والا تجربه شخصی خودم بوده گفتم کمش به اندازه اش مفیدهنقل قول:
ترامادول باعث میشه خستگی دیرتر سراغت بیاد و یا اینکه قبل خستگی بخوری تا بیشتر فعالیت کنینقل قول:
گیاهی هم تو پرانتز شما هست
Printable View
والا تجربه شخصی خودم بوده گفتم کمش به اندازه اش مفیدهنقل قول:
ترامادول باعث میشه خستگی دیرتر سراغت بیاد و یا اینکه قبل خستگی بخوری تا بیشتر فعالیت کنینقل قول:
گیاهی هم تو پرانتز شما هست
یعنی منظورتون این هست طرف برای بهبود یادگیری اعتیاد به موفین پیدا کنه؟نقل قول:
به علت خطر اعتیاد و سو مصرف ترامادول در طبقه بندی داروهای کنترل شده آمریکا IV هست و بدون تجویز پزشک قابل تهیه نیست
در ایران هم داروخانه ها این دارو رو بدون نسخه ارائه نمیدن و باید از بازار سیاه تهیه کنین که متاسفانه همین باعث شده در کشور این ماده زیاد دردسترس باشه
ترامادول ایجاد گیجی.....توهم.....خواب آلودگی .... میکنه
من نمیدونم چجور این عوارض میتونه به بهبود یادگیری کمک کنه
ممکن هست یکی خودشو گول بزنه و بگه من ترامادول میخورم 10 ساعت درس میخونم
اما تشویق شما به استاده از مواد مخدر به بهانه افزایش تمرکز کاملا غیرمسئولانه است
دقیقا نمونش اینه که من هر دفعه اعصابم خورد میشه سیگار بکشمنقل قول:
در مورد اینکه میگید کم می خورید
شما هفته ی اول یک ، چهارم قرص رو می خورید و می گید الان خوبم ولی هفته ی دوم یک ، چهارم قرص جوابگوی بدن شما نخواهد بود ، چون بدن شما به اون اندازه عادت کرده و باید اندازش رو افزایش بدید
+
اینکه حتی اگر واقعا تصمیم به ترکش هم بگیرید مشکلات بزرگی در طی این مدت براتون پیش میاد
درسته دکتر نیستم ولی چون دوستام مصرف می کردن اطلاعات بهتر از دکترا رو دارم چون با چشمام دیدم
ترامادول به هیچ وجه مرفین نداره ولی روی گیرنده اپویید و مهار سروتونین و نور اپی نفرین میگن ضد درد .ثانیا به خاطر تشنج چه در هنگام مصرف چه ترک ارزش مصرف سر خود نداره اعتیادش کنار ولی تا دکتر واقعا واسه دردی که به مسکن otc جواب نمیده استفاده نکن -استیمول و جینکوتیدی دو داروی بدون نسخه و تقویت حافظه و رفع خستگی از اون استفاده کن
مدیران محترم لطفا این تاپیک رو قفل کنن.
چندسال پیش یه اشتباهی کردم رفتم ریتالین خوردم قبلشم که تاپیک زدم هدفم این نبود که پزشکان اینترنتی بیان مطالب ویکیپدیاییشون رو اینجا به رخ هم بکشن.
لطفا قفل بشه ممنون