یعنی کیفیت صفحه نمایش هم از n550 (که ips هست) و هم از n56 (که بهینه تر شده) بهتره؟!؟؟ و همچنین صداش؟!؟!؟نقل قول:
Printable View
یعنی کیفیت صفحه نمایش هم از n550 (که ips هست) و هم از n56 (که بهینه تر شده) بهتره؟!؟؟ و همچنین صداش؟!؟!؟نقل قول:
msi اصن گند زده، خو ی چی میسازی مثل بچه آدم بشین مهندسی شده و خوشکل بساز!نقل قول:
فک کنم آخر سر Asus N56 بخرم مدل JK.
فن بوی بازی در نیارین دیگه
بزارین تاپیک فایده داشته باشه
اینجوری اگه بچگونه صحبت کنین که فایده نداره دوستان عزیز
من هر سه مدل رو از نزدیک دیدم
بهتون هم نظر شخصی خودمو که از نزدیک دیدم گفتم دیگه تصمیم با خودتون
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته فک کنم ایشون یکم شوخ طبع هستند که صفحه نمایش ام اس آی رو از n550 برتر دونستن
روی کاغذ شاید یکم بهتر باشه ولی از نزدیک باید ببینینقل قول:
مثلا گوشی چینی ۴ گیگاهرتزی با ۲ گیگ رم هیت که قیمتش حدودا ۴۰۰ تومنه که روی کاغذ خیلی گوشی خوبی به نظر میاد ولی وقتی بخری میفهمی چه اشتباهی کردی که پول دادی خریدی
پیشنهادم مقایسه لپتاپ های مدنظرتون از نزدیکه
پ ن :: نمیگم ایسوس بی کیفیته اما هرچی باشه سری گیمینگ ام اس ای قطعاتش استاندارد نظامی امریکا رو دارنو احساس میکنم از کیفیت بالاتری برخوردارن ولی هیچ منبعی ندارم واسه این حرفم چون احساس شخصی هست
دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی :n08:نقل قول:
ام اس آی از اون دوتا بهتره!!؟ :n04:
من از نزدیک دیدم... نمیدونم علت اینکه اون کاربر اطلاعات غلط میده چیه، کیفیت صفحه ge60 2pc از n56jn / jr / jk پایین تره چه برسه به n550 با پنل ips و زاویه دید فوق العادش :n34:
بله توی زاویه ی دید حرفی واسه گفتن نداره چون پنلش ای پی اس نیست
ولی والا ما که از روبرو دیدیم خیلی با کیفیت بود
پ ن :: حالا منم میگم که خریدار عزیز بره حتما خودش از نزدیک ببینه متوجه میشه کی اطلاعات علط میده دیگه . ما که حرفی نزدیم . حتما برو از نزدیک بیین رفیق
از راست به چپ اول y50 بعدش n550 بعدش ge60
منبع نوتبوک چک
منتها عکس متعلق به ge60 apache رو نوتبوک چک اشتباه گذاشته . من ماله ge60 new رو به جاش گذاشتم . apache کمی از اون بهتره . البته نه تو زاویه . بلکه تو رنگ و روشنایی
تا خودت لپتاپ نخری این عکسها برات معنی پیدا نمیکنننقل قول:
ملت روبروی لپتاپ میشینن دیگه
اخه کی با اون زوایا به لپتاپ نگاه میکنه
سال پیش که من لپتاپ خریدم (تا ۳۵۰۰) توی همین انجمن تاپیک زدم،به دوستان مشخصات مورد نیازمو گفتم،توی تاپیک تاکید کردم لپتاپی که معرفی میکنید حتما انتی گلیر باشه ولی اگه ای پی اس هم نبود مهم نیست چون اصلا چیزه بدرد بخوری نیست