فکر کنم باید منم بی خیالش بشم ولی یه مدتی نگهش میدارم تا ببینم یه پاچی سیوی براش پیدا میشه خوب شد که سوار هواپیما شدن رو برای آخر گذاشتم اینطوری نصف بیتر بازیو دیدم از اون قسمت که توی هند بود خیلی خوشم اومد
Printable View
فکر کنم باید منم بی خیالش بشم ولی یه مدتی نگهش میدارم تا ببینم یه پاچی سیوی براش پیدا میشه خوب شد که سوار هواپیما شدن رو برای آخر گذاشتم اینطوری نصف بیتر بازیو دیدم از اون قسمت که توی هند بود خیلی خوشم اومد
آقاي samsung منظورم از بال سمت راست وقتي كه پشتتون به اتاق كاپيتانه. بالي كه بايد ازش بري بيرون ميشه بال سمت راست . توضيح كامل اين مرحله
وقتي كه به بال سمت رفتيد در انتهاي مسير اهرم رو بكشيد تا دكمهي در روبروتون فعال بشه روي دكمه كليك كنيد تا در باز بشه بعد به بيرون طرف راست بپريد(گمون كنم رنگ اون لبه اي كه بايد روش بپريد آبي هستش) بر روي لبه بسمت جلو بريد تا به نردبون برسيد ازش بالا بريد و به طرف جلو حركت كنيد كميكه جلو رفته بايد خميده اين قسمت رو رد كنيد بعد در برابرتون يه ستون ميبيينيد كه سه طناب بهش وصل شده دوتا طرف چپ يكي هم راست شما بايد طناب سمت راست(طنابي كه به سمت پرنده ميره) رو بگيريد بعد به طرف پرنده بريد وقتي بهش رسيديد اتوماتيك پرنده رو بر ميداره و بعد به محل اوليه برگرديد وقتي كه بر روي بدنه ميپريد به طور اتوماتيك به داخل كشتي وارد ميشيد و اين قسمت تموم ميشه.
خوب پس مشکل از بازیه ممنون
آره منم همین فکرو می کنم
اقا تو بازی دور دنیا در 80 روز بعد از مرحله یوکوهامای ژاپن
وارد گشتی میشویم که اول باید وارد رستوران بشیم
وبه مشتریان شربت بدیم من این مرحله رو با 1000 بدبختی رد کردم
بهد از ان 3 تا دکل بلند است که با بالا رفتن از هر دکل باید چند تا دنده است که باید حرکت بدیم
امیدوارم فهمیده باشید من کجا گیر کردم
من باید چه کار کنم
من نفهمیدم بیشتر توضی بده عکس هم گذاشتی چه بهتر
عزیز چه طور بهت بگم
ببین مرحله یوکوهامای ژاپن را رد میکونیم
وارد یک کشتی بزرگ میشیم(کشتی پرنده نه کشتی که روی اب است)
تا اینجا Ok ??
یک قسمتی دارد که باید 3 کار انجام بدیم
یعنی بر روی 3 تا دکل بلند که با اسانسور میرویم بالا
هر کدوم از این دکلها که بالا میرویم 3 تا دنده دارد
وقتی وارد اولین دکل میشویم خودش میگه باید قطعاتی پیدا کنم تا کار کنه
من باید چه کار کنم
نه خیر اون دکل ها سه تا دسته دارن که باید باید اونها رو درست سر جای خودشون بزاری مثلا دسته اولی بالا دومی پایین و سومی پایین البته این مثال بود خودت باید پیدا کنی من که یادم رفته چی بود ؟؟؟ اینو یه امتحان بکن
پایین بالا بالا :happy: :happy:
از چپ به راست اهرمهای یک و چهار و شش رو بیار پایین
تو مرحله امریکا بهد از اینکه از شهر بازی بیرون امدیم میرسیم به یک جای که یک ادمی در یک اطاق زندانی شده و ما باید کنتورهای برق را دست کاری کنیم تا ان یک نفر ازاد بشه
من چطوری باید ازاد کنم اون یارو رو