من که عین خیالم نیست بازیکنایی که غیرت تیمشون رو ندارن من داشته باشم
Printable View
من که عین خیالم نیست بازیکنایی که غیرت تیمشون رو ندارن من داشته باشم
من که خودم طرفدار ابومسلم هستم از این سرخابیها اصلا خوشم نمیاد و از این خبرا خیلی خوشحال میشم بازم از این خبر ها بذار:31::31::31:
گند زدن به تیم رفت .
زمانی که همه تیمها دنبال جذب بازیکن هستند تیم ما هنوز هیئت مدیره و مدیر عامل و سر مربی نداره .
چه فصلی بشه فصل بعد .
دوستان عزیز
باید قبول کنیم که دیگه دوران طلایی استقلال و پرسپولیس داره تموم میشه
تیمای شهرستانی میان بالا
يك خانم اولين كارت هواداري تراكتورسازي را دريافت كرد
خبرگزاري فارس: يك خانم اولين نفري است كه كارت هواداري باشگاه تراكتورسازي را دريافت كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه تراكتورسازي از مدتي قبل اعلام كرده بود قصد دارد با گرفتن حق عضويت از هواداران براي آنها كارت هواداري صادر كند. اين اتفاق رخ داد و اولين كارت هواداري اين باشگاه به يك خانم رسيد.
مهدي فاطمي؛ سخنگوي باشگاه تراكتورسازي با تاييد اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: اين كارت هواداري داراي مزايايي است. تاكنون 590 نفر با پرداخت 30 هزار تومان به عضويت كارت هواداري باشگاه درآمده اند.
وي درباره مزاياي داشتن اين كارت گفت: دارنده كارت مي تواند از فروشگاه هاي طرف قرارداد باشگاه با تخفيف ويژه خريد كند. همچنين دارندگان اين كارت به قيد قرعه مي توانند در مراسم هاي مختلف باشگاه حضور داشته باشند. اين افراد از تخفيف ويژه در خريد بليت هاي هواپيما و تورهاي سياحتي داخلي و خارجي برخوردار خواهند بود و تحت پوشش بيمه حوادث قرار خواهند گرفت.
فاطمي تصريح كرد: دارنده اين كارت مزيايي ديگري هم خواهد داشت كه به هنگام عضويت به او گفته مي شود.
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8903120910
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
كوتاه از تيم تراكتورسازي
اولين هوادار تراكتورسازي تبريز يك دختر نوجوان تبريزي است
كارت هواداري براي پنج نفر
كارتهاي هواداري باشگاه تراكتورسازي تبريز براي هواداران اين تيم صادر ميشود كه به صورت نمادين ناصر شفق براي پنج نفر كارت هواداري تراكتور را صادر ميكند. اولين كارت هوادار تراكتورسازي براي يك دختر نوجوان صادر شده است.
تراكتورسازي با استيل آذين رابطي ندارد
مدتهاست كه خبر خريد سهام تراكتورسازي از سوي حسين هدايتي مالك باشگاه استيل آذين مطرح است اما اين خبر از سوي يكي از اعضاي هيئت مديره كارخانه تراكتورسازي تكذيب شده است. عيسي رضايي عنوان كرد انتقال سهام 34درصدي تراكتورسازي به مالك باشگاه استيل آذين دروغ است و چنين انتقالي صحت ندارد.
كرار در نجف
جاسم كرار هافبك عراقي تيم تراكتورسازي كه گفته ميشود مذاكراتي با تيمهاي ديگر ليگ برتر داشته است، اين مذاكرات را تكذيب كرده است و حتي احتمال دارد فوتبالش را در ايران ادامه ندهد. كرار اكنون در زادگاه خود نجف اشرف به سر ميبرد و باشگاه تراكتورسازي پيشنهاد رسمي خود را براي تمديد قرارداد به اين بازيكن ارائه كرده است.
کد:www.goal.com
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
تراكتور پرتماشاگرترين تيم ليگ
تراكتورسازي با يك ميليون و سي هزار نفر پربينندهترين تيم ليگ برتر به حساب ميآيد
سايت گل ـ طبق آمار سازمان ليگ در اين فصل سه ميليون و هشت هزار نفر از بازيهاي ليگ ديدن كردند، كه سهم تراكتورسازي تبريز يك ميليون و سيهزار نفر بوده است كه ركورد پربييندهترين تيم ليگ را به خود اختصاص داده است. پس از تراكتور كه با اختلاف در صدر قرار دارد، قرمزهاي پايتخت با 670 هزار نفر در رده دوم قرار دارد.
پرسپوليس دومين تيم پربيننده ليگ به حساب ميآيد، استقلال با 500 هزارنفر و شاهين بوشهر با 260 هزارنفر در رتبههاي بعد قرار دارند. نكته عجيب در اين آمار اين است كه در بسياري از بازيهاي تراكتورسازي ورزشگاه 70هزارنفري يادگار امام پر بود و در تهران نيز در بسياري از بازيها پرسپوليس و استقلال تماشاگران زيادي را به استاديوم كشاندند كه آمار آنها از رقمي كه سازمان ليگ گفته است بايد بيشتر باشد.
=نقل قول:
دوستان عزیز
باید قبول کنیم که دیگه دوران طلایی استقلال و پرسپولیس داره تموم میشه
تیمای شهرستانی میان بالا
نوچ این دو تا تیم همیشه قوی می موند اصلا سیاست نظم همینه
هر چی بود بهتر این یوسفی بود کهنقل قول:
جدا از رفتن بیگ زاده خوشحال شدم با IQ در حد گلابی که داشت رو اعصابم راه میرفت
تو آسیا همین یوسفی باعث حذفمون شد
اعضای مستعفی هیات مدیره باشگاه استقلال تهران در نشست با رییس سازمان تربیت بدنی شرکت نکردند.
به دنبال دعوت علی سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی از اعضای مستعفی هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه استقلال برای شرکت در جلسهای در رابطه با تعیین تکلیف وضعیت بودجه این باشگاه، هیچ کدام از اعضای هیات مدیره در این نشست حاضر نشدند.
متن کامل دعوتنامه رییس سازمان تربیت بدنی به اعضای هیات مدیره استقلال که خطاب به زریبافان، عضو هیاتمدیره باشگاه استقلال!؟ (زریبافان، رییس مجمع باشگاه استقلال است) و با امضای مهرداد سراجی مشاور و مدیرکل حوزه ریاست سازمان تربیت بدنی میباشد، به این شرح است:
« جناب آقای زریبافان،
عضو محترم هیات مدیره باشگاه استقلال
با سلام؛
حسب دستور معاون محترم رییس جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی جهت رسیدگی به وضعیت مالی و مدیریتی باشگاه استقلال، جلسهای راس ساعت ٥ بعدازظهر روز چهارشنبه مورخ ١٢/٣/٨٩ در دفتر ایشان تشکیل میگردد. خواهشمند است به اتفاق سایر اعضای هیات مدیره در جلسه فوق حضور به هم رسانید.»
کد:http://khabaronline.ir/news-66282.aspx
من که از اون وقتی که باعث شدن تیم نره به جام باشگاه ها دست از استقلال شستم
خداییش پارسال هم بازیکنان ، استقلال رو اوردن بالا وگرنه اینا که عرضه ی هیچی ندارند
به نظرم امسال از تیمهایی مثل سپاهان و استیل اذین و ذوب اهن 6 تا 6 تا گل میخوریم
ما که کلا از فوتبال ایران دست شستیم واقعا اسف باره وقتی بازی های ایران رو نگاه میکنی فکر میکنی 2 تیم دارن توی کوچه بازی میکنن بازیکنان تیم های ایرانی هنوز نمیتونن یه استوب کنن ، 100 تا شوت میزنن طرف دروازه از شانس 4 یا 5 تاش میره توی درازه از نظر مدیریتی هم که یه باقالی میاد توی هیت مدیره چی بهشون میگه که همه میرن این شد فوتبال که یه باقالی که اصلا نمیتون پا به توپ بزنه و تا چند روز پیش توی یه وزارت خونه مدیر یه بخش کوچیک بوده حالا بیاد برای فوتبال ما تصمیم بگیره اونقدر مسائل وجود دان که همه میرن روی اعصاب کلا تاریخ نشون داده هر وقت استقلال و پیروزی تیمهای خوبی بودن تیم ملی هم خوب بوده ولی الان چی امسال پیروزی با زور شد 4 استقلال هم که با زور مضاعف شد سوم من که راحت الان چند ساله طرفدار رئال هستم حتی اگر از بارسا 6 تا هم میخوره اما بازم از فوتبالی که میکنن حال میکنم اما این طرف حتی اگر 6 تا هم تیم مورد علاقه بزنه حال نمیده
در کل متاسفم برای فوتبال ایران برای همه چیز :13:
ميگم نكنه اين واعظ آشتياني با لابي آقاي هدايتي و آقاي ساكت اومده بود استقلال كه مربي و بازيكناش رو فراري بده به سپاهان و استيل آذين ؟
اونم از كاري كه با فدراسيون دوچرخه سواري كرده بود كه نهايتا مجبور شديم با هيئت هاي استان ها خودمون پول بزاريم بگيم كه واسمون ليگ برگزار كنين !!!!!!
ايشون اصلا هيچ سابقه درست وحسابي تو ورزش ندارن هيچ موفقيتي هم تو عمرشون كسب نكردن
وای بر این تیم فصل تو لیگ قهرمانان چه گندی میخواد بزنه
پيـــــــــــــــــــــــ ــــروزي رو يادت رفت بگينقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
آره یادشون رفت بگن پیروزی 4 تا از امید استقلال خورد.
خوشم اومدنقل قول:
دم همشون گرم
برگزاري فارس: مهاجم سابق تيم فوتبال فولاد خوزستان امروز با پرسپوليس قرارداد دو ساله امضا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، غلامرضا رضايي امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس قراردادي 2 ساله را به امضا رساند و پس از آن قرادادش را در هيئت فوتبال استان تهران نهايي كرد.
اين بازيكن در فصل بعد با شماره 10 براي پرسپوليس به ميدان خواهد رفت.
امروز محمد نوري و اميرحسين فشنگچي بازيكنان سابق صباي قم نيز با قراردادهايي 2 ساله به پرسپوليس پيوستند.[COLOR="Silver"]
خرید ها خوبی بود
انشالله که یه دفاع چپ و یک دفاع راست یه هافبک دفاعی هم بگیرن خیالمون راحت شه
دوستان بحث سر استقلالی یا پرسپولیسی بودن نیست خواهشن از بحث دور نشین!:28:
در واقع هنوز هم امید هایی هست .خبرهایی از اومدن جنرال وحجازی به گوش میرسه اگه امیر خان برگرده بازم جای امیدواری هست حداقل برای 2سال دیگه امسال که پر...
اگه عماد رضا , ادینهو و میداودی که چیزایی در مورد امودنشون میگن بیان اوضاع باز بهتر میشه. فقط الان باید یه مدیر عامل خوب بیاد که همه چی درست شه!
درضمن در مورد کاظمی وبقیه باید بگم باید از حیدری وبرهانی یاد بگیرن که منتظر روز های خوب استقلال فعلا موندن حتی با وجود پیشنهاد های هنگفت بعضی تیمها...
اما پرسپولیسی ها شاخ وشونه نکشن امسال به تیم شما دارن میرسن فکر کنم اونم بخاطر قدرت داییه بلاخره مثل روال عادی لیگ دایی رو هم کنار می زارن اون وقت شمام یه تاپیک این شکلی میزنید دور نیست اون روز...
پس بهتره هوای همو داشته باشیم.:10:
خبر خوبی بود!:20:
ولی فکر کنم واسه این خبرا تاپیک جدا نزنید بهتر باشه، چون تو تاپیک"فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل" این اخبار مربوط به ترانسفر هم گفته میشه!:20:
یاعلی:11:
والله ما موندیم توی این انجمن خبر ورزشی چه کار کنیم
یه موقعی هر تیم یه تاپیک داشت و خبرهای تیم در اون قرار می گرفت گفتن ایجاد مشکل می کنه و انجمن رو زیرو رو کردن و دسترسی خیلی هم بسته شد
بعد گفتن برای هر خبر یه تاپیک جدید باز کنید!!!
حالا دوباره داریم بر میگردیم سر خونه اول
به نظر من تو این شرایط فقط حاجی فتح الله زاده و قلعه نوعی میتونند برا تیم یه کاری کنند.
یکی از استادامون رفاقتی با این سعیدلو داره میگه از فوتبال فقط اینو میدونه که توپ گرده!بعد ما چه انتظارایی ازش داریم.
امید وارم این بازیکنها یکی کثل بائو وآرفی و وسلی و... نشن که کلی پول خرجشون شد وهیچ کاری نکردن ، همه این بازیکنا تو تیمش بهترین بودن اما تو پرسپولیس هیچی نبودن
امیدوارم این بازیکنا ، رضایی ،نوری ، فشنگچی ، مثل اونا نشن
ايول خيلي با صحبت هات حال كردم :10::10::10:نقل قول:
این سعید لو که موجوده عجیبیه واسه خودش.
مرتیکه میگه من پول نمیدم بودجه واسه ورزش همگانی کنار گذاشتم. 4 تا پیرمرد که 2 هفته دیگه نصفشون مردنو میبره میدون میگه ورزش همگانیه. اصلاَ ورزش همگانی چقدر بودجه می خواد؟
از اون ور 500 میلیون به پرسپولیس کمک میکنه.
من که افتخار میکنم درصد حکومتی بودن استقلال خیلی کمتر از پرسپولیسه.
بازیکنام رفتن به درک. مسی که نیستن. اگرم قلعه نویی بیاد خیلی هاشون برمیگردن چون هنوز از استقلال تسویه حساب نگرفتن. با رفتن اون زریبافان خیییییییلییییییی حال کردم.
الکی رایکاردو کوچیک نکنین.
اینو خوب اومدی.دیگه معلومه که ایشون چی کارست:rolleye:نقل قول:
در ضمن من امیدوارم امیر بیاد و یه بار دیگه استقلال رو نجات بده...
حسین کاظمی با استیل قرارداد بسته ! ولی تو فیس بوکش ، خودش گذاشته که احتمال ماندنش هست ! بعد از قرار داد با استیل هم گذاشته !
مگه رایکار الان بزرگ النم توی لیگ ترکیه هستنقل قول:
الکی رایکاردو کوچیک نکنین.
خلعتبری رو هم بگیرن خط حمله خیلی خوب میشه ...
همین الان داشتم تو یه سری سایت چرخ می زدم به این رسیدم
مسعود زريبافان:خبر های خوشی در راه است! که اگه درست باشه جای امیدواری بیشتری خواهد بود
البته باید بگم که اینها همه بنظر من یک سناریو بیش نیس!کد:http://football3.ir/news.do?itemid=22708
از حق نگذریم اگه واعظ هم گرگ بود وضعیتش این نبود! چون تو فوتبال ما باید گرگ باشی تا موفق باشی.این سناریو ها قبلا هم بوده به نظر من متن این سناریو این شکلیه
حاجی واعظ که به کسی باج نمیداده موجب شده بعضی ها ناراحت شن بعد بعضی ها هم با اهرم های فشاری از تیم جدا شدن حلا این اهرم میتونه پول یا هر چیز دیگه ای باشه.خوب بودجه هم که به اندازه کافی وهمین طور به اندازه علی دایی نبوده , صمد آقا هم از جریانات راه افتاده بو هایی برده و مودبانه خودش میره که چی میشه واعظ و برو بکسش هم که میبینن با فوتبال پاک دیگه نمیتونن ادامه بدن جمع میکننو میرن البته نه همینجوری بلکه واعظ موقعه استعفا می گه:"خوشحالم كه استقلال را سيزدهم تحويل ندادم!" این یعنی اینکه بوی جنرال به مشامش خورده.حالا ناگهان امیر خان ظاهر می شه و در شرایط بهرانی تیمو جمع می کنه وفصل بعد هر چی بشه بازم سوپر استار ماجرا بوده.... پایان
سخنان امیر واعظ اشتیانی گویای این سناریوست چون قبل از امدن قلعه نوعی کنایه ای به او داشته:
کد:http://football3.ir/news.do?itemid=22674
به نظر من که دیگه احتیاجی به خلعتبری نیست
الان توی اون پست رضایی هست
لطف دارین شما عزیز.نقل قول:
هادی اصغری اولین خرید تراکتورسازی
محمد نصرتی و لئوناردو پیمنتا دوبازیکن دیگر جدید تراکتور خواهند بود
سایت گل - هادی اصغری بهترین گلزن پیشین لیگ برتر فوتبل ایران که فصل گذشته در پاس همدان بازی می کرد ، اولین خرید فصل تراکتورسازی برای دوره بعدی لیگ است.
اصغری امروز قرارداد خود را با تراکتور به ثبت رساند و با ناصرشفق مدیر باشگاه عکس یادگاری گرفت. تراکتور به جز او به زودی با لئوناردو پیمنتا و محمد نصرتی نیز قرارداد می بندد، دو بازیکنی که فصل پیش در تراکتور نمایش خوبی داشتند.
تراکتورسازی همچنین در انتظار مجوز کتبی سازمان لیگ برای قرارداد با فرازکمالوند سرمربی خود است.
جانواريو با سپاهان قرارداد داخلی امضا کرد
مرجع خبری پرسپولیس : هافبك برزيلي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان به توافق اوليه رسيد.
به گزارش مرجع خبری از اصفهان فابيو جان واريو هافبك برزيلي فصل پيش تيم فوتبال استقلال تهران صبح چهارشنبه با حضور در باشگاه سپاهان، با "محمدرضا ساكت" مديرعامل اين باشگاه گفتگو كرد و پس از چندين ساعت بحث و گفتگو براي پيوستن به اين تيم اصفهاني به توافقاتي دست يافت و یک قرار داد داخلی 2 ساله با این باشگاه امضا کرد.
جانواريو پس از اين جلسه براي انجام تست پزشكي باشگاه سپاهان را ترك كرد. او براي دوسال بازي در سپاهان مبلغ یک ميليارد دویست میلیون تومان دریافت خواهد کرد.
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
کاظمی و اکبرپور و مکانی به استیل آذین پیوستند.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، در اولین روز نقل و انتقالات فوتبال کشور کاظمی و اکبرپور به استیل آذین پیوستند.
پیش از این موضوع محدودیت ثبت قرارداد های کمتر از دو سال اعلام نشده بود اما در آستانه فصل نقل و انتقالات یکباره اعلام شد که تنها قراردادهای بیش از دو سال جنبه قانونی دارد و این مسئله مشکلاتی در ثبت قرارداد بازیکنان جدید و همچنین تمدید قراردادها ایجاد کرد.
با این وجود صبح امروز بازیکنان استیل آذین اولین کسانی بودند که قرارداد خود را در هیات فوتبال استان تهران به ثبت رساندند.
غلامی، عشوری زاد و برجلو قراردادهای خود را به مدت دو سال با باشگاه استیل آذین تمدید کردند.
عصر امروز هم فریدون زندی قرارداد دو ساله خودش را با باشگاه استیل آذین ثبت کرد.
همچنین سوشا مکانی و میلاد زنیدپور که پیش از این قراردادهای خود را با این باشگاه امضا کرده بودند تا پایان مهلت تعیین شده از سوی هیات فوتبال در روز سه شنبه قرارداد خود را به ثبت می رسانند و نخستین بازیکنانی خواهند بود که در این فصل به استیل آذین پیوسته اند.
حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور دو بازیکن فصل گذشته باشگاه استقلال نیز با استیل آذین به توافق رسیده و با این تیم قرارداد امضاء کردند. قرارداد این دو بازیکن هم به زودی در هیات فوتبال استان تهران ثبت خواهد شد.
فیلیپ آلوز دسوزا در استقلال
فیلیپ آلوز دسوزا ، هافبک دفاعی سابق تیم ملوان بندرانزلی با امضای قراردادی 2 ساله به تیم استقلال پیوست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، این هافبک برزیلی که سابقه بازی در لیگ حرفه ای برزیل و بلژیک و همچنین تیم واسکوداما را در کارنامه خود دارد ، با امضای قرار دادی 2 ساله به تیم استقلال پیوست . دسوزا فصل گذشته عملکرد مناسبی در لیگ برتر ایران داشته و در پست هافبک دفاعی جزو بازیکنان موفق لیگ ایران و تیم ملوان بندرانزلی بود . فیلیپ آلوز دسوزا ، 28 ساله ، متولد ریودوژانیوو است و قد او 80/1 سانتیمتر و وزن او 78 کیلوگرم است
---------- Post added 04-06-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 03-06-2010 at 11:56 PM ----------
بیک زاده : شرایط استقلال مساعد نبود به سپاهان پیوستم.
هافبک جدید تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: با توجه به شرایط نامساعد استقلال تصمیم گرفتم فصل بعد در سپاهان توپ بزنم.
"هاشم بیکزاده" اظهارداشت: باتوجه به شرایط فعلی استقلال، مذاکراتم را با سپاهانیها آغاز کردم و به توافق رسیدم. پیش از این نیز سابقه کار با قلعهنویی را داشتم و با توجه به شرایط نامساعد استقلال تصمیم گرفتم فصل بعد در سپاهان توپ بزنم.
وی در خصوص شرایط استقلال نیز گفت: استقلال متأسفانه شرایط مساعدی ندارد و امیدوارم هرچه زودتر تکلیف تیم مشخص شود.
اولین مصاحبه جواد شیرزاد پس از پیوستن به استقلال تهران .
جواد شیرزاد: به استقلال آمدم تا در چشم باشم !
پس از فیلیپ آلوزدسوزا در فاصله کمتر از 2 روز استقلال خرید دوم خود را هم انجام داد. جواد شیرزاد بازیکن چپپای فولاد خوزستان برای فصل بعد با آبیها به توافق رسید و قرارداد داخلی هم امضا کرد. شیرزاد سابقه بازی در ملوان، پاس تهران، پاس همدان و سرانجام فولاد را دارد. بهاینترتیب غیر از محسن یوسفی که با استقلال قرارداد دارد باید از میان هاشم بیگزاده و مهدی امیرآبادی حداقل یکی را رفتنی دانست. شیرزاد قرار است دفاع چپ تیم در لیگ دهم حرفهای باشد. جالب اینکه شیرزاد در لیگ هفتم حرفهای در پاس همدان با حنیف عمرانزاده و خسرو حیدری هم تیمی بود و همراه با امید خورج دفاع خطی یا همان 4 نفره این تیم را تشکیل میدادند.
خبر رسید که برای فصل آینده با استقلال به توافق رسیدی.
بله این خبر درست است. دو ساله به توافق رسیدیم و قرارداد داخلی هم امضا کردیم.
کی به هیات فوتبال میروید و ثبت رسمی میکنید؟
حضورم در استقلال قطعی است و صددرصد من را استقلالی بدانید. اما در این هفته قراردادم در هیات فوتبال هم ثبت میشود.
مبلغ قرارداد هم که قابل فاش شدن نیست؟
صددرصد همینطور است. در ایران هیچکس نمیگوید چقدر قرارداد بسته که من دومی آن باشم.
اما گفته میشود باشگاه استقلال پول خوبی به بازیکنان نمیدهد.
خدا را شکر توافق خوبی بود و راضی هستم.
گویا از پرسپولیس هم پیشنهاد داشتی و در لیست خرید دایی قرار گرفته بودی؟
بله یکسری صحبتها ومذاکرات هم انجام شد. اما گزینه اول آنها بازیکن دیگری بود.
در شرایطی که هنوز وضعیت کادر فنی استقلال مشخص نیست چطور با این تیم توافق کردی. شاید سرمربی جدید اعتقادی به تو نداشته باشد؟
صددرصد مسوولان استقلال روی برنامه با من وارد مذاکره شدند. هر کسی که سرمربی استقلال شود خریدها ونفرات تیم برای او توجیه میشود. نگرانی از این بابت ندارم.
تو هم از نام سرمربی جدید استقلال خبر نداری؟
نه در این رابطه حرفی زده نشده و بیاطلاع هستم.
با قول فیکس بودن که به استقلال نیامدی؟
نه من اهل این شرط و شروط نیستم. فیکس بودن یا نبودن یک بازیکن با شرطوشروط و قولوقرار نیست. اگر خوب باشی در ترکیب اصلی خواهی بود در غیر اینصورت نیمکتنشین.
برای فیکس بودن رقبای جدی چون محسن یوسفی یا هاشم بیگزاده را خواهی داشت.
تمام تلاشم را میکنم تا بهترین عملکرد را داشته باشم.
شیرزاد امسال کمتر در چشم بود. برخی معتقدند که تو آمادگی گذشته را نداری؟
نه شرایط من با آن زمان که در ملوان و پاس بودم فرقی نکرده است. چون در رسانهها نبودم این ذهنیت ایجاد شده است. اما اینبار بیشتر در چشم خواهم بود. هدف من درخشش در استقلال است.
پروفسورنقل قول:
لیگ ترکیه رو با لیگ خاله زنکی ایران مقایسه میکنی.
رایکارد یکی از بهترین مربیان تاریخ بارسلونا بوده.
اینجوری که بوش میاد سال دیگه دنیزلی سرمربی استیل میشه.
مربی خوبی هم هست، اون سال که تو پرسپولیس بود تیمش خیلی خوب و منظم و هجومی بازی میکرد. مشکلش نبود یه تمام کننده بود، اگه معدنچی تو هر بازی از هر 5-6 تا موقعیت 100 درصدی که خراب میکرد ، یکیش رو گل میکرد یا اگه کعبی از اول فصل تو تیم بود، اون سال پرسپولیس به جای رده سوم، اول میشد.
کاظمی و اکبرپور تسویه حساب نگرفتن و میتونن برگردن.
بیگ زاده هم رفت به درک.