-
من هم پارسال این مشکل رو داشتم.... به یاری خدا هاردم سوخت منم دیگه نرفتم بگیرم...adsl رو هم قطع کردم.... هفته اول سخته اما بعدش عادت میکنی.... هفته ای 2 ساعت برو کافی نت در عوضش....
اینم بگم که این بهترین راه واسه ترک نت....
-
3 ساعت درس خوندن بسه خودتو اذیت نکن. احمق ترینها با 5 ساعت درس خودن در بحبوحه ی کنکور قبول میشن. کنکور رو خیلی Overrate کردن.
-
تنها راش اینه که خودمم پارسال امتحان کردم:دی
کامپیوترتو جمع کن بذار تو جعبه بذار تو انباری!! تمام...
-
سلام عزیزان
خسته نباشید
دوستان به موارد خوبی اشاره کردند
من خودم هم تو دوران کنکور یکی از معتادین بودم
ولی واقعا اگه میبینی نمی تونی ترک کنی به کتابخونه ها پناه ببر. اونوقت مجبوری دیگه بشینی درس بخونی
کلا اینجوری بگم خوبتره: ببین ما 24 ساعت داریم تو روز تو 8 ساعتشو بخواب ، 2 ساعتشو بزار واسه خوردن نهار و شام و اینا....8-9 ساعت شو براز واسه درس خوندن . مرور . اینا.... با این حساب تو 5 ساعت واسه تفریح داری
میدونی تو این 5 ساعت هر کاری میشه کرد . خسته هم میشی.
فقط با برنامه برو جلو . اینطوری هم تفریحت با حساب کتاب میشه هم درس خوندنت
این هم بگم بعد از اینکه همه کاراتو تموم کردی این 5 ساعتتو شروع کن :D
good luck
-
سلام دوست عزیز!
فکر نمیکن اندازه من به اینترنت اعتیاد داشته باشی:دی
به نظرم جمع کردن کامپیوتر و .... اصلا راهکار خوبی نیست!
باید برنامه منظم داشته باشی که به همه کارات برسی!
ضمنا سعی کن قبل از خواب 45 دقیقه تا یک ساعت کاری رو که دوست داری انجام بدی! خیلی تاثیر داره...
میتونی مثلا شب ها 1 تا 1.5 ساعت و ظهر های هم همین مدت توی نت باشی!
ممنون/:5:
-
سلام
من خودم شدیدا معتاد به نت بودم و هستم!پیش دانشگاهی که بودم هم همین طور بود.بالاخره هیشکی نمیتونه فول تایم درس بخونه ولی خوب وقتی 6 ساعت نتی هیچ تفریح دیگه یی نباید داشته باشی یعنی تلویزیون نبینی فیلم نبینی مهمونی نری بیرون نری و...من چون خواهرم هم معتاد به نت بود خود به خود یکم دسترسی من محدود میشد چون اونم همیشه نت بود دیگه فرصت زیادی واسه من باقی نمی موند:دی ولی به نظرم میتونی با خودت قرار بذاری که مثلا هر 2 ساعت که درس خوندی نیم ساعت بری نت.اینطوری انگیزت واسه درس خوندن هم زیاد میشه:دی
-
سنگ!
رفیق تا سرت به سنگ نخوره، هیچ کاریش نمیشه کرد. روزی که کنکور قبول نشدی، (شاید) انقدر برای سخت باشه که تحمل سختی درس خوندن رو بخاطر بدست آوردن یه لذت بزرگ (قبولی) بپذیری و سراغ لذت کوچیکتر نری. تا زمانی که مغزت بهت بگه "نت" بهتره، وضع همینه. کل زندگی همینه. :10:
-
اول بگم من بقیه نظرات رو نخوندم اگه تکراری بود ببخشید اما یک کلام بگم از بهترین کارایی که تو سال کنکورم کردم این بود که توی شهریور ماه کامپیوترمو جمع کردم و گذاشتم تو کارتن یه گوشه خونه!
هم من و هم همه می دونن دنیای اینترنت چه دنیای بزرگیه بنابراین هر روز ممکنه یه سایت جدید گیر بیاری که بری سراغش بنابراین همین یه سال رو بی خیال کامپیوتر و اینترنت و حتی موبایل بشو