خوب كلا ممكنه خداي نكرده اتفاقي بيوفته ممكنه خيلي ها اپديت كردند ومشكلي پيش نيومده البته صحيح اين كار رو انجام دادننقل قول:
-در مورد زير نويس هم شما زبان رو توي caption setting عربي گذاشتين وباز هم مشكل دارين؟
Printable View
خوب كلا ممكنه خداي نكرده اتفاقي بيوفته ممكنه خيلي ها اپديت كردند ومشكلي پيش نيومده البته صحيح اين كار رو انجام دادننقل قول:
-در مورد زير نويس هم شما زبان رو توي caption setting عربي گذاشتين وباز هم مشكل دارين؟
اگه منظورتون منو هست اره زبان رو عربی کردم اما زیر نویس توی یک فیلم MKV عجیب غریب نشون میده . اما 1 فیلم AVI زیرنویس رو درست نشون داد
سلام
واسه آپگرید 40" b7000 از کجا دانلود کنم؟
سایت فارسی سامسونگ که فقط راهنماشو گذاشته
فایل فیرم ور رو نزاشته
سلام عزیزنقل قول:
منم 46 همین مدل رو دارم ولی تا الان چیز خاصی از سه بعدیش ندیدم ، یعنی تصویر رو که سه بعدی میکنه تار میشه و بعد با عینک عادی و صاف میشه (مثل حالت 2 بعدیه بدون عینکش!:13:) ، واسه شما تصویر واقعا فرق میکنه ؟!؟!
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چطوری صدای فیلمهایی که از USB یا ----- پخش میشه رو میشه خروجیه صداشون رو از سینمای خانگی گرفت؟! من هرکاری میکنم یا صدا کلا قطع میشه یا فقط از تیوی میاد... :41:
یه سوال دیگه که قبلا راجع بهش توی یکی از تاپیکهای همین فروم خونده بودم ، توی تنظیمات سری C7000 یه جاییش در مورد دایویکس بود که الان حضور ذهن ندارم کدوم قسمت بوده ، اونجا نوشته بود که دایویکس غیر فعاله و یه شماره هایی نوشته بود که باید اونایی رو یه جایی!!!! وارد کنیم و کد فعال شدن دایویکس رو بگیرم واسه تی وی
البته مشکلی توی اجرای دایویکس ندیدم ولی wmv , 3gp , mkv رو اجرا نمیکنه...؟!؟!؟!
دوست من نكن هيچ قابليت خاصي اضافه نميشه فقط ريسك دستگاه بالا ميره ، ديروز يكي از كارشناسهاي سام سرويس پيشم بود چيزاهايي رو گفت كه هرگز LED رو آپگريد نميكنم ، من كارم رسيور با انواع آپگريده ولي led فرق ميكنه ، ورژن هاي بسيار زيادي از مادربوردهاي اين تلوزيون توليد شده كه درصد اشتباه آپ كردن دستگاه خيلي بالاست.نقل قول:
حداقل بچه ها موااااااااااااااااااظب باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااشيد
:46:
دوست عزيز در مورد سه بعدي شما بايد كانال 3 بعدي نگاه كنين كه كاملا متوجه بعد 3 بشيد . من با رسيور HD كانال HD 1 رو ماهواره عربست به صورت 3 بعدي با كيفيت بالا دارم و اون تبديل كانال 2 بعدي به 3 بعدي مسخرست و ابتكار خود سامسونگ هست . زير نويس فيلم هم تونستن درست كنم با تشكر . اتان فرمت MKV با زير نويس فارسي به راحتي ميبينمنقل قول:
ممنون ایمان جان
ولی جواب بقیه سوالهام مونده!
از دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم جواب بدن
-براي اين تي وي خيلي وقت اپگريد نيومده و نسخه هاي قديمي فريمور هستند اكثرا 2009نقل قول:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
-در مورد صدا توي منوي مربوط به صدا ميتونيد خروجي صدا رو روي EXTERNAL SPEAKER ويا TVبگزارين من جايي ديدم دقيقا خاطرم نيستنقل قول:
در موارد ديگه هم هم فكر ميكنم خروجي 2 فيش صدا LINE OUT داره وهم خروجي اپتيكال 44 يا 48 KHZ
دوستان یه چیزی پیدا کردم کفم بریده !!
شاید شما میدونستید ولی من ندیدم جایی حرفش باشه .
من انواع فرمتهای فیلم رو با کامپیوتر اجرا میکنم و در LED که با کابل لن وصل شده میبینم !
البته .wmv رو پخش نکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من که خیلی داره حال میده .
LED B7000 40
قبلا هم گفتم تصویری که کیفیتش خوبه 2D رو واقا خوب به 3d تبدیل میکنه تغییر محسوسهنقل قول:
برای تنظیمات صدا شما باید به ترتیب از چپ به راست توی این منو برید menu-sound-speaker select
و گزینه external speaker رو انتخاب کنید
ببخشید دیر جواب دادم من دیر به دیر میام انجمن :43:
من فکر نمیکنم کانال های HD به صورت 3ی پخش بشن شما چون کیفیت بالاست اینج.وری احساس می کنید و گرنه باید بدون عینک تصویر تار باشه من فیلمهای 3d رو پخش میکنم مشکل دارم درست نمایش نمیده شما تست کردین؟نقل قول:
منظورم منو نبود موقع پخش فیلم توی این مسیر (از چپ به راست) tools-subtitle setting-encodingنقل قول:
باید arabic رو انتخاب کنید
به هر حال مشکلتون حل شده نگفتید چجوری؟
خوب خبری نشد ؟؟نقل قول:
وقتی به منوی آپدیت میری یه گزینه هستنقل قول:
باز گرداندن به فیرمور قبلی
اونو تست کردی؟ چون سامسونگ فیرمور قبلی رو تو حافظه نگه میداره
که دوباره برگردونی به ورژن قبل
اگه نشد از تمام صفحات منو مخفی عکس بگیر من مقایسه کنم
تغییرات رو مشخص کنم و بگم چجوری تغییر بدی
مممنون از دوستانی که راهنمایی کردن برای خروجیه صدا ، امتحان میکنم انشالله مشکلم حل بشه اینجا بازم تشکر میکنم
واسه ی 3بعدی هم قرار بوده یه پک سه بعدی که از یکی از سایتهای اینترنتی خرید کرده بودم برسه دستم رسید امتحانشون میکنم ببینم بین اون فیلمها بالاخره جواب میده یا نه...
دوست عزیز کانال HD1 کانال 3d هستش و اسم کامل این کانال HD 1 3D هست . در مورد پخش بلوری سه بعدی شما باید بلوری پلیر 3 بعدی ساپورت داشته باشین . البته قراره تا 1 ماه دیگه فریمور برای پلی استیشن 3 بیاد که قابلیت ساپورت فیلم 3 بعدی داشته باشه . و این فیلم های 3 بعدی که توی نت برای دانلود هست برای عینک های ابی قرمز ( عینک های قدیمی ) و برای تلوزیون باید بلوری 3 بعدی به همراه بلوری پلیر 3 بعدی ساپورت داشته باشیننقل قول:
دوست عزیز مشکل منم اینجور که شما فرمودین حل شدنقل قول:
دوست عزیز قبل از دیدن عکسها 2 نکته رو در نظر بگیر اولیش اینه که قبل از آپگرید نفرین شده من از اینترنت استفاده میکردم ولی حالا ایراد میگیره !!!
دومیش هم اینه که قبلا" گفتم ورژن قبلی فریمور بصورت Disable هست و فعال نمیشه .
حالا عکسها
2:
3:
4:
برای اینترنت نداشتنم بدجوری کلافه شدم تازه بهش عادت کرده بودم ، جالب اینجاست فکر کنم تنظیماتش درسته !
salam [ommolfesad] janhar kari mikonam farsi nemisheman axe menohaye khodamo mizaramo dore oonai ke fargh mikone khat keshidamvase dashtane internetam alamat zadam infolink country ro bayad avaz koninemidoonam in tafavotai ke hast moassere ya na
omidvaram doros she
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتی و بررسی کردی واقعا" ممنونم .
نتایج به عمل آمده اینطور بود که با آپگرید که قبلن کردم واقعا" برد دستگاه یه جوراییش شده !!
نه اینترنت رفت و نه منوی برگشت به فریمور قبلی تازه یسری امکانات ازش رفته و کیفیت زبرتی شده .
حالا منتظره کارشناس سام سرویس هستم تا ببینم پیشنهاد وسوسه انگیز منو قبول میکنه یا نه :46:
ممنون از همه شما
bebin moshkel az board nist
moshkel ine ke too led haye europai ye seri emkanate dige hast
ke in firmware va oona hamahange
va ba male asia set nemishe
age karshenas biad ehtemalan az vorudie service firmwareto avaz mikone
hala man farda yekam daskari mikonam bebinam natije dare ya na
age chizi fahmidam behet migam ke hazine nakoni
نقل قول:
دوست عزيز از كارشناس سامسونگ پرسيدم وروديه سرويس براي چيه گفت دستگاهي هست كه در كارخانه موجود است براي انتقال ديتا كه براش از اون ورودي استفاده ميشه ، سام سرويس هم اون دستگاه رو نداره ، معلوم نيست دروغ ميگن نميگن
از شما هم ممنونم بابت پيگيري اين مسئله :46::10:
بله خودمم به همین نتیجه رسیدم :20: مرسی از توجهتوننقل قول:
دوستان من هرکاری میکنم صدای فیلمی که از روی هارد یا usb پخش میکنم نمیوفته روی باند های سینما ، کابلی چیزی می خواد که صدا رو از تی وی به سینما منتقل کنه؟!؟!
-شما توي منوهاي صدا گزينه اي تحت عنوان speaker select دارين ؟ شايد مربوط به اون باشهنقل قول:
توی تنظیمات صدا گذاشتم روی external speaker ولی صدا کلا قطع میشه و هیچ صدایی نه از تی وی میاد نه از سینما :41:نقل قول:
از تی وی باید خروجی چیزی گرفت وصل کرد به سینما ؟! ، اگه آره از کدوم خروجیش؟!!! :13:
-اره بايد خروجي بگيرين يكبار با كابل اپتيك بگيرين ببينيد مشكل بر طرف ميشه يا نه/نقل قول:
يكبار هم از 3 فيش هاي معمولي پشت tv
مگه خود کابل HD رابط نیست بین تی وی و سینما ؟!؟!
کابل زیاد داره توی بسته ، کدومش کابل اپتیکه؟! :دی
-علي جان گيج زدم مننقل قول:
شما ميخواي از hdtvخروجي بگيري براي سينماي خونگي؟
-با كابل hdmi شما تصوير وصدا رو ميدي به tv ولي ازش خروجي نميگيري؟
-فكر نميكنم كابل اپتيك روي hdtv باشه احتمال داره روي سينماي خونگي داشته باشه
اره می خوام خروجی بگیرم به سینما که فیلمهایی که از روی usb تی وی اجرا میکنم رو بتونم صداش رو از توی باند های سینما بشنوم چون وقتی میزارم روی extenal speaker صدا نمیوفته روی باند ها و فقط صدا قطع میشه کلا ، سینما رو هم میزارم روی Aux صدا میوفته روی تی وی :13:
کلا هرچی توی تنظیماتش گشتم به نتیجه ای نرسیدم :41:
فکر کنم مشکل داشته باشه از گارانتیش یه آمار بگیر.نقل قول:
علي جان پشت پنل يك 2فيش هم هست كه زده audio out از اون خروجي بگير به ورودي وaux سينماي خونگي ومنوها رو هم اصلا دست نزننقل قول:
يه سوال :
در كنار پنل LED B7000 يه ورودي فيش هست به نام سرويس ، حالا كسي واقعا" ميدونه مورد استفاده اون چيه ؟؟
(لطفا" حدس نزنيد چون منم حدس ميزنم براي چيه :46:) .
آيا دستگاه مورد نيازش هم سام سرويس داره ؟؟
درسته منم اینو تو سایت سام سرویس دیدم امیدوارم مشکل رو حل کنه:نقل قول:
شما می توانید یک فیش دو به دو را از خروجی صدای تلویزیون (Audio Out ) به ورودی صدای DVD یا AUX In وصل کنید و بعد با فشار دادن دکمه ی AUX روی کنترل DVD و انتخاب کردن آن، صدا را از باندهای سینمای خانگی داشته باشید
سلام
هر کجا را گشتم تاپیکی مربوط به سری 6 پیدا نکردم
مدل من 46c6960 هست-تنها تفاوتش با سری 7 توی 3بعدیه(پس بهترین جا برای طرح سوالاتم همین جاست:)
1)کلا اطلاعاتی راجب امکانات این تلویزیون میخواستم
2)من تو سایت سامسونگ آمریکا و جاهای دیگه دیدم-اصلا مدلی به نام 6960وجود خارجی نداره-قضیه چیه؟؟؟
3)سیستم all share در این تلویزونها چیست؟؟؟؟(نکنه همون dlna خودمونه؟؟؟)-یعنی فقط باید گوشی موبایل سامسونگ داشته باشیم تا کار بده؟؟؟؟؟
4)در مورد اینترنت این تلویزیونها هم توضیح بدید:
مثلا اگه بخواهیم آدرس 1سایت را تایپ کنیم با چی تایپ میکنه؟؟-تو چه سایتهایی میره؟-طریقه اتصالش چیه؟؟
درضمن من از شرکتی که اینترنت میگیرم،مک آدرس مودمم را قفل میکنه
یعنی اگه مودمم را به تلویزیون وصل کنم نمیتونه به اینترنت وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
5)میشه 1 وایرلس بیسیم بگیرم(که حدود10-20تومانه)و به یو اس بی تلویزیون بزنم
بعدش با وایرلس مودمم به وایرلس تلویزیون وصل بشم و برم تو اینترنت؟؟؟؟؟؟؟؟
6)راستی تو سایت سامسونگ خارج دیدم بازی و نرم افزار برای دانلود داره
مگه میشه روی تلویزیون نسب کرد؟؟؟؟؟؟-مگه تلویزیون حافظه داره؟؟؟؟؟؟؟
7)کلا در مورد این تلویزیونها هیچی نمیدونم
میشه توضیح کامل بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همونطور كه بارها گفتم تفاوت داره اسماي مربوط به سام و مدلهاي جهانينقل قول:
-مدل مورد نظر شما همون C6900 هست
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA46C6900VRXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
-در مورد DLNA بايد گوشي هايي كه اين قابيلت رو دارند استفاده كنيد حالا هر گوشي و يا هر وسيله اي
-در مورد اتصال به اينترنت كلي بحث شده گاهي جواب ميده گاهي براي دوستان جواب نميده تاپيك هاي مربوط به سامسونگ رو بخون صحبت شده در موردش فكر كنم توي تاپيك B650 بود:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=375355[/HTML]
-اينترنت محدودي خواهيد داشت از سايتهايي نظير يوتيوب ...اخبار واب وهوا...
-در مورد دانگل وايرلس بله ميتونيد تهيه كنيد منتها بحثي كه هست تنها بايد مدل سامسونگ باشند گويا تا جواب بده
-فكر ميكنم حافظه 1 يا 2 گيگي داشته باشه براي اين قابيلت
-به همون سايت رجوع كنيد واطلاعاتتون رو تكميل كنيد در مورد مشخصات فني تي وي تون
-
اینکه اسمها رو عوض میکنن خیلی کار بدی هست، واقعن موجب سر در گمی میشود، شایدم هدف همین باشد.
در این شرایط سخته تشخیص دادن پنلها که کدام به کدلم است مثلا کدام جدیده کدام قدیمی.
-حتما سياست هايي پس پرده وجود داره كه بي اطلاعيم ولي در كل كار واقعا مسخره اي هست عزيز و باهاتون موافقم گيج ميكنه و باعث سر درگمي در اين تنوع مدلها البته در بقيه برند ها هم وجود داره منتها نه به افتضاحي سامنقل قول:
-درمورد مدلها بايد دقت كنيد به مدلهاي سال ها و همينطور روند افزايش اعداد كه تقريبا نشون دهنده مدل هاي جديدتر وبالاتر هستند
راستی 1سوال خفن دیگه:
من وقتی فیلم 640*480 یا 720 با فلش پخش میکنم:
سایز فیلم کوچک میشه(در اطراف تلویزیون سیاه میشه)
فقط 1080 را تمام صفحه نشون میده
گزینه ای هست که فول سایز نشون بده
یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1جا خوندم که سامسونگ تکنولوژی این کار را نداره؟؟؟؟؟؟
یعنی واقعا حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون از USB هست ؟نقل قول:
گزينه FIT SCREEN رو بايد بزنيد
-والا چي بگم :46: