ممنون نستای عزیز و بقیه دوستان.........................
Printable View
ممنون نستای عزیز و بقیه دوستان.........................
سلام دوست عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
من که آموزش رو گذشتم و بچه ها هم خوشبختانه از لینک مشگلی ندشتند و همه دانلد کردند .
نقل قول:
نوشته شده توسط gigi_afshin
نستا جان مي توني درباره ي اين قسمتي توي عكس مشخص كردم (كادر قرمز)به زبون ساده يه توضيحي بدي
مرسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز .
اگه دیده باشی این کد به صورت پیش فرض توابع و روتین های کولاک عدد 3964 رو برمیگردند .به معنی این که عملیات به موفقیت انجام شده یا این که موفقیت امیز بوده.این عدد یک عدد ثابت هست برای این که شما بدنید که برنامه شما درست کرک شده یا نه آیا مشگلی داره یا نه.
برای این که شما یک فایل تقلبی درست کنین به جای فایل اصلی شما میتونین با تابع GetSuccessConst ابتدا مقدار Succesful constant Value رو بدست بیاورید .یعنی اول بدست بیاورید و بد آنرا در داخل برنامه مقایسه کنید .یعنی برای این هست که شما در سورس خود کودی را بگذارید و میتونین با استفاده از این توابع بفهمین که آیا درست هست یا نه که پیش فرض در صورت درست بودن 3964 هست .
در آخر :بنابر این اگر تابع GetsuccessConst به طور مثال مقدار 3964 را برگردند ولی شما مقدار 3000 را برای آن در نظر گرفته باشید متوجه میشوید که CLK.DLL (کتابخانه توابع و روتینهای کولاک) تغیر یا جایگزین شده است.
دوست عزيز در يك جواب به من گفتيد آموزش و دانلود اين برنامه در اين تاپيك است و آموزشش را هم خودتان نوشته ايد ولي من چيزي پيدا نكردم پس كجاستنقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
نقل قول:
نوشته شده توسط SOBHANI_NJ
سلام دوست عزیز اگه اشکال نداره من یک انتقاد میخوام بکنم ببین دوست من من یک بر در صفحه اول یا دوم لینک فول برنامه رو دادم که همه هم میبینید که تشکر هم کردند پس از چی تشکر میکنن .
آقا شما اصلا نگاه نمیکنی میگی من که ندیدم خوب شما همین 2 تا پست بالا تر باز من تو صفحه 3 هم آموزش رو دادم .در ضمن من نگفتم آموزش رو من نوشتم .آموزش رو من گذشتم کمتر جائی ممکن هست باشه این فرق میکنه .
نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
نقل قول:
نوشته شده توسط s-s
دوست عزیز شما پس کجا رو نگاه کردید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
:| :shock:
:lol:
سلام دوست عزیز من حرف آخر شما رو دوست متوجه نشدم .ببینید اگه خوب هما احساس میکنید که این مشگل رو دارید نباید محکم بگین که من که ندیدم بد شما 3 تا پست هم بر فرض ندیدی یا نتونستی ببینی خوب بقیه که تشکر کردن چی یعنی شما از 3 صفحه 1 پست دیدی این که منطقی نیست .من آخه در جای دیگه هم دیدم که شما میگین پس چی شد جواب ولی مثلا جواب شما داده شده.حالا هما لینک هرو اگه دیدی دانلد کن بد ببین چی میش دیگه .به کارت میاد یا نه .
در ضمن دوست من من گفتم اگه اشکالی نداره من یک انتقاد بکنم خوب شما هم که بهتون برخورد.
:mrgreen:
شما گفتيد یعنی شما از 3 صفحه 1 پست دیدی این که منطقی نيست
ولي من نگفتم چند تا پست ديدم گفتم عكس و پست شما تازه ظاهر شدند كه بدين معني است كه قسمتهاي جديدي از صفحه نمايش داده شدند. مثل اينكه شما حال خاندن همه مطلب را ندارين.
--------
در مورد اينكه گفتيد دو بار زديد دفعه اول صفحه گم شد و با رفرش دوباره پيدا شد.
--------
دوست عزیز الان شما 2 بار زدید .توجه کنین لطفا یکی رو پاک کنین. :D 8)