شما میگی طی 5 سال اخیر حداقل یک آلمانی تو یک هشتم بوده ؛ حالا میشه بگین تو همین 5 سال چند تیم ایتالیایی تو مرحله یک هشتم و یا حتی یک چهارم بودن
شما میگی طی 5 سال اخیر حداقل یک آلمانی تو یک هشتم بوده ؛ حالا میشه بگین تو همین 5 سال چند تیم ایتالیایی تو مرحله یک هشتم و یا حتی یک چهارم بودن
هنوز کسی به سوالاتی که من تو پستای قبلی مطرح کردم جواب نداده
چرا برای فصل 2002 وقتی سهمیه آلمان بر اساس نتایجی که لیگای دیگه تو لیگ اروپا گرفته بودن از 4تا رسید به 3تا اون در حالی که توی اون دوره 5ساله باشگاهای آلمانی تو اوج بودن تو چمپیونزلیگ(2قهرمانی و 2نایب قهرمانی مابین سالای97تا2002) صدای کسی درنیومد؟
حالا بر اساس همون فرمول قبلی آلمان سهمیشو پس گرفته
این مشکل خود ایتالیاییاست که لیگ اروپا رو جدی نمیگیرن،چطور تیمای انگلیسی و آلمانی و اسپانیایی جدی میگیرن اونوقت ایتالیا وقتی تیمای متوسطش تو این جام ناموفقن میگن که جدی نمیگیرن؟
بعدشم حتی همین امسال تیمای آلمانی تو چمپیونزلیگ بهتر نتیجه گرفتن از ایتالیاییا
سال قبل هم اشتوتگارت هم به یک هشتم رسید درست مثل میلان و حذف شد
و بایرن مونیخ خودش به تنهایی یوونتوس و فیورنتینا رو حذف کرد از چمپیونز لیگ که خب تو فینال به اینتر باخت ولی مجموع امتیازات ژرمنا بهتر بوده از ایتالیا
ایتالیا مشکلات داخلی زیادی داره تو لیگش،چرا حتی تماشاگرا هم دیگه استقبال نمیکنن از بازی های تیماشون تو ایتالیا؟
بعضی از دوستان همش قهرمانی پارسال اینتر رو به رخ میکشن و اینو میذارن به حساب قدرت لیگ ایتالیا!
آخه اینتری که حتی یک بازیکن ایتالیایی هم در ترکیبش نداشت و با ترفند های مورینیو به فینال رسید که دیگه...
تازه قبل از فینال هم که دیدیم چیکار کرد یوفا و ریبری رو با نا جوانمردی محروم کرد.
امسال هم دیدیم که با رفتن مورینیو به چه بحرانی افتادن!
ولی یونتوس و میلان چیکار کردن جز آبروریزی؟
جز 7 تایی شدن و 4 تایی شدن های پی در پی؟
یه کم منطقی باشید لطفا و بهانه گیری الکی نکنید.
در مورد استقبال کم تماشاگرا ؛ دلیلش بی میلی نیست ؛ بلکه به خاطر مشکلات امنیتی ایجاد شده در چند سال اخیر ؛ پلیس ایتالیا مانع از پر شدن بعضی از ورزشگاه مانند استادیوم اولمپیکو رم میشود
ما اگه حرف بزنيم پستمونو حذف ميكنين و اخطار ميدين ميگين توهين كردين بعد دوستان هرچي دلشون ميخواد ميگن كسيم كاري به كارشون نداره افسوسنقل قول:
در جواب اين دوستمونم كه بارها قهرماني اينترو برد زير سوال بگم كه اولا يوفا به حرف مورينيو نمياد كاري كنه ثانيا حرفه اي ترين مربي كه تا حالا ديدم مورينيو بوده اينو همتونم قبول دارين اينتر فصل قبل با اقتدار قهرمان شد يه بار ديگه ميگم چلسي قهرمان انگليس ؛ بارسا قهرمان اسپانيا ؛ بايرن قهرمان بوندسليگا رو حذف كرد اينا شانسي نيست ؛ الانم تيم دچار بحران شده كه با تغير مربي وضعيت بهتر ميشه با اين حال هنوز از بايرن شما رتبش بالاتره تو ليگ خودش ( نيست بايرن با اختلاف 20 انتياز الان صدره ) در مورد ميلان و يوه هم كه هنوز اون بايرنتون مونده به قهرماني اينا برسه
والا منطق اگه منطق شما باشه كه . . .
خب اینجوری برداشت میکنم که جواب قانع کننده ای واسه باقی حرفام نداشتی که این قسمتشو جواب دادینقل قول:
خب ما میگیم حرف شما درست پلیس نمیزاره استادیوم المپیکو پر بشه
استادیوم سن سیرو چی؟
گنجایشش بیشتر از 80هزار نفره ولی اینتر که 5تا جام آورده در نیم فصل اول بیشتر از 52هزارنفر به طور میانگین تماشاگر نداشته که حتی از تمایی مثل شالکه و هامبورگ که این فصل خوب نتیجه نگرفتن تو بوندسلیگا هم تماشاگراش کمتره
یا میلان به عنوان صدرنشین سری آ 46هزارنفر به طور متوسط تماشاگر داشته که از تیم قعرنشین کلن تو بوندسلیگا هم کمتر تماشاگر داره
حقیقت اینه که بعد ماجرای کالچوپولی بخش زیادی از مردم ایتالیا اعتمادشونو از دست دادن
دوستمون نگفت که یوفا به حرف مورینیو محروم کرده ریبریو،ایتالیاییا از قدیم الایام تو مجامع بین المللی نفوذ زیاد داشتن و ازشم استفاده کردن چه برای تیم ملیشون چه تیمای باشگاهیشون.تنها جایی که زورشون نرسیده تو 2002 جلوی کره بوده وگرنه حتی توی 2006جلوی آلمان هم قبل بازی با آلمان با نفوذشون باعث شدن تورستن فرینگز که اون موقع مرد کلیدی خط میانی آلمان بود محروم بشه و جالب اینجا بود که بعد صعود ایتالیا به فینال فیفا از آلمان بابت محروم کردن اشتباهی فرینگز عذرخواهی کرد و گذاشتن جلوی پرتغال بازی کنه.نقل قول:
ازونطرف هم ریبری برای خطایی 3جلسه محروم شد که نمونه کاملا مشابهشو سرخیو راموس تو جام جهانی روی پودولسکی کرد و حتی کارت زرد هم نگرفت و کوین بواتنگ توی فینال کام حذفی انگلیس روی بالاک کرد((که باعث شد بالاک جام جهانیو از دست بده)) و فقط یه کارت زرد گرفت و بعدا هم هیچ محرومیتی براش قائل نشدن.
ولی به هر حال اینم میگم که اینتر زور بردن توی زمین رو هم داشت ولی از عوامل بیرونی هم استفاده لازم رو کرد.
بعدشم رفیق شما که وضعیت اینتر و بایرن توی لیگای داخلی رو مقایسه میکنی باید بدونی که چمپیونزلیگ کاملا متفاوته داستانش و انگیزه تیما کلی فرق میکنه
مثلا لیورپول سالی که قهرمان شد حتی جزو 4تیم برتر انگلیس هم قرار نگرفته بود و سهمیه لیگ اروپا رو به دست آورده بود که به لطف قهرمانی تو اروپا تونستن سال بعد هم تو چمپیونزلیگ باشن یا فیورنتینا پارسال تو لیگ ایتالیا میانه پایین جدول بود ولی تو گروهش 16امتیاز گرفت(بیشترین امتیاز کسب شده بین کل 32تیم حاضر)و بایرن هم به سختی تونست حذفش بکنه((پیشاپیش بهتون بگم اگه بایرن بازی رفت با گل آفساید برد،گل دوم فیورنتینا تو بازی برگشت هم آفساید بود که میتونید تو یوتوب ببینید))
درزمینه افتخارات هم فقط میلان رو میتونی بالاتر از بایرن بدونی وگرنه نه یوونتوس نه اینتر هیچکدوم به اندازه بایرن قهرمانی ندارن تو چمپیونزلیگ
اون پستی که ازت حذف شد رو من یادمه که توهین آمیز بود مگر اینکه معنی توهین در فرهنگ لغت شما یه معنی دیگه بده.الانم می تونی توهین کنی اگر دلت اخطار میخواد؟نقل قول:
دچار سو برداشت هم که هستی,من منظورم از ترفند هوش مورینیو بود و تاکتیکی که در بازی برگشت مقابل بارسلونا اتخاذ کرد و به فینال رسید و امسال همون کار رو مقابل این تیم تکرار نکرد و 5 تایی شد!
ضمنا محرومیت ریبری هم ناجوانمردانه بود اینو نمی تونی منکر بشی.شاید بگی لابی اینتر و ایتالیایی ها محرومش نکرد(که اینم درش شک هست) ولی نمی تونی بگی حقش بوده چون حداکثر باید یک جلسه محروم میشد و اگر ریبری در بازی بود شرایط فرق می کرد.
منظورت از افتخارات یووه چیه که بایرن به پاش نمی رسه؟یوونتوس دو بار قهرمان اروپا شده و بایرن 4 بار!در ثانی بازم که مغلطه کردی ما چیکار به افتخارات داریم ما راجع به زمان حال بحث می کنیم که اینتر در گروهش در جام یوفا هم نتونست بیاد بالا.
ایتالیاییا اگه نفوذ داشتن، تو جام جهانی 2006 یه کاری میکردن که دانیله ده روسی که یکی از کلیدی ترین هافبک های ایتالیاست، 4 جلسه محروم نشه. اگه آلمان ادعا میکنه که تورستن فرینگز رو یه جلسه نداشته، ایتالیا که هافبکش رو 4 جلسه نداشته. (تو بازی با آمریکا در دومین بازی مرحله ی گروهی از زمین اخراجش کردن و تا بازی فینال محروم بود)
ایتالیاییها اگه نفوذ داشتن تو 2002 داورا 5 تا گل سالم اونها رو آفساید اعلام نمیکردن.
ایتالیاییها اگه نفوذ داشتن، یه کاری میکردن که پرونده ی کالچوپولی ماست مالی بشه و صداش در نیاد.
چرا همه وقتی تو زمین مسابقه کم میارن، اتهامات رو در بیرون از زمین و در دلایل ساختگی دیگه جستجو میکنن؟
خوبه پس قهرماني 2006 رو هم بردي زير سوال ميگم ميخواي پيشنهاد بديم كلا ليگ ايتاليا منحل بشه تيم مليشم منحل بشه همه افتخاراتشو بدن به المانيا ؟نقل قول:
واقعا دلايلي كه ميارين جاي بحث زياد داره عزيزم بقيه هم فوتبال ميفهمن از پشت كوه نيومديم كه تاريخو ميكشي وسط و جالبه همشم به نفع المانياست.
اگه رتبه تو ليگ داخلي ملاك نيست پس چرا هموئنو به عنوان ضعف تيم ميدونيد ؟ اخرين باري كه يه تيم الماني قهرمنان شد كي بود ؟ ايتاليايي ها طي چند سال اخير چند باد قهرمان شدن ؟ ( به قول عادل من حق دارم قانع نشم ؟ )
كلا پست باحال نيزني اون اوليا اصلا توهين نيستن كه نه تهديدم كه چاشنيشه ( وقتي ميگم اينجا عدالت نيست واسه همينه كه طرف پشتش گرمه تهديد هم ميكنه ) ؟ فرهنگ لغت شما اومد دستمنقل قول:
اگه زمان حالو بحث ميكنيم جواب سوال منو بده اين چند سال اخير چند تا ايتاليايي قهرمان شدن چند تا الماني ؟ ( الان ميگي فقط قهرماني ملاك نيست )
اينتر فصل پيش چند تا جام اورد ؟ تا حالا بايرن توي 1 فصل چند تا جام اورده يكي به من بگه ؟
من نمیگم نشونه ضعف تیم نیست دارم میگم کلا جریان چمپیونزلیگ با لیگای داخلی فرق دارهنقل قول:
خوبه پس قهرماني 2006 رو هم بردي زير سوال ميگم ميخواي پيشنهاد بديم كلا ليگ ايتاليا منحل بشه تيم مليشم منحل بشه همه افتخاراتشو بدن به المانيا ؟
واقعا دلايلي كه ميارين جاي بحث زياد داره عزيزم بقيه هم فوتبال ميفهمن از پشت كوه نيومديم كه تاريخو ميكشي وسط و جالبه همشم به نفع المانياست.
اگه رتبه تو ليگ داخلي ملاك نيست پس چرا هموئنو به عنوان ضعف تيم ميدونيد ؟ اخرين باري كه يه تيم الماني قهرمنان شد كي بود ؟ ايتاليايي ها طي چند سال اخير چند باد قهرمان شدن ؟ ( به قول عادل من حق دارم قانع نشم ؟ )
بایرن پارسال قبل بازی با منچستر 2تا باخت پشت سرهم جلوی کلن و اشتوتگارت داد ولی منچسترو برد
یوونتوس قبل اینکه 4تا بخوره از بایرن اینترو هفته قبلش شکست داده بود و.........
من همین الانشم اینترو دست کم نمیگیرم ولی همه میدونن که اینتر با مورینیو چیز دیگه ای بود
آره آلمان یه دوره نتایج ضعیف تو چمپیونزلیگ داشت که به خاطرش هم 9سال سه سهمیه داشت تو اروپا ولی الان دوباره تیمای آلمانی دارن خودشونو نشون میدن.
نمیدونم چه تهدیدی کرده ارمی؟نقل قول:
كلا پست باحال نيزني اون اوليا اصلا توهين نيستن كه نه تهديدم كه چاشنيشه ( وقتي ميگم اينجا عدالت نيست واسه همينه كه طرف پشتش گرمه تهديد هم ميكنه ) ؟ فرهنگ لغت شما اومد دستم
اگه زمان حالو بحث ميكنيم جواب سوال منو بده اين چند سال اخير چند تا ايتاليايي قهرمان شدن چند تا الماني ؟ ( الان ميگي فقط قهرماني ملاك نيست )
اينتر فصل پيش چند تا جام اورد ؟ تا حالا بايرن توي 1 فصل چند تا جام اورده يكي به من بگه ؟
میگه اگه اخطار میخوای توهین میتونی بکنی.حالا به نظرت این کجاش تهدیده؟
بایرن 3جام آورد،بوندسلیگا و جام حذفی و سوپرکاپ
اینتر هم 5جام اورد چون به خاطر قهرمانی تو چمپیونزلیگ فرصت حضور توی جام باشگاهای جهان رو هم داشت
آلمان توی این سالای اخیر 3بار تیماش به فینال رسیدن و یه بار قهرمان شدن
ایتالیا 4بار رسیدن و 3بار قهرمان شدن و عملکردشون توی فینال بهتر بوده ولی دقیقا به همون دلیلی سهمیه ایتالیا الان کم میشه که قبلا از آلمان کم شده بود
.
.
.
حالا شما بیا جواب این سوال منو بده و منو قانع بکن
چرا برای فصل 2002 سهمیه آلمان کم شد در حالی که آلمان توی فصول 97تا2002 4بار تیماش به فینال رسیده بودن و 2بار هم قهرمان شدن ولی یه سهمیشونو از دست دادن؟
اگه شما جواب این سوال رو تونستی بدی خود به خود جواب سوال خودت هم در مورد علت کم شدن سهمیه ایتالیا رو هم پیدا میکنی
واقعا واضح تر ازین نمیتونم برات توضیح بدم