منظورت چیه کدوم کلید ؟ اگه کنارش رو بخونی نوشته DVD Key Not Found ! مگه DVD Key رو وارد کردی ؟ اصلا لازم نیست اون کلید فعال بشه .این شرایط واسه منم بوده !نقل قول:
منظورت چیه کدوم کلید ؟ اگه کنارش رو بخونی نوشته DVD Key Not Found ! مگه DVD Key رو وارد کردی ؟ اصلا لازم نیست اون کلید فعال بشه .این شرایط واسه منم بوده !نقل قول:
ممنون بابت جوابت دوست عزیز اگه میشه یه بار از اول بگو که چه جوری انجامش دادی منم همون جور انجامش بدم... راستی واسه شماهم اون قسمتش IDE نوشته بود؟
همون آموزش قسمت اول بهترین هست . با بقیه چیزا هم کاری نداشته باش که واسه شما فرق داره یا نداره .:20:نقل قول:
موقع رایت کردن یهو سیستم هنگ کرد و ریست شد
بدبخت شدم دیگه درایومو نمیشناسه کابله برقم میزنم که انگار نزدم مرتب چراغ xbox چشمک میزنه. بگید چه خاکی بریزم تو این!
حداقل بگید کجا ببرم چیکارش کنم لطفا پاسخ بدید
منم همین مشکلو دارم زمانی که xbox رو که روشن میکنم چراغش خاموش روشن میشه ودرایو رو هم نمیشناسه و متاسفانه کامپیوترم دیگه درایو رو نمیشناسه البته من به روش سوزنی dvdkey و .... رو سیو کردم از اساتید محترم میخوام منو راهنمائی کنن .
model driver liteon 83850c v1
دوستان چکار کنم که در درایو بیاد بیرون آیا راهی هست مثلا درایو رو باز کنی و درایو رو بکشی بیرون؟
فریم ور قبلی رو پاک کردی؟ اگه DVD Key رو داشته باشی نگران نباش همه چیز مرتب هست.نقل قول:
میتونستی با روش هف اوپن تری هم کی رو در بیاری...نقل قول:
وقتی فریم ور درایو پاک میشه دیگه درایو به صورت معمولی با زدن کلیدش بیرون نمیاد و نیازی هم نیست که بیرون بیاد! از طرف دیگه توی جانگل فلشر هم دیگه قابل شناسایی نیست مگر اینکه با زدن کلید Intro ببریش به حالت وندور مود بعد عملیات رایت رو انجام بدی. که به دلیل هنگ کردن مجدد سیستم من تا حالا نتونستم این طوری انجام بدم ...نقل قول:
پیشنهاد میکنم هر دو تا تون از مرحله 5 آموزش پست اول ادامه بدین.
باید Erase Lite-On رو بزنی درایو میره به حالت وندر مد . بعدش میتونی Firmware سفارشی رو بریزی. مشکلی نیست واسه منم اینجوری شده بود . کنسول وصل کن اگه جانگل فلشر درایو رو نشناخت باز هم کاری نداشته باش.نقل قول:
در اصل شناسایی شده ولی نشون نمیده !
ممنون ولی اینکارها رو کردم هم با داس فلش و هم با جانگل فلشر که هیچ نتیجه ای نگرفتم... همین طور چراغ پشت سره هم چشمک میزنه و اصلا درایو شناخته نمیشه و حتی به حالت vendor هم نمیره..قبل از اینکار وینوزم مشکلی نداشت نمیدونم چرا هنگ کرد.....
لطفا هر کسی میدونه بیاد راهنمایی کنه خدا خیرتون بده
کسی نیست منو راهنمایی کنهنقل قول: