بنده هم پارسا هستم :31:
Printable View
بنده هم پارسا هستم :31:
با حرفات کاملا موافقم به همین خاطر برام مهم نیست که کدوم شرکت باشه و اینکه اولش "valve" رو انتخاب کردم به خاطر پیشنهاد اون دوستمون بود. بعدش تحقیق کردم و دیدم که درسته. واقعیتش اصلا دوست ندارم آمریکا رو انتخاب کنم با اینکه عشقم آمریکاس چون دغدغه سفارت و غیره رو داره که ممکنه کلی هزینه بشه و بعدش مامور سفارت به دلایلی موافقت نکنه و ... پس نمی خوام زیاد ریسک کنم. همونطور که گفتم حاضرم تو یه شرکت خارجی یه سال اولشو مجونی کار کنم. من عاشق بازی سازیم و همون محیطش یه دنیا برام ارزش داره. با این حساب اگه شرکت خاصی مد نظرته حتی تو خود همین آسیا می تونی پیشنهاد بدی.نقل قول:
بازم ممنونم بابت نظرات خوبت پارسا
حرفای این دوستمون پارسارو زیاد توجه هی یهش نمی کنم چون از رو حدس وگمان بود احساس می کنم.
من با یکی صحبت کردم قبل از خروجش به کالیفرنیا می خواست بره یوبی سافت به عنوان ایده پرداز
بازار آهنی بود و اصلا تخصص دیگه ای نداشت . بهش گفتن ما فقط به تو جای خاب میدیم برای یک سال
نه حقوقی نه چیز دیگه ای ( اینم شرایطی که هیچ کدوممون دوست نداریم )
راستی یکی از سیاست های اصلی امریکا برای خروج از بحران مالی صادرات بازی بود و سینما
برای همین به بازی سازا و سینما کارا شرایط خیلی خاص میدن یادم نیست تاریخ دقیقشو اما اون موقع
پر در آمد ترین صنغت سینما بود بد بازی ویدویی بود بعد آب بود . سر همین اقامت میدن کشکی به بازی و مسائل مربوطش
راستی تو ایرانم در امد بازی سازی بالای صد تا دویست ملیونه با کارای آب هویجی چه اسراری داری به خراج رفتن
راستی شرکت کوچیک هم خوبه مثلا بعضی هاشون فیزیک میزنن این فیزیک اگه تو انجین یه بازی معروف استفاده بشه اسم همه بچه های سازنده ( تو شرایط لایسنس مشخص میشه ) به عنوان تیم سازنده بازی میاد تو کار
این شرکت تولید گیم یوبی سافت رو هم که تو دوبی هتسو اس ام اس دادم ادرسو مشخصاتشو رفیقم بهم بگه تو نت هرچی سرچ کردم پیداش نکردم
در آخر چون من دبستانو ایران نبودم دیکته فارسی رو بلد نیستم شرمنه الفبای فارسی واقا سخته :دی
نه برا اینا سند دارم :n13:نقل قول:
Blizzard Careers :
- RDBMS development experience (MySQL, Oracle)
- Excellent communication skills and strong leadership experience
- Bachelor's or Master's degree in Computer Science, Mathematics, or equivalent experience
- RDBMS development experience (MySQL, Oracle)
- Excellent communication skills and strong leadership experience
- Bachelor's or Master's degree in Computer Science, Mathematics, or equivalent experience
این فقط برای یک جابش هست که وقتی تماس بگیری زیر 1 سال اسن Xp به حساب نمیارن
- A minimum of 5 years’ game programming experience
تـازه اینایی که اینجا پست کردم بجز اخریه فقط ماله سایته Battle.net هست
این قصمت حرفتو قبول دارم منظورم اون تیکش بود که غولای گیم دو همون غولای بازی سازی هستن اکسرشون هسته های اصلی راکستار تی اچ کیو و ... ( البطه این اسکور انیکس هم خیلیاشون تو گیم دو هستن )
تو هر موقع یه بازیو تموم کنی یه پرینت بگیری از هسته اصلیا بعد اسمشونو بزنی تو اینترنت همشون تو پروفایلاشون یه لینک از پروفایل گیم دو هم دارن ( یه جواریی این هیولاها سر کل کی که با هم تو فروم گیم دو دارن کیفیت کار خودشونو میبرن بالا )
ازت سابقه کار تو شرکت نخواسته سابقه کار خواسته الان من
10 ساله دارم برنامه نویسی هوش مصنوعی میکنم
یه جورایی تجربه کاری خواستن
خب به هر حال نمیشه بیای همینجوری بگی من 10 ساله برناه نویسی میکنم ، باید یک پروفی داشته باشی حتما :n13:
نکته جالب بود.مرسینقل قول:
باهات موافقم. پرقدرت ترین صنعت بازی دست آمریکاس. و اینکه دومین صنعت جهانه شکی درش نیست. دلیل موافقتم با پارسا این بود که بگم من آدم قانعی هستم و بلند پروازانه و احساساتی عمل نمی کنم.نقل قول:
والا ما که ندیدیم. با هر کی که تماس می گیریم همه شون دچار بحرانن و همونطوری که گفتم کاملا سفارشی کار می کنن و از طرف دولت هم حمایت میشن.نقل قول:
لطف کردی.نقل قول:
احسااااااااااااان :n02: از تیکه کلامات خیلی خوشم میاد :n01:نقل قول:
خب اگه ده سال برنامه نویس بودی مطمئنا وقتی نمونه کار مربوطه رو ارائه میدی 10 سال سابقه تو ثابت می کنه. درسته ؟ همه چیز به ارائه توانایی بستگی داره. توانایی موجود زبان بسته درونه.نقل قول:
ایرانیارو نشناختی ؟نقل قول:
والا ما که ندیدیم. با هر کی که تماس می گیریم همه شون دچار بحرانن و همونطوری که گفتم کاملا سفارشی کار می کنن و از طرف دولت هم حمایت میشن.
طرف با اولین پروژه مزدا می خره میره مهمونی میده پیش خونواده زنش آسمونی یا نه زن میگیره ( اینا واقعی هستن ) خو دیگه پولیو که در میاره رو به گند میکشه برا بازی بعدی هم خودشو نابود میکنه
یکی از ابکی تریناشون 180 ملیون پریروز فهمیدم در امد داشته
راستی هیچ وقت نمیگن که در امد واقعیشون چقدره تا دست رو دستشون نیاد ( سیاست مسخره و خاک برسری ایرانیاس دیگه )
مثلا من یکی از بازیارو که تو تیمش بودم دیدم چقدر در اورد به مجله گفت 30 ملیون در امد داشته در حقیقت در امدش پنج برابر این بود
آدرس شرکت بازی سازی یوبی سافت تو دبی
کد:Park Rotana Building
Units 106-107 - P.O. Box 77884
Abu Dhabi - United Arab Emirates
ایمیل یارو هم
abudhabi@ubisoft.com
اسم یارو هم فک کنم Yannick Theler باشه اس ام اسش معلوم نبود چی نوشته :دی
ناقلا نگوکه خودت جزء اون دسته از میلیونرا نیستی. اینا که هیچی بارشون نیست حقوق میلیونی دارن اونوقت یو که این همه استعداد داری اگه بگی نه باورم نمیشه. :n01:نقل قول:
اما جدا... اینا تو کدوم شرکت کار می کنن یا چه کسایی هستن که پروژه شونو به راحتی قبول می کنن و میلیونر میشن؟ مگه صنعت بازی سازی تو ایران چقدر رونق داره ؟ قانون مانون کپی رایتم م که کرکره ش پایینه. Just beats me:n13:
وای احسان ممنونم ازت. اما این شرکت چه نوع تخصصی رو میخواد ؟ سابقه کار و آدم فضایی که نمی خوان ؟ :n28:نقل قول:
ویرایش: اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دیرکتورش: Yannick Theler :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من یه اصطلاحی شنیدم تو مایه های --- ، EDB یا یه همچین چیزی که در واقع چهارچوبای آماده کردن نمونه کار تو این قالب سنجیده میشه مثل طریقه آماده کردن داستان (شخصیت از کجا شروع می کنه و به کجا میره ) یا تو مدلسازی و گرافیک (بازی مون چند مرحله داره و چه مدلایی باس ساخته شه و گرافیکش در چه حده) و غیره... می خوام در این موراد کمی تحقیق کنم اما اون کلمه اختصارش یادم نمیاد. می تونی بگی اون کلمه ش چیه اگه درست متوجه شده باشم ؟
:happy: WOW, you rock manنقل قول:
قیافه یارو رو نگگا انگار با ماهی تابه کوبیدن پشت سرش :))) بد بخت قدمت کارش از تو صورتش معلومه :n08: از بس بی خوابی کشیده داره می میره
نمی دونم رفقم میگفت اینا گروه بازی سازن پس هرچیزی که مربوط به ساخت و تولید میشه ( نه پخشو بازاریابیو ./... )
لبنک شرکتو از کجا پیدا کردی گشته بودم نبود باور کن
اجتمالا بخواد با یوبی سافت شانگهای کل کل کنه برای همین باید کیفیت فضایی داشته باشی ( البطه اگه درست خدس زده باشم )
الان شانگهای سه تا بازی پر فروش ساخته rayman و یکی دیگه و i am alive
اینا هیچی :n02: