کمی روشنفکرانه : به پـــــــــــولنقل قول:
ما به کجا می خوایم برسیم؟ (کمی روشنفکرانه!)
Printable View
کمی روشنفکرانه : به پـــــــــــولنقل قول:
ما به کجا می خوایم برسیم؟ (کمی روشنفکرانه!)
اگه واسه پول بازی سازی شدی پس بی خیال شو چون پولش رو هواست !نقل قول:
البته خوب یکی از اهدافش میتونه پول باشه اما واسه بازی سازی باید بیشتر از اینها دلیل داشته باشی ...
نه دیگه ، آخرش پوله ، خیلی واضحه !نقل قول:
اگه واسه پول بازی سازی شدی پس بی خیال شو چون پولش رو هواست !
البته خوب یکی از اهدافش میتونه پول باشه اما واسه بازی سازی باید بیشتر از اینها دلیل داشته باشی ...
مثلا چه دلیلی ؟!نقل قول:
هدفه دیگه ای غیر از پول مثلا اینکه 3 سال بازیسازی یاد بگیری بعد یه بازی بسازی خودت باهاش بازی کنی حال کنی دیگه ! نه ؟!:31:
حرف من اینه که اگه برای رسیدن به پول بازی سازی رو شروع کردید دلیل خوبی نیست که بتونید دوم بیارید تو بازی سازی !
مهم ترین هدف من از بازی سازی انتقال تخیل و ایده هام به دیگرانه و همینطور علاقه شدید به بازی ...
ساخت یه بازی طبق سلیقه و تفکرات خودت خیلی لذت بخش تر از پولشه . البته به خاطر وقت و انرژی که گذاشته میشه پولش هم خیلی مهمه اما دلیل اصلی نمیتونه باشه ...
بازی که فقط به هدف تجاری ساخت بشه غیر ممکنه بازی خوبی بشه . بازی باید هنری ساخته بشه و خیلی دقیق و با حوصله تو یه مدت زمانی تقریبا طولانی ! اگه قرار باشه فقط پولش رو در نظر بگیرید که خوب مشخصه طرف میخواد تو چندماه بازیش رو سریع تموم کنه که فقط به پولش برسه . یه همچین بازی هیچ وقت نمیتونه موفق باشه
100 درصد درسته . شما گفتین پولش رو هواست ! بازیساز اگه حرفه ای باشه هیچ وقت بی پول نمیمونه !نقل قول:
حرف من اینه که اگه برای رسیدن به پول بازی سازی رو شروع کردید دلیل خوبی نیست که بتونید دوم بیارید تو بازی سازی !
مهم ترین هدف من از بازی سازی انتقال تخیل و ایده هام به دیگرانه و همینطور علاقه شدید به بازی ...
ساخت یه بازی طبق سلیقه و تفکرات خودت خیلی لذت بخش تر از پولشه . البته به خاطر وقت و انرژی که گذاشته میشه پولش هم خیلی مهمه اما دلیل اصلی نمیتونه باشه ...
بازی که فقط به هدف تجاری ساخت بشه غیر ممکنه بازی خوبی بشه . بازی باید هنری ساخته بشه و خیلی دقیق و با حوصله تو یه مدت زمانی تقریبا طولانی ! اگه قرار باشه فقط پولش رو در نظر بگیرید که خوب مشخصه طرف میخواد تو چندماه بازیش رو سریع تموم کنه که فقط به پولش برسه . یه همچین بازی هیچ وقت نمیتونه موفق باشه
و البته 100 درصد علاقه هم دخیله چون بدونه علاقه هیچ کاری نمیشه کرد و تقریبا غیره ممکنه کسی بتونه پیشرفت کنه اگه فقط پول رو در نظر بگیره
موفق باشی عزیز :40::11:
دوستان همه بازی ها برای پول نیست فقط یک نگاه به اینجا بکنید:
Yoyogames.com حدود 32هزار نفر تو سایت عضون و بازی هاشون به رایگان برای یکدیگر به اشتراک می زارن
caiman.us چقدر بازی رایگان تو این سایت وجود داره.
منم موافقم ... یه کم به دید هنر بهش نگاه کنیم :31:نقل قول:
دوستان همه بازی ها برای پول نیست فقط یک نگاه به اینجا بکنید:
Yoyogames.com حدود 32هزار نفر تو سایت عضون و بازی هاشون به رایگان برای یکدیگر به اشتراک می زارن
caiman.us چقدر بازی رایگان تو این سایت وجود داره.
اینجوری دل خودمونم بیشتر خوش میشه :22:
آقا محض دل خودم کار می کنم .یک روز میرسه به قول سیاوش دنیا مارو کم میاره