سلام . . .
منم بعد ار 5 سال سرویس گرفتن از این شرکت واقعا حالم گرفته شد. من از خیلی از شرکت ها سرویس گرفتم ولی کی مثل این شرکت میتونه سرویس بده ؟!
دوهفته پیش که قطع شد، ازشون پرسیدم که چرا یک دفعه اینجوری شدید که به من گفتن مدیر فنی تمام Config شبکه و سایت رو پاک کرده و الان که من دارم با شما صحبت می کنم اتوماسیون داخلیمون هم رو از کار انداخته و با کاغذ و خودکار داریم کار میکنیم :n04:
بعد به من گفت که ما تجهیزات مخابراتیمون رو از "های وب" گرفتیم و شما الان میتونید از این شرکت سرویس بگیرید. منم بزرگترین اشتباهی که کردم این بود که به حرفشون گوش دادم و الان تو این ذو هفته از ظهر تا فردای هر زوز اینترنت بسیار Unstable و سرویس 8MB که ازشون گرفتم Ping ام افتضاحه و از 300ms تا 1600 هم میره و سرعت دانلودم از intranet(سرورهای داخلی ایران) 100-300 کیلوبیت هست :n04:
جالب اینجاس که نه مشکل SNR دارم، و هم سه بار ADSL Router هم رو عوض کردم ولی درست نشد که نشد. و پشتیبانیش به من میگه که مشکل از مخابرات هست و به ما ربطی نداره :n28::n04:
کلا تو خواب هم نمی تونیم سرویسی مثل اوراکل پیدا کنیم. من از اوراکل سرویس 8MB می گرفتم(ماهیانه 85 تومن) که ماهیانه 48GB بهم اعتبار میداد و جالبیش اینجا بود این مقدار ماهیانه می تونست منتقل بشه به ماه های دیگه و شب ها هم از 1 تا 8 صبح اگه اشتباه نگفته باشم مجانی بود.مرکز مخابراتی منم سلمان فارسی هست.دوستان اگه خبری شد از اوراکل که بعید میدونم لطفاً اینجا اطلاع رسانی کنید. موفق باشید. یاعلی مدد.