دوستان زحمت بكشن با ذكر منبع و قرار دادن لينك آدرس ميزان برق مصرفي (متوسط) هر دو مدل را بيان كنند ممنون
Printable View
دوستان زحمت بكشن با ذكر منبع و قرار دادن لينك آدرس ميزان برق مصرفي (متوسط) هر دو مدل را بيان كنند ممنون
من یه سئوال دارم . آقای دراکولا در پستی در صفحه اول گفتند که اگه کسی بخواد تصاویر sd ببینه دلیلی نداره که بره g10 بخره . همون x10 کفایت می کنه .
با توجه به اینکه 90% استفاده مصرف کننده ها در داخل کشور معطوف به تصاویر sd میشه مثل ماهواره ، فیلم دی وی دی یا تلوزیون داخل و .... بازم می صرفه که آدم بره تلوزیون با قیمت بالا با خصوصیات hd بخره ؟ که شاید کلا به اندازه انگشتای دست ازش hd بگیره ؟ من تو جمهوری قیمت کردم hd player داشت می گفت 2.5 میلیون تومن . مطمئنا تعداد محدودی از hd استفاده می کنن.
دوست عزیز من یه HD پلیر خیلی ارزونتر به شما معرفی میکنم ایکس باکس 360 با قیمت 260 هزار تومان میتونید از روی اینترنت ویدئو کلیپها و یا فیلمهای HD دانلود کنید و باهاش با بهترین کیفیت ممکن ببینید در ضمن کنسولهای بازی در حال حاضر همگی HD هستن شما میتونید از کیفیت اونها روی یک پنلی که کیفیت بالاتری داره لذت ببرید و یک نکته دیگه این هست که اگر فکر میکنید تمام این موارد به کار شما نمیاد میتونید هر پنلی رو که دوست دارید بخرید دوست عزیز :20:نقل قول:
بهتره بگی آنتی دراکولا چون آلوکارد برعکس دراکولاس:31:نقل قول:
آقای دراکولا
من فکر کردم آلوکارد همون دراکولاست اما با یه لهجه دیگه ... به هرحال میبخشید ..:31::10:نقل قول:
در ضمن من بیشتر همون sd نگاه می کنم و چیزی که میخوام پنلی هست که نهایت کیفیت و شفافیت و درخشندگی رو تو sd داشته باشه . آیا به نظر شما lcd بگیرم انتخاب بهتریه نسبت به پلاسما ؟ یا همونطور که گفتید دیگه فرقی نمی کنه ؟!! چون اگه xbob360 هم بگیرم فعلا فیلمهای hd گرونه و فکر کنم در دسترس نیست و سرعت اینترنت تو ایرانم افتضاحه و نمیشه دانلود کرد ( اگه راه دانلودی هست که نمیدونم لطفا بگید) .
اين سايت فيلم اچدي و فول اچ دي ميفروشه قيمتاشم زياد گرون نيست:نقل قول:
نقل قول:
کد:www.pcmax.ir
فیلم HD کجاش گرونه؟
الان تو بازارچه های فروم ها هستن بچه هایی که هارد یک ترا بهشون میدی واست تا اونجا که جا داره فیلم HD میریزن
کلن میشه ۱۰-۱۵ تومن
حالا به نظرت ۱۰۰ تا فیلم HD به قیمت ۱۵تومن گرونه؟
پس اینکه میگن هر فیلم اچ دی 40 -50 تومنه چیه ؟ فروشنده خودش بهم گفت ! یا اینکه اون بلو ریه ؟! اگه 100 تا فیلم اچ دی 15 تومن باشه از دایوایکس هم که ارزونتره ! مطمئنی ؟نقل قول:
اونی که شما میگی دیسک بلوری اورجیناله
من HDrip ها رزولوشن FullHD رو میگم که کیفیتشون شاید ۹۰درصد بلوری باشه
البته با بیت ریت های مختلفی ریپ میکنن
مثلن من spiderman3 رو دارم FullHD با حجم ۳۵گیگ که بیت ریت بالایی داره و واقعن کیفیتش عالیه
برای پخش اینا هم یه WD TV میگیری ۱۰۰ تومن
من تو خط کنسول نیستمنقل قول:
ایکس باکس 360 با قیمت 260 هزار تومان میتونید از روی اینترنت ویدئو کلیپها و یا فیلمهای HD دانلود کنید و باهاش با بهترین کیفیت ممکن ببینید
یعنی XBOX هم کار wdTV رو میگنه تمام و کمال؟
mkv میخونه؟
ts و divX چی؟
دوست عزیز xbox360 فرمت MKV رو پشتیبانی نمیکونه فقط divx.mp4.wmv رو پخش میکنه البته wmv رو FUll Hd پخش میکنه
چه عالي:18: ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟نقل قول:
بازارچه هاي فروم ها چيه؟
دیگه چیو توضیح بدم افشین جاننقل قول:
چه عالي ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟
بلوری رو برمیدارن ریپ میکنن ولی رزولشن رو پایین نمیارن و همون 1920*1080 هست (البته 720pش هم هست)
بیت ریت هم بستگی به ریپر داره
کلن کیفیت خیلی عالیه
۴تا HD ببینی دیگه حالت از DivX به هم میخوره :دی
pm دادمنقل قول:
بازارچه هاي فروم ها چيه؟
منظورم همون يه ترا فيلم اچ دي بود كه لطف كردي پي ام دادي.نقل قول:
قضيه ي ريپ اينارو ميدونم. در هر حال مرسي.
امروز یکی از همکارام که تو کار موبایل و وسایل الکترونیک هست یه چیزی میگفت اون میگفت این lcd ها و پلاسماهایی که از بانه و مجاری غیر قنونی وارد میشه یه داستانی داره و اون هم اینکه یه سری از محصولات در خط تولید مشکل دارن و رد میشن و بعضی از تجار میرن و اونها رو با قیمت خیلی پایین میخرن و خودشون یه سری از قطعات رو عوض میکنن و از این مبادی وارد میکنند اما من خودم فکر میکنم حرف اشتباهی باشه چون شرکت هایی مثل پاناسونیک نمیان اعتبارشون رو واسه دوزار پول به خطر بندازن و محصولات ریجکتی خودشون روبه همچین آدم هایی بدن نظر شما دوستان در این مورد چیه آیا شما هم مطمئن هستید این محصولات فابریک کارخونس مثلا من خودم شنیدم یه برنامه ایی هست که روی گوشی هم نصب میشه و میتونی اون شماره سریال پشت تلوزیون رو بهش بدی و بهت بگه که ساخت کجاست یا اطلاعات دیگه البته من در مورد lcd های سامسونگ شنیدم در مورد پاناسونیک هم همچین چیزی هست یا میشه کد پشت پلاسما رو توی سایت پاناسونیک وارد کرد و از اصل بودنش مطمئن شد؟
خبری مثل اینکه نیست
دوستان اهوازی راهنمایی کنن لطفا...
من میخوام یه g10 بگیرم .......... اهواز نمایندگی پاناسونیک داره ؟
g10 هست اونجا؟
سامسونگ توزیع قیمت بهتری داره؛بعید نیست با قیمت پانا، بی650 اِلسیدی(سری چند ماه پیش) بدون هدیه قابل تهیه باشه؛ همراه نصب الکترونیکی ـ250.نقل قول:
... من میخوام یه g10 بگیرم .......... اهواز نمایندگی پاناسونیک داره ؟
g10 هست اونجا؟
ممنونمنقل قول:
ولی نگرفتم........G10 پاناسونیک اهواز گیر میاد؟
من 40 یا 42 اینچ میخوام و تا اونجا که میدونم b650 سامسونگ فقط 50 اینچ داره....
بله دوست عزیز گیر میاد
خدا رو شکرنقل قول:
لطفا آدرس یا شماره تلفن نمایندگی یا هرجا که دارن.... + قیمت در اونجا
توی شهرستان سام نسبت قیمت مناسبتری داره. اگر نمونهی که گفتهشد با قیمت 1700 گیر بیاری حرف بنده تأیید شده(سام نسبت به انواع دیگه حدود 200 برای نصب دیواری توفیر داره).نقل قول:
ممنونم
ولی نگرفتم......
برید داخل این لینک:نقل قول:
کد:http://cofard.ir/persian/agencydetail.asp?agencyid=115
سلام دوستان،
Alucard جان منم بالاخره G10 گرفتم،اگه ممکن دوباره بهترین تنظیماتشو میزاری پیداش نکردم،با عرض پوزش البته.
در ضمن اگه میشه یه DVD player خوبم معرفی کنید،راستش دنبال 610 pioneer بودم تو بازار نبود مدل جدید 420 اورده بودن،به نظر دوستان این مدل خوبه یا 5996 philips یا مدل دیگری؟
از همه دوستان ممنون که کمک می کنند .
lمن جی 10 دارم وقتی بازی Need For Speed Shift رو اجرا میکنم ..تصویر کلا سیاه میشه..یعنی نمیتونه اون ریزلوشن رو بیاره..ومن مجبور میشم با contol alt delete از یازی بیام بیرون و بازی رو ببندم..کسی میدونه باید چیکار کنم تا این مشکل حل بشه..با کابل D-sub هم وصل کردم..وقتی بازی اجرا میشه تی وی نمیتونه خودشو با اون ریزولوشن تطبیق بده..و تصویر سیاه میشه.
وضوح رو بذار روی 768پی - 720پی،نقل قول:
اگر خروجیدیجیتال داری با رابط اِچدیاِمآی باید برنی تا 1080پی بشه. چند تا عکس هم از پانل هنگام پخش بگیر.
از تبدیل DVI بهHDMI میتونم استفاده بکنم؟؟؟نقل قول:
توی دفترچه راهنمای پنلتون لیست رزولوشنهایی رو که پنل از کابل RGB ساپورت میکنه زده شما باید روی یکی از رزولوشنهایی که پنل قبول میکنه رزولوشن بازیتون رو set کنید کلا این موضوع در مورد هر HDTV که میخرید صدق میکنه.نقل قول:
در مورد پنل G10 رزولوشن 1080p رو فقط از درگاه HDMI قبول میکنه.
درسته ولی من چطور قبل از اینکه بازی رو اجرا کنم رزلوشن رو set کنم(بازی نید فور اسپید همچین تنظیمی نداره قبل از اینکه اجرا بشه..رزلوشن رو تنظیم کرد)..فوتبال رو میتونم با رزلوشن set کنم..ولی این نید فور اسپید رو نمیدونم باید چیکار کنم.نقل قول:
سازنده های بازی احتمالا این مشکل رو برای بازی پیش بینی نکردن البته ممکنه ایراد از درایور کارت گرافیکتون هم باشه چون معمولا نمایشگرهایی که به کارت گرافیک وصل میشن رزولوشنهای قابل نمایششون توسط کارت detect میشه به هر حال اول از همه ببینید رفرش ریت کارت رو روی رزولوشنی که بازی رو run میکنید روی چند قرار دادین باید سعی کنید بازی رو safe mode اجرا کنید میتیونید تو فروم بازیها در این مورد تحقیق کنید.
ولی راه دیگه این هست که رزولوشن بازی رو روی مانیتور تغییر بدین بعد بازی رو روی TV اجرا کنید.
آره دقت کن رابط، اِچدیسیپی هم پشتیبانی کنه؛ خروجی وضوح غیر متناسب با نمایشگر تخت(برای شما 1080پی) نسبت به تلویزیونهای معمولی پرتوافکن(پروجکشن) هم ضعیفترهست.نقل قول:
اساتید محترم، لطفا راهنمایی کنند! :20:
من میخوام یه پلاسما پانا بگیرم... نظرم اینه که 50 اینچ باشه. اما انگار سری G10 تو ایران بالای 42 نداره!:41:
الان بدجور سر دوراهی هستم... موندم که آیا برم S10 رو بگیرم 50 اینچ یا G10 بگیرم 40اینچ؟
50G10 الان 1770 من قیمت دارم... 42G10 هم 1560. نمیدونم چی کار کنم! همش نقصیر شماست! اینقدر از این G10 تعریف کردید که آدم میترسه بره S10 بگیره!
اینطوری که من تو سایت ها دیدم، پنل جفتشون G12 Progressive هست...
من رو اینکه کیفیت بالا باشه بیشتر پافشاری می کنم تا اینکه تی وی 50 باشه. اما خوب باید واقعا این تفاوت کیفیت محسوس باشه.
باید بگم که من با تی وی، PS3 بازی میکنم، فیلم هم میبینم! از نوع بلوری!:5: البته در کنارش هم SD دارم واسه رسیو**ر و VHS.
از اونجایی که هنوز ملوم نی این بانیان میخواد چی کار کنه سر این V10، نمیتونم صبر کنم که 50 اینچش بیاد. تازه اگر هم بیاد، من بالای 2500 نمیتونم پول بدم واسه تی وی. اینطوری که بوش میاد، باید بالای 2500 باشه واسه 50 اینچش
ممنون میشم راهنمایی کنید
جی10 42 اینچه اگه با سایزش مشکل نداری به نظر من بهترین انتخابه هم واسه گیم هم بلورینقل قول:
s10و کلا بیخیال شو
من خودم با سایز 42 مشکل دارم خیلی کوچیکه بخاطر همین به احتمال زیاد پلاسما 650 سامسونگ میخرم (50 اینچ) قیمتش 2 تومنه
موفق باشی
سلام دوستان
بنده قصد خرید s10 رو دارم اما چنتا سوال اساسی برام پیش اومده لطفا راهنمایی بفرمایید
1- وضعیت IR در این پنل ها چگونه است؟ یعنی با 2-3 ساعت روی یک کانال بودن یا 3-4 ساعت بازی با 360 لوگوی کانال یا HUD بازی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ هم در g10 هم در s10 ؟
2- آیا واقعا s10 مصرفش برقش 175 وات هست؟ آیا neoPDP است؟ با توجه این لینک :
Power Consumption (in use): 175 Watt / Power Consumption (standby): 0.4 Wattکد:http://www.idealo.co.uk/compare/1525319/panasonic-tx-p42s10-tx-p42s10b.html
3- آخرین قیمت s10 و g10 رو همراه با گارانتی بانیان و بدون گارانتی در بانه لطف کنید.
و در آخر من بودجه ام نهایتا 1.200.000 هست آیا واقعا s10 بهترین گزینه است؟
سپاس فراوان
دوستان عزیز اگر میتونید راهنمایی کنید چون وقت زیادی برای خرید ندارمنقل قول:
مرسی
دوست من الان 2 ماهي هست v10 در سايز 50 و 58 اومده:31:نقل قول:
البته در سايز 50 : 2.850.000 تا 2.950.000 قيمتشه كه از لحاظ طراحي پنل و كيفيت بينظيره
سلام دوستان
اين چند وقت درباره کم شدن رنگ مشکی در پنل g10 بعد از حدود 1000 ساعت روشن بودن،زياد شنيدم.ميخواستم ببينم واقعيت داشت يا نه؟دليلش هم ميگفتن پنل هايی که Neopdp هستند اين اتفاق می افته براشون.
مثلاً در s10 اين اتفاق نمی افته.
درضمن در سايت cnet ,دوماه پيش اين بحث مطرح شد
من ميخواستم g10 بخرم،اما الان با اين حرفا 2 دلم کردن:41:
منتظر راهنمايی اساتيد هستم.
g10 با گارانتی 1460000 خیابان جمهورینقل قول:
آخرین قیمت s10 و g10 رو همراه با گارانتی بانیان و بدون گارانتی در بانه لطف کنید.
تو بانه 1100000 تا 1060000
بدون گارانتی
قیمت s رو ندارم ولی میدونم تو سری های جدید G Zو V نئو هستند و S C X پنلشون قدیمی تر هست
نقل قول:
قيمت s10 ،42 نمايندگی پاناسونيک تهران :1.180.000 تومان
قيمت بانه : تقريباً 900.000 تومان بدون گارانتی شرکتی