سرچ کنید : خرید از سایتهای خارجینقل قول:
یک راهش که تجربه اش رو داشتم کارت یا اکانت پی پل هست.
Printable View
سرچ کنید : خرید از سایتهای خارجینقل قول:
یک راهش که تجربه اش رو داشتم کارت یا اکانت پی پل هست.
شرایط پرداخت و خرید خیلی چیزها فراهم نیست، ولی شرایط خرید خیلی چیزها هم فراهم است. بطور مثال لایسنس نرم افزار یا کدهای بازی اورجینال، گیفت کارت های خرید نرم افزار از App Store و Google Play و چیزهایی از این قبیل خیلی راحت در دسترس همه است.نقل قول:
وقتی می شنویم یک نفر میگه "من ویندوز کرک می کنم چون راهی برای خریدش نیست" ، این بهانه است، راه برای خرید هست، قیمتش هم معقوله (نسبت به قیمت سخت افزار کامپیوتر). نمونه اش دوست ما که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت قیمت ویندوز چند هزار دلاره برای همین هم نمی خره!
با این سطح درآمد ایرانی ها کپی رایت محصولات خارجی اصلا ممکن نیست. محاله بتونیم ده درصد نرم افزارهای فعلیمون رو با قیمت دلاری دور هم جمع کنیم
نه اینطور نیست ، کلا تو کشورهای اروپایی و آمریکایی "زور" معنایی نداره و خیلی راحت میتونن کپی رایت رو رعایت نکنند و مثلا با سرعت بالا از تورنت دانلود کنند و غیره ... ولی فرهنگ سازی شده و مردم با وجود راه های بسیار غیرقانونی باز هم راه قانونی رو انتخاب و از سازنده حمایت می کنند.نقل قول:
وبسایت های واسطه زیادی هستند برای این کار، سایر موارد هم که الکترونیکی میشه خرید کرد ، نرم افزار گیم و ...نقل قول:
توی این مورد بنده زیاد وارد نیستم . میشه توضیح بدید چطوری ؟
مثلا از سایت آمازون میشه خرید کرد ؟
درست است که بیشتر این کشور با وجود راه های غیر قانونی باز هم به رعایت این قانون علاقه نشون میدن،اما این تمام قضیه نیست و افراد بسیاری وجود دارند که فقط به خاطر دانلود های غیر قانونی جریمه های بسیاری شده اند.در کل وجود فرهنگ مناسب در این مورد رو رد نمی کنم.به امید روزی که ایرانی ها هم این فرهنگ رو داشته باشند.نقل قول:
sigh ... تو انجمن علوم انسانی افراد بسیاری هستند که بدون هیچ دلیل و مدرکی صحبت می کنند ... هر چقدر هم توضیح میدیم بازم نمیفهمن ، تاپیک های بقلی لینک بارون میکنیم بازم حرف حرفِ خودشون هست ... من از روی تجربه و تعامل مستقیم با افراد آمریکایی و اروپای حرف میزنم ... دیدم که دارم میگم ... سرفرصت عکس از صحبت هامون هم میگرم تا بلکه باور کنین ... هر چند میدونم بازم قبول نمیکنین.نقل قول:
به نظرم مهم نیست که در مورد نرم افزار های خارجی رعایت بشه چون کشور ما مدافع حقوق اونا نیست همون طور که اونا نیستن اونا خودشون بیان اگر میتونن محافظت کنن اما برای داخلی ها دولت و پلیس وظیفه داره که به شدت محافظت کنه و حق پایمال شدن رو نده خارجی ها برای ما هیچ تره ای خورد نمیکنن ما چرا باید بکنیم؟ ما هم مثل خودشون میکنیم اون مدت که تحقیر کردن مردم رو و تحریم میکردن و میگفتن ما قوی هستیم شما باید زیر دست ما باشید فکرشو میکردن اون موقع که میومدن نفت میدزیدن و استعوار میکردن باید فکرش رو میکردن اون تحریم ها و تموم این کار هاشون فقط به مردم صدمه زد اون موقع که خیلی خوب قدرت داشتن حالا بیان و محافظت کنن اگر میتونن
به طور کل در جهان سوم قانون کپی رایت برای قشر ضعیف مخصوصا معنایی نداره...یکیم پیدا شه از حقوق این ها دفاع کنه! کلا همه مقصرند...کلیش کردم رفت.:n02:
من الان خودم می خوام کاسپر اصل بگیرم چه خبره 60 70 تومن بوئینگ نیست!
پ.ن: مدرکم ندارم تجربی بود:n18:
بابت قیمت ممنون می خواستم سرچ کنم ددم شما زحمتش رو کشیدید... ولی بنظر شماباز هم 250 هزار تومان قیمت مناسبیه!نقل قول:
خیلی پیش شرط هایی هست که باید اول اونا درست بشه بعد بریم سراغ کپی رایت .
اول از همه از هم اوضاع خود مملکت . به قول معروف اگه جهانی بیشتر از جهان سوم وجود داشت ما الان تو جهان چهاردهم یا پونزدهم بودیم . حالا چطور انتظار دارین که یه کشور که حتی به زور توی کشورهای جهان سوم جا داره بیاد و کپی رایت رو رعایت کنه .
دیگه همه میدونیم تو این دوره و زمونه اهمیت نیازهای مجازی انسان به حد نیازهای طبیعیش واسه زندگی رسیدن . بعضی از خود ماها بدون تکنولوژی نمیتونیم دووم بیاریم .
با اینکه این کار رو خودم دزدی حساب میکنم اما تا حدی حق میدم به خودمون ایرانی ها که کپی رایت رو رعایت نکنیم . در واقع ما ایرونی ها حکم ادمهایی رو داریم دارن از گرسنگی تلف میشن و کاری جز دزدی ازشون بر نمیاد .
فقط عده معدودی با درامدهای میلیونی از پس رعایت قانون کپی رایت بر میان . خوب نوش جونشون . ولی باید حق داد به ادمای بیچاره ای مثل خودمون که از پس هزینه های محصولات دیجیتالی بر نمیایم و خودتون بگین ایا میتونین بدون این محصولات زندگی مجازیتون رو بگذرونین .
من خودم بالشخصه حتی هزینه یک عدد ویندوز ارجینال رو هم نمیتونم بدم ولی مجبورم برای فعالیت در دنیای مجازی ازش استفاده کنم و راهی جز پایرت کردن نرم افزارها واسم نیست . یا برای فیلم ها و سریالهای مختلف که نگاه میکنیم . بالشخصه بدون فیلم و سریال نمیتونم زندگی کنم . پس مجبورم دزدی کنم .
حالا اینکه چرا فقط در زمینه محصولات دیجیتالی دزدی میکنیم و محصولات فیزیکی رو نمیدزدیم هم به این تفکر برمیگرده که استفاده غیر قانونی از محصولات مجازی مثل نرم افزار یا فیلم و ... ضرری برای تولید کننده نداره ولی دزدی محصولات فیزیکی به تولید کننده همون ضرر اولیه واسه تولید اون قطعه رو میزنه که به نظرم این تفکر تا حدودی درسته و تا حدودی اشتباه . در واقع این درسته که ضرری به تولیدکننده وارد نمیشه اما دلیل این نمیشه که به صورت غیر قانونی از محصولاتش استفاده کنیم . در واقع منظورم اینه که عدم رعایت کپی رایت دزدی محسوب میشه اما ضرری به تولید کننده نمیزنه .
مثل حالتی که فکر کنین کسی یه حوض جادویی ساخته که هر چی ازش اب برداری ابش تموم نمیشه . و این اب خاصیت درمانی داره که صاحبش اونو بشکه ای فلان قدر میفروشه . خوب حالا یه عده ای که توان خرید اون اب رو ندارن میان مخفیانه از اون اب برمیدارن . این عمل دزدی محسوب میشه ولی ضرری به صاحبش نمیزنه .
به این تفکر باید اینم اضافه کنیم اکثر مردم هزینه های ساخت یه محصول دیجیتالی رو درک نمیکنن . فکر میکنن با یه هزینه خیلی کمی ساخته شده و سازنده هم به قدر کافی سودش رو میبره که این هم یه تفکر اشتباهه .
دومین شرطی که شاید بشه اون رو جزئی از شرط اول حساب کنیم اوضاع اینترنته . ایرونیهای بیچاره که کندترین و محدودترین و گرون ترین اینترنت رو دارن چطوری میتونن از محصولات مجازی ارجینال استفاده کنن .
به فرض بتونن از پس هزینه خرید اون محصول ارجینالشون بر بیان . مشکل اینجاست که در اکثر موارد خرید فیزیکی اون محصول امکانش نیست و باید به صورت خرید دیجیتالی اونو تهیه کنن . یا حداقل باید اپدیتهای اونو از طریق اینترنت بگیرن .
خوب خودتون حساب کنین که یه هزینه ی گزاف دیگه باز میفته روی اون هزینه اولیه محصول . خوب خیلی ها من جمله خودم از پس همین هزینه اینترنت به سختی بر میان چه برسه به خرید محصولات به صورت دیجیتالی .
یه سی دی کی فیفا رو ارجینال رو میگیری بعد با نرم افزار origin پدرت در میاد تا اینو تو تایم رایگان دانلود کنی . استیم رو نمیدونم حالا چطوریه . اها اصلا اون که فیل... .
سومین شرط تهیه راحت و دسترسی اسون محصولات دیجیتالیه . که این مورد توش پیشرفت داشتیم تو این چند سال اخیر اما باز هم توی یه سری موارد مخصوصا در زمینه فیلم و سریال کاملا تهیه این محصولات واسه ما ایرانی ها سخته و شاید هم غیر ممکن .
شما فکر کنین یه سریال Game of Thrones رو که نمیشه به راحتی قیدش رو هم زد ایا اصلا امکانش هست که تو ایران به صورت قانونی بشه خرید . به فرض هم امکانش باشه . اما به هیچ وجه امکانش نیست که همون روز پخش اپیزود همراه با زیرنویس فارسی نگاه کنی (خوب محصول ارجینال باید به صورت perfect باشه دیگه)
در کل دو شرط اول خیلی مهمترن و سومی هم کم کم داره جا میفته اما با این اوضاع سیاسی و مذهبی به هیچ وجه همه موانع برداشته نمیشه .
هر وقت مثل کشورهای دیگه وضع اقتصادیمون خوب بود و بدون دزدی دستمون به دهنمون رسید . هر وقت اینترنت پرسرعت نامحدود بدون فیل... داشتیم ، و هر وقت ارائه همه این محصولات (مخصوصا به صورت فیزیکی) در کشور ازاد شد اونوقت راجع به رعایت کپی رایت بحث کنیم . هر چند قطعا با این شرایط مردم خودشون اتوماتیک وارد کپی رایت رو رعایت میکنن .