-
سلامhamid crazy2
اين عكس ها رو همشون رو توي وبلاگ زير پست اول گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساب 309پايونيير 1400 وات هست , اگه ميشه يه نظري درباره امپ بدين كه عكسش تو همين وبلاگه هست اسمش maxeeder mx904 قيمت فعلي 250 حدودي ,والا از باكس اطلاعاتش رو ندارم ولي باكس شركتي هست ماركmaxeeder, باتري ماشين رو مشخصاتش رو تا 2 ساعت ديگه ميزارم .اگه از روي باكس ميتونيد بفهميد عكسشو بزارم ,در خدمتم
-
اون ساب 400 واتی هست فکر کنم. همیشه در محاسبات و انتخابت rms رو لحاظ کن نه وات ماکزیمم رو
همیشه وقتی آمپ میخری دقت کن علامت CEA رو داشته باشه که نشون میده اون واتی که نوشته رو میده. البته بیشتر در مورد برندهای نا آشنا استفاده میشه.
در مورد باکس ساده ترین راه اینه که با یک آمپ دیگه درایو بشه و صدا بگیری ببینی اوکی هست یا نه بعد برو سراغ آمپ و برق و اینا .
انتخاب باکس هم کیلویی نیست که. مشخصات ساب و تیون و اندازه و هدفی که میخوای رو که میخوای رو به نرم افزار میدی اون بهت باکس رو پیشنهاد میده .
-
خوب .از يك جهت ميتونم بگم كه ساب و باكس اوكي هست كه من ده روز پيش يه مشكلي داشت بردم پيش اياني سيستم ميبندن ,اونجا صدا رو بالا برد اگه مشكل داشت ميگفت .,فقط الان من ميخوام بيشتر صدا خيابون باشه .,اصلا با اين مشخصات سيستم زير ميشه ازش توقع خواستمو داشت ؟ ,
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
خوب .از يك جهت ميتونم بگم كه ساب و باكس اوكي هست كه من ده روز پيش يه مشكلي داشت بردم پيش اياني سيستم ميبندن ,اونجا صدا رو بالا برد اگه مشكل داشت ميگفت .,فقط الان من ميخوام بيشتر صدا خيابون باشه .,اصلا با اين مشخصات سيستم زير ميشه ازش توقع خواستمو داشت ؟ ,
7250 pioneer \7100\maxeeder mx 904 امپ\ ساب309
-
میشه یه کارایی کرد. مثلا بدی واست باکس طراحی کنن. باید ببینی اون ساب با اون قیما ارزش مثلا ساخت باکس مناسب رو داره یا نه. مثلا حاضری 50 تومن پول باکس بدی؟ اون واسه یه ساب زیر 100 تومن؟ کار نشد نداره.
-
من يه كاري كنم .برم پيشه همين سيستم فروش ها اونجا يه نشون بدم بعد اگه لازم باشه ميگيرم.تشكر .,درباره امپم ميشه يه نظري با توجه به عكساش و مشخصات روي دفترچه كه تو وبلاگه بود بديد ممنون ميشم:10:
-
پس من ببرم پيش يه سيستمي كاربلد .,ببينم چي ميشه .ممنون بابت راهنمايي
-
در مورد آمپت نمیشه نظر خاصی داد. چون استاندارد CEA نداره ممکنه اصلا اون واتی که نوشته رو نده. ممکن هم هست بده
-
والا نميدونم..من چون اين اولين سيستمي هست كه ميبندم و اطلاعات ندارم شايد توقم از صداش زياده .,در هر صورت تشكر
-
تا تاپيك بازه يه سوال هم دارم بريج كردن چه جوريه و فايدش
,چه جوري ميشه انجام داد
-
کسی میدونه ساب باکس پایونییر1300 وات بهتره یا یاب باکس زامیکس؟