راستی این دوست دختر گرامی(:دی) در آخر بازی چرا زخمی شده ؟؟ اصلا قضیه اینکه از آب درمیاد و میره تو اتاق چیزی مینویسه چیه ؟ اون نوشتش منظورش چیه ؟
Printable View
راستی این دوست دختر گرامی(:دی) در آخر بازی چرا زخمی شده ؟؟ اصلا قضیه اینکه از آب درمیاد و میره تو اتاق چیزی مینویسه چیه ؟ اون نوشتش منظورش چیه ؟
منم نسخه 360 بازی را تمام کردم .
بازی خیلی عالی بود و اصلا فکر نمیکردم اینقدر خوب از آب در بیاد
سال 1955 زخمی شده احتمالا یه چیزی واسه بازیکن ( شخص اول بازی ) مینویسه که رفت اون زمان ببینهنقل قول:
راستی این دوست دختر گرامی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در آخر بازی چرا زخمی شده ؟؟ اصلا قضیه اینکه از آب درمیاد و میره تو اتاق چیزی مینویسه چیه ؟ اون نوشتش منظورش چیه ؟
شایدم تو بازی بهش رسیده من که یادم نیست
من مخم 24 ساعت اطلاعات نگه میداره :31:
منم وقتی بازی رو تموم کردم همین سوال رو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم به نظر من واقعا جای بسی سوال داشتنقل قول:
به نکات ضعیف بازی باید یه نکته دیگر هم اضافه کرد؛ درسته بازی اول شخص بود ولی دلیل نمی شه که آدم دیگه پای خودش رو نتونه ببینه واقعا از activision بعید بود:41:
خیلی از بازی ها اینطوری هستند. Wolfenstein هم همینطوری بود و Cod MW هم به نظرم همین حالت رو داشت.نقل قول:
سلام دوستان
من هنوز این بازیو نگرفت می خواستم ببینم قشنگه سبکش چه جوریه ؟
ممنون
سلام
منم بازی رو تموم کردم . بسیار زیبا بود. حالت ترس رو داشت و همچین هم بازی آسونی نبود. راستی اون متنی رو که اون دختره تو اخره بازی مینویسه من هم نفهمیدم فقط یه خوردهشو تونستم بخونم اینقدر سریع رفت که نشد . اولش اینطوری بود که:
فقط یک مرد میتونه جلوشو بگیره . از ناتالی به فرانکو در سال 2010. الباقیشم نتونستم بخونم یعنی نرسیدم. دلیل زخمی شدنش این بود که زمانی که ما تو کشتی بودیم و داشت خراب میشد اونم اونجا بود که موفق نمیشه فرار کنه و گیر میفته و تصور بر این میشه که مرده و باریساو میگه که کاترین مرده اما دراخر میبینیم که نمرده و فقط زخمی شده. فقط یه چیزی که ما تو سال 2010 باش بودیم اما اون تو سال 55 از اب بیرون میاد فکر کنم دچار بحران زمانی شده.
بخش اول رو که mosolim تو پست قبل به خوبی عنوان کرد. اما سوالات دوم و سوم...نقل قول:
کاتیا خبر نداره که سرگذشت دمیچو و رنکو و باریساو چیه. قراره چه اتفاقاتی رقم بخوره. برای همین سعی می کنه جایی رو پیدا کنه که قبل از مرگش اسم این سه نفر رو بیاره... نوشته ای از طرف یکی از اعضای جنبش MIR-12 برای آیندگان. کسانی که ممکنه بعدا این مطالب رو بخونن:
- دمیچو شیطان صفتیه که جلوش باید گرفته بشه.
- مردی که می تونه جلوی اون رو بگیره ناتانیل رنکو نام داره. اون از سال 2010 اومده و یک آمریکاییه. اون باید جلوی دمیچو رو بگیره.
- باریساو دانشمندی هست ساکن کاتورگا - 12 که TMD رو خلق کرد.
این بازی چه قدر نسبت به تریلر ها تغییر کرده!فکر کنم تنها چیزی که ثابت مونده اسمش باشه:31:
اول قرار بود شخصیت اصلی خلبان یک هواپیما باشه که تو جزیره سقوط می کنه ولی بعد اینطوری شد.
حتی سلاح ها و HUD بازی هم تغییر کرده.قیافه باریساو هم تو یک تریلر دیدم قرار بود کلی ریش و پشم داشته باشه(یه چیز تو مایه های رابینسون کروزوئه:31:)
حتی مراحل هم کمی عوض شدن.
دقیقآ دموش خیلی به نظرم جذابتر به نظر می رسید...
قرار بود نا سلامتی با یک f-21 سقوط کنیم اومدن کم هزینه کردن تازه کلاسشم اومد پایین با هلی کوفتل سقوط کرد:31:
دفعه بعدی از خجالتمون در میان اینقدر تابلو همه چیو عوض کردن...(singularity 2)~~~~~~>:20:
بازی در کل عالیه
gameplay قوی و fun
صدا گذاری و کنترل قوی
داستان گیرا
فقط تنها بخشی که اونم 50 50 میزنه تو ذوق گرافیک بازیه
یک جاهایی فوق العاده چشم نوازه یک جاهایی فوق العاده ضعیف
مثلا اون قسمتی که کشتی رو انداخت تو اب و اب پاشید به این سمت خیلی خوشم اومد
خود اسلحه ها و دست کاراکتر اول بازی و شخصیت های عالی کار شده اما محیط خیلی فاجعست
امیداورم شماره بعدی رو این مسائل کار کنن که دیگه همه جوره تکمیل بشه
سلام. من وقتی تو بازی میرم اصلا صدا نداره لطفا کمکم کنید.:41::19:
مگه قراره نسخه ی دوم بازی هم ساخته بشه؟! فقط امیدوارم اگه قراره بسازن در بخش گرافیک بازی بیشتر دقت کنند . و به خاطر رضای خدا هم که شده یک زیر نویس برای بازی در نظر بگیرند! :دینقل قول:
f-21 چه جنگنده ای هست که تا حالا اسمشو نشنیدیم؟! :دی:
کلأ صدای بازی خیلی خیلی کمه!! صدای بلند گو رو زیاد کنید ، شاید چیزی شنیدین! :دینقل قول:
سلام
به نظرم بازی فوق العاده ای میاد
جند تا راهنمائی میخواستم در مورد قدرت ها و عمل کردشون
دکمه Q زمان رو تغییر میده ولی موندم سویچ بین سال 2010 و 1950 چطوریه و فقط در اون مکان هائی که گوی اتشین هست میشه انجام داد یا هر وقت خواستی میشه
دکمه E برداشتن اجسامه
خوب دیگه چه قدرت هائی وجود داره و وقتی اپگرید میکنی بهتره اول کدوم قدرت رو اضافه کنی
و ترفند های استفاده از دکمه های خاصی هست که ندونیم
با تشکر
یکی ادرس کرک این بازیو بده خواهشا
در مورد او سوییچ بین سالها که فقط با همون دریچه های آتشین میشه .نقل قول:
اما در مورد آپگرید :
ببین یه آپگرید هست که باید گیرش بیاری (در روند بازی جلوی چشمه و خیلی مخفی نیست) . این آپگرید اینجوریه که به صورت رندوم از بعضی از چیزهایی که بر میداری مثل E99 یا آپگرید اسلحه ، 2 تا بهت میده . (یعنی 2 برابر میکنه)
با این آپگرید میتونی به صورت موثری مقدار E99 به دست اومده رو بالا ببری و آپگرید های بیشتری انجام بدی .
در مورد ترتیب آپگرید هم که اول قدرت اون Melee attack رو زیاد کن چون خیلی بکارت میاد .
بعد هم تعداد Health pack هایی که میتونی حملشون کنی .
بعدشم دیگه به اختیار خود .
اقای GORGNAMAAشما کرک این بازی رو سراغ ندارین؟
دوست من مشكلت چيه كه كرك ميخواي ؟؟؟نقل قول:
ميتوني بهبري و بگيري ...کد:www.gamecipyworld.com
اوایل بازی (قبل از گرفتن TMD)میتونستیم با چاقو ضربه بزنیم ولی الان با همون دکمه Impulse میزنه و یک موج انرژی ازاد میکنه.دیگه نمیشه با چاقو ضربه زد؟
چطوری سربازای دشمن رو Revert کنم؟یادم رفته:31:
نقل قول:
تو این ادر سی که گفتین چه جوری کرکو پیدا کنم؟:5:
خیـر.نقل قول:
توانایی های Age / Revert با Q انجام میشه.
بفرمایین...نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Singularityv1.0NoDVDFixedexeEng.7z
من وقتی تو این بازی می رم اصلا صدا نداره تورو خدا کمکم کنید:41::10::19:
اگه Q رو بزنم سرباز رو انقدر پیر میکنه که به اسکلت تبدیل میشه.نقل قول:
توانایی های Age / Revert با Q انجام میشه.
کسی راه حلی در مورد نبودن صدا در بازی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:19::37::6:
شما ویندوزتون چیه؟ مادربرد و چیپ گرافیکیتون رو هم بگین . در ضمن ، آخرین نسخه ی directx .open cl . open al , .... رو نصب کردین؟نقل قول:
سلام
من اون مرحله هستم که بعد نجات دادن کاترین و ساختن دوباره قطار بعد حرکت با یه غول مبارزه میکنم که به اون نقاط زرد رنگ شلیک میکنم و دو مرحله میفته پائین تا میرسم به اون جائی که میدان انرژیه و غوله حمله میکنه که اوتمات با اجرای یه فیلم اون نقاط ابی به سرش شلیک میشه اما غوله میاد میخورتم که نه میشه حرکت کرد نه میشه شلیک کرد هر کار میکنم نمیشه
چیکار کنم باید چیکار کرد؟
نقل قول:
میدان انرژی یه گلوله روشنی روی سر غوله اگه مدام موس را روی اون نقطه بگیری غوله میمیره.
آقا این بازی منو کچل کرد سالمه لامصب روی ویندوز هفت نصب نمیشه.....
نمیدونم چشه نصب رو شروع میکنه بعد وسطاش که میرسه یه دفعه ارورمیده کهفلان فایل موجود نیست نصب نمیشه.....:41:
کرکی چیزی راح حلی داره؟
مشکل از دیسک بازیته. به احتمال زیاد برا خش زیاده.نقل قول:
برو با مایع ظرفشویی بشورش بعد خشکش کن درست میشه. (برای من که واسه جی تی ای آی وی کر کرد!)
من سیستمم اینه:نقل قول:
گرافیک:1گیگ ویندوز:7 مادربرد:asus-p5kpl-1600fsb اینopenal و opencl نمیدونم چیه directx:10 هست که تو خود dvd بازی بود:5:
نه بابادیروز خریدم....نقل قول:
اصلاًمینویسه فلان فایل موجود نیست الان نصب تموم میشه!
تا حالا با همچین مشکلی روبرونشده بودم!:41:
آقا اونجا که اون عنکبوتا میان و باید فرار کنیم خیلی سخته. خیلی سریع جون کم می کنن!! خیلی هم زیادن! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
نقل قول:
فرار کردن خیلی سخته. به یه گوشه ای برو و با وسط موس وقتی جمع شدن نابودشون کن.بعد برو.نترس پشت سر هم نمیان تموم می شن!:31:
من این مشکل صدای بازی حل نشد رفتم دوباره نصب کردم بازیو الان میزنم یازی بیاد میگه:SINGULARITY HAS STOPPED WORKING
تورو خدا کمکم کنید.
اين يعني اينكه سي دي بازي ايراد داره ...نقل قول:
علي اقا ببر عوضش كن ...
بازي هم شروع بشه جلو به مشكل ميخوري ...
بازم نصب کردم بازیو صدا نداره.کمکم کنید....................:41::19::18::37::9::45 ::41::41::41::41::41:
نباید فرار کنی که تو 360 دکمه بالایی سمت چپ فکر کنم LB باشه :31: ( همون دکمه ای که باعث میشه آدما به اسکلت تبدیلنقل قول:
آقا اونجا که اون عنکبوتا میان و باید فرار کنیم خیلی سخته. خیلی سریع جون کم می کنن!! خیلی هم زیادن! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
شن ) اونو میزنی به یکی از عنکبوتا نمیدونم چی میشه اسخل میشه میره همه عنکبوتارو میکشه
البته چند تاشونو بزن تا تعداد بیشتری باشن که ازت حمایت کنن :31:
دوستان چندتا سوال اساسی.
این e99 ها به چه دردی میخورن که هی باید برداریم؟
شلیک با دکمه وسط موس بعضی وقتا کار نمیکنه. باید واستیم تا اون خونه ها پر بشه؟
برای اپگرید کردن اسلحه ها چی لازمه؟ پول میخواد؟ چطوریه؟
- موارد E99 رو برای آپگریدهای TMD نیاز دارین که لازمه برای این کار پای یکی از ایستگاه های تقویت کننده (Augmentor) باشین.نقل قول:
- می تونین بزارین خودکار اما آروم پر بشه یا اگه Cell داشته باشین خرجش کنین تا فورا پر بشه.
- از طریق قفسه های اسلحه (Weapon Locker) در طول بازی پراکنده هستن امکان آپگرید اسلحه ها و تعویض رو دارین. هر اسلحه ایی هم پیدا کنین به طور خودکار به این قفسه ها اضافه میشه ولی برای آپگرید اسلحه ها نیاز دارین که Weapon Tech داشته باشین. این موارد رو هم در طول بازی مانند E99 پیدا می کنین یا هم می تونین از خرج کردن E99 یک Weapon Tech بدست بیارین.