برای فول اچ دی آینده ی چندانی نداره! اما برای اچ دی، خیلی عالی هست و می تونید رو آینده اش حساب کنید.نقل قول:
تازه اگر راضی نبودید، می تونید در آینده SLI کنید و یک عدد 760 دیگر هم خریداری کنید و با دو تا 760 راحت تا 5 سال بهترین خروجی رو بگیرید.
Printable View
برای فول اچ دی آینده ی چندانی نداره! اما برای اچ دی، خیلی عالی هست و می تونید رو آینده اش حساب کنید.نقل قول:
تازه اگر راضی نبودید، می تونید در آینده SLI کنید و یک عدد 760 دیگر هم خریداری کنید و با دو تا 760 راحت تا 5 سال بهترین خروجی رو بگیرید.
منظورت از 5سال راجت خروجی میگیره رو مانیتور اچدیه ؟ درضمن منظورت از sli کن اگه رو فول اجدی جواب نداد برم یه 760 دیکه بگیرم sli کنم ؟یا منظورت اچدی بود؟
فول اچی دی 3 سال در بالاترین شرایط.نقل قول:
اچ دی 5 سال در بالاتری شرایط.
این 5سال رو اچ دی و 3سال رو فول اجدی به شرط اینکه sliکنم جواب میده دیگه درسته ؟ بعد بدون sliکردن چقد جواب میده ؟ یه سوال رم تو تاپیک ها کورسر رو پیشنهاد میدن ایا گینگستون بهتره که واسه بنده معرفی کردید ؟ فک کنم کورسر واسه اونایی که اهل اورکلاک هستن خوب باشه .
در رابطه با کارت 760کامنت یکی از دوستانو تو یه سایت دیگه دیدم.... .در مورد کیفیتی که ارائه میده خیلی خلاصه میگم که crysis3 رو با تنظیمات اخر و رزلوشن 1080p و fxaa قشنگ در شلوغ ترین جاها که کارتهای دیگه سکته میزدن 40 فریم و در محیطهای بسته مثل اتاقها و راهروها و محیطهای نه چندان بزرگ 60 فریم کامل میزنه .اون چیزی که برام خیلی جالب بود این بود که تو بازیهایی مثل کرایسیز3 و تام رایدر و چند تای دیگه در رزلوشن 1080 با تنظیمات اخر شما لگی مشاهده نمیکنید .البته لگ به cpu و رم هم بستگی داره و خودم قبلا 2 تا 560gtx روی سیستمم sli داشتم وقتی روی 1080 بودن اصلا نمیشد قشنگ بازی کرد فریم بالا میداد ولی مثلا میخواستی برگردی پشت سرت رو نگاه کنی یه دفعه صحنه یه گیری میکرد یا وسط درگیری یه لحظه گیر میکرد تصویر کلا فاجعه در میگرفت روی 1080ولی این کارت بقدری بازی رو نرم اجرا میکنه که کیف میکنی فریمش تقریبا زیاد بالاتر از 2 تا 560gtx نیست ولی خیلی روونتر اجرا میکنه بازی رو ودیگه اعصاب خوردی لگ ندارید .همینش یه دنیا می ارزه.در ضمن 760gtx کارت داغیه دماش همینطوری تا 85 میره اگر اورکلاکش کنین و tdp رو افزایش بدین دما تا 91 درجه هم میره که باید سرعت فن رو ببرید بالا }100{ تا دما بیاد رو 88درجه .خودم سرعت فن رو گذاشتم رو 100 .جالبه فنشم از نوع توربو سانترفیوژ هست و در صد در صد بازم کم صدا میده وقتی هم سرعت فن روی 70 درصد هست صدایی احساس نمیشه.خواستید از این نمونه کارت بگیرید یه 180 اضافه بدید مدل غیر رفرنسش رو بگیرید که هم خنک تره و هم بیشتر اورکلاک میشه .اگرم نمیخواین همین رفرنس هم خوبه بشرطی که نزارین دما بره بالای 88 درجه .
با توجه که میگن کارت داغیه از کدوم برند تهیه کنم که خنک کنندگیش خوب باشه ؟مال این اقا که کامنتشو گداشتم مدل رفرنس از برند گالکسی بود
بله.نقل قول:
داداش خیلی سوال می کنیا... خسته شدم!!
خریدار هستین یا وقتمون رو بی خودی داریم تلف می کنیم؟!!!
کرسیر و کینگستون هر دو عالی هستن!
خب کرسیر جایگزین می کنید. مشکلی نیست. منتها قیمتش 40 بالاتره.
در مورد کارت 760 هم مدل 760 MSI بخرید که خنک ترین مدل هست به قیمت 1100.
والا در مورد فریم دهی هم تو ایران یه چیزی میگن اما تو خارج بنچمارک ها نشون میده بیش از 30 فریم نمیده تو کراسیس و فول اچ دی.
اما خب به هر صورت تنها انتخاب شما خواهد بود! حالا چه 100 فریم بده یا چه 30 فریم.
داداش شرمنده که زیاد سوال کردم در ضمن ازتون ممنونم وقت گذاشتید بابت اینکه بنده رو کامل راهنمایی کردید.من این سیستمو تا فردا و یا پس فردا میخرمش.دو تا سوال داشتم و این سوال اخر هست و دیگه وقتتون رو نمیگریم..یکی در رابطه با کارت گرافیک بود. من دل خوشی از برند msiندارم سه تا کارت گرافیک انودیا از برند msi داشتم هر سه تاشون سوخت گرافیک اولم کارت ضعیفgt 220بود مشکل داشت دادمش گارانتی یه نوشو فرستادن بعد اینکه درایورشو نصب کردم صفحه سیاه میشد از ساف مود درایورو پاک میکردم صفحه درس میشد دوباره فرستادم گارانتی اینبار مدل دیگه gt430رو فرستادن اینم دو سه ماه پیش سوخت هر جا هم دادم درست نشد بگذریم اینارو گفتم این کارت هم با توجه به اینکه میگید ازmsiبگیر نشه از اون به بعد از لحاظ کیفیت میترسم ازmsiقطعه بگیرم حالا خودتون اگه صلاح میدونید از برند دیگه فک کنم ایسوس و گیگابایت باشه بگیرنم اگرم صلاح نمیدونید همون msi سوال دوم مانیتور اولی رو که 18/5اینجی بود قیمتش حدود 3/85تا 400بود و مدل دومی که معرفی کردید19/5اینجی بود قیمتش حدود 515تومن بود ایا فقط به خاطر یک اینج سایزش حدود صد تومن تفاوت داره یا از لحاظ امکاناتش متفاوته ؟ یه خواهشی هم ازتون داشتم اون مدل قطعاتی که تو پست دوم گذاشتید پردازنده رو i7kبکنید و مانیتور هم همین مدل دوم و گرافیک رو هم اضافه بکنید .میخوام واسه یه نفر فکس کنم واسم تهیه کنه.مرسی
اکی.
شما در مورد خنک کنندگی سوال کردید، من گفتم MSI که تو نسل جدید غوغا کرده! مشکلی نیست. می تونید 760 گیگابایت بخرید. اما از همین الان بهتون میگم از MSI خنک تر نیست! منتها از ایسوس خنک تره. دیگه خود دانید. جفتش هم موجوده. یه وقت خدایی نکرده مخ شما رو نزنن به یه قطعه یا برند دیگه؟!!! نداشتن، بگید ما براتون بفرستیم. اما بهترین رو بخرید و مدل دیگه جایگزین نکنید.
در مورد مانتور، کنتراستش هم بیشتره مدل 500 تومنی.
در مورد کارت گرافیک کدوم شد؟ گیگا یا MSI؟
فقط قیمتش هم 1 تومن بیشتر میشه.
کلاً یه چیزی حدود 4/5 میشه.
پس 4770 هم کنسل شد؟
من فقط یه مطلب کلی میگم برای سیستمتون و بودجه ای که دارید بی مورد میبرید بالا
الان تو امریکا تو ایتی و بسیاری مصارف دیگه دارن از all in one ها استفاده میکنند کارمندا و در باز یینی نهایی توسط سیستم اصلی شرکت روند تکمیل میشه حتما میدونید یک all in one اون چیزی نیست که سخت افزارش بتونه راضی کننده باشه
حالا من سوال دارم از شما مگه شما تو it چه کاربردی دارین که اینقدر حساسیت به خرج میدید ...البته این نوع تجربه ها در ایران بسیار عادی هست .برای تمامی کاربری ها از کار با 3dmax که تو ایران این روزا مد شده تا فتوشاپ و کارایی که به رندرینگ بالایی نیاز دارن واقعا یک i5 کاملا کفایت میکنه ...باتوجه با اینکه من دیدم تو کامنتات نوشتی میخوای برای سریه بعدی اینتل یا کلا اینده نگری جایی هم داشته باشی ..بهترین اینده نگری همیشه جمع کردن سیستم توانا با حداقل بودجه وبعد تعویض ان در سال های اتی با سیستم جدیدی نه فقط قطعات جدید که صرفا مزهمی باشه برای کاربرد ها ..این دقیقا الان کاریی هست که مرد م در اروپا و امزیکا انجام میدن وچیزی تحت عنوان ارتقا بی معناست چون در ارتقا و این سیستمی که دراین میبندین دارید برای هردو هزینه میکنید ......:n27:
به هر حال باز تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستید و اجازه ندید که نظرتون زیر نظر بقیه باشه .من ودوستان هم صزفا فقط نظراتمونو میدیم وشما فقط مطابق اوضاع خودتون تصمصم بگیرید ...