شما وبکمش رو نداری اقای tajdaran؟
Printable View
شما وبکمش رو نداری اقای tajdaran؟
مال منم همینه!
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
نه متاسفانه
دوستانی که تهران هستند کسی تونسته وبکم رو از نمایندگیهای تهران تهیه کنه؟
---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
منظورم از منوی تبلیغاتی تمام کارهایی رو که خود tv انجام میده رو به حالت تیزر کوچک یا نوار کوچکی پایین تصویر نشون میدهنقل قول:
سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509882
دوست عزیز .....من هم برای خرید پایه الومینیومی وهم برای وبکم به 4 نمایندگی مراجعه کردم اولا میگویند چون بانه ای هست شامل خدمات نمیشود !!!!دوم شرکت تا یک ماه دیگر مدل 60و40 اینچ را وارد میکند که درحال حاضر کاتالوگ های ان را بین نمایندگی های خود توزیع کرده و فکر میکنم تا امدنش باید صبر کرد..... در ضمن پایه در یک فروشگاه پیدا کردم به قیمت 350 هزارنقل قول:
غلط زیادی کردن اگر از نمایندگی هم بگیری صد سال واست پایه جور نمیکنن.فقط حرف مفت میزنن. تو بانه 7 ماهه nx 720 اوردن تازه نمایندگی میگه بهمون مجوز وارداتش رو دادن. یک عمر خودشون رو .... دادن تا بگن جنس بانه چینیه.ایرانیه. فلانه. بیسانه. دیدن مردم گول حرفهاشون رو نمیخورن. حالا حرف از ندادن خدمات میزنن. انگار اگر tv واسش مشکل پیش بیاد مثل اروپا واست تعویضش میکنن. دوست عزیز به حریف این نمایندگیها گوش نده .ضمنا من چند بار پایه گیرم اومد اما مال nx710 قیمتشم 100 تومن بود تو جوانرود . شما قیمتهای بازرگانی ایران رو نشنیده بگیر اینها یک عمر دارن جنایت میکنن در حق مردم. ضمنا دوست عزیز دقت کن دقیقا پایه مخصوص مدل tvخودت بگیری که در سایت سونی قسمت لوازم جانبی میتونی مدل tv خودت رو انتخاب کنی تا ببینی چه مدلی بهش میخوره.نقل قول:
اینقدر باید از این نمایندگیهای سونی خرید نکرد تا یک روز بفهمند که مردم شعور انتخاب رو خوب دارن. شرکت بازرگانی ایران بد جنایتی در حق مردم میکنه.
دوست عزیز ...من تلویزیون را به اینترنت وصل کردم .در حالت دستی تمام گزینه ها را وارد کردم ودر نهایت نت ورک اکسس جواب رد می دهد در حالت اتوماتیک لوکالاکسس هم جواب رد میدهد اگر ممکنه کمکم کن.....راستی با سایت سقز شاپ تماس گرفتم خوشبختانه هم وب داره....هم پایه الومینیومی را !!! من براش شرایط خرید توی تهران زدم منتظر جوابشم خدا کنه حرفش حرف باشه قربانت
عزیز از چه طریق به نت متصل میشی adsl یا نانو استیشن داری؟ بگو تا راهنمایی کنمنقل قول:
شما مطمئنی ؟ من چند روز پیش که با آقای رستمی صحبت کردم گفتن که فقط پایه آلومینیومی برای مدل های 46NX710 , 46HX925 , 55HX925 دارن و هنوز پایه آلومینیومی NX720 براشون نیومده !نقل قول: