بله دوستمون آقا پرهام موس رو تست کردند و گفتند میشه. کی بورد هم قاعدتا باید بشه.نقل قول:
Printable View
بله دوستمون آقا پرهام موس رو تست کردند و گفتند میشه. کی بورد هم قاعدتا باید بشه.نقل قول:
بله موس و کيبورد هم با استفاده از يو اس بي جواب مي دهنقل قول:
در ضمن از کنترل صوتي هم مي تونيد در اينترنت استفاده کنيد يعني با فرمان more command طيف وسيعي از اپشن ها رو جلوي شما باز مي کنه که بنده home رو که با کنترل صدا رفتم فهرستي از جديدترين فيلم ها رو نشون داد که مي تونستي لايک کني يا با دوستان به اشتراک بگذاري
در ضمن سيستم تشخيص چهره هم براي لاگين کردن اوکي بود
الان فقط مونده فعال کردن fitness که ديگه اون رو فک کنم واقعا تو ايران غيرفعال باشه
اره دیشب تست کردم . اوکی بود . فقط گردنت درد می گیره جلوی یه مانیتور 46 اینچ !!! فکر کنم یه کیبورد بیسیم باید خرید . اون کنترل هوشمند به خوبی کار موس رو انجام می ده. ولی برای کیبورد باید یه فکری کرد .نقل قول:
سلام دوستان من يك سوال داشتم
من تمام gameها رو نگاه كردم انگري برد رو نديدم پس كجاست
و يه چيز ديگه اينكه ميشه به صورت دستي و با فلش به tv برنامه بديم و فرمتي كه ساپورت ميكنه چه فرمتي هست
مدل tv من 40es6960 سامسونگ
اگه اشتباه نکنم انگری بردز مخصوص سری 7 و 8 هست.نقل قول:
ممنون
در مورد فرمت برنامه ها چي؟
دوست عزیزنقل قول:
شما از طریق usb فقط متوانید فریمور یا همان سفت ابزار تلویزیون و ثبت divx مدیای تان را وارد کنید و هیچ نرم افزار دیگری را نمی توانید به تلویزیون اضافه کنید. مگر ویجت های که از طریق اسمارت هاب وا اپلگیشنهای آن که از طریق اینترنت دانلود می شود.
يه سوال ديگه مدل دستگاه من 40es6960هست ولي ميرم به قسمت پشتيباني براي آپديت كردن و جستجو ميكنم همچين مدلي وجود نداره آيا اسم ديگه اي داره ؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران 40es6960 و نام گذاری خارجی آن این است UA40ES6600
واینم سایت سنگاپور برای دانلود فریمور تان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون دوست من بابت جوابتون
آيا آپديت كردن فريمور خطر و يا ضرري نداره؟واينكه بعد از آپديت كردن فريمور چه امكاناتي اضافه ميشن و آيا قابل برگشت به فريمور قبلي هست ؟