانی بخور که خارش داری. ولی اصلاً به ارتباط این آسم و این خارش اشاره نمی کنن و چیزی نمی گن؟ یعنی با زدن این اسپری ها، اون خارش می تونه همچنان بمونه؟
راستی، حساسیت اون قسمت از ریه هم تشخیص درستی بوده که دکتر عفونی فرمودند؟
اسپری ها درمان آسم و تنگی نفس و سرفه شما می باشند.
در مورد ارتباط خارش و آسم باید گفت که هر دو منشا حساسیت دارند یکی پوستی و یکی ریوی ولی دلیل نمیشه با درمان اسپری خارش شما حتما خوب بشه چون جذب سیستمیک اسپری ها خیلی بالا نیست تا بتواند در ارگانها دیگر مثل پوست تاثیر خوبی داشته باشند .
سیتریزین هم یک آنتی هیستامین می باشد و در درمان خارش پوستی شما و حتی آسم و تنگی نفستون تاثیر مثبت داره . :20:
آقای دکتر پس این موردی که تیروئید داره به تراشه نای فشار وارد می کنه چی؟ چون فوق تخصص ریه گفتند که همین موجب تنگی نفس می شه. آیا می شه گفت یکی از دلایل این حساسیت در ریه و تولید آسم، همین بزرگی تیروئید هست؟ چون ایشون گفتند که پیش یک فوق تخصص غدد خوب برو.
پس وظیفه من این هست؟
1-درمان کامل آسم
2-رفتن به کلینیک آلرژی تهران برای از بین بردن آلرژی پوستی
راستی آقای دکتر، فوق تخصص ریه گفتند که یکی از اسپری ها رو از پنج شنبه شروع کن ولی از بس تند گفتن و کار هم زیاد بود، یادم رفت بپرسم، توی نسخه هم اشاره نشده بود. به نظر شما کدومیکی بوده؟ همون خارجیه که جلدش هم قرمزه؟
باز هم سلام
ببخشید که اینقدر سوال می کنم. از بس که روی میز پزشکان با این نسخه ها و آزمایش ها شلوغ می شه که مریض باید یه قلطی توی اینهمه کاغذ و عکس بزنه!
دکتر فوق تخصص ریه گفتند که اسپری ها 3 ماه دیگه تموم می شه و من 6 ماه دیگه باید برم پیششون. این اعداد و ارقام یه کم عجیبه. وقتی رفتم دوباره نوبت بگیرم، اوایل آبان رو دادن و وقتی بهشون گفتم که دکتر گفته 6 ماه بعد بیا، تعجب کردن و گفتند مگه می شه با مشکل ریه، 6 ماه دیگه مراجعه کنی؟
حالا یه نگاهی به میزان پاف ها و دوز مصرفی بزنیم. می بینیم که حداکثر 50 روزه، این اسپری ها تموم می شه نه 3 ماهه.
فلیکسوتاید 250 میکروگرم: 120 پاف، دو پاف هر 12 ساعت(30 روزه تموم می شه)
سالمکس 25 میکروگرم: 200 پاف، دو پاف هر 12 ساعت(50 روزه تموم می شه)
ایپراترکس 20 میکروگرم: 300 پاف، دو پاف هر 6 ساعت(38 روزه تموم می شه)
می بینید، رویهم می شه 50 روز. حالا منظورشون چی بوده الله اعلم.
داروها باید تجدید شوند . شاید منظور پزشکتون همین بوده که داروها را خودتون تجدید کنیدو بعد از این شش ماه نتیجه درمان را ببینند . :20:نقل قول:
منظورتون رو متوجه نشدم. مگه من می تونم داروها رو تجدید کنم؟نقل قول:
سلام. مثل اینکه حدس شما درس بود. بعد از اتمام اسپری ها باید برم دکتر داخلی در میلاد و تمدیدشون کنم تا بدون دارو نمونم.نقل قول:
ولی توی بیمارستان با خانمی آشنا شدم که به من گفت حتماً باید بری حساسیت زدایی. گفتند اگه این کار رو بکنی حساسیت ریه ات خیلی کم می شه و شاید نیازت به اسپری هم از بین بره.
حساسیت زدایی در مورد حساسیت های شدید و مقاوم کمک کننده می باشند . می توانید برای این کار با یک متخصص آلرژی و یا انستیتو آلرژی مشورت بگیرید .
آقای دکتر شما رو به خدا بیشتر توضیح بدید. یعنی حساسیت من شدید و مقاوم کننده هست یا نیست. انستیتو آلرژی همون کلینیک آلرژی هست؟ برمف نرم، چه کار کنم؟نقل قول:
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
یه موردی رو که باید متذکر بشم اینه که دکتر فوق تخصص غدد وقتی سی تی اسکن رو دیدند گفتند که نای تو بازه و اصلاً تیروئید به تراشه فشاری وارد نمی کنه.
ولی واقعاً موندم که چرا تشخیص ها اینقدر متفاوته. یک فوق تخصص معروف ریه می گویند، تیروئید داره به تراشه فشار وارد می کنه و نفس رو تنگ می کنه و یک فوق تخصص غدد معروف می گویند که اصلاً اینگونه نیست.
حالا بیمار بیچاره چه کنه با این تشخیص ها که گاه درستند و گاه نادرست و عواقبش هم گریبانگیر بیمار می شه.
شما فعلا اسپری ها را مصرف کنید تا ببنید چه نتیجه ای می گیرید :20:
در مورد کلینیک آلرژی هم عجله نکنید . اگر لازم بود پزشک ریه به شما توصیه می کردند
اختلاف نظر هم در تفسیر ها وجود داره ولی به نظر بنده نظر قطعی را متخصص رادیولوژی در گزارش سی تی اسکن می دهد که ایشون هم چیزی از فشار تیروئید بر روی تراشه ذکر نکرده اند :13:
حالا اگر برم ضرر داره؟ مثلاً با آمپول ها بفهمم که به چه چیزی حساسیت دارم. آقای دکتر دقیقاً بگید منظورتون چیه از اینکه ببینم این اسپری ها تاثیر می گذارن یا نه؟ چون واقعاًوی بحث سلامتی خودم خیلی از زمانها برام هدر رفته و فقط به دنبال پاسخ کامل هستم.
نه رفتنش ضرر نداره :31:نقل قول:
منظورم اینه که مطمئن باشید اسپری ها تاثیر مثبت خواهند داشت . کمی صبر داشته باشید .
گاهی اوقات در پزشکی درمانها به اون صورتی که شما تصور می کنید کامل نیست و درمان بیشتری جنبه کنترل بیماری دارد تا ریشه کنی آن . آسم هم میتونه یکی از این موارد باشه
سلام. الان دو تا سه روزه که تب دارم. اولش تب، خفیف تر بود ولی انگار یه کوچولو شدیدتر شده. گاهی سردمه، گاهی گرممه و عرق می کنم، بی حالم و در ناحیه فک و گردن هم دردهایی وجود داره. سرم هم درد می کنه. ضربان هم بالاست. احتمال داره عفونت باشه؟ خیلی می ترسم اگه دوباره ریه عفونت کنه. دکترم شنبه هستن. اگه تا شنبه طاقت بیارم ریه مشکلی براش پیش نمی یاد؟
تب و لرز و احساس سرما می تونه نشانه یک عفونت باشه ولی نمیشه گفت کجا :41:نقل قول:
شاید یک سرماخوردگی ساده باشه فعلا نگران نباشید و اگر تب دارید فقط تب بر مصرف کنید .
سلام. آقای دکتر، یه سوال تخصصی:این سی تی اسکن و حتی عکس ساده از ریه، آیا تومور تا توده و یا اختلالی که مثلاً در سینه، کبد، معده و یا قلب وجود داشته باشه رو نشون می ده؟ چون این اعضا هم در کنار ریه یا زیر قفسه سینه وجود دارند؟
همونطورکه تیروئید در سی تی اسکن نمایان شده بود.
در ریه و قلب را بله ولی در مورد اعضا دیگر مثل کبد باید بصورت کامل در عکس وجود داشته باشه تا بتوان نظر داد .نقل قول:
چی جوری می شه، مثلاً قلب یا سینه رو توی سی تی اسکن دید؟ توده چه شکلی نمایش داده می شه؟ اگه رادیولوژیست، به این موارد برخوره توی گزارشش می نویسه؟
سلام. من امروز رو روزه گرفتم . دیشب قرص سرماخوردگی دکتر عبدی رو خوردم. خیلی زود تبم قطع شد ولی یک ساعت مونده به اذون مغرب، دوباره بدنم گرم و سرد و بی حاله و همون تب اومده سراغم. به گمونم عفونته.نقل قول:
سلام. آقای دکتر شما می دونید که من برای آسم و عفونت ریه، چه داروهایی مصرف می کردم. از طرفی به کپسول آموکسیسیلین هم حسایت پوستی و ریوی دارم. تب هر روز شدید تر می شه. به نظر شما تا روز شنبه علاوه بر تب بر(که امروز اثر 60در صدی داشت) از چه آنتیوبیوتیکی استفاده کنم؟
اگر موردی مشاهده بشه رادیولوژیست در گزارش خود ذکر می کند .نقل قول:
در هر صورت تب ( اگر واقعا وجود داشته باشه ) می تونه نشانه عفونت باشه و بهتره که بررسی بشه .نقل قول:
اول باید علت تب مشخص شود و بعد از آن در مورد نوع آنتی بیوتیک تصمیم گیری بشه . اگر تب ادامه دارد بهتره به یک پزشک مراجعه کنید .نقل قول:
سلام. تب دیگه داشت اذیت می کرد ولی اصلاً گلوم درد نمی کرد ولی بی حالی، سرد شدن، گرم شدن، عرق کردن و ضربان بالاف حالم رو بد کرده بود. با قرص سرماخوردگی هم اوضاع، زیاد مطلوب نشد. دیگه طاقت نیاوردم و رفتم قرص اریترومایسین خریدم. تا حالا دو تا خوردم و حالم خیلی بهتره. این تب باعث سرفه و خس خس سینه هم شده بود. الان هم روزه گرفتم و حالم خوبه. ساعت 2:05 دقیقه بعد ازظهر هست. آقای دکتر عفونت هست دیگه؟
روز یکشنبه که برای نوبت گرفتن دکتر غدد رفتم و از اون طرف برای آزمایش خون و از طرف دیگه هم برای پرس و جو در مورد اسپری و روزه گرفتن و ...، به تور هوای سنگین توی بیمارستان خوردم و از اون طرف هم دو اوتوبوس شلوغ و هوای آلوده. فکرش رو می کردم یه بالایی سرم بیاد.
احتمالا عفونته ولی کجا نمیشه به این راحتی گفت .
آقای دکتر پس من شنبه برم دکتر عفونی خودم؟ اونوقت بگم ماجرا رو و بگم که با اریترومایسین بهتر شدم؟ می شه با این مصرف هم باز تشخیص نوع عفونت رو داد؟نقل قول:
سلام. من امروز نرفتم دکتر. با خودم گفتم به دکتر چی بگم! نه تب دارم، نه عرق می کنم، نه سردم می شه،نه بی حالم. فقط ضربانم بالاست. احتمالاً همون اریترومایسین مشکل رو حل کرده. نظر شما چیه؟نقل قول:
بنده موافقم .نقل قول:
حالا که مشکلی ندارید برید دکتر چی بگید ؟:13: