راستی من چرا اصلا پوینت نمی گیرم :دی؟
تو خود کلاینت وقتی به قسمت Point PickUp دنس میرم حتی پوینت ها رو هم نشون نمیده ... من پوینت موخام :دی
راستی کسی رکوردشو تو Arena ثبت نکرده ؟
راستی من چرا اصلا پوینت نمی گیرم :دی؟
تو خود کلاینت وقتی به قسمت Point PickUp دنس میرم حتی پوینت ها رو هم نشون نمیده ... من پوینت موخام :دی
راستی کسی رکوردشو تو Arena ثبت نکرده ؟
من منتظرم 1000 تا پیونت بگیرم بعد آپ کنم...!: دی میرم حدود 20000 تا...!نقل قول:
کسی درست حسابی پوکر بلد نیست یاد بده؟ من هنوز از بازیش 1 پوینت هم ندارم!!!
شاد باشی:40:
نه یونس منظورم اینه که Point هر دنسر تو دنس رو ثبت کنی ... من اون زمانی که ثبت کردم 250000 امتیاز داشتم ... امید الان تو ایران اوله(البته من هنوز رکوردمو توش ثبت نکردم وگرنه تو جهان ال میشدم ) ...:31:نقل قول:
:دی ........... ولی دیگه انگیج ندارم که بازی کنم :( .................... اگر نه الان توی جهان اول بودم .... این اواخر خیلی بازیم خوب شده بود : د ی .............نقل قول:
امید الان تو ایران اوله
من 800 تا انگیج پوینت گرفته بودم ...
حالا چقدر بود امید؟ 10 میلیون؟ من الان 945 تا پونت دارم...فقط اون 20 بار ریتم بالای 80 درصد مونده با آپلود کلیپ!نقل قول:
دقیق یادم نیست که چندتا بود .... ولی یکی الی 2 تا صفر از بقیه بیشتر داشت :دی
من 20بار ریتم بالای 80 درصد رو گرفته بودم ....
امید باید با آهنگ های مختلف بری یا میشه هر 20 تاش رو با یه آهنگ رفت و پوینت رو گرفت؟نقل قول:
من همه جوره آهنگ میزاشتم ..... ولی فکر نکنم به آهنگ ربطی داشته باشه ...
آقا گرفتم فولم کردم.
خیلی سخته چند بار ریتم رو گرفتم ولی بازم بعدش همینجوری جهت هارو میزنم امتیاز نمیده...
فکر کنم به آهنگ هم خیلی مربوط باشه!(باید ریتم های مختلف داشته باشه)
ولی در کل با اینکه گرافیک خوبی داشت من زیاد حال نکردم...بازی یه نواخت هستش
دوستان من امروز روی 6120 و N85 فول کردم ...
6120 از 85 مهمتره چون رسما انگیج ساپورت نمی کنه و چیزی که خیلی جالب هست این هست که تو 6120 پوینت هم می تونی بگیری ... جلل الخالق : دی
من 2 روز پیش رو 6220 نتونستم فول کنم...!!همینجوری میزنی واسه تو فول میشه؟نقل قول:
منظورت چیه یونس ؟؟؟
روی 6120 که خیلی راحت تونستم فول کنم ... روی گوشی خودم هم 2 بار کد ریختم بار اول یه بار یه ارور داد ولی درست شد ... بار دوم هم همین چند روز پیش یه کد دیگه دادم ... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه 2 تا کد داد؟
باید وقتی که 30 روز تموم میشه کد بدیم یا وسط اون 30 روز؟
راستی به من پوینت هم میده... N95 8GB :D
آخه من زدم...ارور نداد...ولی کد رو قبولنکرد...1 بارم بیشتر تست نکردم..چون وقت نداشتم..!نقل قول:
سلام مرتضی جان ... آره میشه ... ولی تعدادروز های باقی مانده دیگه به علاوه ی 30 نمیشه ... دوباره از همون 30 روز شروع میشه ...نقل قول:
باره اول که داشتم کد می زدم یه اروری تو این مایه ها داد HTTP Error ... دقیقا یادم نیست ... اون اروری که تو میگی احتمالا اینه Invalid Code ... درسته ؟؟؟ من داشتم رو BIA تست می کردم این ارور رو داد احتمالا کد رو بد دادی ...نقل قول:
آخه من زدم...ارور نداد...ولی کد رو قبولنکرد...1 بارم بیشتر تست نکردم..چون وقت نداشتم..!
ولی بار دوم که می خواستم تمدید کنم هیچ اروری نداد و راحت 30 روز از اول شروع شد ...
این کد ها...اولش با صفر شروع میشه یا O ؟نقل قول:
با 0 شروع میشه یونس...
آها اشکال از همین جاست ... با صفر شروع میشه:دی ... تست کن حتما جواب میده ...نقل قول:
این کد ها...اولش با صفر شروع میشه یا O ؟
شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با صفر زدم..! حالا باید گوشی دستم اومد دوبارهتست کنم.نقل قول:
دوستان اگه روی Delete Dancer کلیک کنین تو قسمت ادیت دنسر می بینید دنسر از خودش عکس العمل نشون میده ...
خیلی باحاله ...: دی
دوستان کد رو که وارد میکنم فول نمیشه مثل این که هنگ میکنه بازی !!!!!!!
چه کار باید کرد نکنه مهلتش تموم شده ؟ ؟؟؟!؟!!؟ ؟!؟!؟!؟
سلام ...نقل قول:
منظورت چیه ...؟ یعنی کد تاریخش گذشته ... نمی دونم شاید ... ولی اگه هنوزم کد میدن یعنی میتونی فعال کنی احتمالا اشکال از نوع Connect شدنت هست ...network error نمیده ؟
دوستان مشکل حل شد یک بار بازی رو ریموو کردم دوباره نصب کردم تریل 30 روزه فعال شد !!!!!
اوه اوه مثل این که باید با همون سیم کارتی که کد رو باهاش وارد کردی بازی کنی !!!
من هم با سیم کارت ایرانسل یکی از دوستام کد رو وارد کردم و به سیم کارتش دست رسی ندارم حالا چه کار کنم که بذاره بازی کنم ؟؟؟؟؟؟
تا مرحله 2.5 رفته بودم !!!!!!!!!!
خیلی جالب بود تریل اولیه بازی هیچ چی رو نمیرسوند !!!!!!
این BiNPDA کجاست ؟!!!!؟!!!!!!!!
اشکمو در آوورد بد جوری رفتم تو کفش !!!!!
فکر نکنم فرشاد جان ...نقل قول:
من برای خواهرم فعال کردم ( N78 ) سیم کارت ایرانسلم رو گذاشتم توش بعد که فعالش کردم ورش داشتم ... مشکلی برای بازی پیش نیومد ...!
ممنون
یه بار دیگه تست می کنم ببینم چی میشه !
بهم امید دادی میلاد !
گوشی رو یه بار خاموش روشن کردم درست شد !!!
نزدیک بود اشکم در بیاد !!!
بعد از این همه وقت کد رو وارد کردم که این جوری شده بود و درست شد !!!!!
ممون!
سلام ...
مثل اینکه فقط این بازی فعلا بین همه ی بازی ها حال میده :دی
راستی کی 1000 تای اینو گرفته ...! من الان 750 تا گرفتم ... کسی Upload a Clip رو گرفته ؟
اینم رکوردم :دی :
حال کنین ... فکر بد نکنین آهنگش 20 دقیقه بود ..:دی
اینم با همون آهنگ ... چه پیشرفتی داشتم من: دی :
من هم یک هفته پیش 1000 پوینتش رو گرفتم .
رکوردم بالای 400هزار بود!
توی ایران ششم بود ! توی جهان 700دم بودم!
این خارجیا فکر کنم آهنگ 24 ساعته گذاشته بودن این رکوردای بالا رو زده بودن !
در ضمن آهنگی که باهاش این رکورد رو زدم 61 دقیقه بود !(یه آهنگ تکنو بود)
30 روزش تموم شده نمیتونم اسکرین شات بذارم !!!!!!
بعد از بازی کردن دلیل این که نوکیا کد مجانی میده رو فهمیدم !
دلیلش این بود که از بس باید دکمه بزنی دکمه های گوشیت میشکنه ! دکمه های گوشیم شل شده !!!!
هنوز نوکیا کد می ده؟
من دو سه روز پیش دانلودش کردم .رفتم تو سایت رو Navigate here کلیک کردم( Here & Now نبود) ولی تو صفحه ی بعد هم here & now نبود.اونجا همه چیز مربوط به map و اینا بود و خبری از here & now نبود!!؟؟
نمی دونم الان میده یا نه ... ولی من 15 پیش گرفتم و فعال کردم !نقل قول:
هنوز نوکیا کد می ده؟
من دو سه روز پیش دانلودش کردم .رفتم تو سایت رو Navigate here کلیک کردم( Here & Now نبود) ولی تو صفحه ی بعد هم here & now نبود.اونجا همه چیز مربوط به map و اینا بود و خبری از here & now نبود!!؟؟
درسته دوستان دیگه کد نمیدن متاسفانه!!!!!!
(دوستان خواهشا اگه کسی کد داره لطفا یه دونه به من بده. ببخشید اینجا مطرح کردم.)
اذیت نکن...:41:نقل قول:
جون من دیگه نمی ده؟!:19:
انقدر برا دانلودش امروز و فردا کردیم تا تموم شد رفت.:13::37:
لعنت به این شانس.:grrr:
یعنی باید آرزو به دل بمیرم؟
ثواب دادن یه کد و شاد کردن دل یه جوون برابر با ثواب 70 سال عبادته... . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.:40::11::40::11::10::40::11: