یه دونه گوشی نوکیا گیر بیار ببین این نرم افزاره که BTS فایندر !!!! هستش رو میشه روش نصب کنی یا نهنقل قول:
خلاصه با این نرم افزاراه باید کار کنی فکر کنم اینجوری بتونی 5 کیلو بیشتر بگیری
اگه میتونی همین فردا برو یه گوشی مثل گوشیهایی که در تاپیک قبلی معرفی شد مثل اکسپرس میوزیک بگیر و نصب کن و قال قضیه رو بکن.
میری چهارگوشه اتاق رو بوسه میزنی ببینی کجا بیشتر انتن میده موبایل رو همونجا میکاری !:31: فقط یه نکته هم بهت بگم
USB طبق روایت مغازه دارها تا 3 متر رو پوشش میده میتونی بری افزایش USB بگیری و موبایلت هم اون جاهایی که بیشتر انتن میده بکاری اینکه نه بری کلا یه بلوتوث ناخنی 2 تومنی بخری و روی کامپیوتر نصب کنی با اون کار کنی.
خلاصه این راهنمایی های منه.
سلامنقل قول:
خواهش میکنم.
در مورد سئوال اولت که گوشیها فرق میکنه فرقی که نمیکنه ولی تا جایی که میدونم کلاس eDGE ها متتفاوت باید باشه
و هرچقدر عدد کلاس بیشتر باشه فکر کنم سرعتش بیشتر باشه باید بزارید روی این موضوع تحقیقمو بیشتر کنم.
مثلا کلاس 32 و...داره.
برا منطقهرسیده بودی : اره دیگه دقیقا زدی تو خال . اگر حرف E نمایش داده بشه یعنی که سرعتت از GPRs بیشتره اگر هم G باشه که مشخصه GRPS هستش و سرعتت 5-6 تا بیشتر نمیشه.
ولی اگر EDGE باشه سرعتت خیلی زیاد یمشه شخصا تا 34 رو تجربه کردم فقط یه بدی که این سرویس داره اصهلاک گوشی هستش و دانگل هم قیمتش خیلی بالاست حیف و صد حیف .