-
یکی از صحنه هایی که برای همیشه تو تاریخ بازیهای کامپیوتری میمونه , صحنه مبارزه بینsanake و Boss تو Metal Gear Solid 3 هستش. که تو اون دشت پر از گله مبارزه میکنن. تنها جائیه که Snake دیگه نمیتونه احساساتش رو کنترل کنه و باید کسی رو که خیلی دوست داره بکشه وگرنه خودش کشته میشه...
-
سلام
جالبترين صحنه هاي كه من ديدم مال call of duty1بود مخصوصا اون اوله مرحله يك كه آژير خطر ميزنه و چتر باز ها از بالا ميان و همزمان از خونه روبرويي ما آلمانيا شروع ميكنن به شليك كردن ميخواستم بپرم تو بازي ....مكس پين هم كه براي من يه خاطره فراموش نشدنيه مخصوصا اون آهنگش كه آدمو ديونه ميكنه
-
باز هم من رو ياد مكس پين انداختين.......
خيلي تاثير گذار بود...
راستي اين Metal Gear كه مي گين رو هنوز هم مي شه پيدا كرد؟؟؟ اصلا برا كامپيوتره يا كنسول ؟؟؟
از اون موقعي كه اسم متال گير به گوشم خورد دلم مي خواست يه بار بازيش كنم.... تا حالا حتي سي دي اش رو هم نديده ام !!
اگه كسي مي تونه به من كمك كنه...ممنون مي شم.
-
بیشترین نسخه بازی متال گیر برای پلی استیشن ساخته شده ولی من نسخه ایکس باکس رو بازی کردم و نسخه کامپیوتر هم دیدم.
-
مکس پین 1 به نظر من یه شاهکار سینمایی بود.
بازی طوفان صحرای 2 هم اون قسمتی که ما و همه ی افرادمون رو غافلگیر میکنن و اسیر میشیم باحال بود.
man hunter هم صحنه های جالبی داره.
-
به نظر من صحنه سواحل نرماندی در Call Of Duty 2 بیاد ماندنی ترین صحنه در بازیهای جنگی Fps بود.
-
به نظر من بازی King Kong اون جاهایی که باید جای گوریل بازی کنید بهترین صحنه هاس
تا اونجایی که میمره:)):)):))
-
آقا علیرضا :
بازی Metal Gear Solid 1 و Metal Gear Solid 2 تبدیل شدش واسه کامپیوتر هستش , ولی ورژنهای دیگش هنوز نیموده و فکرم نکنم که بیاد.
راستی Metal Gear Solid 1 رو فکر نکنم به این راحتی ها بتونی پیدا کنی. اگر واقعا بازیشو میخوای بهم بگو تا آد رس یه جایی که مطمئنم داره رو بهت بگم تا بری بخری...
-
بعلاوهي max ومافيا اخرين قسمت most wantedصحنهي ويراژ با ماشين و فرار با ماشين يه چيزه ديگست
-
به نطر من به ترتيب اينا ......
1) صحنه پاياني hitman blood money
2) صحنه پاياني hitman(1) code name 47 .........همونجايي كه مامور 47 گردن پورفسوره رو ميشكنه ..........
3) صحنه پايني بازي مافيا ((اينم خيلي جالب بود))
4)دمو هاي بازي onimusha 3 هم جالب بود.......
در كل همه صحنه هاي سري بازي هيتمن واسه من خاطره است..............