نه خدا میتونست با همچین کاری یک معجزه کوچک برای افراد بی خدایی مثل بنده ارائه بده تا آگاه بشیمنقل قول:
اگر خدا این کار را می کرد یا مثلاً هر ساله در وقت خاصی روی آسمان جمله ی "خدا وجود دارد!" پدیدار می شد یا روی دست هر انسانی نوشته می شد" خالقت خداست"، هدف خلقت انسان که شناخت ذات حق،ذاتی که دارنده تمام خوبی هاست، و عبادت او است بی معنی می شد.مگر نه این که برتری انسان،اشرف مخلوقات، در قدرت تفکر و اختیار است؟ بگذریم که حتی اگر این کار ها را هم می کرد،عده ای می گفتند تصادفی است
لطفاً احساسی برخورد نکنید.قرآن در آیه ای از ما خواسته سخنان متفاوت را بشنویم،تفکر کنیم و سپس بهترین آن را انتخاب کنیم(یا چیزی شبیه این،الآن آیه خاطرم نیست)
قران میگه یا ایمان بیارید یا کشته خواهید شد
قران میگه با قلب هایتان تفکر کنید...کلا جایگاه تفکر به گفته قران قلب هست نه مغز.
بهتره به منابع معتبرتری رجوع کنیم
خوب چون به قول شما خدا در قران گفته در خلقت آسمان و زمین بنگرید این میشه دلیلی بر اثبات وجود خدا؟!نقل قول:
تجربیات شخصی من مهم نیست....من فقط یک راه ساده را پیشنهاد کردم
چون برای تحقیق درباره وجود خدا باید تا حد زیادی فلسفه دانست و وقت و انرژی زیادی از بین می رود.ضمن این که به نظرم این روش من ملموس تر هم هست(همانطور که خداوند گفته در خلقت آسمان ها و زمین بنگرید و نشانه هایم را ببینید)
دوستان غیر معتقد یک بار هم که شده (فقط یک بار) ساعت 10 شب رادیو قرآن را بشنوید.سوره ی واقعه ترتیل می شود.بعد برای بهتر فهمیدن ترجمه آن سوره را هم بخوانید.سوره ی جالبی است.
یک نکته مهم:
هرگز،هرگز و هرگز عملکرد یا رفتار و شخصیت فردی خاص را به دینش بسط ندهید.حالا آن فرد آشنای متملقتان باشد، همکار خشک مقدستان یا مسئول حکومتی تان...
موفق باشید
یک کتاب به هیچ وجه دلیلی بر اثبات وجود خدا نیست
هر کسی میتونه یک کتاب بنویسه که بار علمی بسیار بالاتری داشته باشه و اون رو به خدا نسبت بده
ملاک نباید یک کتاب باشه