ک خ چقدر زیاد شده تو جامعه. اینم یکی دیگه از برکات نظام
Printable View
ک خ چقدر زیاد شده تو جامعه. اینم یکی دیگه از برکات نظام
فعلا که کسی نتوانست حریف قدرت ذهن و بینش بنیادی و استدلال های بنده بشود.نقل قول:
و البته بنده سالها در حیط نت با انواع به اصطلاح آدمها سر و کله زده ام... و این برایم سناریوی ای بسیار تکراری و آشناست که دست آخر که میخواهند از دستت راحت شوند به تو برچسب میزنند و توهین و تمسخر و ناسزا و جنگ روانی، که تو هم از کوره در بروی و بهانه دستشان بدهی که اخراجت کنند و دیگر صدایت را نشوند و با حقیقتی که تحملش را ندارند روبرو نگردند. آنکه رسوایشان میکند! و از خواب و تصورات خوششان بیرون می آورد.
البته بنده نیز بارهای بیشماری از فروم و جاهای دیگری اخراج شده ام... برایم مسئلهء مهمی نیست. ولیکن اگر یک مرد و حقیقت جوی واقعی پیدا میشود در خدمتیم و تا زمانی که بتوانم در هرجایی به افشای حقیقت میپردازم، چراکه این طبیعت بنده است.
اکثر اینها نمیتوانند حتی به عجز خویش اعتراف کنند، چرا که عده ای متظاهر و توخالی اند. خب قبول کنید که قدرت شکست مرا و اثبات خلاف گفته هایم را ندارید؛ حال چه حرف هایم درست باشد و چه نادرست، ولیکن شما قدرت شکست بنده و رد کردن استدلال های مرا ندارید. این صادقانه تر و منصفانه تر و مردانه تر است. هرچند فکر نمیکنم برای امثال شما این واژه ها را درک کنید و برایتان ارزشی داشته باشند. مشکل بشریت همین است... کمبود صفات و مرام های متعالی، و پر از صفات رذیله.
اما بنده خیلی وقت است که تنها به دنبال حقیقت هستم... واقعیت های راستین. و قدرت های راستین.
آدمها چه بی گناه و چه باگناه، همه مرده و میمیرند. تنها میزان طول عمر و روش مرگ ها متفاوت است و رنج و دردی که در طول زندگی و در انتهای آن در دالان انتظار مرگ متحمل میشوند.نقل قول:
طوری صحبت میکنید انگار اگر بنده از مرگ آدمها خوشحال نشوم یا ناراحت بشوم، آنها تا ابد زنده خواهند ماند :biggrin:
مرگ مسئلهء بزرگ و مهمی نیست. آدمها خودشان آن را بزرگ کرده اند.
قبل از کرونا هم هر روز آدمیان زیادی در حال مردن بودند، در تصادف اتومبیل، سکتهء قلبی، با سرطان و در زمانی طولانی تر و با رنج و حقارتی بیشتر در بستر... بی گناه، باگناه، کودکان، زنان... همه مرده و میمیرند و خواهند مرد.
بلایای مثل کرونا فقط سرعت مرگ و میر را کمی زیادتر میکنند، و احتمالا به کاهش جمعیت بشریت کمک میکنند، که لزوما چیز بدی نیست، بلکه میتواند در کل و در نهایت مفید و حتی لازم هم باشد. بخصوص وقتی انسانها اخلاقیات را رعایت نمیکنند و هرکس به هر قیمتی فقط دنبال منافع خویش است.
درست است مرگ با سقوط هواپیما ظاهرا بسیار وحشتناک و رنج آور است، ولی فکر نمیکنم در حقیقتش از مثلا مرگ بر اثر بیماری های ناجور یا انواع دیگر مرگ های طولانی و رنج آور بدتر باشد، بلکه شاید بهتر هم باشد، مدت کوتاهیست آن ترس و مرگ نیز سریع است.
میزان رنجی که در کل متحمل میشویم، در کدامیک بیشتر است بنظر شما؟
ما آدمیان به سادگی از روی ترس گاهی رنج حتی بیشتری را متحمل میشویم.
ترس از حقیقت هم به همین شکل، باعث گمراه ماندن ما به مدت طولانی تری میشود، و راه حقیقت راهیست که بهرحال روزی باید طی کنیم و با حقیقت محض و عریان روبرو شویم.
خوشحالید ... بله شما یک روانی هستید.نقل قول:
بله امثال شما ها چه بلایی سر ما نیاوردند ... ولی هرگز ضد بشریت نشدیم.
و در مورد سوألتون خو حیوان صفتی مال کسی هست که فقط به فکر حیات خودش باشه و مرگ هم نوع خودش رو بخواد و مثل یک حیوان بسیاری از انسانها واسشون توضیح بدهند ولی آخر سر کار خودش را بکند و راه خودش را پیش ببرد. و به حرف منطقی گوش نکند . حیوان صفت کسی هست که از مرگ و بدبختی هم نوع خودش خوشحال بشه و مثل حیوان بی تفاوت از کنارش بگذرد...
بله . هیچوقت نمیتونید هم نوع خودتان را بکشید.
مطمئن هستم که هیچ حیوان و انسانی بی دلیل تنبیه نمیشود ... کسی که کرونا گرفته و مرده مگر تقصیر داشته؟!
همه ی انسان ها بد نیستند اما وقتی یک حیوانی مانند مگس که انسان را اذیت میکند آن مگس باید توقع داشته باشد که ازش پذیرایی بشود؟! خود مگس هست که انسان هارا اذیت میکند و پاسخ بدی در مقابل کارش دریافت میکند...
من دیگر به این بحث ادامه نمیدم چون اگر وقتی هست که قرار است بایک حیوان مکاتبه کنم آن را قاطی کارم میکنم چون همونطور که گفتم حیوان هرچیزی بگوییم بازم حرف خودش را میزند و تلاش اضافی بی فایده است....
بله مرگ یک چیز طبیعی است...نقل قول:
چه شما خوشحال باشید چه ناراحت به حال هیچکس فرقی نداره.... درست مانند یک حیوان.
اگر مسئله بزرگی نیست چرا خودتان نمیرید سراغش و مارا راحت نمیکنید؟!
بله هر روز یکی به نحوی میمرد ولی هرگز بنده خوشحال نمیشدم هیچوقت یه آدم از مرگ هم نوع خودش خوشحال نمیشه.
امثال کسانی که فقط در طول زندگیشان مانند یک حیوان وحشی رفتار کردند و.... باید مرگ بد و با رنج نصیبشان بشه نه با خوبی و راحتی.
حیوانان وحشی که در طول زندگی فقط وحشی گری و .... کردند باید از مرگ بترسند نه امثال ما که آزارمون به یک مورچه هم نرسیده . پس به فکر خودتان باشید حتما خودتان یکاری کردید که همه رو با چشم بد می بینید!!!
خب بنده به خداوند اعتقاد دارم و از او میترسم و جرات نمیکنم برخلاف فرمان او عمل کنم.نقل قول:
بخصوص گناهان بزرگ مثل قتل و خودکشی.
طبق دین و عرفان و معنویت، در خودکشی رهایی نیست، بلکه کسی که خودکشی کند به عذاب بیشتری هم گرفتار میشود.
باید زندگی کرد. مجبوریم. بنده هم مجبورم. ولیکن سعی میکنم با هرچه قوی تر و سخت تر کردن خویش، فشار و رنج زندگی را از روی خودم کاهش دهم و به حداقل برسانم.
مرگ شخص خاصی به خودی خودش برای بنده مهم نیست، مگر اینکه شخصا او را بشناسم و بدانم آدم بدی بوده یا دشمن بنده بوده و بهرصورت مایهء شر و رنج و درد برای بنده.نقل قول:
بله هر روز یکی به نحوی میمرد ولی هرگز بنده خوشحال نمیشدم هیچوقت یه آدم از مرگ هم نوع خودش خوشحال نمیشه.
اما گفتم که در کل بشریت نیاز به درس عبرت دارند... بلایا باعث میشود آدمیان بیشتر به فکر بیفتند و خودشان را اصلاح کنند، به ناچیزی و آسیب پذیر بودن انسان و زندگی پی ببرند، و به فکر خداوند و مرگ و عاقبت و حساب و کتاب بیفتند.
اگر همینطور درس عبرت میگرفتند که خوب بود، ولیکن خودشان ایجاب کرده اند که حتما سیلی بخورند تا هوشیار شوند.
تقریبا هیچ انسانی نیست که در طول زندگی بهرحال یک کارهای بدی و ظلم به دیگران نکرده باشد... شاید همان خورده خورده و کوچک ها جمع شده... نمیدانم... بهرحال در منبعی عرفانی هم آمده بود که گفته بود بطور مثال سرطان هایی که افرادی در انتهای عمر خود میگیرند بخاطر تسویه همین گناهان است. اینطور وقتی در این جهان رنج بکشند، سبک بارتر به دنیای پس از مرگ وارد میشود. وگرنه بار را به آنجا بردن و رنج آنجا بدتر است. به نفع آدمیست که حساب هایش در این جهان تسویه شوند تاحدی که ممکن است.نقل قول:
امثال کسانی که فقط در طول زندگیشان مانند یک حیوان وحشی رفتار کردند و.... باید مرگ بد و با رنج نصیبشان بشه نه با خوبی و راحتی.
حیوانان وحشی که در طول زندگی فقط وحشی گری و .... کردند باید از مرگ بترسند نه امثال ما که آزارمون به یک مورچه هم نرسیده . پس به فکر خودتان باشید حتما خودتان یکاری کردید که همه رو با چشم بد می بینید!!!
بنده هم همه را به یک چشم نمیبینم. کجا چنین چیزی گفتم؟ بارها گفته ام که انسانهای بی گناه و خوب هم وجود دارند. ولیکن پیشفرض را روی احتیاط و دفاع تمام عیار گذاشته ام و سلاحم همیشه در دستم و آماده است... گویی در وسط میدان جنگ هستم، که البته واقعا هم همینطور است.
با انسانهای بی گناه و کودکان و ناتوان ها کاری نداریم، ولیکن جنگنده هستیم و در میان میدان جنگ. حال شما این وسط آمده ای فکر میکنی در باغ گلی در حالت رمانتیک قرار دارید و یکی مثل بنده آمده و داد و بیداد میکند :biggrin:
نخیر، شما خبر ندارید شاید که در کجا هستید و در چه شرایطی قرار دارید!
البته یکی از وظایف جنگاوران، محافظت از بی گناهان و ضعفاست.
بنده چرا از سقوط هواپیما ناراحت نمیشوم؟ بخاطر اینکه اعتقاد دارم همهء اینها تحت نظارت و ارادهء الهی است و بقول معروف اگر خداوند نخواهد رگی از جای نخواهد جنبید. بنابراین اگر نفرین بنده اثر کند و کسانی بمیرند، صلاح و حکمت الهی در این بوده، و اگر هواپیما هم سقوط کند بازهم خداوند خودش میداند و قدرت و توانایی رخداد یا جلوگیری از چنین حوادثی را او دارد، نه بنده، پس برای چه ناراحت شوم؟ احساسات و غرایز انسانی به تنهایی به درد آدمی مثل بنده نمیخورند. بنده به دنبال واقعیت ها و قدرت هستم. مطمئن باشید اگر میتوانستم از سقوط هواپیما جلوگیری کنم میکردم، ولی اگر میتوانستم... این توانستن گاهی میتواند پیچیده باشد... مثلا اوقاتی اگر خشم و کینهء شدیدی مرا فراگرفته باشد، و نتوانم جلوی خودم را بگیرم، نفرین میکنم و اگر نفرینم باعث حادثه ای هم بشود طبیعتا وجدان درد نخواهم گرفت، چون در آنجا واقعا توانش را نداشتم که جلوی خودم را بگیرم. ولی همینطوری در حالت عادی آدم بیرحمی نیستم. مثلا یکوقت میبینم یک موتورسواری در خیابان به شکل خطرناکی است و ممکن است زیرماشین برود، برایش نگران میشوم، خوشحال نمیشوم، اما اگر آدم شروری و مایهء ظلم و فساد باشد و من این را بدانم شاید دیگر دلم برایش نسوزد! شاید یک فرق بنده با دیگران در این است. خیلی ها هستند که بهرصورت از مرگ و صدمه دیدن هرکسی ناراحت میشوند، حتی اگر آن افراد آدمهای شرور و مایهء صدمه به دیگران باشند حتی شاید اگر قاتل باشند، ولیکن بنده درمورد چنین افرادی احساس زیادی ندارم و شاید حتی از صدمه دیدن و مردن آنها خوشحال شوم.
