معنیش اینه که شماره ماه می مجله پلی استیشن به این بازی می پردازه... فقط همین : دی
Printable View
معنیش اینه که شماره ماه می مجله پلی استیشن به این بازی می پردازه... فقط همین : دی
:31:
من گفتم این بازی داره روی پلتفرم psp و ps2 هم میاد !! :31:
چقدر احساسات!!!!! دی:
اونایی که فکر میکنن این بازی مثل سری بازیهای قبلی زیدنت هست در اشتباه هستند
این نسخه از بازی، یک بازی Shooter و تیمی هست و مثل نسخه های قبل نیست
من تمام نسخه های بازی رو روی تمام دستگاه ها بازی کردم، دوستانی که نسخهRE:Out Break رو بازی کردند میدونن این بازی چطور خواهد بود.
به شخصه اعتقاد دارم که به 3 گانه ی اول تکرار نشدنی هستند.
نسخه ی 6 کدومه برادر :hmm: یه جورایی جزء نسخه های جانبی این سری محسوب میشه :46:.نقل قول:
پس باید دوباره یه بازی و انجام بدیم که فقط اسمش Resident evil و کاملا از سبک خودش کنار کشده
من که دید خوبی ندارم چون بازی های شوتر اصلا ترس رو القا نمیکنه
و میشه یه بازی تجاری احمقانه
کاش مثل گذشته بود
از جناب Layken بابت تاپیک و مطالب ممنونم
پست دوم که فوق العاده بود
ولی با خوندن پست های بقیه دوستان زیاد متوجه قضایا نشده بودم تا این که تریلر رو دانلود کردم
فقط میتونم بگم که اینطوری شدم :18::18:
کلا به همه چیز شبیه بود به غیر از سری Resident Evil...تا حالا اینطوریش رو ندیده بودیم
بیشتر شبیه به سسری COD بود تا RE...گرافیک بازی هم تعریفی نداشت...توی تریلر تکسچرها خیلی معمولی بود
زامبی ها هم یک کم ضایع بودن...هر چی هست فکر کنم با همچین نسخه ای دودمان کپکام به باد بره :31:
به جان خودم OutBreak شرف داشت به اینی که من دیدم توی اون بازی باز یه جا یکی دنبالت میکرد فرار میکردی تیرت تموم میشد اینجا یارو ماشین گان گرفته دستش همینجوری داره ول میده. دقیقا L4D شده ! از نظر سرعت گیم پلی و دویدن کاراکترها میگم !نقل قول:
من تمام نسخه های بازی رو روی تمام دستگاه ها بازی کردم، دوستانی که نسخهRE:Out Break رو بازی کردند میدونن این بازی چطور خواهد بود.
این بازی میترکونه.
توهین به بعضیا نکرده باشم ولی بذارید بازی انتشار بشه بعد برید تو حس کارشناسیتون
بازی هنوز منتشر نشده و باهاش بازی نکردید چجوری راجع بهش نظر میدین؟که ترسناک نیست و جذاب نیست و نمیتونه مثل قبلیا باشه.
توی پلی 1 هیچی مثل نیمیس نمیشه.توی پلی 2 هیچی مثل اویل 4 نمیشه توی پلی 3 هم هیچی مثل اویل 6 نمیشه.حالا شاید اسمش اویل 6 نباشه نیاید گیر بدید ولی ما به عنوان اویل 6 میشناسیمش
اویل 5 خیلیا رو ناامید کرد
به خاطر روشن بودن سکانس ها و اجرا شدن بازی در روز و هوای گرم و آفتابیه آفریقا و اینکه قیافه زامبیا مثل آدمیزاد بود هیچ تفاوتی نداشت.اما باز هم در سکانس های بسته وقتی اون عنکبوت ها و موجودات عجیب غریب دنبالت میکردن تا میومدید ماشه رو بکشید قلبتون وایمیساد.دیگه انکار نکنید
حالا از عکس های این بازیم معلومه دوباره میخوایم برگردیم به حال و هوای اروپا.شب.وحشت.اویل نیمس.اویل 4.لیون.یاد آور خیلی خاطره هان اینا.
در ضمن کار بازیه رزیدنت اویل همینه.سبک آفرینی.تازگی.تک بودن.
شما الان هنوز بازی نیومده جلو جلو داری میگی بازی سبک شوتر و هیچ هیجان و ترسی نداره.
ببخشید از کجا به شماها الهامات الهی میشه بگید ما هم استفاده کنیم:31:برادر من شما مگه بازی رو انجام دادی؟
وایسا ببینم اصلا توی پلی 1 کی فکرشو میکرد با یه کدوم از بازیاش دلهره و ترس بره تو وجودش؟ ها؟
خود من میگفتم من با یه بازی بترسم؟بازیه دیگه ترس نداره که...
ولی وقتی رزیدنت اویل 3 نیمیس منتشر شد کی بازی کرد و ضربان قلبش تند نشد؟وقتی نیمیس میفتاد دنبالت با فریاد های استارزززز شوک دسته...واقعا ترسناک بود.خوب تا اون موقع کسی نمیتونست درک کنه یه بازی چقدر میتونه وحشت داشته باشه اما همه دیدن شد و رفتن توی تقلید.نمونش سایلت هیل.تقلید محض از اویل بود
حالا میرسیم به حرفهای بی اساس شما.
شما میگی چون بازی شوتره هیچ وقت نمیتونه ترس و دلهره داشته باشه.گفتم که کار اویل همینه
از تمام عکس ها و فیلمایی که از بازی منتشر شده متوجه شدیم که برگشتیم به اویل 3 نیمیس.صورت زامبی ها دیگه مثل اویل 5 نیست مثل نیمیسه.غول آخر بازی یه آدمیزاد نیست یه آدم درشت هیکل مثل نیمیسه.بازی توی روشنایی و آفتاب نیست همش تاریکی و وحشته.بازی توی کویر نیست توی خیابون های شهریه که کپی اویل نیمیس درست کردن.
پس رزیدنت اویل بعد از یه سریه ضعیف دوباره داره برمیگرده به روزهای اوج خودش...
و با این بازی ثابت میکنه اگه اویل اویله پس میتونه یه سبک شوتر رو هم پر از ترس و دلهره بکنه
این ویژگی بازی اویله.تفاوت و سبک آفرینی
به نظر من اویل به خاطر گیم پلی خاص و معماهاش معروف بود که بعد اویل 3 تموم شد. بازیرو شوتر کردن و گند زدن به بازی اینم شاید من عنوان یه بازیه شوتر "سرگرم کننده " بازی کنم نه به عنوان رزیدنت اویل :2::2::2::2:(nتا)
اون که مسلم هفرق داره، از شماره 3 به بعد هر سری یه سبک و داستان خاص خودشو داره که همشون حول محور 1-2-3 میچرخن، اما اونقدرها هم که دوستان میگن من موافق نیستم که بده!! داستان هنوز همون داستانه و معماها هم هنوز هستن!نقل قول:
بعدش هم این داستان داره وقایع همزمانی که نسخه 2 رو بازی میکردیم رو بیان میکنه،
یه جورایی نه؛ دقیقا نسخه جانبی هستش.نقل قول:
اینو یادتون نره که این صرفا یه دمو هستش و ممکنه بازی فرق داشته باشه، اما در کل وقتی رزیدنت اویل 5 با اون گرافیک اومده، capcom این نسخه رو با گرافیک پایین عرضه میکنه؟! اصلا اینطور فکر نمیکنم!!نقل قول:
قشنگ ترین چیزی که میتونه جذابیت ایجاد کنه هدف این گروهه که میخوان لیون پرطرافدارترین شخصیت رو بکشن:31: توی پست بعد، خبر رو میزارم و میتونید دموش رو دانلود کنید.