دیشب هم کلی به حامد بهداد خندیدم
اونجایی که تیر زد و قایق منفجر شد دیدید چطوری کپ کرده بود.....به خدا خیلی باحاله
تیکشم منو کشته.....بله آقا
Printable View
دیشب هم کلی به حامد بهداد خندیدم
اونجایی که تیر زد و قایق منفجر شد دیدید چطوری کپ کرده بود.....به خدا خیلی باحاله
تیکشم منو کشته.....بله آقا
الان هدف از حضور این زنای لحاف پوش تو سریال چیه در نقش پولیس؟:31:
طرف با یک دستش چادر اش را گرفته داره مثلا میدویه
چادر زیر پاش گیر نمیکنه بخوره زمین:31:؟
حامد بهداد و پورسرخ آبرو چندین و چند سالشون رو با این فیلم بردنه.
با این بازیشون ملت رو هم مسخره کردنه.
فکر کنم کارگردان اصلا اینا رو برای بازی راهنمایی نکرده و دستشون رو کاملا باز گذاشته که این دسته گلو آب دادنه.
من قبلن ها فکر می کردم این بازیگرا یه چیزی حالیشونه که تو فیلم ها خوب بازی میکنن.
اما با سقوط آزاد، فهمیدم حتما کارگردان یا بازیگردان باید راهنماییشون کنه والا اکثرشون شوت شوتن.
این فیلم فقط یه بازیگر خوب داره که همون دختر بچه است. عجب خوب گریه میکنه. خیلی استعدادش بالاتر از بهداد و پورسرخه.
آقا اين چي بود داشت از تلويزيون پخش ميشد؟ سريال بود يا پشت صحنه سريال؟ ! آقا اين كه خيلي يه جوري بود آقا اين يه جوري مصنوعي بود فكر كنم داشتن تمرين ميكردن كه چجوري بازي كنن آره پشت صحنش بود فكر كنم خودش چند روز ديگه شايد شروع بشه.
پاشو آقا .. آقا بازي تموم شد آقا جمع كن بريم آقا....
خداروشكر تموم شد چي بود اين؟ !!!
من که خدا رو شکر فقط یه بار اومدم از روبروی تلویزیون رد بشم دیدم بهداد داره نقش پلیس رو بازی میکنه گفتم همین مونده که این نقش پلیس رو بازی کنه.
این چند صفحه پست دوستان رو هم خوندم مثل اینکه این سریال روی سریالهای پلیسی خارجی رو کم کرده:31::19:
بهداد که به نظر من به درد داد و بیداد کردن میخوره و بس.کلا قیافش به داد زن میخوره تا بازیگر.
کارگردانی = 0
فیلمنامه = 0
بهداد = 0
پورسرخ = 0
دختر بچه همسایه = 20
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
اگه این فیلم به فخیم زاده داده میشد با این امکاناتی که در اختیار داشت می تونست یه فیلم خیلی بهتری بسازه
تو قسمت اخر یه تیکه صدای پشت صحنه هم پخش شد
یه نفر داد زد حامد
به نظر بنده سریال عالی بود نسبت به خیلی از سریالهای مزخرف صدا سیما
حامد بهداد هم عالی بازی میکرد عاشق حامد بهدادم
عاشق گریه اون دختر بچه ام از ته دل زار میزد جدااااا یه سیمرغ بلورینی دیپلم افتخاری باید بهش بدن :27:
مقوا بود ...........