گاسپرینی و تمجید از اسنایدر:وسلی کیفیت را به بازی تیم آورد
مربی ایتالیایی به شدت تحت تاثیرعملکرد ستاره هلندی تیمش قرار دارد
سایت گل - جیان پیرو گاسپرینی، مربی اینتر در پایان دیدار دوستانه تیمش مقابل تیم متزوکورونا که با برتری 1-6 نرآتزوری همراه بود زبان به تمجید از وسلی اسنایدر گشود.
این درحالی است که این روزها صحبتهای متعددی درمورد انتقال اسنایدر به منچستریونایتد به گوش می رسد و گزارشهای متعددی از توافق سران دو باشگاه برای انتقال اسنایدر به اولدترافورد خبر می دهد
این ستاره 27 ساله اجازه نمی دهد که این گمانه زنی ها تاثیری برروی عملکردش داشته باشد و گاسپرینی مربی جدید اینتر از عملکرد ستاره هلندی اش در دیدار دوستانه روز یکشنبه واقعا راضی است.
گاسپرینی در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفت:« اسنایدر در پست میانی خیلی خوب بازی کرد و توانایی زیادی هم دارد؛چون به خوبی می داند که چطور باید در پستهای مختلف بازی کند. البته در بازی روز یکشنبه هم فوق العاده بود.»
مربی اینتر ادامه داد:« اسنایدر کیفیت را به بازی تیم آورد و با پاسهایی که می داد، روند بازی را دراختیار گرفت و حتی یک گل هم به ثمر رساند. یک بازیکن باید خودش خوب بازی کند و به تیمش هم کمک کند تا بهتر باشد.»
گاسپرینی در پاسخ به سوالی درمورد احتمال انتقال وسلی اسنایدر به یونایتد گفت:« ما می دانیم که اوضاع در بازار نقل و انتقالات ممکن است به یک باره تغییر کند ولی واقعیت این است که وسلی با تمام توان در حال تلاش است؛ چون او الان در اینتر است و به فکر موفقیت با این تیم است.»
مربی سابق جنوا در ادامه از سایر شاگردانش هم تمجید کرد:« تمام تیم در بازی روز یکشنبه نشان داد که می تواند با شرایط تطبیق بیابد و مهم نیست که مقابل چه تیمی بازی می کند.من باید از تمام شاگردانم تشکر کنم.آنها در به هر ترتیبی که می توانند به من کمک می کنند.من همیشه گفته ام که در هر گروهی ، چند لوکوموتیو و چند واگن هستند. اینجا بازیکنان لوکوموتیو هستند که اینتر را جلو می کشند.»
لینک منبع خبر:
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/07/18/2580255/%DA%AF%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%84%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF