قهرمانی من سیتی رو به تمام هوادارن این تیم تبریک میگم
من سیتی واقعا لایق قهرمانی این فصل بود و در کل فصل بازی تهاجمی و زیبایی به نمایش گزاشت
Printable View
قهرمانی من سیتی رو به تمام هوادارن این تیم تبریک میگم
من سیتی واقعا لایق قهرمانی این فصل بود و در کل فصل بازی تهاجمی و زیبایی به نمایش گزاشت
سیتی لایق این قهرمانی بود.
شاید بعضی ها با فلسفه ی جدید این باشگاه مشکل داشته باشن و بگن با پول میخواد به همه جا برسه، ولی من بخاطر بازیکنان خوبی که داره، ازش خوشم میاد.
منچسترسیتی رو به خاطر مانچینی دوست دارم. از اون طرف هم دوست داشتم منچستریونایتد قهرمان نشه :دي
منتظر بودم که منچسترسیتی گل مساوی رو بزنه و از اونور هم ساندرلند به منچستریونایتد گل بزنه که این اتفاق نیفتاد.
بازی بسیار جذاب و جالبی بود و منچسترسیتی هم شایسته ی قهرمانی.
توز هم اون بازیکن همیشگی نبود. بالوتلی عالی بود.
بارتون هم تیمش رو نابود کرد. اسم ِ چندتا بازیکن ِ به خصوص بد در رفته که میگن خشن هستن. ایشون و چند نفر دیگه رو نگاه کنید ببینید چیکار میکنن.
GRAZIE Mancini
عجب بازی جون دار و جالبی بود.این بازی هم مثل بازی های خاطره انگیز دیگه به خاطره می پیونده.من خودم طرفدار بارسا هستم ولی منچستر سیتی رو در این فصل دوست داشتم چون هم بازیکنای خوبی داشت هم فوتبال خوبی بازی می کرد و هم به این دلیل که واقعا منچستر دیگه بدجوری داره یکه تازی میکنه و هر سال قهرمان میشه و اگر امسال هم قهرمان میشد دیگه واقعا خیلی کسل کننده میشد.من سیتی هم با اون بازی که در انجام داد موقعی که عقب افتاده بود به نظر من خیلی بد و احساسی بود تا موقعی که ورق برگشت و 2 گل زدند حالا دیگه شخصیت قهرمانی پیدا کردند و باید اونارم از این به بعد باید حریف جدی به حساب آورد.
نکته: اونایی که از پول خرج کردن تیم ها ناراحتند و من سیتی رو مثال میزنند بهتره چلسی رو هم مثال بزنند که با اومدن مالک روسی باعث شد این تیم متحول بشه و حالا هم فینال لیگ قهرمانان است.اونایی هم که از خرید بازیکن من سیتی ناراحتند بهتره رئال رو مثال بزنند یعنی چه فرقی می تونه وجود داشته باشه بین رئال و من سیتی؟
بهرحال من سیتی هم بالافاصله بعد اومدن مالک عربش قهرمان نشد و زحمت کشید و مطمئنا مربی خوبش(که امروز حرکتش رو اصلا قبول ندارشتم بعد خوردن گل دوم)تونست قهرمان بشه.من شخصا خیلی حال کردم با این قهرمانی بعد پایانم که رسما شبیه لیگ خودمون شده بود:31:
مقایسه رئال و سیتی با فرض اینکه هر دو پولدارن و خوب پول خرج می کنن خنده داره...!!
منچسترسیتی تیمی هست که چهار فصل پیش از میدلزبرو!! 8 گل دریافت می کرد! در حالی که رئال چهار فصل پیش قهرمان لالیگا بود.../
+
بحث تاریخی که "ریشه های هر تیم، قهرمانیش رو معنا دار تر می کنه" رو میزارم کنار...
بحث مالیش مد نظرمه:
پول خرج کردن چیز بدی نیست به خودی خودش، دارندگی و برازندگی... ولی سوال اینجاست، پولی که میخوای خرج کنی باید فوتبالی باشه یا نه؟ منچستریونایتد میاد درآمد باشگاش از تبلیغات، فروش تولیدات، اسپانسر، بلیت فروشی، حق پخش، مدارس و آکادمی فوتبال، فروش بازیکنان و .... رو با کلی برداشت هزینه از روش ست میکنه و میره فرضا مسی (از مسی که گرونتر نداریم، داریم؟) میخره... بعد مالک عرب باشگاه سیتی میاد پول بیزنس غیر فوتبالیش رو خرج خریدن چندین مسی میکنه!
حالا دقت کنید... خنده دار یا بهتر بگم احمقانه نیست که به تیم اول پرمیر لیگ اگه اشتباه نکنم حدود 20 میلیون پوند میدن در حالی که 20 میلون پوند پول خورد المبارک هست؟؟!! واقعا اگه پولهای غیرفوتبالی وارد فوتبال نشه، منچسترسیتی الان رتبش چندم بود؟
در کل شاید من اشتباه می کنم، ولی اگه این قهرمان شدن مثل قند شیرینه، پس حتما سالهاست که ما داشتیم عسل می خوردیم و خودمون خبر نداشتیم!!:31:
+
دقت کنید، منم اعتقاد دارم از لحاظ فنی سیتی این فصل واقعا خوب بود... حقش هم بود قهرمان بشه، چون بازیکناش از لحاظ فنی عالی بودن، واقعا کدوم تیمه که دوست نداره یایا توره یا سیلوا تو تیمش نباشن؟
ورزش۳: قطار رقابت هاي ليگ برتر انگليس پس از طي مسير سخت و طولاني سرانجام به پايان خط رسيد و پرونده آن با قهرماني منچسترسيتي بسته شد. هفته پاياني اين رقابت هاي امشب با انجام ده ديدار به پايان رسيد که در مهمترين آنها منچستر سيتي صدرنشين موفق شد در يک بازي نفس گير در حاليکه تا دقايق پاياني با نتيجه دو بر يک از حريف خود عقب بود در نهايت بازي را با نتيجه سه بر دو به سود خود به پايان رساند وجام قهرماني را بالي سر برد. در اين ديدار که در ورزشگاه الإتحاد برگزار شد بازيکنان منچستر سيتي بازي را بهتر آغاز کردند و در دقيقه 39 توسط پابلو زابالتا به گل رسيدند و نيمه اول با همين نتيجه به پايان رسيد. با شروع نيمه دوم اين بازيکنان کوئينز پارک بودند که بازي را بهتر آغاز کردند و در دقيقه 48 گل تساوي را به ثمر رساندند. در دقيقه 55 بارتون بازيکن کوئينز پارک با کارت قرمز داور از بازي اخراج شد اما بر خلاف جريان بازي شاگردان مارک هيوز ده دقيقه بعد گل دوم خودم را توسط مايکي به ثمر رساندند. در ادامه شاگردان مانچيني سراپا حمله شدند و در حاليکه همگان منتظر شنيدن سوت پايان بازي بودند دو گل در وقت هاي اضافي به ثمر رساندند تا با 89 امتياز وتفاضل گل بهتر نسبت به منچستر يونايتد پس از 44 سال جام قهرماني را بالاي سر برند. در ديگر ديدار حساس منچستر يونايتد با تک گل وين روني ساندرلند را شکست داد و در همان جايگاه دوم ماند.
از اون بازی هایی بود که سال ها تو یاد می مونه.
بارتون بازیه خشنش معروفه و تیمش رو نابود کرد با حرکتش.البته از یاد نبریم که اونا جمعا همین ۲ بار رو اومدن تو محوطه که هر ۲ تاش هم گل شد.
قهرمانی منچستر سیتی رو به هوادارانش تبریک میگم هر چند که بعید میدونم سیتی تو انجمن پی سی ورد زیاد طرفدار داشته باشه!
من کلا از این تیم خوشم نمیاد چون تو این چند سال خیلی از ستاره های آرسنال رو خریداری کرده و بدجوری تیم ما رو لنگ کرده بازی دیروز هم به نظر من یه بازی تاریخی بود در عرض پنج دقیقه سیتی دوتا گل زد و قهرمان شد و جالب اینجاست بعد از بازی تمامی طرفداران ریخته بودن تو زمین و خوشحالی میکردن یه مرد میانسالی هم اون وسط بود و داشت گریه میکرد بعد هر کس رد میشد بغلش میکرد این خوشحالی ها منو یاد بازی پیروزی و سپاهان تو فصل 87 انداخت که دقیقا آخر بازی همینجوری شد!
یه جورایی حقش هم بود که قهرمان بشه اما یه خرده خوش شانس هم بود چون تا همین چند هفته پیش فاصله 7 امتیازی با منچستر داشت که یه دفعه ای از این تیم جلو زد و بعد از چهار دهه قهرمان شد!
[QUOTE=pcforlife;7000601]
پول خرج کردن چیز بدی نیست به خودی خودش، دارندگی و برازندگی... ولی سوال اینجاست، پولی که میخوای خرج کنی باید فوتبالی باشه یا نه؟ منچستریونایتد میاد درآمد باشگاش از تبلیغات، فروش تولیدات، اسپانسر، بلیت فروشی، حق پخش، مدارس و آکادمی فوتبال، فروش بازیکنان و .... رو با کلی برداشت هزینه از روش ست میکنه و میره فرضا مسی (از مسی که گرونتر نداریم، داریم؟) میخره... بعد مالک عرب باشگاه سیتی میاد پول بیزنس غیر فوتبالیش رو خرج خریدن چندین مسی میکنه!
حالا دقت کنید... خنده دار یا بهتر بگم احمقانه نیست که به تیم اول پرمیر لیگ اگه اشتباه نکنم حدود 20 میلیون پوند میدن در حالی که 20 میلون پوند پول خورد المبارک هست؟؟!! واقعا اگه پولهای غیرفوتبالی وارد فوتبال نشه، منچسترسیتی الان رتبش چندم بود؟
من که فکر نمیکنم اینجا بحث سر این باشه که پول باشگاه از کجا میاد بیشتر سر اینه که موفقیت یه باشگاه رو بازیکن های ساخت خود باشگاه رقم میزنن یا ستاره های میلیاردی که از تیم های دیگه میان؟
درسته که پول های مبارک از راه فوتبال بدست نمیاد و پول های یونایتد و رئال از فوتبال بدست میاد ( البته به گفته شما)
ولی اگه خرید بازیکن رو حساب کنیم فکر نکنم فرقی بین رئال و سیتی باشه
رئال میاد رونالدوی یونایتد رو میخره و و میشه عامل بسیاری از موفقیت هاش و من سیتی هم میاد مثلا اگوئرو رو میخره خب چه فرقی داره؟؟؟
هیچکدوم حاصل باشگاه نیستن و فقط حاصل پولن پول
دیگه پولش از کجا اومده به کنار
ورزش۳: بازيکن آرژانتيني منچسترسيتي گفت: فکر ميکرديم قهرماني در ليگ برتر را از دست دادهايم، اما توانستيم آن را بازگردانيم. آگرو با گلزني در وقتهاي تلف شده و کسب قهرماني پس از 44 سال براي منچسترسيتي در ليگ برتر در بازي روز گذشته مقابل کوئينزپارک رنجرز شايستگيهاي خود را نشان داد. بازيکن آرژانتيني که با 45 ميليون يورو از اتلتيکو مادريد به اين تيم پيوست، اعلام کرد تا پاي مرگ خواهد جنگيد تا قهرماني را به سيتي بازگرداند و در حالي که تنها 60 ثانيه به پايان وقتهاي تلف شده بازي باقي مانده بود، توانست گل برتري تيمش را وارد دروازه کوئينزپارک کند. اين سيودومين و در حقيقت ارزشمندترين گل وي در ليگ برتر انگليس بود. آگرو که داماد ديگو مارادونا است در اين باره اظهار داشت: بسيار بسيار خوشحالم. به سختي ميتوانستيم باور کنيم قهرماني را به دست آورديم. فکر ميکرديم قهرماني در ليگ برتر از دست رفته اما خدا را شکر توانستيم آن را برگردانيم. بازي براي ما بسيار سخت و پيچيده شد، اما از اين 5 دقيقه وقت تلف شده نهايت استفاده را برديم. وي خاطرنشان کرد: هواداران و مسئولان تيم از زمان حضورم در باشگاه به گرمي با من رفتار کردند. بگذاريد اميدوارم باشيم که اين شروع قهرمانيهاي ما خواهد بود. هدف من ادامه پيشرفت به عنوان يک بازيکن و کسب افتخارات بيشتر است. اين به من اعتماد به نفس بيشتري ميدهد. پابلو زابالتا، هموطن آگرو پيش از آنکه همه چيز در نيمه دوم به هم بريزد، گل اول تيم را به ثمر رساند. وي در اين باره گفت: زابالتا بازيکن بسيار بزرگي است و هميشه در بهترين لحظات ظاهر ميشود.