سلام دوستان من وقتي برنامه اپديت نصب ميكنم ديگه گوشي به موبايل كانكت نميشه يعني pc suit ديگه گوشي منو نميشناسه گوشي من ان 70 هست
Printable View
سلام دوستان من وقتي برنامه اپديت نصب ميكنم ديگه گوشي به موبايل كانكت نميشه يعني pc suit ديگه گوشي منو نميشناسه گوشي من ان 70 هست
سلامنقل قول:
این مشکل که بعضی وقت ها PC Suite گوشی رو شناسایی نمی کنه چند دفعه هم برای من پیش اومده البته نه به دلیل نصب Nokia Software Updater هر دفعه هم یا با یه Reset کردن کامپیوتر یا با نصب مجدد PC Suite حل می شد
شما هم این دو کار رو انجام دهید شاید مشکل حل شد
موفق باشد
سلام
من گوشي ان 70 خودم اپديت كردم اونم با اينترنت dial up نزديك به 3 ساعت طول كشيد تا 40 مگ داونلود شد ولي راضي هستم چون سرعتش باور نكردني شده
گوشی من 6131 نوکیاست اما وقتی شمارش رو وارد می کنم می گه چنین امکانی برای شما نیست؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
الان چک کردم دیدم حق با شماست تو اون لیست گوشی که تو صفحه اول لیست کردم فقط گوشی شماست که از طریق کامپیوتر Upgrade نمی شه بلکه باید از طریق اینترنت و روی خود گوشی Upgrade کنی در حالی که می دونیم فعلا اتصال به اینترنت با موبایل در ایران ممکن نیست :sad:
حالا ناراحت نشو یه کم ( کم یا زیاد بودنش رو دیگه خودت می دونی تو ایران :happy: ) صبر کن اینترنتم برای موبایل فعال می شه
موفق باشید
گوشی من n93 هستش میدونم ورژن جدید فریم ورژش هست ولی وقتی میخوام آپدیت کنم میگه اپدیتی وجود نداره
احتمالا بهip گیر میده من سری قبل که میخواستم گوشیمو اپدیت کنم (رو n70) با برنامه سیپروکسی ایپی رئ عوض کردم تا شد اپگریدش کنم ولی ایندفعه نه با hide ip platinum جواب میده نه با cproxy
سلامنقل قول:
تو همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باید Nokia Software Updater رو دانلود کنی زیرش یه قسمتی هست Latest News اونجا نوشته :
Nokia N93 updates are temporarily unavailable due to maintenance. You can still download and install the Nokia Software Updater application to your computer for use with other compatible Nokia products. (16-Nov-06)
اونجری که این میگه فعلآ Update برای N93 وجود نداره :blink:
دوست عزیز خیلی ممنون اونجارو ندیده بودم
سلام به همگی
میخواستم بدونم وقتی گوشی رو از طریق کابل Usb به کامپوتر وصل میکنیم
و بعد از اتمام کار برای جدا کردن کابل Usb از گوشی ایا اول باید مراحلی را اجرا کرد؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا که بوديم نبوديم کسی
کشت ما را غم بی هم نفسی
تا که رفتيـــم همه يار شدنـد
خفته بودیم و همه بيــدار شدنــد
سلام
من همه این فرمایشاتون را برای آپگرید گوشیم (n73) اجرا کردم. اما وقثی که نرم افزارNokia Software Updater را
start میکنم این پیغام را میده >>> No software updates available for your phone ؟