تنها این بخش پست تان سوال جالبی بود و مفید است بخاطر همین تنها به همین پاسخ میدهم.نقل قول:
بنظر بنده کرونا نیز بدون اذن خداوند نمیتواند بکشد. حال هرکس که مرده یعنی خداوند با این عمل مخالف نبوده... حال یا عمر مقدرش همین بود و کرونا تنها یک وسیله و بهانه، یا اینکه بخاطر گناهانش شایستهء حفاظت نبوده و اصلا شاید کرونا مامور و جلاد بوده برای کشتن او به سبب پلیدی و جرم هایش.
کسانی که با کرونا میمیرند لزوما آدمهای بدی نبوده اند، شاید حتی آدمهای خیلی خوبی هم در بین آنها بوده اند، ولی بهرحال مقدر بوده در این زمان با این وسیله بمیرند، یا شاید ماندن آنها در این دنیا دیگر سودی نداشته برایشان... جورهای مختلفی میشود بیان کرد... بهرحال ما اعتقاد داریم که هیچ چیزی در این هستی تصادفی نیست، حتی افتادن برگی از درخت.
نظام هستی آنقدر پیجیده است که ما نمیتوانیم قضاوت قطعی درمورد هیچکس بکنیم... ولی بعضی موارد نسبتا روشن است و آدمی دلش خنک میشود. مثلا سرنوشت صدام حسین! آیا بنظر شما حقش نبود؟
خیر اینها تماما خرافات هستن و چه شما نفرین بکنین چه نکنین دنیا روال عادی خودش رو طی میکنه.
یه هواپیما باید سقوط کنه کلی خانواده عزادار بشن و یتیم و کلی ضرر وارد بشه چون شما رو یه چیز اذیت کرده؟
نفرین توی فرهنگ بسیاری از کشورهای دنیا هست و بسیاری از مردم جهان به نفرین یا curse معتقد هستن ولی واقعی نیست...
یه سری هم که همیشه هستن عطسه هم کنن میاندازن گردن نظام... اینها افرادی هستن که ایرادهای واقعی به نظام رو بیاعتبار کردهان...
یه وقتی هست نظام واقعا مشکل داره و نقد جدی میکنی بله، وارده. یه وقتی هست یکی دیگه داره نفرین میکنه و دچار خرافاته باز میآن میگن این هم از برکات نظامه...
صبح بیدار میشه کسی بهش صبح بخیر نمیگه میگه این هم از برکات نظامه...
تو امتحان صفر شی نظام، اسهال بگیری نظام، زمین بخوری نظام، یکی نفرین کنه نظام، دو ساعت برق بره نظام، فقط نظام، نظام، نظام...
بحثهای ما توی تاپیکهای دیگه قابل درک بود چون واقعا سر نظام بود... این مورد چه ربطی به نظام داشت واقعا؟ :worried:
خب این چه ربطی به نفرین داره؟ یه سری آدم هستن تو دنیا به نفرین اعتقاد دارن که من هم با شما موافقم و خرافاته.نقل قول:
بعد این که ما همه درگیر نفرین نیستیم. این یه نفر توی این تاپیک درگیر نفرینه و هر کسی هم که اومده باهاش مخالفه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
در یک تاپیک دیگه سالها پیش نوشتیم که زمین در حال مرگ هست و همه ی دانشمندان و پژوهشگران و متخصصان با تمام علم و دانششون و ابرکامپیوترهاشون و تجهیزات و ابزارهاشون نمیتونند به داد زمین برسند ، اونوقت عده ای حرف از زنده کردنِ یک سیاره ی مُرده میزنند ! ( مریخ)
بعدش یه عده از دوستان اومدند و نوشتند :
بالاخره یک عده به این موضوع مشغولند ( مرگ تدریجی زمین بر اثر آلودگیها) و یک عده دیگه دنبال زنده کردنِ مریخِ مُرده .
◼️ حالا موضوع این تاپیک و حرف شما هم همینطوره .
نفرین و لعنت و دعا برای گرفتار شدنِ یک یا چند نفر یا یک قبیله یا یک ملت به یک بلا و مصیبت و یا مرگ ، یک موضوع هست ، رفتن به مریخ و ماه هم یک موضوع دیگه هست .
◼️ این که آیا واقعاً نفرین و لعنتِ به حق میتونه مؤثر باشه یا نه ، درست مثل این هست که هنوز دانشمندان نتوانستند اثبات کنند که بین استفاده از موبایل و سرطان ، خصوصاً سرطان مغز و یا پوست ارتباطِ حتمی وجود داره . عده ای از دانشمندان میگن موبایل سرطان زا هست و عدهای دیگه میگن تا ثابت نشه پس سرطانزا نیست
◼️ از این دست مسائل خیلی زیاد هست که اختلاف هست بین دانشمندان و پژوهشگران در مورد وجودشون و یا صحت و درستیشون .
◼️ حالا این دوستمون موضوع نفرین و لعنت رو مطرح کردند که ایرادی نداره .
البته بعضی از نفرینها مثل نفرین فرعون که گریبانگیر کاوشگرانی میشد که مقبره ها رو باز میکردند و میمردند ، این نوع نفرین بعدها مشخص شد که بر اثر سمهای قوی بوده که عمداً مقبره ها و تابوتها و مومیاییها و وسایل دیگرِ داخل مقبره ها رو به اون سمهای قوی آلوده کرده بودند تا کسانی که میان سراغشون بمیرند .
◼️ نوع دیگر نفرین و لعنت ، آرزوی ناکامی و شکست و یا به مصیبتی گرفتار شدن و یا حتی مرگ هست .
هم انسانهای خوب و صالح ، و هم انسانهای بد و خبیث و پلید ممکنه نفرین کنند اما اینکه کدومش میگیره ، این دیگه وارد مبحث دیگه ای میشه که به إلٰهیات و حق و ناحق و خواست خدای متعال مربوط میشه .
◼️ بعضی از پیامبران ع نفرین کردند بر مردمی که ظالمانه و به ناحق ضد پیامبران خدای متعال عمل میکردند و پیامبران ع رو اذیت میکردند و یا حتی میکشتند .
◼️ بنده در تاپیک دیگهای سالها پیش نوشتم که مدیری در شرکت بود که بسیار ظالم و دیکتاتور و بی رحم بود .
بسیاری از کارکنان شرکت از کارگران و کارمندان لعنتش میکردند و عدهای هم نتونستند ظلمش رو تحمل کنند و استعفا دادند و از شرکت رفتند .
بنده هم از شرکت رفتم در حالیکه در دل میگفتم : خدایا اگر هدایت شدنی هست هدایتش کن ، اگر هدایت شدنی نیست پس با قدرت و اقتدار بردارش .
مدتی بعد در خواب دیدمش که دست و پا و صورتش سوخته بود و در دفتر کارش نشسته بود .
چند وقت بعدش خبردار شدم که مدتی قبل ، بالاخره در شَر اعمال ظالمانه ی خودش گرفتار شده و سرنگون شده و با بیآبروییِ زیاد از شرکت اخراج شده .
◼️ نفرین وجود داره اما کدوم نفرین مستجاب میشه ، این دیگه به حقانیتِ نفرین کننده و خواست خدای متعال بستگی داره .
ممنون از وقتتون
=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
محتوای مخفی:
.
[b