عکس را گذاشتم ولی مثل اینکه باید تایید کنن تا به نمایش در بیاد
Printable View
عکس را گذاشتم ولی مثل اینکه باید تایید کنن تا به نمایش در بیاد
سلام.
شما اول با کابل ، مودم رو وصل کن به کامپیوتر. سپس باید مودم رو روی حالت PPPoE تنظیم کنی تا اتوماتیک کانکت شه.
روش انجام این کار هم اینه که از طریق Browser ، آی پی مودمت رو میزنی و وارد محیط مدیریتی مودم میشی.
از سمت چپ Quick Setup رو بزن و قدم بعدی Next و سپس Username و Password رو وارد کن و Save رو بزن.
سپس مودمت ریست میشه و به اینترنت وصل میشی.
موفق باشی.
ببخشید دوست عزیز ولی من از هیچ کدوم حرف هاتون سر در نیاوردم ادرس هایی که داید کجا هستن؟نقل قول:
من فقط مشگلم با کابل لن هست با یو اس بی مشگلی ندارم:41:
Internet Explorer رو باز کن و اون بالا تو قسمت آدرس بزن 192.168.1.1 و بعد ازت Username و Password میپرسه که باید هر دو رو Admin بزنی. و بعدش بقیه کارا رو که گفتم رو بکن.نقل قول:
تمام کارهای که گفتید مو به مو انجام دادم ولی با کابل لن وصل نشد که نشد:41:نقل قول:
دوست عزیز
شما بکل بیخیال LAN شو
با usb هم به راحتی لن میشه کانکت بشی
سرعت usb از lan بیشتره
شما اگه واست امنیت مهمه از usb استفاده کن چون لن همیشه وصله
کانکشن usb رو هم میتونی اتو کانکت کنی که خودش وصل بشه
من یه چیزیو تصحیح کنم که سرعت USB از LAN بیشتر نیست. سرعت انتقال داده توسط USB 2 برابر 480 Mbps هست در حالیکه سرعت کارت شبکه های کنونی 1 Gbps هست.نقل قول:
به هر حال با سرعت های اینترنت ایران زیاد تاثیری ندارهنقل قول:
بله دوستان عزیز میدونیم یو اس بی راحت تر هست
ولی من به خاطر شغلم از تمامی یو اس بی های مادربردم استفاده میکنم به غیر از اون از دوتاهاب یو اس بی هم استفاده میکنم به همین خاطر پورت مستقیم یو اس بی کم میارم و یه وقتهایی قطعی داره به همین خاطر میخواهم از کابل لن استفاده کنم
یعنی هیچ راهی نداره؟
با این همه راهنمایی دوستان
یه راه دیگه هم هست
که یکی با team viewer
بیاد توی کام شما
تنظیم کنه