پس از كجا ميتونم يه فيلم براي تست دانلود كنم كه مودو نداشته باشهنقل قول:
Printable View
پس از كجا ميتونم يه فيلم براي تست دانلود كنم كه مودو نداشته باشهنقل قول:
KARIKATOR ه عزيز دوست خوبمنقل قول:
احتياجي به اين دردسر براي دانلود نيست LCD تون بدون مورد mKV FULL HD رو ميتونه اجرا كنه اينقدر FULLHD بازار ريخته به قيمت هاي بسيار خوب وپايين بدون دردسر كه ديگه 400M رو فراموش خواهيد كرد
خوستيد يك سرچ كوچولو توي گوگل بزنيد يا بازارچه هايي مثل PT حرفم رو تصديق ميكنيد
:46:
من ميدونم ميتونه اجرا كنه منظورم زير نويس بود براي تست.
بازم از جوابات ممنون
دوست گلم در مورد زير نويس هم سايت هاي خوب و بزرگي هست كه هر چي بخواي توش گير ميارينقل قول:
[HTML]http://subscene.com/[/HTML]
اين سايت بهترين منبعي هست كه من ميشناسم
اسم فيلمتون رو عينا كپي كنيد و ميتونيد به تمامي زبانها از جمله فارسي زير نويس مورد نظرتون رو پيدا كنيد
جالب بدونيد زير نويس رو براي تمامي فرمتها ي موجود اون فيلم دارند از FULL HD تا DIVX يا حتي همون فرمت 400MKV كه فرموديد
ديگه اين نهايت كاري بود كه ميتونستم براتون انجام بدم اميدوارم بدردتون بخوره
موفق باشيد :46:
ببين دوست گلم من زير نويس از سايتي كه گفتي دانلود كردم و كنار همون فيلم گذاشتم اما زير نويس رو نشون نميده .
ايا دكمه خاصي بايد از ريمت كنترل بزنم تا بياد
نه دكمه خاصي نداره فقط توي تنظيمات CAPTION SETTING بريد و CAPTION روشن باشه منظورم زير نويس هستنقل قول:
اين coption كجاستنقل قول:
توي همون مديا پلير كه برين و كليد tools رو بزنيد در منو هاي موجود هست البته من bدارم شايد c متفاوت باشهنقل قول:
من tools را ميزنم تنظيمات صدا وتصوير مياد
اگه tools بزنی و فیلم زیرنویس داشته باشه یه گزینه به اسم زیر نویس هست.(اگر فیلم زیر نویس نداشته باشه این گزینه نیست)
و اگه روش ok بزنی میتونی خاموش و یا روشنش کنی و یا زبان رو براش تعریف کنی و یه سری چیزای دیگه.واسه من که srt رو میخونه اما sub رو نه.
ضمنا اگه فیلم زیرنویس داشته باشه خودش اتومات روشنه.(تا الان که اینجور بوده)